60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anaaaa yoncaaaa . . .
Bende azdı, yani benimde . . .
Cencefile bak haeleeee . . .

Bunu öğrendiğimiz iyi oldu !
yerimseniben

bende aynı şeyden şikayettiçiyim almak o kadar kolayken vemek sanki ızdırap,yapışıyo nasıl bişeyse bu kilolar vercez diye canımız çıkıyo...ama imkansızda değil sadece sabır sabır sabır....

hayatım moralini bozmak ıstemem ama saat ıkıye kadar bişi yemezsen tartı öyle gösterir o verdiğin de sudur. yarına vucut kendını toparlar.. aksama normal beslenırsen elbet...

yarın sabah muhtemelen 63.5 falan cıkarsın o yuzden..saat 300gr yag hiç birkaç saatte verilir mi?

bak canım... sen hepimizden gencsin..inan senın bu yaptıklarını ben de yaptım hemde kac kez... aldım hep sonra verdıgım kıloları...diyetimzde unutmamız gereken nokta su; ömür boyu yapabilecegımız sekılde beslenmek....ve ac kalmamak. kendine güzeş bir sistem olustur..hazır bu kadar gencken...ver tum fazla kılolarını ama sabır göster ve yasam stili haline getir bu beslenmeyi...

ilaç şirketinde çalışıorum canım, hepsinizi bekleriz buyurun gelin :)

hımmm ilaç firmaları oldukça kurumsal tabi.

normaldir öyle koşullar..

ben de Abbott'la iş görüşmesi yapmıstım vaktı zamanında...koca plazaya sıgmıyorlardı -tatlicadiarzu-

canım adet dönemi dışında zayıfalamaya yardımcı oluyor ama değil mi?
Faydası varsa içeyim yoksa içmem :smiley-cool:

kızlar

az önce CNBC_E de bir diyetisyen hanım kızımız birseyler söyledi; aktarıyorum:

sirkeli su yerine,limonlu suyu öneriyorum dedı ama kahvaltının üstüne... sabah aç karnına değil dedi.. onun yerıne salataya bolca limon sıksak da olurmus..

en temel caylar;yesılcay,rezene,kusburnu ama boyasız gercek alın dedi

krom denilen zımbırtı gercekten metabolizmayı hızlandırıyormus

6-8öğün yiyin dedi

boyla kilo arasında en az 10 , en fazla 28 fark olsun,dedi.

günde 1000mg c vitamanini ilac olarak alın ,dedi. kılo aldırmıyormus ,iştah da açmazmıs.dısardan alınan d vitamani kılo aldırırmıs.

bu kadar...

hımmm ilaç firmaları oldukça kurumsal tabi.

normaldir öyle koşullar..

ben de Abbott'la iş görüşmesi yapmıstım vaktı zamanında...koca plazaya sıgmıyorlardı -tatlicadiarzu-

canım bizim kendi binamız kampüsümüz var gayet büyük yani
Allah hepimize mutlu sağlıklı bereketli kazançlar ve yaşam nasip etsin tatlım önemli olan huzur.
Bu arada ben sevgilimden 3 ay önce ayrıldım, ilk tanıştığımda hep aradığım adam buydu dedim ama sonra herif inanılmaz derecede paranoyak çıktı. O yüzden artık hep önce huzur, sağlık ve mutluluk diliorum:Saruboceq:

kızlar güveniyorum size yedim 2 tane zeytinyağlı biberdolması bişey olmaz dimi?

yok cicişim bi şey olmassss . . .
aa 2 tanede dolma yiyemiyeceksek ölelim . . .
keyif ala ala yapacağız biz bu stilde keyif ala ala ilerleyeceğiz . . .

o cd lerdeki fizikler zaten yedi beni . :1shok: pilastik gibi hepsi . . .
fium bi ahbab bana cd yaptı ama henüz alamadım . . .
sen sporla bu kadar ilgilenen biri olarak pek yemedi diyosan ben bunu düşünürüm . . . CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…