hugocum selam canım ilk yazdığını gördüm...ama yeni gördüm ona cevap yazacam ama biraz daha okurken yazılanları sen ikinciyi yazmışsın...canım benim.....
düne göre biraz daha iyiyim bugün ilaç içmedim ilaç uyku veriyor bana akşam spora gidemedim eve gittim uyudum bu akşamda yok zaten yarın akşam gidicem..dün doğru düzgün bişey yemedim canım hiç birşey istemedi....halada devam ediyor..yemeye çalışıyorum sadece..sen iyisin inşallah..bu arada kocana kızdım doğrusu sırf kıskançlığı yüzünden seni engellemesi kötü bişey..ben olsam o zaman sende girmeyeceks,n derdim..şartları eşitlerdim...sen ona saygı duyuyorsan oda sana duymalı...yinede karı koca arasına girmeyelim..sadece haksızlığa gelemem ben
Aramda 1 elma 3 tane de şu mısır ve prinç patlaklı yuvarlak eti form çıtırıklarından yidim (3 tanesi 1 dilim ekmek ediyor)
buarada ben 500gr vermişimmmmaslında tartılma günüm cuma ama regl bittibir bakayım dedim 500gr gtmiş gerçi yine 10günde falan gitti ama olsun gitsin deeeee çokşükürrr gidecekkkkk hepsi gidecekkk ama yavaş ama hızlı eninde sonunda gidecek tüm fazlalıkalr hepimiz de kurtulucazzz sağlıkla inşallahhhhhh :13::13:
şimdi olay şöyle oluyo neruşcumyok zaten öyle kimseee merak etmee ekelimelere takıllmaaaa herke iyi niyetli sadece bazen insanalr karamsarlığa kapılabiliyo hepimizin farklı sorunları oalbiliyo burdaki kelimelere yansıyooo ama bence iyiniyet varrrha ama özeli boşaltıyorum mesajını bekliyorumm o ayrııııı
yap evet akşam eve gelip çerez ymek olmaz madem yiyiosun sebze ye yoğurt ye tavuk balık ye daha iyi yeme çerez falan yağlı yağlı akşam vakti fazla olan meyve yoğurt yağsız et olsun daha iyine geldi aklına bakiiiiiiiiiiiiiiiiiim benle ilgili fantezilerr değilmüüüüüüüüü
tabii bence de bu bizim yaşam biçimimiz olucak zatennnn sağlıklı beslenme arada kaçamaklar dnegeleme sporrrr hepsi de gidecekkkkk havalr ısınınca daha güzel kilo verilir hem vücut ısınıyooo yazın da vericezzz kışa da saklama kaplarını çıakrtıcaz üstümüzdennnnn:):)):):) kışın da istediğimiz kalın kazağı giyicez aman bu beni şişman gösterir yoooooooooook giyy ne istersennn durmak yoooooooooook yola devammmmmm inşallah sağlıkla gidecek hepsi:):)
şaka di mi buuu:):)
y benle yappp ben de koşu bandıan biniyorummm aynı alt şart mııı nugi de yapsınnn nugii hafiften başlsan??hergün 15dk bile yürüsen kar be kuzum haa bişey olur mu acaba??
afiyet olsun canımÖğle menümü yazayımm..
8 yk sebze çorbası (Famirim boğazından sıcak bişi geçti dersin şimdi di mi? senin için içtim)
2 yk makarna
2 yk haşlanmış brokoli
1 yk havuç, 1 yk kıvırcık salata
ve şekerpare yedim mi
tabi ki hayır...
ben de seninle canımmm afiyet olsun
e eskiden giydirmeyen şimdi böyle fıstıkkk atuna hiç giydirmezzzz sen rüşvet miktarını artır benceeeolabilir tabii bikini pekçok erkek giydirmiyor eşine ben mayo giydirir diye düşünmüştüm ama olabilir sonuçta o da öyle bir insan siz birbirinizi böyle beğenip sevmişsiniz önemli olan bu başkalarının ne düşündüğünün hiçbir önemi yok bence :13::13: ama rüşveti artırrrr fıstık oldu karısı öyle azcık rüşvet kurtarmaz artık hugocukcuğummmm
afiyet olsun cicimhımm bugün kü menu kıt olacak keyifsizlikten
yarına iştahım çok olmaz inşallah
sabah 1 havuç (7)
25 gr bitter çikolata (6)
öğle lıght kepek ekmekli bi tost ve şekersiz çay (4)
akşam salata (5)
ve tavuk (0) kabronhidrata göre 22 yapıyor bugünde böyle geçsin
afiyet olsun neruş veeeeeee tebrik ederimmmmAramda 1 elma 3 tane de şu mısır ve prinç patlaklı yuvarlak eti form çıtırıklarından yidim (3 tanesi 1 dilim ekmek ediyor)
buarada ben 500gr vermişimmmmaslında tartılma günüm cuma ama regl bittibir bakayım dedim 500gr gtmiş gerçi yine 10günde falan gitti ama olsun gitsin deeeee çokşükürrr gidecekkkkk hepsi gidecekkk ama yavaş ama hızlı eninde sonunda gidecek tüm fazlalıkalr hepimiz de kurtulucazzz sağlıkla inşallahhhhhh :13::13:
esracım sanırım ismin esra :44::44:konyalının pideleri süperdir ve azmedip onlara hayır dediğin için seni büyük içtenlikle tebrik ederim canımcımherkese merhabalar ben sizlerin kilo verdiğini duyunca mutlu oluyorum daha bi azimli oluyorum. mesala nişanlımla dün spor çıkışı buluştuk konyalı ya gittik ve kebapları pideleri geri çevirdim hep ben akşam yemeğimi yemiştim (ki böle durumlarda mutalaka yerdimmm)ama ben sadece çay içtim ve ara öğün olarak 3 adet kuru kayısı yedimmm ve çok mutlu oldumm.
