HATTA ÇOK İYİ YAPMIŞSIN AKŞAM YATMADAN ÖNCE İÇİLEN SÜT METABOLİZMAYI HIZLANDIRIYOMUŞŞŞ şakkıdı İÇEBİLİRSEN HER AKŞAM İÇ.BEN PEK YAPAMIYORUM O KADAR ÇOK SIVI TÜKETİYORUMKİ AKŞAMLARI KARNIMIN LIKIRTISINDAN UYUYAMIYORUM kaydirigubbakcemile3
bugün yediklerim sabah 1 muz (baya tok tuttu)
öğlen az çorba az zeytinyağlı fasulye 1 tane de yaprak sarma(dayanamadım)
2 yeşil erik
çok mu olmuş ya acaba....
ben soru sordum kimse tınlamadı bilee senağlama
kızlar zeytinyağlı biber dolmanın kalorisi çok mu yiyebilirmiyim acep
merhaba bende 9ay önce evlendım evlendığımde 52kıloydum sımdı 62,500 yarışmanıza bende katıldım bugun kahvaltıda sadece bı adet kepeklı buskuvi ve 1 bardak şekersız çay ıctım,öğlende 1porsıyon çiğ köfte.... akşamada sadece salata düşünüyorum...yeme programıız nasıl bana da yardımcı olabılırmısınız hederım eskı kılom yanı 10 kılo vermem gerekıyor..
merhaba bende 9ay önce evlendım evlendığımde 52kıloydum sımdı 62,500 yarışmanıza bende katıldım bugun kahvaltıda sadece bı adet kepeklı buskuvi ve 1 bardak şekersız çay ıctım,öğlende 1porsıyon çiğ köfte.... akşamada sadece salata düşünüyorum...yeme programıız nasıl bana da yardımcı olabılırmısınız hederım eskı kılom yanı 10 kılo vermem gerekıyor..
canım sen nerde calısıyorsun Allah askına... sırf o öglen mönüleri için forumca cv göndercez senin firmaya -tatlicadiarzu-
kızlar zeytinyağlı biber dolmanın kalorisi çok mu yiyebilirmiyim acep
fly nerde bu arada...
gören var mı?
ben okudum sorunu cnm,,
içerik önemli..
zeytinyaglı mı yoksa etlı mı?
et varsa o et yaglı mı yagsız mı?
z.yaglıysa o yag cok mu az mı..
bence yagsız kıymadan cok az yag ve pirincle yapılmıssa 2-3 kadar yiyebilirsin
ama değilse 1 taneden fazla önermem
hoşgeldin aramıza umarım istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın..
o zaman akşam yine salata yiyim ben. bir dilim ekmekle olar mı:uhm:
bi de gece midem cok yanıodu, %0 yağlı süt içtim. yanlış bişey yapmamışımdır diye umuyorum.
ilaç şirketinde çalışıorum canım, hepsinizi bekleriz buyurun gelin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?