60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benede anlat:86: meraktan çatlarım sonra:94:

dün hiçbişi yemedim kızlar çok kötüydüm aksam sadece patates püresi ve ayran içtim :84: şimdi ara öğün için yarım elma yedim ama halen kötüyüm

yok canım okudum yorumunu unutmuşum ama seninde yorum yaptığını şimdi sen yazınca aklıma geldi

ya neruşcumm ben zaten o kadarcık kilo bilem versem bikiniyi giyince güzel görünürüm diyorum ama zaten haziran sonu temmuz başına kadar denize girilmediine göre bir ay daha extra zaman var yazın da daha kolay kilo veriliyormuş tamamdır yaneee..bu benim bikini üstümm :92::92::92::92: buda kocişin mayosu zuhahaha

hehe her renkten giyerim her telden çalarım diyosunnnnn:86::86: eveeet kiloların eskisi yenisi moru laciverdi hepicii gidicek yaz geldi yine gidicek hedefe kadar durmak asla yokkk yola devammm :82::82:hedefe varınca da dikkate devamm asla dikkat etmeyi bırakmamalı ömrün sonuna dek.sizi bilmem ama benim için hiç bişi asla eskisi gibi olmuyyceekk

zuzum bencede öyle güzel kilo vermişsin canım çoğu gitmiş azı kalmış bence hiç takma canım onlarda gider.

öğle yemeğim
mercimek çorba
tavuk pane
pilav
salata
tabiki burdan pilavı çıkartıyorum paneninde yağsını peçeteyle bastıra bastıra alırım ve 2 dilim kepekli ekmek yiyorum nasıl sizce.yemekhaneyi aradım kepek ekmeği ayırabilirmisiniz diye sayılı geliyo hergün 12:30 da gidicem yemeğe kalmıyor o saate çünki

benim kociş bikini falan giydirmez. mayoda giydirmez denize girmiyorum ben iranda yaşıyorumda ondan

Tamam nugyacım :)
Farmasi, ne güzel olmuş yeni ders programın. Bir de sporunu yapacaksın kim tutar artık seni. Okuldaki kıskanç öğretmenleri çatlatacaksın iyice.

Benim de yaz için hayallerim var. Geçen sene 63 kiloydum yazın.Bikini yerine mayo aldım kendime.Çatlaklar da kötü duruyordu,kocaman göbek te.
Evdeki şortlarım olmadığı için büyük beden şortlar almıştım.
Bu yaz için bayağı hevesleniyordum. Eşim bu yaz temmuz-ağustosta tatil yapamayabilirim büyük olasılık yeni imzalar attık işler yoğun olacak dedi.
Onsuz yazlığa gidebilirm belki. Sırf kızım için.Yoksa 1 gün bile eşimsiz işkence gibi oluyor

Maşallah. Az değil inan hiç 12 kilo. Hem ne demiş famir; "az veren yağdan çok veren kastan" :)

di mi ama
benede anlat:86: meraktan çatlarım sonra:94:
sen anlatacaklarımı tahmin ediyosundur,zeki kadınsın senn

benim kociş bikini falan giydirmez. mayoda giydirmez denize girmiyorum ben iranda yaşıyorumda ondan

senin gibi hoş hatun olmanın bedeli de bu anacım boy endam yerinde,adamcağız ne yapsınnnn,kıskaniyürrrr
bence uygundur bende yemiyorum pilav,kız şu mekik aletini alda başlayalım,tek başıma yaapamıyorum bak:13:

tabi tahmin edebiliyorum anaaaaaaaaa kız ben onu unuttumya.offff valla çok unutkan oldum sen diyon yaşlanıyommu ne ben yaşlanıyom asıl bak kimdi nihanmıydı hatırlamıyorum koşu bandının koduna bakacaktım bide ooooooooooooooooo nugi kendinden geçmiş ayol.arada hatırlat fambığımda unutmeyem akşama kadar yada ben akşam ara aklıma getir telefon numaram 0 900 90.......

kızlar ben yemeğe gidiyorum
tavuk var dünden, bugün pilaf yemeyim bari
dün akşam yedim zaten
yanına brokoli salatası, yoğurt falan yerim artıkın

sizlere de afiyetler olsun, kas olsun, yağ gitsin, inşalllllaahhhhh

900lü hatlar hala varmı kızzzzzzzzzbi ara onlara geçeredi tvlerde,ileri demokrasi sağolsun

afiyet olsun canım

Ciddi misin hugocuk?
Yakında hiç birimiz giyemeyeceğiz istesek te kocamız izin verse de merak etme, ileri demokrasi gereği :)

evet vallahi. eskiden kiloluyken giydiriyordu denize gidiyorduk mayo giydiriyordu bu sene yasakladı bende deniz kenarında kumlarla oynarım onun eşyalarına bakıcılık yaparım kendi usta yüzücüdür dalar aynı zamanda bende eşyalarını beklerim çobak köpeciği gibi telefonlarına bakarım

eswcim birazdan bakıcam canım o zaman derim sana. gostada deriz canım o daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…