yer gök aşkı izle kız bide,ordada sultan tezeeeeeeeeee ye deli ol biraz
yer gök aşkı izle kız bide,ordada sultan tezeeeeeeeeee ye deli ol biraz
aaa dizilerden gidiyonuz bakıyorumda lütfen bene saygızızlık etmenyin bugün atv de aşk ve ceza var birazcıkta enüştenizi seyredin bakem akşamsavaşım benim
öğle menü
tas kebabı(nugiiiiiiiiiiiii yine et yine ettttt:95:)
pirinç pilaavı
salata
ekmekle beraber yicem yine,belki markete kadar yürür bide ayran alıp içerimmm,havanın durumuna bağlı ama,soğuksa çıkmam
hayırdır,enişte derkeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
hiç beğendiğim artistte yok ya,ben artık yaşlanmışım sanırım
güzel sağlıklı mutlu huzurlu bir gün dileğiyle kızlar:
sabah kalkınca
2 kuru kayısı
500 ml ılık su
kahvaltım
1 elmalı kurabiye( 1 kk büyüklüğünde)
2 tane peksimet yani haşhaşlı çörek bizim Uşak' ta çok meşhurdur.(yediklerimin tamamı 4 kk büyüklüğünde)
1 kk beyaz peynir
1 domates
250 ml şekersiz çay
Herkese günaydıın.
Bugün kendime özel bir kahvaltı hazırladım :)
Değişiklik olsun diye normalde hergün yediklerimi (peynir,domates,biber,zeytin) 2 dilim ekmeğin üzerine döşeyip ızgaraya verdim.
Elmalı çay yaptım. Elma,tarçın,tane karabiber,karanfili 3-4 dk kaynattım.Ocağın altını kapayınca içine 1 tk kadar yeşil çay attım demledim.
Ekmeğimi yedim, çayımı içiyorum.
Bugün 58,7 çıktım. Hemen tickerımı değiştireceğim :)
Teşekkür ederim farmasim:)
Hoşgeldiniz.
Geçmiş olsun.Ben de olmuştum doğumdan 1 ay sonraydı sanırım. Bebişler küçükken çok ememediklerinden fazla süt birikiyor. Doktor mastit olmasın diye antibiyotik vermişti 3 gün kullandım.Hem emzirip hem sağdım, sıcak duş aldım 1 günde geçti.
Daha sonra hiç olmadı neyse ki.Memeden keserken olma riski var şimdi de.
Çok güzel afiyet olsun.
Afiyet olsun.Pilav biraz fazla olmuş ama insan özleyince dayanamıyor.
<afiyet olsun, harikasın yine.
Günaydın hugocuk. Afiyet olsun farmasi.
benim bmı yani vücut kitle endeksi yüzde 23müş. hiç hesaplamamıştım tesadüf ölçüm sonuçlarıma bakarken farkettim. internetten baktım normalmiş artıkın normal olmuşum anormallikten kurtulmuşum o zamannormal sözcüğünü epeydir duymamıştım kulağa garip geliyor :86:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldim balım geldim burdayımmm ay size ne diyecem ya servisle hep gelirken bişeyler düşünüyo oluyorum bazen iyi bazen karamsar oluyorum hemen aklıma siz geliyosunuz hemen moralim düzeliyo sizede oluyomu böyle evdede öyle sabah yatağımı falan düzeltirken genelde aklıma geliyosunuzu bana bi moral oluyo valla sevindirik oluyoum iyiki varsınız valla burda belki sanalda olsa çok güzel arkadaşlıklar edindik bence allah tamamını göstersin.menümü yazayım hemen
akşam
6 yk bezelye yemeği
2 yk pirinç pilavı (annem yeni pişirmiş bende sıcacık yiyeyim dedim)
cacık miktarını bilmiyorum hesaplamadım :26: ama orantılı yani fazla değil
salata
ekmek yemedim
sabah
kalkınca bir su bardağı ılık su
1 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1-5 dilim uno kepekli ekmek
1 yumurta
şimdi yine nescafe içiyorum şekersiz
Teşekkürler..
