canım ben çok kilo aldım ama azim herşeyden önemli sen ne güzel vermişsin ben 70leri zorladım 61.7 idim buradayken en son...ama sizi takip etmem lazım haklısın kaçamak yapsam da tekrar toparlamam gerek...sen çok motive ediyorsun canım seni aylar değil yıllar geçse unutmam zatennnnseni çoook özledimmm
tamam hugocum 40 dk yapayım bakalım ben çıkıyorum mesaim bitmek üzere herkeze iyi akşamlarrrrr
neruşş ailen biliyormu erkek arkadaşının sende kaldığını. benimkiler kızıyordu ama yinede tamam tamam gelmeyecek bi daha deyip yine eve alıyordum. kapıcı ispiyonluyordu ama allahtan evlencez diye arıza çıkarmadı ailem yoksa valla uçururlardı beni heralde
esw cim aklıma ne geldi taylan küleyi miydi nerudaya bi sorsana annesi mail atmıştıda o da örnek bi liste yollamıştı sende sor da bi atsana mail hazır sonuçlarında varken fikir verebilr cnm bu arada sennn için konyada diyetsyen araştrması yapıorum kuzeni aradım çıkmadı bi daha arycam msj atcam sana ok?aklımdasın bebişimmmcanım gost ne zamandır gelmiyo sanırım
ben görmedim en azından((
zaten benim bütün sonuçlar var elimde
onları sana yollayım ben bi ara da, bi bakalım ne dersin?
biliyorum sana da zahmet oluyo ama bu kadar kilo verdim, sağlıklı olsun sonucu istiyorum((
bana daa anlaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttt:84::84::84::84:ben yokken bis sürü şeyyy olmuş yaaa çatlarım valla fambıkkkkk:84::84::84:banada anlat pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasseeeeetabiki kilo verdiğimizi yazıcaz,hayallerimizi yazıcaz,bende yazdım,yazarımda.eğer bunlar paylaşılmazsa kıskançlık var demektir,eğer kıskançlık olsa kimse kimseye motive edici mesajlar atmaz,olumsuz gördüklerini söylemez,hatta olumsuz görüdklerine insanlları özellikle yönlendirir.
işte benim demek istediğimde bu kıskanç insanlar istemiyoruzzzzz.
neyse msj kutunu boşalt biara mesajda anlatayım sana
dengeleyecek ne var cnm? ne istiosan ye. çok yememişsinki sebze yemeği olabilr mesela öğlen bakliyat ve et olduğu içinn..kızlar ogle yemegımde
5-6 kasık etlı nohut yemegı
salata
300 ml ayran
bıraz da tursu yedım
aksam bunu ne ıle dengeleyebılırım.
regl oldum bu arada cok sısımcanım bısey ıstemıyor
aksam da sporum var.
cnm bence leslie zumbadan daha iyi ben yapmadım ama çok araştrdım izledim lesli süper yağ yaktırıo. sonra kilolarından gttkten sonra pilatese başlarsın sıkılşatrr ama şimdi zumbayla sıkılaşırsan kilo vermen zor olabilr benm nacizane fikrim zaten önce fazla kiloyu vermek sonra sıkılaşmak tır amaç uzmanlarda öle der cnm ben fazlalıklarımı verdim şimdi pilatese devam ediorumkızlar merhaba
öğlen sulu köfte vardı sulu köfte yedim
akşamda çorba ve yoğurt yemeyi planlıyorum
Bu arada 4 gündür zumba yapıyorum ve sıkılaştığımı hissediyorum acaba psikolojikmi :) ama çok eğlenceli bir program e tabi bide sonuçta hareket yani bütün gece yatmaktan iyidir :)
slm kızlarrrrrr
misafrlerimi geçirdimmm hemn koşa koşa size geldimmm
hemen yiyip içtklerimi yazıorum
sabah kahvaltıdan sonra ara yapamadım
öğlen biraz erken oldu yemek
2kupa şekersz çay
4 tahta kaşık kısır
2 biberiye turşusu
2 kornişon turşu
1tk acı sos
2 dal marul
2kk havuçlu kek
şimdi ara
3 yk yoğurt
içine 1kivi
