evet vallahi. eskiden kiloluyken giydiriyordu denize gidiyorduk mayo giydiriyordu bu sene yasakladı bende deniz kenarında kumlarla oynarım onun eşyalarına bakıcılık yaparım kendi usta yüzücüdür dalar aynı zamanda bende eşyalarını beklerim çobak köpeciği gibitelefonlarına bakarım
Ciddi misin hugocuk?
Yakında hiç birimiz giyemeyeceğiz istesek te kocamız izin verse de merak etme, ileri demokrasi gereği :)
ben yemeğe gideyim yavaş yavaş fambık gitmiyonmu kız sende yemeğe
tabiki kilo verdiğimizi yazıcaz,hayallerimizi yazıcaz,bende yazdım,yazarımda.eğer bunlar paylaşılmazsa kıskançlık var demektir,eğer kıskançlık olsa kimse kimseye motive edici mesajlar atmaz,olumsuz gördüklerini söylemez,hatta olumsuz görüdklerine insanlları özellikle yönlendirir.
işte benim demek istediğimde bu kıskanç insanlar istemiyoruzzzzz.
neyse msj kutunu boşalt biara mesajda anlatayım sana
tamamdır neruşummmmm,evet öyle yapayımmm,valla ne edeceğimi şaşırdım bu dönem dersler pek bir yoğunnnnnn.
bende seni bu yüzden seviyorum zatenev kuşum benimm,bak neruş yine aklıma bazı düşünceler gelir oldu
ya neruşcumm ben zaten o kadarcık kilo bilem versem bikiniyi giyince güzel görünürüm diyorumama zaten haziran sonu temmuz başına kadar denize girilmediine göre bir ay daha extra zaman var yazın da daha kolay kilo veriliyormuş tamamdır yaneee..bu benim bikini üstümm :92::92::92::92: buda kocişin mayosu zuhahaha
yaa daha 4 ay varrr 4her ay 2kg bile versen ki öyle veriyosun 8kg eder ne diyon gııııııııııııı daha neeee bozma moralini az gitsin öz gitsinnn birdaha da gelmesinnn sağlıkla gitsin inşallahhhhh :13:
heheher renkten giyerim her telden çalarım diyosunnnnn:86::86: eveeet kiloların eskisi yenisi moru laciverdi hepicii gidicek yaz geldi yine gidicek hedefe kadar durmak asla yokkk yola devammm :82::82:hedefe varınca da dikkate devamm asla dikkat etmeyi bırakmamalı ömrün sonuna dek.sizi bilmem ama benim için hiç bişi asla eskisi gibi olmuyyceekk
benim kociş bikini falan giydirmez. mayoda giydirmez denize girmiyorum beniranda yaşıyorumda ondan
di mi ama
sen anlatacaklarımı tahmin ediyosundur,zeki kadınsın senn
senin gibi hoş hatun olmanın bedeli de bu anacım boy endam yerinde,adamcağız ne yapsınnnn,kıskaniyürrrr
bence uygundur bende yemiyorum pilav,kız şu mekik aletini alda başlayalım,tek başıma yaapamıyorum bak:13:
:))
Kıskanca bak sen. Eskiden giydiriyorsa pes etme bence hugocuk.Al hakkını.Ben de girmezsem gitmem dee...
Ciddi misin hugocuk?
Yakında hiç birimiz giyemeyeceğiz istesek te kocamız izin verse de merak etme, ileri demokrasi gereği :)
Öğle menümü yazayımm..