Tartıldım.. aşağıda da görüldüğü üzere...
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınız kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
ben de iyiyim çok şükür,akşam okuldan saat 21.15te döndümmm,çok yorgunum çokkkkkkkkkk.kendime gelemedim hala
akşam ne yediğimi yazmasam daha iyi ama yazmam lazım dimi
okula gitmeden 1 saat önce yani 16:00da 1 elma yedim
saat 19.00da 200 ml süt içtim
akşam evde
1 avuç sarı leblebi
3 kuru kayısı
20 adet soslu mısır
5 adet kaju
2 yk yoğurt yedimmmm
çok kötü di mi,offffffff mecburen böyle oldu valla,hafta içi böyle olacak sanırım.
sabah menüm ise şöyle
1 kk light beyaz peynir
2 dlm denge-light ekmek
3 zeytin
maydanoz
1 tk bal(bu bala fazla dadandım 3-4 gündür,yemiyim artık)
çok mu dion yaniii,bir avucum 30-40 taneyi srar sarmalara işte,ayyyy evet oluyo nugicimmmmm,ama aç aç eve gelince hemen onu avuçlayıverdimzaten bu hafta yemicem demiştim oda şişkinlik yapıyor hatta geçen hafta sanırm ondan dolayı fazla çıkmıştı kilommm.
artık akşamları ülkerin çubuk krakerinimi yesem ,1 paketi 166 kaloriymiş,3 dlm ekmek mi eder bu durumda .öfffffffffffffff napcam ben yaaaaa.valla sırf bu yüzden okula gitmek istemiyorum heeee
koç burcundan da bu beklerinir zaten,benim eşiminde 1 ayağı hep dışarıdadır,evde reçel yok desem gece yarısı da olsa çıkar almaya gider,maksat dışarı çıkma olsunben de eve cuma akşamı bir giriyorum pazartesi sabahı çıkıyorummm evimi severim,evde olayım,işimi gücümü yapayım,kendime vakti ayırayım tv,müzizk,gazete,kitapp ohhhhhhhhhhh süper valla
Günaydınlar kızçelerimm nasılsınız bakalımmmbugün hava sook ve gri bulutlar gökyüzünü kaplamış çook iş var ama ben sabah yeşilçayımla geçmişi okumayı seviyorummm. işte önce motive oluyorum
bugün tıkırımı değiştirme günümdü ama değiştircek bişi yok :18::18: yine 68,4 geldim ve aynen devam. gram bile vermemişim ama epeydir tuvalete çıkamadım mesela yarın sabah tartılsam farklı çıkar biliyorum ama artık bir günü tartılma günü yapmam lazım. hangi gün az çıkarsam o günü tartı günü yapacak halim yok şişko çıktıysak çıktık daha çok dikkat edicez işte ala alaa :26::26::26:
bugün bir mart dolayısı ile baharın ilk günü kızlar. yaz iyice yaklaşıyor bizim kilo vermek için yani en azından benim için mayısın sonuna kadar zamanım kaldı. buda 3 ay eder. size benimle ilgili ufak bir kaç istatistiki bilgi vermek istiyorum... kendim için de iyi olur.
