pisss demek ki dooru senin yüzünden veremyiroumhaha evet cok kıskanıyom kılo verenlerı ozellıkle ben veremedıgım zaman
ayy ınsallah zor deıl bılıyorum 2 ayda 6 kılo ama ben tutamıyom pek bogazımı cok az kısmakla verdım bu 3 kıloyu emzırdıgım ıcın sanırım ben de dün aksam yalnızdım mesela ama neler yedım
ayy işler cok felaket yoğun yada ben kendımı cok kullandırıyorum ınsanlara hayır dıyemıyom pek fazla off ben ıstıfa etmek ıstıyorummm:84::84:
peki canım o zaman ben üzerime alınmıyorumbaştan okursan ne için yazdığımı anlarsın canımmm,üzerinde durulacak bir mesele değil çünkü herkes yine kendi bildiğini okuyor
famircim canım zümrem bugün anlaşılan hassas günündesin .
burada kızlar yaza kadar en az 10 kilo vermeliyiz diyen yok ki 100 gr bile vermek bence kardır her zaman bunu savunurum ama 3 ay içerinde normal şartlarda biri en az 3 kilo verebilir inan bana diyet ve sporla . bak görürsün sen diyetini bozma sporunu aksatma en az 3 kilon gider gitmesi işten bile değil ben buna inanıyorum herkes için.
ve de özellikle benim yazdıklarım sizlere garip tuhaf geliyorsa arkadaşlar profil ayarlarınızdan ayarlayın engelli listenize alın beni yazdıklarımı görmemiş olursunuz . bu iş bu kadar basit ben de ,yazısını okumak istemediğim kişileri engelliyorum.
yaa spor arkadaşım sadece 2 kilo verdim demişsin ne kadar güzel.benimde ortalama hep böyle 2 kilo asla 2,5 3 olmuyor başarılı benceYa kötü bir elektrik oldu
Kovalım o elektriği aramızdan...
İşte burada birbirimiz motive ederek ve de eğlenerek zayıflamaya çalışıyoruz..
Famirimin dediği gibi ben yavaşlattım ama gene de sizlerden kopmamak için buradayım..
1 ayda sadece 2 kilo verdim ama alma ihtimalim bile varken bu sonuç beni çok mutlu etti..
ve bu tabi ki sizlerin sayesinde...
selam kizlar ....gününüz aydin olsun....
bugün 14 .günüm ve 1800 kg verdim belki az ama napayim gitsinde yavas yavas gitsin raziyim yaza kadar 56-57 olmak istiyorum
değer verdiğim,gerçekten çok sevdiğim arkadaşlarım var burda,özellikle msjlarını dört gözle beklediğim acaba bugun ne yedi,bugun yine hangi bilgileri paylaşacak,bana ne öneride bulunacak dediğim arkadaşlarım var.
yani bu söylediklerim şeyler bu yazılarda ben etkileniyorum diye değildi,ben burda kimin ne olduğunu zaten kavradım,anladım.söylediklerim yeni gelenlerrrr veya ziyaretçi olarak okuyanlardı.
söylediğim gibi olumsuz yazıları okumamak en iyisi,çünkü herkes kendince haklı
değer verdiğim,gerçekten çok sevdiğim arkadaşlarım var burda,özellikle msjlarını dört gözle beklediğim acaba bugun ne yedi,bugun yine hangi bilgileri paylaşacak,bana ne öneride bulunacak dediğim arkadaşlarım var.
yani bu söylediklerim şeyler bu yazılarda ben etkileniyorum diye değildi,ben burda kimin ne olduğunu zaten kavradım,anladım.söylediklerim yeni gelenlerrrr veya ziyaretçi olarak okuyanlardı.
söylediğim gibi olumsuz yazıları okumamak en iyisi,çünkü herkes kendince haklı
bugün 14 .günüm ve 1800 kg verdim belki az ama napayim gitsinde yavas yavas gitsin raziyim yaza kadar 56-57 olmak istiyorum
ay canım benim bak görüyonuzmu benden mesaj lar bekliyomuş.ben hep bilgi paylaşıyom dimievet evet paylaşırım daaa niye benim haberim yokk:26: bende sana değer veriyorum canım arkadaşım
kızz beri bak beni engelleme sakın haa
zuzum epeydir burda yoktun. ben yeni gelmiştim o zamanlar konuşuyorduk sonra gittin canım. ama çok kilo verdiğini biliyorum canım hatırlıyorum. tekrardan başlamanada sevindim. ama sanırım yanlış hatırlamıyorsam çok kilon kalmamıştı senin demi. boyun kaçtı canım kaç kilosun şimdi. o zamnalar işin sonuna gelmiş hatırlıyordum seni ben daha yeni başlamıştım o zamanlar
müge anliyi izleyen varmi sinem bi bulunamadi ya,annesine cok üzülüyorum ya,kadinin psikolojisi alt üst oldu
zuzum tebrik ederim canım bence gayet normal az değil
70 topicingindeydim canim,o sira dogum yapali 3 ay olmusdu 73 kg dim...6 kilomu buraya üye olmadan vermisdim ,gerisini burada verdim....boyum 164 canim.benim sorun bölgem göbek malesef.... sende iyi verdin masallah ne güzel
eskiden izlerdim çok üzülüyorum ben o yüzden izlemiyorum. ama şu hürrem beni hasta ediyo çılgın kadın. gitti arkadaşının yüzünü kıskançlıktan berbat etti. kötülük yapmaya başladı deli şey.
,off kurtlar vadisindede ögecan öldürdü kendini. namıssız ulubey geberemedi
sakarya fıratta küpeli ölmedi
off diziler çıldırtçek beni
sagol caanim,nugya sen kac kg oldun sende 70 topicindeydin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?