60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya bu zumbayı uzun süre yapıp faydasını gören varmı ben ona baya odaklandım.

Bu arada az önce doğum günü vardı şirkette pasta yedim azcık 2 çatal ama hormonal anlamda mutluyum sanırım :) vücudum endorfin salgılıyor :):):):)

tamam hugocum 40 dk yapayım bakalım ben çıkıyorum mesaim bitmek üzere herkeze iyi akşamlarrrrr

bugün ki menümü yaziim canlarım ki yorumlayanlarınız olursa sevindirik olayımmmm
sabah kahvaltısı 07.25 : 1 adet cherry domatesle renklendirilmiş maydonoz salatası
yagsız tavada 1 yumurta
yarım kk büyüklüğünde yarım yaglı peynir ( çok yarımlı oldu )
1 kupa şekersiz çay
iki zeytin

ara: 10.45 8-10 beyaz leblebi 3 badem 1 adet kurukayısı
ögle :
8-10 yk kapuska ekmek yemedim içinde pirinç vardı çünkü
2 yk mercimek çorbası ( içine un doldurmuşlar sevmedim )

akşam yemegi 16.30 - evden getirdim ( erken yedim çünkü öglen doyurucu değildi )
2 küçük parça yagsız tavuk eti
yarım çarliston biber közlenmiş
5-7 yk pırasa yemeği 1 yk yag ile pişmiş.
1 dilim ekmek

akşam eve gidince yogurt portakal yaparımm
tüm gün 1,5 litre su , 3 bardak yeşilçay bu akşam sporda 1 litre daha içerim diyorumm

bende seni çok özledim canım. bende seni unutmam. ama bak şimdi zararın neresinden dönersen kardır bence ilerde dahada kilo alıp pişman olmaktansa şimdi dönmek en güzeli bence. sonra benim gibi 80 leri zorlayıp aklın başına gelirse daha zor olur canım. hem bekarsın yarın öbür gün eşin sevgilin falan kilona takar üzülürsün. canım tatlıdan vazgeçemiyorsun ama bak azalt şimdilik bence. tekrardan iste zayıflamayı başarırsın eskiden başardın verdin şimdide verirsin. o yiyecekler geçici mutlukutan başka bişey vermiyor canım sonra kilo olarak ömür boyu mutsuzluk veriyor. kilolu olup hayata küsmek istediğini giyememek hele etrafında beyeneyen kilolu bulan eş sevgili falanda olursa çekilmez hale gelir artıkın dön aramıza merak etme hepimiz kaçamak yapıyoruz kimse dört dörtlük değil canım. ama kaldığımız yerdende devam ediyoruz canım kopmuyoruz.
battı fishing yan going yapmıyoruz yani

merhaba iyi akşamlar kızlar yaklaşık 1 saat ortaya karışık sporumu da yaptım dans leslie plates ve de ayakta kondüsyon bisikleti çevirme baya bi karışık oldu ama çok iyi ter attım

Yeni katılımlar olmuş.Hoşgeldiniz.
Öğleden sonraki aramda ;
1 portakal
3 tk yoğurt
1 yk müsli,tarçın

Az önce 1 kuru erik, 1 minik kare çikolata ve 2 adet bebek bisküvisi yedim.Hiç akşam yemeği yiyesim yok. Belki biraz yerim..

:) Güzel günlerdi yaa. Ben yaşadığım şehirde okudum üniversiteyi bu yüzden ayrı evim yoktu amaaa eşimle sevgiliyken O burda tek yaşardı tabi her fırsatta buluşurduk.Haftasonları sabahın 4ünde 5inde buluştuğumuzu hatırlarım

merhaba arkadaşlar gün içinde girecek vakit bulamıyorum.ancak şimdi vaktim oldu.bütün gün yediklerimi bir defadan yazayım bariii,

sabah kahvaltım:
2 dilim beyaz ekmek,
1 çay kaçığı kadar peynir
6 adet siyah zeytin,
1 tatlı kaşığı tahin pekmez,
2 bardak çay,

öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı 10:30 gibi yaptım.canım birşey istemiyordu.ara öğünde yemedim

akşam yemeğinde
1 adet tavuk budu fırında,pateste yanında koymuştum pişirirken 4 tane ince dilimde patates,
3 dilim ekmeğe denk gelecek kadar ekmek,
3 kaşıkta sebzeli bulgur pilavı,
1 bardakta ayran,
aslında ekmek yemeyecektim ama zaten öğlen yemeyince kaloridende korkmadım.

