60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yer gök aşkı izle kız bide,ordada sultan tezeeeeeeeeee ye deli ol biraz

akşamları kocişle beraber izliyoruz o izlemiyo yer gök aşkı banada izletmez ama bu hürrem gülmekten öldürcek beni ne kadar başarılı sırf onun için izliyorum ama işte dediğim gibi entellektüel tartışmaya gelince kesinlik karşıyım bu tarz geçmişi irdeleyen dizilere ancak kendimde bizzat izliyorum

aaa dizilerden gidiyonuz bakıyorumda lütfen bene saygızızlık etmenyin bugün atv de aşk ve ceza var birazcıkta enüştenizi seyredin bakem akşam savaşım benim

hayırdır,enişte derkeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
hiç beğendiğim artistte yok ya,ben artık yaşlanmışım sanırım

hıh tamam şaşırmadım zati ohh allah versin ne diyelimbizdede pane var bugün

bende ,öyle bir gecer zamanki ye bakiyorum....ask ve ceza yida netten takip ediyorum ,hürreme.fatmagüle bakiyorum....

Elma yedim ara öğün olarak..
çünkü öğlen gene etli saçma yemekler ve şekerpare var..
ıyyy hiç de sevmem
salata yoğurt ekmek de yerim 1 dilim

Afiyet olsunnnn koruma dediğin böyle olur

Afiyet olsun prıene çokk güzel kahvaltınnn ayrıca kilon için de tebrik ediyorummmm böyle böyleee gidecek inşallahhhh

normal hugocukkkkkne güzellll darısı normal neruda olmaya

afiyet olsunnnn ama nescafe içmeeee daha kaç kere diycezzzzsüt içine türk kahvesi koy iç kakao koy tarçın koyyyy

Teşekkürler..

Tartıldım.. aşağıda da görüldüğü üzere...

Tebrikler tatlımmmmm

Kahvaltı süperrr ama akşamı beğenmedim fambık bikereden bişey olmaz diye diye yani anlıyorum çok yoğunsun ve yoruluyosun ben senin yerinde olsam bukadarını bile yapamazdım belki ama sen azimli bir insansın ve çok da güzel gidiyosun ama madem eve gelip yiyceksin bişeyler inan 1 kase yoğurt yesen meyve yesen dolapta haşlanmış tavuk falan olsa geç de olsa onları esen bu yediklerinden daha iyi olur sonuçta bunlar yağlı çerezzz ama tabii sen bilirsin tatlım bence zaten yiyosun dolapta bi haşlanmış sebze tavuk ton balığı olsun onları ye bunlardan iyi

karbonhidrat değil de haşlanmış brokoli-tavuk yoğurt süt gün içinde yesen de ye çerezden iyidir bence

ay bendeee 1 hafta çıkmasam canım istemez evi toplıyım temizliyim kitap okuyım müzik dinliyim dans ediyim yazıyımmmm herşeyden güzelll evimi çok seviyorummm çokkk şükürrr:13::13:

Canım benimmm elbette yaza hedef koyman normal pekçoğumuz öyle yapıyoruzz ama bu demek değilki yaz geldi hedefe ulaşamadık her şey bitti elbette durmak yok yola devammm bu bizim yaşam biçimimiz olacak sonuçtaa ayrıca yazında çok güzel kilo verilir ama tabii ne zaman ne versek karrr ve sen de ayda 2kg versen yaza 6gk gitmiş olur az mı allah aşkınaaaa gidecek hepsi de eninde sonunda gidecekkkkkk:13:

çokkkk güzelmiş dengeliiii ve çocuğu olan anne yaşamı bence süperrr:13:

ben günde 10 dakikaya yakin dans edip biraz hareket ediyorum iste kizimla.50-100 adette mekik cekmeyer gayret ediyorum

canım gost ne zamandır gelmiyo sanırım
ben görmedim en azından ((
zaten benim bütün sonuçlar var elimde
onları sana yollayım ben bi ara da, bi bakalım ne dersin?
biliyorum sana da zahmet oluyo ama bu kadar kilo verdim, sağlıklı olsun sonucu istiyorum ((

pasta tabagı derken hangi marka? borcam ? arcoroc ? kütahya porselen ? ya da benim evdekiler gibi ismi markası olmayan çin yada endonezyadan ithal olanlardan ? açıklama bekliyoruzzzzz

