60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pisss demek ki dooru senin yüzünden veremyiroum ben ce kendini çok kasma bak o kadar da dikkat etmeden güzel de kilo vermişsin kilo vermek hatta sabit kalması almaktan iyidir. ben bu hafta hiç kilo vermedim mesela ama yine de canımı sıkmıyorum çünkü almadımmm
iş konusunda bende muzdaribim herşey benim üstümde artık patlamak üzereyim istifa filan etmeyi düşünmüyorum ama yorulduğumu hissediyorum. mart ayı çok zorlu geçeceğe benzerr

Ya kötü bir elektrik oldu
Kovalım o elektriği aramızdan...
İşte burada birbirimiz motive ederek ve de eğlenerek zayıflamaya çalışıyoruz..
Famirimin dediği gibi ben yavaşlattım ama gene de sizlerden kopmamak için buradayım..
1 ayda sadece 2 kilo verdim ama alma ihtimalim bile varken bu sonuç beni çok mutlu etti..
ve bu tabi ki sizlerin sayesinde...

baştan okursan ne için yazdığımı anlarsın canımmm,üzerinde durulacak bir mesele değil çünkü herkes yine kendi bildiğini okuyor
peki canım o zaman ben üzerime alınmıyorum herkes kendi bildiğini okusun zaten değil mi ? olması gereken bu bence kimse kimseyi etkilemesin herkes kendine dogru olanı yapsın

selam kizlar ....gününüz aydin olsun....

bugün 14 .günüm ve 1800 kg verdim belki az ama napayim gitsinde yavas yavas gitsin raziyim yaza kadar 56-57 olmak istiyorum

Son düzenleme:

değer verdiğim,gerçekten çok sevdiğim arkadaşlarım var burda,özellikle msjlarını dört gözle beklediğim acaba bugun ne yedi,bugun yine hangi bilgileri paylaşacak,bana ne öneride bulunacak dediğim arkadaşlarım var.
yani bu söylediklerim şeyler bu yazılarda ben etkileniyorum diye değildi,ben burda kimin ne olduğunu zaten kavradım,anladım.söylediklerim yeni gelenlerrrr veya ziyaretçi olarak okuyanlardı.
söylediğim gibi olumsuz yazıları okumamak en iyisi,çünkü herkes kendince haklı

yaa spor arkadaşım sadece 2 kilo verdim demişsin ne kadar güzel.benimde ortalama hep böyle 2 kilo asla 2,5 3 olmuyor başarılı bence yada başarısız da benim haberim yok canım sıkıldı şimdi

bugün 14 .günüm ve 1800 kg verdim belki az ama napayim gitsinde yavas yavas gitsin raziyim yaza kadar 56-57 olmak istiyorum

tebrikler zuzuu bence çok iyi bir rakam ben o rakamı bir ayda veriyorum bravoooo

kızz beri bak beni engelleme sakın haa

zuzum epeydir burda yoktun. ben yeni gelmiştim o zamanlar konuşuyorduk sonra gittin canım. ama çok kilo verdiğini biliyorum canım hatırlıyorum. tekrardan başlamanada sevindim. ama sanırım yanlış hatırlamıyorsam çok kilon kalmamıştı senin demi. boyun kaçtı canım kaç kilosun şimdi. o zamnalar işin sonuna gelmiş hatırlıyordum seni ben daha yeni başlamıştım o zamanlar

ay canım benim bak görüyonuzmu benden mesaj lar bekliyomuş.ben hep bilgi paylaşıyom dimi evet evet paylaşırım daaa niye benim haberim yokk:26: bende sana değer veriyorum canım arkadaşım

70 topicingindeydim canim,o sira dogum yapali 3 ay olmusdu 73 kg dim...6 kilomu buraya üye olmadan vermisdim ,gerisini burada verdim....boyum 164 canim.benim sorun bölgem göbek malesef.... sende iyi verdin masallah ne güzel

az mı ne azı ya TEBRİKLER CANIM ZUZUMCUĞUM bana buraya koyduğu fotoğraflarıyla ilham kaynağı olan canım arkadaşım ben de emeğin çok büyük
tebrikler tebrikler sen de bu azim sabır inanç olduğu sürece kim tutarrrrrrrrrrrrrrrr seniiiiiiiiiiiiiiiiii

müge anliyi izleyen varmi sinem bi bulunamadi ya,annesine cok üzülüyorum ya,kadinin psikolojisi alt üst oldu

eskiden izlerdim çok üzülüyorum ben o yüzden izlemiyorum. ama şu hürrem beni hasta ediyo çılgın kadın. gitti arkadaşının yüzünü kıskançlıktan berbat etti. kötülük yapmaya başladı deli şey.
,off kurtlar vadisindede ögecan öldürdü kendini. namıssız ulubey geberemedi
sakarya fıratta küpeli ölmedi
off diziler çıldırtçek beni

70 topicingindeydim canim,o sira dogum yapali 3 ay olmusdu 73 kg dim...6 kilomu buraya üye olmadan vermisdim ,gerisini burada verdim....boyum 164 canim.benim sorun bölgem göbek malesef.... sende iyi verdin masallah ne güzel

bendede öyleydi hani konuşuyorduk senle. göbeğim var diyordum hepsi orda diyordum ama 6 ayda gitti azcık altta kaldı ama düşük bel eşofman giyebiliyorum artık çok şükür kurtuldum canım ama çok uğraştım arkadaşlarda bilirler düzenli kardiyo pilates falan canımı çıkarttı

yer gök aşkı izle kız bide,ordada sultan tezeeeeeeeeee ye deli ol biraz

öğle menü
tas kebabı(nugiiiiiiiiiiiii yine et yine ettttt:95:)
pirinç pilaavı
salata

ekmekle beraber yicem yine,belki markete kadar yürür bide ayran alıp içerimmm,havanın durumuna bağlı ama,soğuksa çıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…