tebrik ederim çok güzel işte ayda bir kilo çok yavaş ama çok dengeli...
tabiki kilo verdiğimizi yazıcaz,hayallerimizi yazıcaz,bende yazdım,yazarımda.eğer bunlar paylaşılmazsa kıskançlık var demektir,eğer kıskançlık olsa kimse kimseye motive edici mesajlar atmaz,olumsuz gördüklerini söylemez,hatta olumsuz görüdklerine insanlları özellikle yönlendirir.
işte benim demek istediğimde bu kıskanç insanlar istemiyoruzzzzz.
neyse msj kutunu boşalt biara mesajda anlatayım sana
4 gün sonra tam 1 yil olcak üyeligime....ve bir senede 12 kilocuk verebilmisim ancak
Pilates yaptım.
Ara; 1 yerli muz ve 4 badem yedim.
Bugün temizlikçi hanım da var evde, yemeği erken yaptım bu nedenle.
Koca bir tencere kıymalı karnıbahar yaptım. Öğle akşam yerim artık.
Geçmiş olsun, aman dikkat daha yeni hastalıktan çıktın.
Nescafe mi yine?
Akşam yemeklerini mecburen atlıyorsun. Arada böyle kuruyemiş te yiyebilirsin tabi. Yine de çabuk hazırlanabilcek,okulda yanında götürebileceğin akşam yemeği yerine geçebilecek birşeyler düşünsen...
Hayııır. Ben de yazdım hem de 2 kere sanırım. atlamışsıınnn....
Afiyet olsun nerudam.Teşekkürler , gidicek tabi bu yağlar.
Afiyet olsun, güzel olmuş.
Bilmem mi. Kafama oyuncakla vurdu bugün, sırt hareketlerini yapıyordum farkedemedim :)
Canım benimmm elbette yaza hedef koyman normal pekçoğumuz öyle yapıyoruzz ama bu demek değilki yaz geldi hedefe ulaşamadık her şey bitti elbette durmak yok yola devammm bu bizim yaşam biçimimiz olacak sonuçtaa ayrıca yazında çok güzel kilo verilir ama tabii ne zaman ne versek karrr ve sen de ayda 2kg versen yaza 6gk gitmiş olur az mı allah aşkınaaaa gidecek hepsi de eninde sonunda gidecekkkkkk:13:
çin işi capon işi renkli kalitesizzzzikealar da varrrrr güral da varrr porselenciyim bennn tükan gibi maşallah
yaaa evet eski kilolarda gidiyorrr gidecekkk en büyük örneği hugocukkkbunun :içindee azimmmm sabıırrrrr inanççç lazımmmmmm er ya da geçççç sağlıklı beslenerek sporla hepsi gidecekkkkk inşallahhhh :13::13:
:
Maşallah. Az değil inan hiç 12 kilo. Hem ne demiş famir; "az veren yağdan çok veren kastan" :)
sen anlatacaklarımı tahmin ediyosundur,zeki kadınsın sennbenede anlat:86: meraktan çatlarım sonra:94:
benim kociş bikini falan giydirmez. mayoda giydirmez denize girmiyorum beniranda yaşıyorumda ondan
bence uygundur bende yemiyorum pilav,kız şu mekik aletini alda başlayalım,tek başıma yaapamıyorum bak:13:öğle yemeğim
mercimek çorba
tavuk pane
pilav
salata
tabiki burdan pilavı çıkartıyorum paneninde yağsını peçeteyle bastıra bastıra alırım ve 2 dilim kepekli ekmek yiyorum nasıl sizce.yemekhaneyi aradım kepek ekmeği ayırabilirmisiniz diye sayılı geliyo hergün 12:30 da gidicem yemeğe kalmıyor o saate çünki
benim kociş bikini falan giydirmez. mayoda giydirmez denize girmiyorum beniranda yaşıyorumda ondan
di mi ama
sen anlatacaklarımı tahmin ediyosundur,zeki kadınsın senn
senin gibi hoş hatun olmanın bedeli de bu anacım boy endam yerinde,adamcağız ne yapsınnnn,kıskaniyürrrr
bence uygundur bende yemiyorum pilav,kız şu mekik aletini alda başlayalım,tek başıma yaapamıyorum bak:13:
tabi tahmin edebiliyorum anaaaaaaaaa kız ben onu unuttumya.offff valla çok unutkan oldum sen diyon yaşlanıyommu ne ben yaşlanıyom asıl bak kimdi nihanmıydı hatırlamıyorum koşu bandının koduna bakacaktım bide ooooooooooooooooo nugi kendinden geçmiş ayol.arada hatırlat fambığımda unutmeyem akşama kadar yada ben akşam ara aklıma getirtelefon numaram 0 900 90.......
kızlar ben yemeğe gidiyorum
tavuk var dünden, bugün pilaf yemeyim bari
dün akşam yedim zaten
yanına brokoli salatası, yoğurt falan yerim artıkın
sizlere de afiyetler olsun, kas olsun, yağ gitsin, inşalllllaahhhhh
900lü hatlar hala varmı kızzzzzzzzzbi ara onlara geçeredi tvlerde,ileri demokrasi sağolsun
Ciddi misin hugocuk?
Yakında hiç birimiz giyemeyeceğiz istesek te kocamız izin verse de merak etme, ileri demokrasi gereği :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?