buraya mountainmist olarak ilk 5 ocak 2011 de girdim. Ekim ayından bu tarihe kadar sadece akşamları dikkat ederek 3 ayda 3,3 kg vermiştim. yani ayda 1,1 kg yapar.buraya girdiğim tarih yani 5 ocakta 72,3 kg idim. 1 şubat itibarı ile 70,3 kg ya inmiştim yani ocak ayında 2 kg vermişim. tabi ocak ayında hiç spor yapamadım imkanlardan dolayı. sonra şubat 15 gibi evde spor yapmaya başladım.1 mart itibarı ile yani bugün 68,4 kg geliyorum yani bu ay toplamda sadece 1,9 kg vermişim. fakat söylemem de yarar var şimdiye kadar verdiğim bu kilolar yaklaşık 3 senelik kilolardı. 5 sene önce bir ara 63 e kadar inmiştim ama sadece 2-3 ayda hepsi geri geldi. dolayısı ile bu kilolar neredeyse 15-20 senedir benimle. işim daha da zorlaşıyorüfffff
demekki koç olmam bir taraftan bir yandan da yükselenimin aslan olması sebebiyle hem eşin gibiyim hem de senin gibiyim % 50 iki burçtan da özellikler geçmiş
arkadaşlarım çevremdekiler bana derler hiçbir şey için hiç üşenmiyorsun . hemen hazırlanır çıkıveririm . eşim de der gezme olunca 2 dk da hatun hazır diyesıfır makyajlı bir insan olduğum için giyin taran krem sür çık
ama zaman zaman evimde vakit geçirmeyi de çok severim evde kalınca da illa bir işler bulurum kendime.örneğin kaporta bakımtemizlik , dolap düzeni, çocuklarla vakit geçirme ( büyük oğlumla ders çalışma , küçükle boyama yapma her ikisiyle de dans etme ,oyun oynama kimi zaman beraber babamıza çörek bile yaparız üzerinin susamlarını koyuverirler ) ,kitap okuma,nette dolanma, mutfak işleri özellikle hamur işi tatlı vs yapma evdekilere süprizler hazırlama gibi ... onların beğenileri bütün yorgunluğumu alır götürür.
eswcim elbette ayarlarız fakat şu da var senin yediklerin az olduğu için sporda var metabolizman yavaşlamış ama hızlanacak. canım bence bize en güze yardımı gost yapar. gost aktiviyete göre hesaplayıp yapıyor. bence eğer durumunu anlatırsan o sana uygun bir liste hazırlar. eğer olmazsa beraber yaparız. benim listem uyar elbette sana niye uymasınki. benim yağ oranım düşük olduğundan badem antep fıstığı bolca idi gerçi geçen ay 5 e düşürdü günlük. ancak akşamdan hazırlayıp yanında getirebilrisen yemeklerini süper olur ve zaten 2 aya düşer yağ oranın azcık sabredersin. ve işte dediğim gibi tatlı yok bende sanırım yağ vermeyi durdurmasın diye insülin dengede kalsın diye. canım emin olmak için hata yapmamak için önce gosta başvuralım olmazsa beraber yaparız canım.
pasta tabagı derken hangi marka? borcam ? arcoroc ? kütahya porselen ? ya da benim evdekiler gibi ismi markası olmayan çin yada endonezyadan ithal olanlardan ? açıklama bekliyoruzzzzz
çok güzel kukilata afiyet olsun
hoşgeldin canım bizleri takip edersen doğru yolu bulursun merak etme
afiyet olsun canım
afiyet olsun farmasi
afiyet olsun priene bende severim pancar yaprağını
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
geçmiş olsun canım kiloda vermişsin tebrik ederim
afiyet olsun hülyacım
afiyet olsun canım
afiyet olsun neruşcum.yalnız burda bi tel bişeyi beğenmedim 1 pasta tabağı brokoliyi.keşke 1 bk tabağı yeseydin brokolini
yahu arkadaşlar neden yaza fit girmek önemli olsun anlamıyorum gerçekten!e ne yapıcaz yani 3 ayımız var diye sağlıksız mı beslenicez.biz burda sağlık için çabalamıyormuyuz,herşeyi dengeli yemek için,her besinden almak için.