esw cim aklıma ne geldi taylan küleyi miydi nerudaya bi sorsana annesi mail atmıştıda o da örnek bi liste yollamıştı sende sor da bi atsana mail hazır sonuçlarında varken fikir verebilr cnm bu arada sennn için konyada diyetsyen araştrması yapıorum kuzeni aradım çıkmadı bi daha arycam msj atcam sana ok?aklımdasın bebişimmm

bana daa anlaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttt:84::84::84::84:ben yokken bis sürü şeyyy olmuş yaaa çatlarım valla fambıkkkkk:84::84::84:banada anlat pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasseeeee

dengeleyecek ne var cnm? ne istiosan ye. çok yememişsinki sebze yemeği olabilr mesela öğlen bakliyat ve et olduğu içinn..

cnm bence leslie zumbadan daha iyi ben yapmadım ama çok araştrdım izledim lesli süper yağ yaktırıo. sonra kilolarından gttkten sonra pilatese başlarsın sıkılşatrr ama şimdi zumbayla sıkılaşırsan kilo vermen zor olabilr benm nacizane fikrim zaten önce fazla kiloyu vermek sonra sıkılaşmak tır amaç uzmanlarda öle der cnm ben fazlalıklarımı verdim şimdi pilatese devam ediorum

bu arada nugiiii dışında kimse bana bişi yazmamışşşşş:84::84::84::84:bende tamm 62 dk boyunca geçmiş okudum bunlar napmış ne etmiş die ama tınnnn bakıorum da bi öğleden sonra yokum die bumuydu bana olan sevginiz ne çabuk unuttunuz kukuletanızı:84:ağlarım bak vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazaten giremeyince çok mutsuz oluorum foruma aklım sizde kalıooobu arada 1 de türk kahvesi içmiştim az şekerli onu yazmayı unutmuşumbide dün akşam eşim burma kadayıf almış 2 kk ondan yedim dün regl olmuştum sabah eşimi geçirirken çok karnım ağrıodu o da kıyamamaış sabah çok canım yandığı için tatlı almış bana geçenlerde demiştim epeyden beri yemedik burma die içinden gelmiş almış bende kıramadım.
yemek yapmaya gidiorum artıkkkkakşsm ymeğimi yazcam az sona ...
hıhı hıhıh gttim iştee

afiyet olsun hocahanım gayet şık

iyi akşamlar kızlar yemekten sonra görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın

birazdan kociş gelecek sofra kurmaya gidiyorum yemekten sonra yazarım.hepimize afiyet ossssuuuun

şimdi yemek öncesi tadına vara vara tatlı yemeyi sevdiğim için 7 tatlı kaşığı tavuk göğsü tatlıs yedim

Afiyet olsun. Öğlen ve ara öğünlerini atlaman iyi olmamış.Akşam da fazla yemişsin doğal olarak. Kaloriden korkmadım demişsin ama önemli olan Diğer öğünlerdeki hakkımızı bir sonraki öğüne aktarınca malesef yakabileceğimizden fazla yemiş oluyoruz.

merhaba iyi akşamlar kızlar yaklaşık 1 saat ortaya karışık sporumu da yaptım dans leslie plates ve de ayakta kondüsyon bisikleti çevirme baya bi karışık oldu ama çok iyi ter attım

Süper :)

Afiyet olsun. Tam kararında yemişsin.

Yine çok güzel,afiyet olsun.

tamam canım daha da kötü hale gelmeden şimdilik azaltarak başlayacağım sonra da tamamen keseceğim inşallah 60 kilo alana kadar

farmasicim sen 52leri görmüşsün tebrik ederim canım topiğimize gelmeyeli sen ve hugocuğum çok güzel kilo vermişsiniz çoook sevindim senin artık vermene bile gerek yoktu aslında çok fit sin ama azim süper..istediğn kendine yakıştırdığın kilo neyse bu azimle ona ulaşır ve orada kalırsın bence

yorgunluktan dökülüyorum ve öğün atlatmak çok cazip geliyor.. bugün pek bir şey yemedim yarın bi kilo eksik çıkarsam iştahsızlığımın devamı için oturup dua etmeye başlarım
bugün sabah kahvaltım 1 havuç
öğle yemeğim lıght kepek ekmeğiyle yapılmış iki tost
şekersiz çay
ve 25 gr bitter çikolata başka bir şey yemedim
acaba çikolata mı kesti :44: şekerli şeyleri sevmem ama çikolataya bayılıyorum her zaman da yememeye çalışıyorum.. bakalım yarın ki iştah durumum ne olacak ölçüsü dünkü gibi kaçmaz inşallah
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…