60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:))
Kıskanca bak sen. Eskiden giydiriyorsa pes etme bence hugocuk.Al hakkını.Ben de girmezsem gitmem dee...

yok zaten öyle kimseee merak etmee ekelimelere takıllmaaaa herke iyi niyetli sadece bazen insanalr karamsarlığa kapılabiliyo hepimizin farklı sorunları oalbiliyo burdaki kelimelere yansıyooo ama bence iyiniyet varrr ha ama özeli boşaltıyorum mesajını bekliyorummo ayrııııı

yap evet akşam eve gelip çerez ymek olmaz madem yiyiosun sebze ye yoğurt ye tavuk balık ye daha iyi yeme çerez falan yağlı yağlı akşam vakti fazla olan meyve yoğurt yağsız et olsun daha iyine geldi aklına bakiiiiiiiiiiiiiiiiiim benle ilgili fantezilerr değilmüüüüüüüüü

tabii bence de bu bizim yaşam biçimimiz olucak zatennnn sağlıklı beslenme arada kaçamaklar dnegeleme sporrrr hepsi de gidecekkkkk havalr ısınınca daha güzel kilo verilir hem vücut ısınıyooo yazın da vericezzz kışa da saklama kaplarını çıakrtıcaz üstümüzdennnnn:):)):):) kışın da istediğimiz kalın kazağı giyicez aman bu beni şişman gösterir yoooooooooook giyy ne istersennn durmak yoooooooooook yola devammmmmm inşallah sağlıkla gidecek hepsi:):)

benim kociş bikini falan giydirmez. mayoda giydirmez denize girmiyorum ben iranda yaşıyorumda ondan

şaka di mi buuu:):)

y benle yappp ben de koşu bandıan biniyorummm aynı alt şart mııı nugi de yapsınnn nugii hafiften başlsan??hergün 15dk bile yürüsen kar be kuzum haa bişey olur mu acaba??

Son düzenleme:
Öğle menümü yazayımm..
8 yk sebze çorbası (Famirim boğazından sıcak bişi geçti dersin şimdi di mi? senin için içtim )
2 yk makarna
2 yk haşlanmış brokoli
1 yk havuç, 1 yk kıvırcık salata
ve şekerpare yedim mi
tabi ki hayır...

Son düzenleme:
kızlar benim koçiş kıskanç. napalım böyle biri. aslında bende kıskancım ve eşime yapma dersem o da yapmaz. böyle anlaşıyoruz. burdada dedim foto koyamıyorum eşim izin vermiyor diye. kendince haklı o da. msn falanda yok bende. facebookta yok. napalım böyle benimde eşim. ve bu bana zor gelmiyor burda size söyledim ve bana irandamı yaşıyorsun dendi. üzüldüm açıkçası kalbimde kırıldı. sadece siz anlayın diye söylüyorum iranda falan yaşamıyorum. belki söyleyen arkadaşta şaka yollu demiştir ama yinede üzüldüm o zaman ama neyse önemli değil. ama benim eşim böyle birisi sadece bunu söyleyeyim. bu sebeptende foto koymuyorum yoksa çekindiğimden değil. yani fazlalıklarımdan eleştiri alırım diye korkumdan değil yani zaten fazlalık kalmadı zaten korkum olsa art niyetli olsam bir sürü zayıf arkadaşım var onları çeker koyarım işte benim derim. sadece eşim izin vermiyor diye koymuyorum. zatende fazlalıklarımı herşeyimi burda açık açık paylaşıyorum sizlerle. istemesem bunuda demezdim yalan söylerdim karnım eridi 6 ayda derdim oysaki alt karnımda hala var biraz diyorum size.

Ciddi misin hugocuk?
Yakında hiç birimiz giyemeyeceğiz istesek te kocamız izin verse de merak etme, ileri demokrasi gereği :)

yaaa aynen :13::13:öğretiyolar bize sağolsunlar ileriyi demokrasiyi kumaş parçalarıyla demokrasi

afiyet olsun gözlerim dolduuuu

sonunda eternoya yazzdığım yorumun içeriğini anlayan biri çıktı
kaptan neruda canım benimmmmmmmmmmmm

prienecim okuldakiler de çevremdekiler de umrumda değil işim olmaz diyaloglarımda art niyet sezdiğim zaman ipini kesiyorum muhatap olmuyorum .o açıdan kıskanç vatandaşlar da kıskançlıklarıyla başlarını yesinler ben ne yapayım açık yüreklilikle yardımcı olmaya çalıştığım anlayışı kıt olanlarla daha muhatap olmuyorum çünkü bi saatten sonra millet iyice seviyeyi düşürüyor başlıyor saçmalamaya o yüzden herkes ne hali varsa görsün.

şaka falan değil neruş doğru diyorum. eskiden giriyordum mayoyla artıkın izin vermiyor üstelik rüşvette veriyor bana

öğlen menüm

1 kepçe et sulu mercimek çorbası
3 yk kapuska
4 yk yoğurt

evet valla çok sevindim,bende bu kız dünde yoğurt slata yedi,bugunde böyle nolcak diyodum,et yemediğin için sıkıntı tabi.bizim iş yerinde de hergün et eymeği var ben eti severim ama ben bile böğğğğ deme durumuna geldim yani,evden getireceksin canım yada başka bir yol gelmiyor aklıma.
afiyet olsun dememişim,afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

kizlar.....nasilsiniz..ben cok iyim...bahara az kaldi cok mutluyum..hedefimede cok az kaldi..hugocuk nasilsin canim..nasil gidiyo.

Çok güzel bir menü oldu di mi ?
Ben de gurur duydum kendimle..

ben de seninle canımmm afiyet olsun

şaka falan değil neruş doğru diyorum. eskiden giriyordum mayoyla artıkın izin vermiyor üstelik rüşvette veriyor bana

e eskiden giydirmeyen şimdi böyle fıstıkkk atuna hiç giydirmezzzz sen rüşvet miktarını artır benceeeolabilir tabii bikini pekçok erkek giydirmiyor eşine ben mayo giydirir diye düşünmüştüm ama olabilir sonuçta o da öyle bir insan siz birbirinizi böyle beğenip sevmişsiniz önemli olan bu başkalarının ne düşündüğünün hiçbir önemi yok bence:13::13:ama rüşveti artırrrr fıstık oldu karısı öyle azcık rüşvet kurtarmaz artık hugocukcuğummmm

hımm bugün kü menu kıt olacak keyifsizlikten
yarına iştahım çok olmaz inşallah
sabah 1 havuç (7)
25 gr bitter çikolata (6)
öğle lıght kepek ekmekli bi tost ve şekersiz çay (4)
akşam salata (5)
ve tavuk (0) kabronhidrata göre 22 yapıyor bugünde böyle geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…