motive edici mesajlar paylaşalımmmm,bizi sinir eden insanlar çevremizde bolca var zaten,bari burda halden anlayan insanlar olsun
hogucumcumm valla çok seviniyorum senin için. sende benim gibi ömür boyu dombililiğe mahkum olmamaya karar verip gerçekleştirenlerdensin ama tek fark ben daha yolun başındayım. yani senin kilolarda eski kilolardı benimki gibi demek ki veriliyomuş oleeeeeee
afiyet olsunnnn tatlımmmmmmmmmmmmmm
günaydın neruşcumm afiyet olsun canım
Hassas fambıkkkkcanım benim bence herkes kendi açısından haklı elbette motive olmak için süre oyar insan kendine ve bu da ince giyinilmesi gerekn yaz olabilir normal olarak bn de hep yaza yönelik plan yapıyorum hazirana şukadar olsam falan çünkü bunca yıldır yaz gibi yaz yaşamayadım hep sakl hep sakla bu yüzden hedefi böyle koyuyor olabiliriz ama bu demek değil ki yaz geldi veremedik ölelim sonuçta bu bizim yaşam biçimimiz olucak ben yaza hedefime ulaşsam hah zayıfladım saldırıyım yemekleremi diycem yoooo yola devammmm ama elbette motive olmak için zaman hedefi konur bundan olabilir önemli olan elbettteeee sağlıkla kilo vermekkkk en önemlisi bu ama insanalrın kendini motive etmek için hayallerinden bahsetmesi hedefler koyması da normal bence çünkü bu grubun oluşma maksadı beraber hayallerimiz paylaşıp birbirimizi motive edipp kilo vermek ama herkesin motive etme ve olma biçimi farklı oalbilir ama bence ortak payda sağlıkla kilo vermekkk diğerleri bence ayrıntı sonuçta hepimiz sağlı bir şekilde kilo vermek için burdayız hep diyorum kelimeler vurgu olmayınca sadece yazı olunca altında neler var belki tam anlaşılmıyor yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama bence zaten herkes sağlıkla kilo vermek için burda yani bazen kilo verdim yazmaya bile korkar oldum bua yrıntılar yüzünden aman ben verdim veremeyenlerin morali bozulur mu diye oysaki amaçkilo vermekti burda bilmiyorum kafamı karıştırıyosunuz
sağol fambığımmmmm
:
4 gün sonra tam 1 yil olcak üyeligime....ve bir senede 12 kilocuk verebilmisim ancak
Kahvaltı süperrr ama akşamı beğenmedim fambık bikereden bişey olmaz diye diyeyani anlıyorum çok yoğunsun ve yoruluyosun ben senin yerinde olsam bukadarını bile yapamazdım belki ama sen azimli bir insansın ve çok da güzel gidiyosun ama madem eve gelip yiyceksin bişeyler inan 1 kase yoğurt yesen meyve yesen dolapta haşlanmış tavuk falan olsa geç de olsa onları esen bu yediklerinden daha iyi olur sonuçta bunlar yağlı çerezzz ama tabii sen bilirsin tatlım bence zaten yiyosun dolapta bi haşlanmış sebze tavuk ton balığı olsun onları ye bunlardan iyi
ay bendeee 1 hafta çıkmasam canım istemez evi toplıyım temizliyim kitap okuyım müzik dinliyim dans ediyim yazıyımmmm herşeyden güzelll evimi çok seviyorummm çokkk şükürrr:13::13:
:
4 gün sonra tam 1 yil olcak üyeligime....ve bir senede 12 kilocuk verebilmisim ancak
prienecim TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/TEBRİKLER CANIM[/
HARİKASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNCOLOR]
hamd olsun Rabbime çok şükür çok çok iyiyim canım herşey yolunda , korumaya devam . biraz önce çocuğu okula bıraktım geldim. bugün okul yok ders programım değişti iyi de oldu bu sefer perşembe öğleye kadar yok okul böylece gün aşırı spor yapabileceğim.
