evet valla çok sevindim,bende bu kız dünde yoğurt slata yedi,bugunde böyle nolcak diyodum,et yemediğin için sıkıntı tabi.bizim iş yerinde de hergün et eymeği var ben eti severim ama ben bile böğğğğ deme durumuna geldim yani,evden getireceksin canım yada başka bir yol gelmiyor aklıma.
afiyet olsun dememişim,afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
evet valla çok sevindim,bende bu kız dünde yoğurt slata yedi,bugunde böyle nolcak diyodum,et yemediğin için sıkıntı tabi.bizim iş yerinde de hergün et eymeği var ben eti severim ama ben bile böğğğğ deme durumuna geldim yani,evden getireceksin canım yada başka bir yol gelmiyor aklıma.
afiyet olsun dememişim,afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
bence denize girme özgürlüğünün tadı paha biçilemez ama sen böyle mutluysan sorun yok hügocukcummmşaka falan değil neruş doğru diyorum. eskiden giriyordum mayoyla artıkın izin vermiyor üstelik rüşvette veriyor bana
fambık boşaltttımmm özelimi seni bekliyorummmm
kizlar.....nasilsiniz..ben cok iyim...bahara az kaldi cok mutluyum..hedefimede cok az kaldi..hugocuk nasilsin canim..nasil gidiyo.
yemeğimi yedimmmmmmmmmmmm,gözüm doymadııı netcez
3 yk tas kebabı(pataes ve etlerinden )
2 dlm kepek ekemği
salata(ıspanak salatasıydı galiba,çözemedim)
ahanda bu kadar,ayyy valla karnım tok ama gözüm aç
ben de seninle canımmm afiyet olsun
e eskiden giydirmeyen şimdi böyle fıstıkkk atuna hiç giydirmezzzz sen rüşvet miktarını artır benceeeolabilir tabii bikini pekçok erkek giydirmiyor eşine ben mayo giydirir diye düşünmüştüm ama olabilir sonuçta o da öyle bir insan siz birbirinizi böyle beğenip sevmişsiniz önemli olan bu başkalarının ne düşündüğünün hiçbir önemi yok bence :13::13: ama rüşveti artırrrr fıstık oldu karısı öyle azcık rüşvet kurtarmaz artık hugocukcuğummmm
bence denize girme özgürlüğünün tadı paha biçilemez ama sen böyle mutluysan sorun yok hügocukcummm
bende yidim geldim
bir kepçe mercimek çorbası
tavuk pane (peçeteyi bastırdım bastırdım emme pek yağ çıkmadı peçeteye ç:26:ekmemiş heralde fazla yağ
salata
1 dilim kepek ekmek+bir dilim kepek ekmeğin dış kabuğu
ee sen o zaman mutluysan sorun yok yanii. ne bileyim eşim bana bikini mayo giydirmez deyince senin bundan mutsuz olduğunu düşünmüştüm o zaman okeetatillerde eşim geç kalkıyor o kalkana kadar ben kahvaltımı yapmış sporumu yapmış oluyorum. epeyce yorulduğum için koşarken zaten birde üzerine denize girip yüzecek halim kalmıyorsorun olmuyor yani
hımm bugün kü menu kıt olacak keyifsizlikten
yarına iştahım çok olmaz inşallah
sabah 1 havuç (7)
25 gr bitter çikolata (6)
öğle lıght kepek ekmekli bi tost ve şekersiz çay (4)
akşam salata (5)
ve tavuk (0) kabronhidrata göre 22 yapıyor bugünde böyle geçsin
yemeğimi yedimmmmmmmmmmmm,gözüm doymadııı netcez
3 yk tas kebabı(pataes ve etlerinden )
2 dlm kepek ekemği
salata(ıspanak salatasıydı galiba,çözemedim)
ahanda bu kadar,ayyy valla karnım tok ama gözüm aç
bende yidim geldim
bir kepçe mercimek çorbası
tavuk pane (peçeteyi bastırdım bastırdım emme pek yağ çıkmadı peçeteye ç:26:ekmemiş heralde fazla yağ
salata
1 dilim kepek ekmek+bir dilim kepek ekmeğin dış kabuğu
günaydın bebeğimhugocuğa günaydın yokmii
ebrulii niden benlen konuşmuyon kızzmesajımı görmedin sanırsam hugocuğa selam yokmii yazdımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?