saol canım bende sizsiz yapamam zaten.Kalonchoe küsme sakıın. Unutur muyuz hiç seni.
ilk etapta 40 dk mı binsem koşu bandına acaba 50 mi:97:
bugün ki menümmm
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
3 izmir köfte
2 adet elma dilimi patetes(köfte ile pişmiş)
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ara:
1 elma
1 fincan limonlu naneli bitki çayı
akşam:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
çok teşekkür ederim bu güzel övgüler için darısı başınıza tatlımfarmasicim sen 52leri görmüşsün tebrik ederim canımtopiğimize gelmeyeli sen ve hugocuğum çok güzel kilo vermişsiniz çoook sevindim senin artık vermene bile gerek yoktu aslında çok fit sin ama azim süper..istediğn kendine yakıştırdığın kilo neyse bu azimle ona ulaşır ve orada kalırsın bence
inşallah canım herşey gönlünce olsunAfiyet olsun.
57 olunca ben de yiyeceğim sütlü bir tatlı ara öğün olarak :) Hele 52 olsam haftada 2 kere en az :)))
canım benim plateste zorlandığım tek hareket şu hani bacaklarımız tek tek yana açıyoruz ve dizimizin üzerine başımızı değdiriyoruz ya o çok kolay çok sevdiğim bir hareket ama iki bacağı da açıp da ortaya başımı değdiremiyorum maalesef ve de değdirebileceğimi de sanmıyorumsaol canım bende sizsiz yapamam zaten.
bu arada pilates nasıl gidio ?sende bebğin olmasına rağmen iyi yapıosun valla tebrkler.ben baya ilerledim usta oldum diyebilrim.yapamadığım bütün hareketleri yapabiliorum artık hundrend ı bile birde bu gün farkettim bacakları tek tek yana açıp esneme hareketinde eskiden deil başımı dizime değdirmek çok zorlanıodum bugün farkettim rahatlıkla değdirebiliorum çok güzel sıkılaştırıo bu pilates. ayrıca 2 gündür duşta bacaklarıma fırça ile masaj yapıorum kalan selülitler için birde yosun sabunu alacağım çok faydası oluo .inaşaallahh sım sıkı ve selülitsiz olmak istiorum.birde göbek için elimden geleni yapıorum inşallah zamnla o da gidecek zor da olsa
akşam yemeğim kızlar
1 kepçe tel şehriye çorba
4 kaşık prinçli semizotu yemeği
2 kaşık etli kuru fasülye
1 yk yoğurt
1/2 dilim yoğun tahıılı ekmek
afiyet olsun amore gayet güzel bebikkbugün ki menümü yaziim canlarım ki yorumlayanlarınız olursa sevindirik olayımmmm
sabah kahvaltısı 07.25 : 1 adet cherry domatesle renklendirilmiş maydonoz salatası
yagsız tavada 1 yumurta
yarım kk büyüklüğünde yarım yaglı peynir ( çok yarımlı oldu)
1 kupa şekersiz çay
iki zeytin
ara: 10.45 8-10 beyaz leblebi 3 badem 1 adet kurukayısı
ögle :
8-10 yk kapuska ekmek yemedim içinde pirinç vardı çünkü
2 yk mercimek çorbası ( içine un doldurmuşlar sevmedim )
akşam yemegi 16.30 - evden getirdim ( erken yedim çünkü öglen doyurucu değildi )
2 küçük parça yagsız tavuk eti
yarım çarliston biber közlenmiş
5-7 yk pırasa yemeği 1 yk yag ile pişmiş.
1 dilim ekmek
akşam eve gidince yogurt portakal yaparımm
tüm gün 1,5 litre su , 3 bardak yeşilçay bu akşam sporda 1 litre daha içerim diyorumm
sabah çok da geç yapmamışsın kahvaltını araları ve öğle yemeğini atlaman iyi olmamış bencede ve öğlen yemedim die akşama çok yüklenmişsin bence bir daha böyle yapmasan iyi olur öğün atlamak metabolizmayı da yavaşlatır cnm afiyet olsunmerhaba arkadaşlar gün içinde girecek vakit bulamıyorum.ancak şimdi vaktim oldu.bütün gün yediklerimi bir defadan yazayım bariii,
sabah kahvaltım:
2 dilim beyaz ekmek,
1 çay kaçığı kadar peynir
6 adet siyah zeytin,
1 tatlı kaşığı tahin pekmez,
2 bardak çay,
öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı 10:30 gibi yaptım.canım birşey istemiyordu.ara öğünde yemedim
akşam yemeğinde
1 adet tavuk budu fırında,pateste yanında koymuştum pişirirken 4 tane ince dilimde patates,
3 dilim ekmeğe denk gelecek kadar ekmek,
3 kaşıkta sebzeli bulgur pilavı,
1 bardakta ayran,
aslında ekmek yemeyecektim ama zaten öğlen yemeyince kaloridende korkmadım.