bir de bugün pazar işim var gitsin kalorilerrrrrrrrrrrr savulun ulennnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnn canımmmmmmmyorgunummmmmmmmmmmm
afiyet olsun priene güzel menü,tebrikler bu arada
afiyet olsun canımmmmmmm,börek yemediğin için tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
tartıldınmı sabah bakim
sorma fambik havada berbat burda çok soğuk başımda ağrıyor sanırım azcık üşüttüm öğleye sıcak duş alırım falan ıhlamur falan iyi gelir. uyusam uyurum valla başım ağrıyor dün duştan sonra başımı kuruttum ama malesef dışarı çıktım işim vardı ne kadar kurutsamda çarptı sanırım
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldim balım geldim burdayımmm ay size ne diyecem ya servisle hep gelirken bişeyler düşünüyo oluyorum bazen iyi bazen karamsar oluyorum hemen aklıma siz geliyosunuz hemen moralim düzeliyo sizede oluyomu böyle evdede öyle sabah yatağımı falan düzeltirken genelde aklıma geliyosunuzu bana bi moral oluyo valla sevindirik oluyoum iyiki varsınız valla burda belki sanalda olsa çok güzel arkadaşlıklar edindik bence allah tamamını göstersin.menümü yazayım hemen
akşam
6 yk bezelye yemeği
2 yk pirinç pilavı (annem yeni pişirmiş bende sıcacık yiyeyim dedim)
cacık miktarını bilmiyorum hesaplamadım :26: ama orantılı yani fazla değil
salata
ekmek yemedim
sabah
kalkınca bir su bardağı ılık su
1 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1-5 dilim uno kepekli ekmek
1 yumurta
şimdi yine nescafe içiyorum şekersiz
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınız kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
ben de iyiyim çok şükür,akşam okuldan saat 21.15te döndümmm,çok yorgunum çokkkkkkkkkk.kendime gelemedim hala
akşam ne yediğimi yazmasam daha iyi ama yazmam lazım dimi
okula gitmeden 1 saat önce yani 16:00da 1 elma yedim
saat 19.00da 200 ml süt içtim
akşam evde
1 avuç sarı leblebi
3 kuru kayısı
20 adet soslu mısır
5 adet kaju
2 yk yoğurt yedimmmm
çok kötü di mi,offffffff mecburen böyle oldu valla,hafta içi böyle olacak sanırım.
sabah menüm ise şöyle
1 kk light beyaz peynir
2 dlm denge-light ekmek
3 zeytin
maydanoz
1 tk bal(bu bala fazla dadandım 3-4 gündür,yemiyim artık)
sağol farmasi.işte dün sormuştum bende ne yapmam gerekir diye burdaki arkdaşlara sadece fambık yazdı içme istersen dedi kremalıda olunca gerçi az katıyorum kremayı ama hergün içtiğim için yinede sorun olur diye düşünüyorum.önceden hiç alışkanlığım yoktu ne olduysa 2 haftadır alıştım bu nescafeye
Günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn güzelleri güzeliiii arkadaşlarımmmmmm nasılsınız sağlıklı mutlu huzurlu neşeliiii kilolarımızdan kurtulduğumuzzzzz yağların gittiği güzzzeeelll bir gün diliyorum hepimizeeee:13::13:
saat 8de kalktım
kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1kk yağsız peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
2 köy biberi
1 bardak şekersiz açık çay
şimdi de yeşil çayımı içiyorummmmm
Biraz geçmişi okuyayımmmm
herkese gunaydınlar;
sabah kahvaltım;
unonun kepeklı sandavıc ekmegının yarısı
1.5 yemek kasıgı kahvaltılık lor
1 domates
yesılcay
3 zeytın
ara;
15 nohut
kucuk armut yıyecegım bırazdan
Bilmem mi. Kafama oyuncakla vurdu bugün, sırt hareketlerini yapıyordum farkedemedim :)kücük cocuklari olanlar bilir,onlar uyanikken spor yapmak zor oluyor bende biri karnima cikiyor digeri ayagima oturuyor yaptigim spordanda bsiey anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?