60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım içimi rahatlattın hihoyyyt

merhaba bende 9ay önce evlendım evlendığımde 52kıloydum sımdı 62,500 yarışmanıza bende katıldım bugun kahvaltıda sadece bı adet kepeklı buskuvi ve 1 bardak şekersız çay ıctım,öğlende 1porsıyon çiğ köfte.... akşamada sadece salata düşünüyorum...yeme programıız nasıl bana da yardımcı olabılırmısınız hederım eskı kılom yanı 10 kılo vermem gerekıyor..

ben soru sordum kimse tınlamadı bilee senağlama

ben okudum sorunu cnm,,

içerik önemli..

zeytinyaglı mı yoksa etlı mı?

et varsa o et yaglı mı yagsız mı?

z.yaglıysa o yag cok mu az mı..

bence yagsız kıymadan cok az yag ve pirincle yapılmıssa 2-3 kadar yiyebilirsin

ama değilse 1 taneden fazla önermem

selam, hosgeldın aramıza...

canım yanlızca br dılım bisküvi kahvaltı ıcın cok yetersız bence

ayrıca çiğ köfte ..yerine daha saglıklı bır besın tüketebılırsın öglen...

aksamı da sadece salatayla gecırmek yetersız gene ama salatan 100gr peynır ya da bır su bar. makarna,nohut,mercimek... veya ıkı parca tavuk ihtiva ediyorsa durum degısır

ayrıca ara ögunlerde yapmalısın

hoşgeldin aramıza umarım istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın..

kızlar,
sabah kalktım 1 cevız yedım...

30dk pilates
30dk aerobik
60dk yuksek tempo yürüyüş yaptım...

dusumu falan aldım neyse... kahvaltı olarak bir bardak brokoli corbası keser sandım..içtim bişi anlamadım...
bir saat bekledım...öldüm açlıktan
dayanamadım nestle nesfiti hazırladım yogurtla...
bır kase yedım...ohh misss.......
doydum çok şükür...

aksam dısarda yiyecegım o yuzden bugun kısayım demıstım ama yapamadım...
saglık olsun...

hoşgeldin.
kahvaltını daha besin değeri yüksek yaparsan öğlenleri çiğ köfte yeme ihtiyacı hissetmezsin cnm.
yani bir dilim kepekli ekmek, kk.beyaz peynir domates salatalık yanında bir bardak yeşil çay. hem vitamin almış olursun hem daha uzun süre tokluk hissedersin. arada bir elma ya da üç beş çilek gibi şeyler yemeye çalış

canım sen nerde calısıyorsun Allah askına... sırf o öglen mönüleri için forumca cv göndercez senin firmaya -tatlicadiarzu-

Aynen . . . kaydirigubbakcemile5

kızlar zeytinyağlı biber dolmanın kalorisi çok mu yiyebilirmiyim acep

Canım fiu nun bahsettiği kriterler önemli tabi fakat bence öğle vakti olduğu için yanında bol salata ya da yoğurtla 2 taneye kadar tüketebilirsin . . .

fly nerde bu arada...

gören var mı?

Fiu fly yoğun sanırım biraz . . .

Saracığım özeline bakıver . . .

canım zeytinyağlı yapmış kaynanam ne kadar yağ koydu hiç blmiyorum saol cicişim cvp için Şeniz

hoşgeldin aramıza umarım istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın..

düşünmen yeter Şeniz

selam kızlar fly cım evet mayıs yarışmasında bende varım kaydet benide canım hepbirlikte zayıflayalım eriyelim inşallaaaaahhhh...:)

kızlar bişi diecem inanmıycaksınız az önce bir daha tartıldım çünkü hala hiç bir şey yemedim su bile içmedim temizlik yapıyordumya bitti duş falan aldım bi tartiliim dedim kalori yakmışmıyım die 63.2 olmuş 300 gram mı gitti o zaman ben hergün temizlik yapiim ama bişi yemediğim için böle yiycem birazdan kızmayın ay üstümü giydim güzel güzel bir zayıf görünüyorum aynada kendi gözüme ki sormayın:teytey:

s. s kızlar bende yaklaşık bir saat önce geldim kurstan öğrencilerimi erken bıraktım bugün :)) eve gelince makarna salatası yaptım tuzsuz ve yağsız bol yoğurtlu,birazdan da yeşil çayımı yapıcam belki sonrasında dinlenirim akşam 6 da yürüyüşe çıkacam inş. Bu sefer kararlıyım inş. iki ay içerisinde istediğim kiloya ulaşıcam ve ulaşıcaz kızlar...

o zaman akşam yine salata yiyim ben. bir dilim ekmekle olar mı:uhm:
bi de gece midem cok yanıodu, %0 yağlı süt içtim. yanlış bişey yapmamışımdır diye umuyorum.

evet canımcığım akşam patito yoğğğğ :1shok: yarın öğlene kadar sabret inan daha tatlı gelecek . . .

ilaç şirketinde çalışıorum canım, hepsinizi bekleriz buyurun gelin :)

a.s.​

slmmmm kizlarrrrrr ay ne cok yaziyonuz oku oku valla dogru dürüst okuyamadim

regl olmak üzereyim diyemi ne ayyyy bi aciktim bi aciktimmmm

corba yaptim aksama kadar yerim artik

bu sabah esyalarimi ayirdim cünki pantolonlarim olmuoooo hihoyyyt artik bol filan degil resmen cuvala dönmüs durumdalar kiyafetlerimide katalogtan almistim postayla gelecek umarim bu hafta gelir hint dilencilerine döndüm vallahi kaydirigubbakcemile3

zencefil hakkinda bi yerde okudum yeni zencefil kanamalari durduruyomus özellikle rahim kanamalarini bana kalirsa adet döneminde zencefili icmesek iyi olur adet i de kesme ihtimali var
gecen ay sanki beni etkiledi gibi bu sefer icmicem bakalim nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…