60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amiiinnnn :) Zumba böyle birkaç danstan alınmış hareketli figürleri birlikte hareketli bir müzik eşliğinde yapmak :) internette yada sitede aratırsan daha detaylı bilgiler bulursun ve videolarını.

hıms tamam bakayımm ben plates yapıyorum arada sadece sıkılaştıryor zayıflatmıyor

yok yemesini severim...ama yemeğin iki katı tatlıları severim çeşidi farketmez...

valla canım sizin oranın yemekleride sevilmeyecek değilki valal künefeniz yeter insana. burda o kadar güzel yapılmıyor künefe allahtan yoksa bağımlısı olurdum sevdiğim tek şerbetli tatlıdır çünkü ama 2 kere falan yedim hayatımda allahtan yoksa bağımlısı olacaktım bayıldım yani. sizin o civarlar antep falan yemekler müthiş valla allah kolaylık versin size ne diyeyim zor yani

ayy romantik davşan seni hemende atlar aşk kuşusun sen aşk
çok seviyorsun nişanlını allah ömür boyu sevgi eksikliği göstermesin sana ve burdaki herkese amin

amin amin annem bazen büyü yaptı bu çocuk galiba sana diyo

ya ben işte çokk severim yemek yapmayı hobimdir yaniii e yalnız da yaşayınca aşırıtitiz değilimdir ama düzenliyimdir habre çekmece dolap düzeltirim sırada bekleyen çekmeceler var mesela aklımdaseverim ben ev toplıyım düzenliyim yemek yapıyım alışığım yaniihatta arkadaşlarıma öğretirim yemek yapmayı falan kurs mu açsamkii:26:

neruşş ailen biliyormu erkek arkadaşının sende kaldığını. benimkiler kızıyordu ama yinede tamam tamam gelmeyecek bi daha deyip yine eve alıyordum. kapıcı ispiyonluyordu ama allahtan evlencez diye arıza çıkarmadı ailem yoksa valla uçururlardı beni heralde

kızlar ii akşamlar benim çıkış vaktim gelsi sabahtan katılırım aranızaa inş. görüşmek üzere

selam işgüç ütü çamaşır derken kaç gündür yazamadım size dilimde parmaklarımda acayip şişti
yediklerimi bi yazııymda sizde bi yorumlayıverin anacım bee:49
kahvaltı 9.30
1 bardak su
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
1 tutam maydonoz
1 domates
1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
büyük bir kupa tarçınlı ve karanfillli yeşil çay

ara öğün 12.00da

1 tane yeşil elma dilim dilim yapılıp tarçın serpildi
4 badem
4 fındık
öğlen yemeği saat 15.00 da
2 tane kadınbudu köfte(fırça ile yağladığım teflon tavada fişirdim)
yağsız bol limonlu yeşil salata
1 çay fincanı liğt yoğurt
2 kaşık barbunya pilaki
1 dilim ekmek
ve şu ana kadar 1.5 lt su içtim.
yarım saat sonrada ar öğün olarak tarçınlı süt içmeyi planlıyorum. şimdi deyiverin bakem nası gidiyom..
:26: bide sormak istediğim bişiy daha var ben bu fındık fıstık işinden pek anlamıyorum.yani kaçar tane yememiz gerekiyo.mesela 5 fındık kaç badem yada ceviz vs ediyo,hepsinden birden yersek tabağa kaçar tane koymalıyız vs vs...

canım aslında engel yok ben engelsizlikten evlenmiorum sanırımyani zaten tekim erkek arakadaşım rahat geliyo kalıyo çokşükür bir sıkıntımız yokkk biz evlide olsak her akşam gelir tek far o olur yani sanırım şimdi 3-4akşam geliyo işi de bana çok yakın iş çıkışı yemeğe eliyo falan yani çokşükür bir sıkıntımız yok ama tabii hayırlısı zamanı gelicne resmiyete de dökeriz inşallah

Olsun olsun nikahta keramet vardır bence

hayırlısı gerçi, hem daha istediğimiz kiloya gelmedikki dimi ama :86:

amin amin annem bazen büyü yaptı bu çocuk galiba sana diyo

ya sen olmasaydın diye yazmışsın onu bana yazdın demi üzerime alınıyorum hugocuk ya sen olmasaydın hayatımın rengi olmazdı olarak algılıyorum yoksam yanlışmı düşünüyorum

ya sen olmasaydın diye yazmışsın onu bana yazdın demi üzerime alınıyorum hugocuk ya sen olmasaydın hayatımın rengi olmazdı olarak algılıyorum yoksam yanlışmı düşünüyorum

yokya arkadaşın adresi ya bu o yazmış hepicini üstüne alınabilrsin

hoşgeldin canım
öğlen

2 kepçe pırasa yemeği
6 7 kaşık yoğurt
ekmek yok

ara öğün bir fincan süt :)
ekmekte yeseydin canım keşke afiyet olsun

hımmm afiyet olsun akşama ekmek yeme o zaman dengelersin canım

biliyolar ama bilzmeden geliyolaryani onalrda istanbulda üniversitede tanışmış evlenmiş annem kalırmış babamda şimdi ben kalmıyo desem yemezler ama geliyo kalıyo diye öyle sürekli konuşmuyoruz da biliyolar tabii

bence gayet güzel afiyet olsun cnımmm yani ben çerez pek yemiyorum yersem de 3-4 en fazla yani fazlam çok yağ oranımda tahminimce çokk o yüzden yağlı çerezleri pek yemiyorum sen de yersen 2-3 ondan 2-3 ondan ye bence çok yemeni önermem

yaa tabiii en önemlisi istediğimiz kiloya gelmedik

yaa tabiii en önemlisi istediğimiz kiloya gelmedik[/QUOTE]

benimki kilo verdiğimi farketti buluşunca abartısız yirmi otuz kere dedi bugün çok güzelsin diye güzelde olsam bari betty i aratmıyorum

yaa tabiii en önemlisi istediğimiz kiloya gelmedik

benimki kilo verdiğimi farketti buluşunca abartısız yirmi otuz kere dedi bugün çok güzelsin diye güzelde olsam bari betty i aratmıyorum [/QUOTE]

öyle deme kız günah allahın yarattığı herşey güzeldir canım fotonu gördükya epeyce güzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…