hee ara sen fambık ara fambık ararken bizi kaybetme de:97::97: ahanda gızgandımmm al sana gızgançlıkkkkk
haa sranı bekle dimiiii bi bakalım ne az ne çok karar verelim kurula sunalımmmm hemen bir alınganlık bir cıllımasen yaz biz sana az mı çok mu derizzz gelen yazıyo biz az çok diyoruz tamam
sen yazdığını bi okusana burda gülmekten gözlerim dolduuuuçatlıycamşimdi ardı ardına nasılda sıralamış görevlerimizi
he valla yeni gelenlere sıralıyom görevlerimizi yapın yapmazsanız
amiiinnnn :) Zumba böyle birkaç danstan alınmış hareketli figürleri birlikte hareketli bir müzik eşliğinde yapmak :) internette yada sitede aratırsan daha detaylı bilgiler bulursun ve videolarını.
vaayy büyük bir aşkla evlenmişsin sende hugocukmutluluğun daim olsun
yok yemesini severim...ama yemeğin iki katı tatlıları severim çeşidi farketmez...
ayy romantik davşan senihemende atlar aşk kuşusun sen aşk
çok seviyorsun nişanlını allah ömür boyu sevgi eksikliği göstermesin sana ve burdaki herkese amin
aferim sana...ben çok zor alıştım evliliğe..bunalıma grdim ağır geldi....bekarken hiç bir iş yapmazdım..akşam geldiğimde yatağım düzlenmiş pijamalarım katlanmış yemeğim hazır...ohhhh ne rahattı..evlendikten sonra eve gelince çıldırıyordum yemek yok sabah nasıl bırakmışsan aynı..akşamdan bir bardak kalmışsa oturma odasında ertesi akşam yine ayrı yerinde duruyor..nefret ediyordum..ilk 8 ay annemde yemek taşıdım bir ara ramazan gelmişti onda da 1 ay kayınvalideme taşındım her akşam yemeğe çünkü yemek yapmak hiç baan göre değildi...bir kere ben soğandan nefret ederim hele domates yemesini bile sevmem...çok zor geldi bana çookkkk.şimdi ama en alasını yapıyorum.öğrendim annem 1 yıl boyunca her cumartesi geldi bana kurs verdi...ve başarılı sonuçları oldu..haaaa seviyormuyum yemek yapmasını hayır...ama eskisi gibide zor gelmiyor artık
sizinki de güzelmiş ben de düğün falan öyle şeyleri hiçç sevmem bir gün kendi kendimize nikahlansak diye düşünürüm hephiç sevmem düğün hazırlık falan gözümalmıyo hiç işte benim de öğrenciyken de tektim yemek falan yaprdım ev düzeniydi çok severdi arkadaşlarım tabiii enne yemeği gibi düzen vaar şimdi de öyle devam ediyorum erkek arkadaşım da yakında ona da çıkınca yakın iyi oluyo soğukta geç saat karşıya gitmek zorr burda ben yemek de yapıyorum geliyo yorgun sıcak yemek iyi oluyo ona da hem ben de yalnız kalmıyorummm bakalım hayırlısı zamanı gelince diğer rsmi işler de olur inşallah hayırlısından olsun
neruda önünde engeller en kısa zamanda biter inşllah :) nişanlım hep yasadığım evi merak ederdi merakını istemeye gelince giderdiolumlu yönde hele çok değişti nişanlılık vezirlikmiş cidden,evlilik rezillik olmaz inşallah
canım aslında engel yok ben engelsizlikten evlenmiorum sanırımyani zaten tekim erkek arakadaşım rahat geliyo kalıyo çokşükür bir sıkıntımız yokkk biz evlide olsak her akşam gelir tek far o olur yani sanırım şimdi 3-4akşam geliyo işi de bana çok yakın iş çıkışı yemeğe eliyo falan yani çokşükür bir sıkıntımız yok ama tabii hayırlısı zamanı gelicne resmiyete de dökeriz inşallah
kızlar ogle yemegımde
5-6 kasık etlı nohut yemegı
salata
300 ml ayran
bıraz da tursu yedım
aksam bunu ne ıle dengeleyebılırım.
regl oldum bu arada cok sısımcanım bısey ıstemıyor
aksam da sporum var.
canımneyi dengeliyceksin anlamadım zaten gayet dengeliakşama sebze yemeği yersin tamamdır yanında yoğurt salata ya da çorba da olur yanında bakliyat yemişsin miss gibi
amin aminannem bazen büyü yaptı bu çocuk galiba sana diyo
ya sen olmasaydın diye yazmışsın onu bana yazdın demiüzerime alınıyorum hugocuk ya sen olmasaydın hayatımın rengi olmazdı olarak algılıyorum yoksam yanlışmı düşünüyorum
hoşgeldin canımmrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 175 boyunda 65 kiloyum bende bi beş kilo vermek istiyorum .sizinle bugün öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım 65 kilo normal tempolu bi bayanın günlük alması gerekn kalori miktarı1800-2000 arası imiş eyer zayıflamak istiyorsa 500 kalori günde eksik alıp sporlada 250 kalori yakması gerekiyomuş.bide zayılama çayı öğrendim günde üç fincan içilmesi gerekiyomuş 3 tana zencefille 1 tane limon 2litre suda kaynatılacak sonra içine 1 rula tarçın atılıp ocaktan alındıktan sonra demlemeye bırakılacak.biraz ılıdıktan sonra içine 1yemek kaşığı bal atılıp karıştırılacak sonra süzülüp ara öğünlerden sonra içilecekmiş metebolizmayı hızlandırıp yağ yalımını güçlendiriyomuş arıca gribe de iyi geliyomuş.
