slmmmm kizlarrrrrr ay ne cok yaziyonuz oku oku valla dogru dürüst okuyamadim
regl olmak üzereyim diyemi ne ayyyy bi aciktim bi aciktimmmm
corba yaptim aksama kadar yerim artik
bu sabah esyalarimi ayirdim cünki pantolonlarim olmuoooo hihoyyyt artik bol filan degil resmen cuvala dönmüs durumdalar kiyafetlerimide katalogtan almistim postayla gelecek umarim bu hafta gelir hint dilencilerine döndüm vallahi kaydirigubbakcemile3
zencefil hakkinda bi yerde okudum yeni zencefil kanamalari durduruyomus özellikle rahim kanamalarini bana kalirsa adet döneminde zencefili icmesek iyi olur adet i de kesme ihtimali var
gecen ay sanki beni etkiledi gibi bu sefer icmicem bakalim nolucak
kızlar bişi diecem inanmıycaksınız az önce bir daha tartıldım çünkü hala hiç bir şey yemedim su bile içmedim temizlik yapıyordumya bitti duş falan aldım bi tartiliim dedim kalori yakmışmıyım die 63.2 olmuş 300 gram mı gitti o zaman ben hergün temizlik yapiim ama bişi yemediğim için böle yiycem birazdan kızmayın ay üstümü giydim güzel güzel bir zayıf görünüyorum aynada kendi gözüme ki sormayın:teytey:
ilaç şirketinde çalışıorum canım, hepsinizi bekleriz buyurun gelin :)
boyutları normal ise eğer bu saatt için bişey olmaz bence akşam yediğinle dengelersin
slmmmm kizlarrrrrr ay ne cok yaziyonuz oku oku valla dogru dürüst okuyamadim
regl olmak üzereyim diyemi ne ayyyy bi aciktim bi aciktimmmm
corba yaptim aksama kadar yerim artik
bu sabah esyalarimi ayirdim cünki pantolonlarim olmuoooo hihoyyyt artik bol filan degil resmen cuvala dönmüs durumdalar kiyafetlerimide katalogtan almistim postayla gelecek umarim bu hafta gelir hint dilencilerine döndüm vallahi kaydirigubbakcemile3
zencefil hakkinda bi yerde okudum yeni zencefil kanamalari durduruyomus özellikle rahim kanamalarini bana kalirsa adet döneminde zencefili icmesek iyi olur adet i de kesme ihtimali var
gecen ay sanki beni etkiledi gibi bu sefer icmicem bakalim nolucak
Aynen . . . kaydirigubbakcemile5
Canım fiu nun bahsettiği kriterler önemli tabi fakat bence öğle vakti olduğu için yanında bol salata ya da yoğurtla 2 taneye kadar tüketebilirsin . . .
Fiu fly yoğun sanırım biraz . . .
canım callanesticsi indirdin mi? ben indirdim .. inceledim bayağı bir ama henüz gözum yemedı... haftasonu deneyecegım bakalım...
içeriği zengin gördüm ben ama hem pilates,hem yoga,hem bale hem de az biraz aerobik var...
ve fizikler taşşşş taşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile
boyutları normaldi akşam spordan sonra bi tek süt içmeyi düşünüyorum
hımmm bence süt yerine yeşil salata yesene,en azından pasolu olmuş olur,tabi yinede sen bilirsin..:dance:
hımmm ilaç firmaları oldukça kurumsal tabi.
normaldir öyle koşullar..
ben de Abbott'la iş görüşmesi yapmıstım vaktı zamanında...koca plazaya sıgmıyorlardı -tatlicadiarzu-
kızlar güveniyorum size yedim 2 tane zeytinyağlı biberdolması bişey olmaz dimi?
Aynen . . . kaydirigubbakcemile5
Canım fiu nun bahsettiği kriterler önemli tabi fakat bence öğle vakti olduğu için yanında bol salata ya da yoğurtla 2 taneye kadar tüketebilirsin . . .
Fiu fly yoğun sanırım biraz . . .
canım callanesticsi indirdin mi? ben indirdim .. inceledim bayağı bir ama henüz gözum yemedı... haftasonu deneyecegım bakalım...
içeriği zengin gördüm ben ama hem pilates,hem yoga,hem bale hem de az biraz aerobik var...
ve fizikler taşşşş taşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile
şirket ismi ne canım.bende bi dönem topkimde çalıştım hatta yıllaaarr sonra eşim orda çalışmaya başladı :) ama harbi kıskandım şirketi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?