60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım benim..
Bu hafta hastalıklar ve uykusuzluk fena yaptı beni..
evde de bişi yok ki getireyim..
Haftaya inşallah..

fambık boşaltttımmm özelimi seni bekliyorummmm

şaka falan değil neruş doğru diyorum. eskiden giriyordum mayoyla artıkın izin vermiyor üstelik rüşvette veriyor bana
bence denize girme özgürlüğünün tadı paha biçilemez ama sen böyle mutluysan sorun yok hügocukcummm

yemeğimi yedimmmmmmmmmmmm,gözüm doymadııı netcez
3 yk tas kebabı(pataes ve etlerinden )
2 dlm kepek ekemği
salata(ıspanak salatasıydı galiba,çözemedim)

ahanda bu kadar,ayyy valla karnım tok ama gözüm aç

Afiyet olsun.. Çorba da olsaymış gözün doyarmış aslında..

bende yidim geldim
bir kepçe mercimek çorbası
tavuk pane (peçeteyi bastırdım bastırdım emme pek yağ çıkmadı peçeteye ç:26:ekmemiş heralde fazla yağ
salata
1 dilim kepek ekmek+bir dilim kepek ekmeğin dış kabuğu

bu yaza rüşvet miktarını arttırırım artıkın bende. hem onun eşyalarına göz kulak oluyorum yardımda ediyorum sonuçta miktar artar kilo verdikçe

bence denize girme özgürlüğünün tadı paha biçilemez ama sen böyle mutluysan sorun yok hügocukcummm

tatillerde eşim geç kalkıyor o kalkana kadar ben kahvaltımı yapmış sporumu yapmış oluyorum. epeyce yorulduğum için koşarken zaten birde üzerine denize girip yüzecek halim kalmıyor sorun olmuyor yani

ebrulii niden benlen konuşmuyon kızz mesajımı görmedin sanırsam hugocuğa selam yokmii yazdımdı

Son düzenleme:
pazar gidicem şimcik marketede gidicem. kadınbudu köfte alıcam akşama yağsız yaparım artık bende

tatillerde eşim geç kalkıyor o kalkana kadar ben kahvaltımı yapmış sporumu yapmış oluyorum. epeyce yorulduğum için koşarken zaten birde üzerine denize girip yüzecek halim kalmıyor sorun olmuyor yani
ee sen o zaman mutluysan sorun yok yanii. ne bileyim eşim bana bikini mayo giydirmez deyince senin bundan mutsuz olduğunu düşünmüştüm o zaman okee

Canım puanlamadan anlamıyorum ama besin açısından oldukça sağlıksız olmuş bu şekilde inan yağ değil kas verirsin allah korusun anlıyorum canın istememiş ama en azından meyve-süt-yoğurt sebze tahıl mutlaka olmalı hergün artık puanına göre sen bunların miktarını ayarlarsın dünkü menün güzeldi bence yine azdı ama bugüne göre daha iyiydi

yanında bir çorbaaa bi yoğurt falan olsaydı doyardı bencekeşke olsaymışşşş

afiyet olsun onların dışı galeta unlu ya o çekiyo pek alınmıyo yağı ama ince bişey o bişey olmaz hergün pane mi yiyiosun zatenafiyet olsun datlummmm:13:

günaydın bebeğim hugocuğa günaydın yokmii

ebrulii niden benlen konuşmuyon kızz mesajımı görmedin sanırsam hugocuğa selam yokmii yazdımdı

hugocum selam canım ilk yazdığını gördüm...ama yeni gördüm ona cevap yazacam ama biraz daha okurken yazılanları sen ikinciyi yazmışsın...canım benim.....
düne göre biraz daha iyiyim bugün ilaç içmedim ilaç uyku veriyor bana akşam spora gidemedim eve gittim uyudum bu akşamda yok zaten yarın akşam gidicem..dün doğru düzgün bişey yemedim canım hiç birşey istemedi....halada devam ediyor..yemeye çalışıyorum sadece..sen iyisin inşallah..bu arada kocana kızdım doğrusu sırf kıskançlığı yüzünden seni engellemesi kötü bişey..ben olsam o zaman sende girmeyeceks,n derdim..şartları eşitlerdim...sen ona saygı duyuyorsan oda sana duymalı...yinede karı koca arasına girmeyelim..sadece haksızlığa gelemem ben

kızlar GOST ne demek?

ogle menum;

5-6 kasık etlı nohut yemegı
200 ml ayran
salata bıraz tursu

aksama bunu neyle dengeleyebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…