çin işi capon işi renkli kalitesizzzz ikealar da varrrrr güral da varrr porselenciyim bennn tükan gibi maşallah

ayy okadar yoktu pt de yedimmm bi daaa olmazzzz

Hassas fambıkkkkcanım benim bence herkes kendi açısından haklı elbette motive olmak için süre oyar insan kendine ve bu da ince giyinilmesi gerekn yaz olabilir normal olarak bn de hep yaza yönelik plan yapıyorum hazirana şukadar olsam falan çünkü bunca yıldır yaz gibi yaz yaşamayadım hep sakl hep saklabu yüzden hedefi böyle koyuyor olabiliriz ama bu demek değil ki yaz geldi veremedik ölelimsonuçta bu bizim yaşam biçimimiz olucak ben yaza hedefime ulaşsam hah zayıfladım saldırıyım yemekleremi diycem yoooo yola devammmm ama elbette motive olmak için zaman hedefi konur bundan olabilir önemli olan elbettteeee sağlıkla kilo vermekkkk en önemlisi bu ama insanalrın kendini motive etmek için hayallerinden bahsetmesi hedefler koyması da normal bence çünkü bu grubun oluşma maksadı beraber hayallerimiz paylaşıp birbirimizi motive edipp kilo vermek ama herkesin motive etme ve olma biçimi farklı oalbilir ama bence ortak payda sağlıkla kilo vermekkk diğerleri bence ayrıntı sonuçta hepimiz sağlı bir şekilde kilo vermek için burdayız hep diyorum kelimeler vurgu olmayınca sadece yazı olunca altında neler var belki tam anlaşılmıyor yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama bence zaten herkes sağlıkla kilo vermek için burda yani bazen kilo verdim yazmaya bile korkar oldum bua yrıntılar yüzünden aman ben verdim veremeyenlerin morali bozulur mu diye oysaki amaçkilo vermekti burda bilmiyorum kafamı karıştırıyosunuz

yaaa evet eski kilolarda gidiyorrr gidecekkk en büyük örneği hugocukkk bunun :içindee azimmmm sabıırrrrr inanççç lazımmmmmm er ya da geçççç sağlıklı beslenerek sporla hepsi gidecekkkkk inşallahhhh:13::13:

afiyet olsunnnn tatlımmmmmmmmmmmmmm

sağol fambığımmmmm

günaydın neruşcumm afiyet olsun canım

sağol tatlımmmm:13::13:

Son düzenleme:
savas da karizmatik adam yani...her giydigide yakisiyor .osmanda mesela ali kaptanin fizigi cok kötü kollari felan cok uzun...

kücük cocuklari olanlar bilir,onlar uyanikken spor yapmak zor oluyor bende biri karnima cikiyor digeri ayagima oturuyor yaptigim spordanda bsiey anlamiyorum

tabiki kilo verdiğimizi yazıcaz,hayallerimizi yazıcaz,bende yazdım,yazarımda.eğer bunlar paylaşılmazsa kıskançlık var demektir,eğer kıskançlık olsa kimse kimseye motive edici mesajlar atmaz,olumsuz gördüklerini söylemez,hatta olumsuz görüdklerine insanlları özellikle yönlendirir.
işte benim demek istediğimde bu kıskanç insanlar istemiyoruzzzzz.
neyse msj kutunu boşalt biara mesajda anlatayım sana

tamamdır neruşummmmm,evet öyle yapayımmm,valla ne edeceğimi şaşırdım bu dönem dersler pek bir yoğunnnnnn.
bende seni bu yüzden seviyorum zatenev kuşum benimm,bak neruş yine aklıma bazı düşünceler gelir oldu

4 gün sonra tam 1 yil olcak üyeligime....ve bir senede 12 kilocuk verebilmisim ancak

zuzum az vermişim diyemi üzülüyorsun 12 kiloda büyük başarı bence ama tabiki sürekli vericez diye birşey yok bu birsene içinde mutlaka duraklama dönemimiz oldu kaçırma durumlarımız oldu hatta kilo artışı bile olmuştur mutlaka bence üzülecek birşey yok gayet normal tebrik ederim canım seni belki daha iyi olabilirdi diyosun ama 12 kilo da gözle görülmeyecek kadar ufak bi rakam değil

Pilates yaptım.
Ara; 1 yerli muz ve 4 badem yedim.

Bugün temizlikçi hanım da var evde, yemeği erken yaptım bu nedenle.
Koca bir tencere kıymalı karnıbahar yaptım. Öğle akşam yerim artık.

günaydınnn canımmmmmmmyorgunummmmmmmmmmmm

afiyet olsun priene güzel menü,tebrikler bu arada

afiyet olsun canımmmmmmm,börek yemediğin için tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
tartıldınmı sabah bakim

Geçmiş olsun, aman dikkat daha yeni hastalıktan çıktın.

Nescafe mi yine?

Akşam yemeklerini mecburen atlıyorsun. Arada böyle kuruyemiş te yiyebilirsin tabi. Yine de çabuk hazırlanabilcek,okulda yanında götürebileceğin akşam yemeği yerine geçebilecek birşeyler düşünsen...

Hayııır. Ben de yazdım hem de 2 kere sanırım. atlamışsıınnn....

Afiyet olsun nerudam.Teşekkürler , gidicek tabi bu yağlar.

Afiyet olsun, güzel olmuş.

kücük cocuklari olanlar bilir,onlar uyanikken spor yapmak zor oluyor bende biri karnima cikiyor digeri ayagima oturuyor yaptigim spordanda bsiey anlamiyorum
Bilmem mi. Kafama oyuncakla vurdu bugün, sırt hareketlerini yapıyordum farkedemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…