8 yk sebze çorbası (Famirim boğazından sıcak bişi geçti dersin şimdi di mi? senin için içtim)
2 yk makarna
2 yk haşlanmış brokoli
1 yk havuç, 1 yk kıvırcık salata
ve şekerpare yedim mi
tabi ki hayır...
yaaa aynen :13::13:öğretiyolar bize sağolsunlar ileriyi demokrasiyi kumaş parçalarıyla demokrasi
sonunda eternoya yazzdığım yorumun içeriğini anlayan biri çıktıçin işi capon işi renkli kalitesizzzzikealar da varrrrr güral da varrr porselenciyim bennn tükan gibi maşallah
ayy okadar yoktu pt de yedimmm bi daaa olmazzzz
Hassas fambıkkkkcanım benim bence herkes kendi açısından haklı elbette motive olmak için süre oyar insan kendine ve bu da ince giyinilmesi gerekn yaz olabilir normal olarak bn de hep yaza yönelik plan yapıyorum hazirana şukadar olsam falan çünkü bunca yıldır yaz gibi yaz yaşamayadım hep sakl hep sakla bu yüzden hedefi böyle koyuyor olabiliriz ama bu demek değil ki yaz geldi veremedik ölelim sonuçta bu bizim yaşam biçimimiz olucak ben yaza hedefime ulaşsam hah zayıfladım saldırıyım yemekleremi diycem yoooo yola devammmm ama elbette motive olmak için zaman hedefi konur bundan olabilir önemli olan elbettteeee sağlıkla kilo vermekkkk en önemlisi bu ama insanalrın kendini motive etmek için hayallerinden bahsetmesi hedefler koyması da normal bence çünkü bu grubun oluşma maksadı beraber hayallerimiz paylaşıp birbirimizi motive edipp kilo vermek ama herkesin motive etme ve olma biçimi farklı oalbilir ama bence ortak payda sağlıkla kilo vermekkk diğerleri bence ayrıntı sonuçta hepimiz sağlı bir şekilde kilo vermek için burdayız hep diyorum kelimeler vurgu olmayınca sadece yazı olunca altında neler var belki tam anlaşılmıyor yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama bence zaten herkes sağlıkla kilo vermek için burda yani bazen kilo verdim yazmaya bile korkar oldum bua yrıntılar yüzünden aman ben verdim veremeyenlerin morali bozulur mu diye oysaki amaçkilo vermekti burda bilmiyorum kafamı karıştırıyosunuz
yaaa evet eski kilolarda gidiyorrr gidecekkk en büyük örneği hugocukkkbunun :içindee azimmmm sabıırrrrr inanççç lazımmmmmm er ya da geçççç sağlıklı beslenerek sporla hepsi gidecekkkkk inşallahhhh :13::13:
sağol fambığımmmmm
sağol tatlımmmm:13::13:
Tamam nugyacım :)
Farmasi, ne güzel olmuş yeni ders programın. Bir de sporunu yapacaksın kim tutar artık seni. Okuldaki kıskanç öğretmenleri çatlatacaksın iyice.
Benim de yaz için hayallerim var. Geçen sene 63 kiloydum yazın.Bikini yerine mayo aldım kendime.Çatlaklar da kötü duruyordu,kocaman göbek te.
Evdeki şortlarım olmadığı için büyük beden şortlar almıştım.
Bu yaz için bayağı hevesleniyordum. Eşim bu yaz temmuz-ağustosta tatil yapamayabilirim büyük olasılık yeni imzalar attık işler yoğun olacak dedi.
Onsuz yazlığa gidebilirm belki. Sırf kızım için.Yoksa 1 gün bile eşimsiz işkence gibi oluyor
afiyet olsun gözlerim dolduuuu
öğlen menüm
1 kepçe et sulu mercimek çorbası
3 yk kapuska
4 yk yoğurt
Öğle menümü yazayımm..
8 yk sebze çorbası (Famirim boğazından sıcak bişi geçti dersin şimdi di mi? senin için içtim)
2 yk makarna
2 yk haşlanmış brokoli
1 yk havuç, 1 yk kıvırcık salata
ve şekerpare yedim mi
tabi ki hayır...
Çok güzel bir menü oldu di mi ?
Ben de gurur duydum kendimle..
şaka falan değil neruş doğru diyorum. eskiden giriyordum mayoyla artıkın izin vermiyor üstelik rüşvette veriyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?