ekmekte yeseydin canım keşke afiyet olsunöğlen
2 kepçe pırasa yemeği
6 7 kaşık yoğurt
ekmek yok
ara öğün bir fincan süt :)
hee ara sen fambık ara fambık ararken bizi kaybetme de:97::97: ahanda gızgandımmm al sana gızgançlıkkkkk
haa sranı bekle dimiiii bi bakalım ne az ne çok karar verelim kurula sunalımmmm hemen bir alınganlık bir cıllımasen yaz biz sana az mı çok mu derizzz gelen yazıyo biz az çok diyoruz tamam
sen yazdığını bi okusana burda gülmekten gözlerim dolduuuuçatlıycamşimdi ardı ardına nasılda sıralamış görevlerimizi
anaaa kuzum ya gısganma gızz ne zamandır gözükmüyo aşağıdadaondan didim nere gittin diye
anladım canım durumunu ama o zaman sebze hiç pişmiyormu evde yani senin sebze yemen lazım birde yani bir öğün et bir öğün sebze tabi meburi değil yeri geliyo 2 öğün bizde et yiyemiyoruz yada sebze ama mutlaka da yemeye çalışıyoruzhımsss inş. başlayabilrisn fıstık hergün söz veriyorum kendime ama başarmaıyorum umarım sen başarırsın. hiç yemedende olmuyor tabi yiyorum ama püfs evli olmakta dert eşim sebze yemeği sevmiyoru pişridğimde mızmılanıyor hem ona ayrı hem kendime ayrı yemek yapamam buna ne enerjim ne vaktim varr, mecbur ortak yemek yapıyorum yemediğimdede kızıyor ilkoş hasta olacaksın diye, bende yememeye çalışıyorum umarım veririm şu veririm kiloları ya
kızlar ogle yemegımde
5-6 kasık etlı nohut yemegı
salata
300 ml ayran
bıraz da tursu yedım
aksam bunu ne ıle dengeleyebılırım.
regl oldum bu arada cok sısımcanım bısey ıstemıyor
aksam da sporum var.
dengelencek bişey yokki canım burda gayet iyi afiyet olsun
slm kızlarrrrrr
misafrlerimi geçirdimmm hemn koşa koşa size geldimmm
hemen yiyip içtklerimi yazıorum
sabah kahvaltıdan sonra ara yapamadım
öğlen biraz erken oldu yemek
2kupa şekersz çay
4 tahta kaşık kısır
2 biberiye turşusu
2 kornişon turşu
1tk acı sos
2 dal marul
2kk havuçlu kek
şimdi ara
3 yk yoğurt
içine 1kivi
1/2yeşil elma
1.5 yk nesfit
tarçınn
ee siz napınız bakem?ben yokken neler kaynattınız hemn geçmişi okuyayımeksk kalmayayımmm
neruşş ailen biliyormu erkek arkadaşının sende kaldığını. benimkiler kızıyordu ama yinede tamam tamam gelmeyecek bi daha deyip yine eve alıyordum. kapıcı ispiyonluyordu ama allahtan evlencez diye arıza çıkarmadı ailem yoksa valla uçururlardı beni heralde
selamişgüç ütü çamaşır derken kaç gündür yazamadım size dilimde parmaklarımda acayip şişti
yediklerimi bi yazııymda sizde bi yorumlayıverin anacım bee:49
kahvaltı 9.30
1 bardak su
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
1 tutam maydonoz
1 domates
1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
büyük bir kupa tarçınlı ve karanfillli yeşil çay
ara öğün 12.00da
1 tane yeşil elma dilim dilim yapılıp tarçın serpildi
4 badem
4 fındık
öğlen yemeği saat 15.00 da
2 tane kadınbudu köfte(fırça ile yağladığım teflon tavada fişirdim)
yağsız bol limonlu yeşil salata
1 çay fincanı liğt yoğurt
2 kaşık barbunya pilaki
1 dilim ekmek
ve şu ana kadar 1.5 lt su içtim.
yarım saat sonrada ar öğün olarak tarçınlı süt içmeyi planlıyorum. şimdi deyiverin bakem nası gidiyom..
:26: bide sormak istediğim bişiy daha var ben bu fındık fıstık işinden pek anlamıyorum.yani kaçar tane yememiz gerekiyo.mesela 5 fındık kaç badem yada ceviz vs ediyo,hepsinden birden yersek tabağa kaçar tane koymalıyız vs vs...
canım aslında engel yok ben engelsizlikten evlenmiorum sanırımyani zaten tekim erkek arakadaşım rahat geliyo kalıyo çokşükür bir sıkıntımız yokkk biz evlide olsak her akşam gelir tek far o olur yani sanırım şimdi 3-4akşam geliyo işi de bana çok yakın iş çıkışı yemeğe eliyo falan yani çokşükür bir sıkıntımız yok ama tabii hayırlısı zamanı gelicne resmiyete de dökeriz inşallah
Olsun olsun nikahta keramet vardır bence
hayırlısı gerçi, hem daha istediğimiz kiloya gelmedikki dimi ama :86:
kızlar ii akşamlar benim çıkış vaktim gelsi sabahtan katılırım aranızaa inş. görüşmek üzere
yaa tabiii en önemlisi istediğimiz kiloya gelmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?