bugün ki menümmm
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
3 izmir köfte
2 adet elma dilimi patetes(köfte ile pişmiş)
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
1 haftadır kahve içmiyordum 1 adet türk kahvesi
herkese merhabalar ben sizlerin kilo verdiğini duyunca mutlu oluyorum daha bi azimli oluyorum. mesala nişanlımla dün spor çıkışı buluştuk konyalı ya gittik ve kebapları pideleri geri çevirdim hep ben akşam yemeğimi yemiştim (ki böle durumlarda mutalaka yerdimmm)ama ben sadece çay içtim ve ara öğün olarak 3 adet kuru kayısı yedimmm ve çok mutlu oldumm.
bugün ki menümmm
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
3 izmir köfte
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
super canım dıyetısyen bana 500 gr yag kutlesını gosterdı kocamandı.500 gr verdım dıye uzulme cok buyuk bısey demıstı.tebrıkler
herkese merhabalar ben sizlerin kilo verdiğini duyunca mutlu oluyorum daha bi azimli oluyorum. mesala nişanlımla dün spor çıkışı buluştuk konyalı ya gittik ve kebapları pideleri geri çevirdim hep ben akşam yemeğimi yemiştim (ki böle durumlarda mutalaka yerdimmm)ama ben sadece çay içtim ve ara öğün olarak 3 adet kuru kayısı yedimmm ve çok mutlu oldumm.
bugün ki menümmm
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
3 izmir köfte
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
yemeğimi yedimmmmmmmmmmmm,gözüm doymadııı netcez
3 yk tas kebabı(pataes ve etlerinden )
2 dlm kepek ekemği
salata(ıspanak salatasıydı galiba,çözemedim)
ahanda bu kadar,ayyy valla karnım tok ama gözüm aç
şimdi olay şöyle oluyo neruşcumgızz sen ne diyon anlamadım ben yoksa gısganma kokularımı alıyom ne
afiyet olsun canım
afiyet olsun cicim
afiyet olsun neruş veeeeeee tebrik ederimmmmevet azar azar da olsa yavaş ta olsa gidiyor işte benim bugün tartı günümdü ama ben yine aynı çıktım tıkırım da aynı kaldı ama olsun en azından almadım diyorum :
esracım sanırım ismin esra :44::44:konyalının pideleri süperdir ve azmedip onlara hayır dediğin için seni büyük içtenlikle tebrik ederim canımcım
Aramda 1 elma 3 tane de şu mısır ve prinç patlaklı yuvarlak eti form çıtırıklarından yidim (3 tanesi 1 dilim ekmek ediyor)
bugün ki menümmm
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
3 izmir köfte
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
bugün ki menümmm
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
3 izmir köfte
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
öğlen menüm
1 kepçe et sulu mercimek çorbası
3 yk kapuska
4 yk yoğurt
evet ama o zaman bana para veriyor rüşvet veriyorbende bu rüşveti seve seve alıyorum canım ondan yani
yaaa aynen :13::13:öğretiyolar bize sağolsunlar ileriyi demokrasiyi kumaş parçalarıyla demokrasi
azcık tepinmemm geldi neruşummmmmmmm,kalbimin atar,toplar damarıııııııııııı, 500grm vermiş.Allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh 3000 bin 5000 bin 3000 bin 5000 bin 3000 bin 5000 bin 3000 bin 5000 bin 3000 bin 5000 bin
azcık tepinmemm geldi neruşummmmmmmm,kalbimin atar,toplar damarıııııııııııı, 500grm vermiş.Allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh 3000 bin 5000 bin 3000 bin 5000 bin 3000 bin 5000 bin 3000 bin 5000 bin 3000 bin 5000 bin
yooo gısganma yokkkkk diyorum ki spor yapalım hepberaber sen de azcık azcık başla diyorum fambık sen ben diyorummmm sen de 15dk yapsan diyorum bişey olur mu acaba boğazlarına:26:azar azar yapsan o karrr
sağol canım benimm çokşükür gidecek hepsi deee bu hafta öyle çıkmışşş haftaya gider inşallah yerleşik kilolar artık yavaş gidiyo ama gdecekkkkkkkazimle sabırla inançla hepsinden de kurtulucaz hepberaber sağlıkla inşallahhhhh :13:
hımmm o zaman öğleden sonra meyvelerini 2 ye 3 e 4-5-6 7...... çıkar
2 kafi tabikide afiyet olsun
yooo gısganma yokkkkk diyorum ki spor yapalım hepberaber sen de azcık azcık başla diyorum fambık sen ben diyorummmm sen de 15dk yapsan diyorum bişey olur mu acaba boğazlarına:26:azar azar yapsan o karrr
:
Afiyet olsun.. Çorba da olsaymış gözün doyarmış aslında..
afiyet olsun dadluş 2 dlmi tammalasaydınya,akşama ekmek pilav yeme bak ona göre heeeeeeeeeebende yidim geldim
bir kepçe mercimek çorbası
tavuk pane (peçeteyi bastırdım bastırdım emme pek yağ çıkmadı peçeteye ç:26:ekmemiş heralde fazla yağ
salata
1 dilim kepek ekmek+bir dilim kepek ekmeğin dış kabuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?