afiyet olsun her zmanki gibi çok güzelbugün ki menümmm
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
3 izmir köfte
2 adet elma dilimi patetes(köfte ile pişmiş)
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ara:
1 elma
1 fincan limonlu naneli bitki çayı
akşam:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
canım sen karbonhidrat dieti yapıodun yanılmıosam ama bana menün çok sağlıksız gel,io sen ne kadar hesaplasanda ona göre ayarlasanda bence çok sağlıksız besleniosun kas ve su kaybın olur böle yağ vermezsin ama sen bilrsn tabiyorgunluktan dökülüyorum ve öğün atlatmak çok cazip geliyor.. bugün pek bir şey yemedim yarın bi kilo eksik çıkarsam iştahsızlığımın devamı için oturup dua etmeye başlarım
bugün sabah kahvaltım 1 havuç
öğle yemeğim lıght kepek ekmeğiyle yapılmış iki tost
şekersiz çay
ve 25 gr bitter çikolata başka bir şey yemedim
acaba çikolata mı kesti :44: şekerli şeyleri sevmem ama çikolataya bayılıyorum her zaman da yememeye çalışıyorum.. bakalım yarın ki iştah durumum ne olacak ölçüsü dünkü gibi kaçmaz inşallah
:26:
çok teşekkür ederim bu güzel övgüler için darısı başınıza tatlım
evetcanım normal koşullarda sağlıklı biri için herşey yapacağın işi başaracağına inanmaktan geçiyor.
inşallah canım herşey gönlünce olsunşimdilik ben sizin yerinize yiyeyim olmaz mı
canım benim plateste zorlandığım tek hareket şu hani bacaklarımız tek tek yana açıyoruz ve dizimizin üzerine başımızı değdiriyoruz ya o çok kolay çok sevdiğim bir hareket ama iki bacağı da açıp da ortaya başımı değdiremiyorum maalesef ve de değdirebileceğimi de sanmıyorumsen de durum nedir hocahanım ?
afiyet olsun baya karbonhidrat açısından zengin olmuş
ama et süt tahıl sebze hepsi var
battı fishing yan going haaa hahahhabende seni çok özledim canım. bende seni unutmam. ama bak şimdi zararın neresinden dönersen kardır bence ilerde dahada kilo alıp pişman olmaktansa şimdi dönmek en güzeli bence. sonra benim gibi 80 leri zorlayıp aklın başına gelirse daha zor olur canım. hem bekarsın yarın öbür gün eşin sevgilin falan kilona takar üzülürsün. canım tatlıdan vazgeçemiyorsun ama bak azalt şimdilik bence. tekrardan iste zayıflamayı başarırsın eskiden başardın verdin şimdide verirsin. o yiyecekler geçici mutlukutan başka bişey vermiyor canım sonra kilo olarak ömür boyu mutsuzluk veriyor. kilolu olup hayata küsmek istediğini giyememek hele etrafında beyeneyen kilolu bulan eş sevgili falanda olursa çekilmez hale gelir artıkın dön aramıza merak etme hepimiz kaçamak yapıyoruz kimse dört dörtlük değil canım. ama kaldığımız yerdende devam ediyoruz canım kopmuyoruz.
battı fishing yan going yapmıyoruz yani
teşekkür ederim kukilitam kalançocuum ama sabah kahvaltısında yediğim iki tam tahıllı ekmeği, saat 14:30 içtiğim şekersiz türk kahvesini ve yanında yediğim bir kuru kayısıyı yazmayı aceleden unutmuşummafiyet olsun amore gayet güzel bebikk
sabah çok da geç yapmamışsın kahvaltını araları ve öğle yemeğini atlaman iyi olmamış bencede ve öğlen yemedim die akşama çok yüklenmişsin bence bir daha böyle yapmasan iyi olur öğün atlamak metabolizmayı da yavaşlatır cnm afiyet olsun
afiyet olsun her zmanki gibi çok güzel
canım sen karbonhidrat dieti yapıodun yanılmıosam ama bana menün çok sağlıksız gel,io sen ne kadar hesaplasanda ona göre ayarlasanda bence çok sağlıksız besleniosun kas ve su kaybın olur böle yağ vermezsin ama sen bilrsn tabi
saol hocahanımcım.teşekkr ederim. dediğin hareketlerin ikisinide yapamıodum başlarda ama şimdi her ikisinide yapıorum rahatlıklasende zmanla alışırsın onuda yaparsın.
herkese iyi akşamlar kızlarr görüşmek üzereeeeee:80::80:
bugün ki menümü yaziim canlarım ki yorumlayanlarınız olursa sevindirik olayımmmm
sabah kahvaltısı 07.25 : 1 adet cherry domatesle renklendirilmiş maydonoz salatası
yagsız tavada 1 yumurta
yarım kk büyüklüğünde yarım yaglı peynir ( çok yarımlı oldu)
1 kupa şekersiz çay
iki zeytin
ara: 10.45 8-10 beyaz leblebi 3 badem 1 adet kurukayısı
ögle :
8-10 yk kapuska ekmek yemedim içinde pirinç vardı çünkü
2 yk mercimek çorbası ( içine un doldurmuşlar sevmedim )
akşam yemegi 16.30 - evden getirdim ( erken yedim çünkü öglen doyurucu değildi )
2 küçük parça yagsız tavuk eti
yarım çarliston biber közlenmiş
5-7 yk pırasa yemeği 1 yk yag ile pişmiş.