1/2yeşil elma
1.5 yk nesfit
tarçınn
ee siz napınız bakem?ben yokken neler kaynattınız hemn geçmişi okuyayımeksk kalmayayımmm
bende katılabilir miyim grubunuza. benideeee alın aranıza. 63.5 kiloyum hedefim 56
merhaba arkadaşlar gün içinde girecek vakit bulamıyorum.ancak şimdi vaktim oldu.bütün gün yediklerimi bir defadan yazayım bariii,
sabah kahvaltım:
2 dilim beyaz ekmek,
1 çay kaçığı kadar peynir
6 adet siyah zeytin,
1 tatlı kaşığı tahin pekmez,
2 bardak çay,
öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı 10:30 gibi yaptım.canım birşey istemiyordu.ara öğünde yemedim
akşam yemeğinde
1 adet tavuk budu fırında,pateste yanında koymuştum pişirirken 4 tane ince dilimde patates,
3 dilim ekmeğe denk gelecek kadar ekmek,
3 kaşıkta sebzeli bulgur pilavı,
1 bardakta ayran,
aslında ekmek yemeyecektim ama zaten öğlen yemeyince kaloridende korkmadım.
merhaba iyi akşamlar kızlar yaklaşık 1 saat ortaya karışık sporumu da yaptımdans leslie plates ve de ayakta kondüsyon bisikleti çevirme baya bi karışık oldu ama çok iyi ter attım
bugün ki menümü yaziim canlarım ki yorumlayanlarınız olursa sevindirik olayımmmm
sabah kahvaltısı 07.25 : 1 adet cherry domatesle renklendirilmiş maydonoz salatası
yagsız tavada 1 yumurta
yarım kk büyüklüğünde yarım yaglı peynir ( çok yarımlı oldu)
1 kupa şekersiz çay
iki zeytin
ara: 10.45 8-10 beyaz leblebi 3 badem 1 adet kurukayısı
ögle :
8-10 yk kapuska ekmek yemedim içinde pirinç vardı çünkü
2 yk mercimek çorbası ( içine un doldurmuşlar sevmedim )
akşam yemegi 16.30 - evden getirdim ( erken yedim çünkü öglen doyurucu değildi )
2 küçük parça yagsız tavuk eti
yarım çarliston biber közlenmiş
5-7 yk pırasa yemeği 1 yk yag ile pişmiş.
1 dilim ekmek
akşam eve gidince yogurt portakal yaparımm
tüm gün 1,5 litre su , 3 bardak yeşilçay bu akşam sporda 1 litre daha içerim diyorumm
bugün ki menümmm
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
3 izmir köfte
2 adet elma dilimi patetes(köfte ile pişmiş)
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ara:
1 elma
1 fincan limonlu naneli bitki çayı
akşam:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
şimdi yemek öncesi tadına vara vara tatlı yemeyi sevdiğim için 7 tatlı kaşığı tavuk göğsü tatlıs yedim
bende seni çok özledim canım. bende seni unutmam. ama bak şimdi zararın neresinden dönersen kardır bence ilerde dahada kilo alıp pişman olmaktansa şimdi dönmek en güzeli bence. sonra benim gibi 80 leri zorlayıp aklın başına gelirse daha zor olur canım. hem bekarsın yarın öbür gün eşin sevgilin falan kilona takar üzülürsün. canım tatlıdan vazgeçemiyorsun ama bak azalt şimdilik bence. tekrardan iste zayıflamayı başarırsın eskiden başardın verdin şimdide verirsin. o yiyecekler geçici mutlukutan başka bişey vermiyor canım sonra kilo olarak ömür boyu mutsuzluk veriyor. kilolu olup hayata küsmek istediğini giyememek hele etrafında beyeneyen kilolu bulan eş sevgili falanda olursa çekilmez hale gelir artıkın dön aramıza merak etme hepimiz kaçamak yapıyoruz kimse dört dörtlük değil canım. ama kaldığımız yerdende devam ediyoruz canım kopmuyoruz.
battı fishing yan going yapmıyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?