60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimki kilo verdiğimi farketti buluşunca abartısız yirmi otuz kere dedi bugün çok güzelsin diye güzelde olsam bari betty i aratmıyorum

öyle deme kız günah allahın yarattığı herşey güzeldir canım fotonu gördükya epeyce güzelsin [/QUOTE]

İşin espirisi tabisi rabbime bin şükürr, üst bölgem yeter falan dermişim

yaa tabiii en önemlisi istediğimiz kiloya gelmedik

benimki kilo verdiğimi farketti buluşunca abartısız yirmi otuz kere dedi bugün çok güzelsin diye güzelde olsam bari betty i aratmıyorum [/QUOTE]

hugocuk nişanlım şu şarkıcıya çok benziyo yani ben çoook benzetiyorum

Eklentiler

• $şlk.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 27
benimki kilo verdiğimi farketti buluşunca abartısız yirmi otuz kere dedi bugün çok güzelsin diye güzelde olsam bari betty i aratmıyorum

hugocuk nişanlım şu şarkıcıya çok benziyo yani ben çoook benzetiyorum [/QUOTE]

heee tamam anladım ama bu şarkıcıda kimkine ilkkez gördüm kendisini

canım menün güzel beğendim ben afiyet olsun .çerez konusunda illaki yiyeceksin diye bi kural yok yağlı olduğu için dokrorum bana yasaklamıştı ama hugonun doktoru günde 5 tane vermiş yani bu birazda sana bağlı bence fala yeme ve hergün yeme miktar söyleyemiyeceğim canım çünkü herkezin bünyesi farklı

benim bir huyum vardır yakışıklı kendini beyenen erkek veya kadın olsun sevmem güzelliğide itici gelir bana. gerçekten huyunu sevmedimse hiç etkilenmem ama mesela dikkat çekmez ama hoşuma gider huyu suyu o zaman aşık olurum gözüm bişeycik görmez. eşimle ilk tanıştığımda açıkçası yakışıklı kendini beyenmişin tekidir sandım geri çektim kendimi. ama işte yufka yüreği merhameti temiz kalpliliği falan aşık etti beni. ama kendini beyenmişliğine sinir olurum arada ama işte ters şeylerde var hoş şeylerde var aşk bu olsa gerek sanırım

yorumun için teşekkür ederim nerudacım.önerini dikkate alıcam.aslındaa bende pek yemem ama bazen insanın canı istiyor işte.

hugocuğummm seni çok özledim canımm ben kilo almaya devam ettiğim için aranızda değilim..ne yüzle yazacağım ki zaten halimden memnun olmasam da iğrenç tatlılardan uzak duramıyorum onlar anlık mutluluk ve sonsuz pişmanlık kaynağı olsalar da benimleler artık sen nasılsın?durmamışsın devam ediyorsun ne güzel çok sevindim..şimdi kaç kilosun peki?

bak bak bak kimler gelmiş blanckandwhite nirelerdeydin bakem sen kaç aydır özlettin kız dön artıkın aramıza

sağol tatlım yorumun için..aslında fazla fındık fıstık yemem ama bazen canım istyor .ama hergün yemem canım dikkat ederim.

yorumun için teşekkür ederim nerudacım.önerini dikkate alıcam.aslındaa bende pek yemem ama bazen insanın canı istiyor işte.

canım tabii hiç yemk diye bişey yok canın isterse ye ama düzenli hergün yeme yersen de 4-5 taneyi geçme bence bi bakarsın o şekilde kilo veriyosan yersin yok vermiyosan yemezsin ama 4-5 kafi bence

67 kiloyum canım. ya sen boşuna koptun aramızdan. bak herkes kaçamak yapıyo ama yinede burda hatalarını telafi ediyorlar sen bence boşuna gittin. bence dön artık düzenli aramıza bak ehrkes kilo vermeye çabalıyor başarıyor dön aramıza tekrardan motive olursun başarırsın acele yok canım bak ben kaç aydır uğraşıyorum kolay olmuyor pes etmemek lazım.

bak bak bak kimler gelmiş blanckandwhite nirelerdeydin bakem sen kaç aydır özlettin kız dön artıkın aramıza

ben senden önce yazmışımmm aranıza dönmeyi istiyorum da tambir kararlılık yok herhalde isteyip isyteyip bir türlü başlayamıyorum bu durumda da aranıza katılamıyorum...suçluluk duygusu işte

bugün ki menümmm
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:
1 elma

öğle:
1 kepçe mercimek çorba
3 izmir köfte
2 adet elma dilimi patetes(köfte ile pişmiş)
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ara:
1 elma
1 fincan limonlu naneli bitki çayı

akşam:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay

Son düzenleme:
heee tamam anladım ama bu şarkıcıda kimkine ilkkez gördüm kendisini

ay hugocuk ya akşam akşam güldürüyon beni çünkü bende bilmiyom bu sanatçıyı [/QUOTE]

ehehe desene artis gibi nişanlın var senin. baksana artiste benziyormuş
ehehe çok aşıksın sen kız valla ne küsel yaw bende bazen bi uyanıyorum sanki böyle o gün pespembe heryer böyle nasıl aşkım depreşmiş falan böyle laylaylom falan akşam eşim geliyor bakıyorum yorgun garipcik sonra ben sürekli bakıyorum aşkım depreşmişya böyle sırıtıp duruyorum o zaman der bana bu bakışlar namusuma zarar verecek der hep

canım ben çok kilo aldım ama azim herşeyden önemli sen ne güzel vermişsin ben 70leri zorladım 61.7 idim buradayken en son...ama sizi takip etmem lazım haklısın kaçamak yapsam da tekrar toparlamam gerek...sen çok motive ediyorsun canım seni aylar değil yıllar geçse unutmam zatennnn seni çoook özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…