1 dilim ekmek
akşam eve gidince yogurt portakal yaparımm
tüm gün 1,5 litre su , 3 bardak yeşilçay bu akşam sporda 1 litre daha içerim diyorumm
bugünü toptan yazmak geldi içimden
sabah kalkınca
2 kuru kayısı
500 ml ılık su
kahvaltım
1 kk elmalı kurabiye
2 tane peksimet( 4 kk kadar)
1 domates
1 kk beyaz peynir
250 ml şekersiz çay
ara: 500 ml su
ara : 2 badem
5 fındık
ara: 1 portakal
500 ml su
öğlen menüm
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk kapuska
3 yk yoğurt
ara:200 ml su
ara: 200 ml çilekli süt
1 kk elmalı kurabiye
ara: 3 yk tavuk taşlığı
ara: 500 ml su
ara: 1 elma
ara: 1 saat spor
ara: 7 tk tavuk göğsü tatlısı
akşam menüm
5 yk bamya yemeği
4 yk yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
akşam yemekten sonra
ara: 2 badem
5 antep fıstığı
şu ana kadar 2200 ml su içtim sanırım yatana kadar da en az 250 en fazla 500 ml daha su içerim.
yersem 1 meyve olabilir o da büyük ihtimal elma olur ya da yemem.
ÖNEMLİ NOT : yeni gelen arkadaşların dikkatine ben korumadayım , ayrıca yazdığım menülerimin bilimsel hiçbir değeri yoktur.
battı fishing yan going haaa hahahhakız hugo sen beni öldüreceksin bi gün yaa çok yaşa emi ben gidimm bu gazla sporumu yapim bare
Afiyet olsun cicimmmm çok süper bir menüü unuttukların da dahilll süper bence:13:
çok güzellll farmisyooooom yani önemli notun da harikaaane denebilir ki tam korumada olan bir farmisyo menüsü öğünleriyle aralarıyla sporuyla darısı başımızaa bizler de istediğimiz kilolara gelelim de böyle koruyalım yiye yiye inşallahhh ohh misss
beklediğimiz cevap gelsin o zaman ona göre değerlendiririz kuzucukherkese iyi akşamlaaaarrr
yemeğimi yedim de geldim
4 kk tavuk
2 kk patates
1 kk havuç
1 kepçe tel şehriye çorbası
salata
ekmek yemedim
canım tatlı istiyo ama türk kahvesi de içtim annemle orta şekerli
kakao var ama sabah nesfit yemiştim, öğleyinde yoğurt yedim fazla olmasın diyorum ama tatlıdan iyidir dimi sonuçta 1 bardak daha süt içmem ?
bugün spor yapmadım kızlar, zatenb birazdan osmancık başlıcak bide dün yaptım, karnım da bi tuhaf reglden dolayıı, o yüzden yapmadım bugün
bide ben pilatese yeniden başliyim mi yaaa, bi akıl bi fikir verin bana,puffff
herkese iyi akşamlaaaarrr
yemeğimi yedim de geldim
4 kk tavuk
2 kk patates
1 kk havuç
salata
ekmek yemedim
kakao var ama sabah nesfit yemiştim, öğleyinde yoğurt yedim fazla olmasın diyorum ama tatlıdan iyidir dimi sonuçta 1 bardak daha süt içmem ?
bugün spor yapmadım kızlar, zatenb birazdan osmancık başlıcak bide dün yaptım, karnım da bi tuhaf reglden dolayıı, o yüzden yapmadım bugün
herkese iyi akşamlaaaarrr
yemeğimi yedim de geldim
4 kk tavuk
2 kk patates
1 kk havuç
salata
ekmek yemedim
yorum için çok teşekkürler bitanemama öyle ben burada sadece irademin güçlü olmasının dışında hiçbirşey için iddia etmedim ki bu zamana kadar .
listelerimi kendim yazdım kendim besteledim kendim söyledim
telif hakkı bana aittir
beklediğimiz cevap gelsin o zaman ona göre değerlendiririz kuzucuksıkma kendini herşeyin bir yolu vardır merak etme halledeceğiz canım
menü çok güzel afiyet olsun
geçmiş olsun
platese de başla tabi canım bak ben bile o kadar koşuşturmacamın arasında haftada 3 gün spor yapmaya karar verdim
kukiletam çok teşekkür ederim tatlım
kız neruşşş, annene cevap verdi mi taylan kümeli, nereye mesaj yolladıydı annen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?