- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
benimki kilo verdiğimi farketti buluşunca abartısız yirmi otuz kere dedi bugün çok güzelsin diyegüzelde olsam bari betty i aratmıyorum
yaa tabiii en önemlisi istediğimiz kiloya gelmedik
benimki kilo verdiğimi farketti buluşunca abartısız yirmi otuz kere dedi bugün çok güzelsin diyegüzelde olsam bari betty i aratmıyorum
selamişgüç ütü çamaşır derken kaç gündür yazamadım size dilimde parmaklarımda acayip şişti
yediklerimi bi yazııymda sizde bi yorumlayıverin anacım bee:49
kahvaltı 9.30
1 bardak su
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
1 tutam maydonoz
1 domates
1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
büyük bir kupa tarçınlı ve karanfillli yeşil çay
ara öğün 12.00da
1 tane yeşil elma dilim dilim yapılıp tarçın serpildi
4 badem
4 fındık
öğlen yemeği saat 15.00 da
2 tane kadınbudu köfte(fırça ile yağladığım teflon tavada fişirdim)
yağsız bol limonlu yeşil salata
1 çay fincanı liğt yoğurt
2 kaşık barbunya pilaki
1 dilim ekmek
ve şu ana kadar 1.5 lt su içtim.
yarım saat sonrada ar öğün olarak tarçınlı süt içmeyi planlıyorum. şimdi deyiverin bakem nası gidiyom..
:26: bide sormak istediğim bişiy daha var ben bu fındık fıstık işinden pek anlamıyorum.yani kaçar tane yememiz gerekiyo.mesela 5 fındık kaç badem yada ceviz vs ediyo,hepsinden birden yersek tabağa kaçar tane koymalıyız vs vs...
hugocuk nişanlım şu şarkıcıya çok benziyo yani ben çoook benzetiyorum
canım menün güzel beğendim ben afiyet olsun .çerez konusunda illaki yiyeceksin diye bi kural yok yağlı olduğu için dokrorum bana yasaklamıştı ama hugonun doktoru günde 5 tane vermiş yani bu birazda sana bağlı bence fala yeme ve hergün yeme miktar söyleyemiyeceğim canım çünkü herkezin bünyesi farklı
yorumun için teşekkür ederim nerudacım.önerini dikkate alıcam.aslındaa bende pek yemem ama bazen insanın canı istiyor işte.
hugocuğummm seni çok özledim canımm ben kilo almaya devam ettiğim için aranızda değilim..ne yüzle yazacağım ki zaten halimden memnun olmasam da iğrenç tatlılardan uzak duramıyorum onlar anlık mutluluk ve sonsuz pişmanlık kaynağı olsalar da benimleler artıksen nasılsın?durmamışsın devam ediyorsun ne güzel çok sevindim..şimdi kaç kilosun peki?
bak bak bak kimler gelmiş blanckandwhite nirelerdeydin bakem sen kaç aydır özlettin kız dön artıkın aramıza
heee tamam anladım ama bu şarkıcıda kimkine ilkkez gördüm kendisini
67 kiloyum canım. ya sen boşuna koptun aramızdan. bak herkes kaçamak yapıyo ama yinede burda hatalarını telafi ediyorlar sen bence boşuna gittin. bence dön artık düzenli aramıza bak ehrkes kilo vermeye çabalıyor başarıyor dön aramıza tekrardan motive olursun başarırsın acele yok canım bak ben kaç aydır uğraşıyorum kolay olmuyor pes etmemek lazım.
bende katılabilir miyim grubunuza. benideeee alın aranıza. 63.5 kiloyum hedefim 56
ilk etapta 40 dk mı binsem koşu bandına acaba 50 mi:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?