Afiyet olsun cicimmm bence de süt iç tatlı yemektenseayrıca reglken yorma tabiikendini ama bana kalırsa kardiyo ile devam et derim ben yani reglden sonra
en güzeli farmisyommm irade,sabır ,azim daha ne olsunnn:13::13:
ohhh kendin çaaaalll kendin oynaaaaa
Afiyet olsun cicimmm bence de süt iç tatlı yemektenseayrıca reglken yorma tabiikendini ama bana kalırsa kardiyo ile devam et derim ben yani reglden sonra
en güzeli farmisyommm irade,sabır ,azim daha ne olsunnn:13::13:
ohhh kendin çaaaalll kendin oynaaaaa
canım verdi, nereye yazdı tam bilemiyorum:26:sormam lazım yani şöyleki standart bir liste varı annem kendi özelliklerini yazınca ona ne ekleyip ne çıkarması gerektiğini yazmışlardı ama bana çokzöel gelmedi çerez falan vardı ki sonuçta maille yazıştılar annemin yağ-kas ölçümünü bilmiyolardı bence çok sağlıklı verilen bir liste değildi yani yine güzel ama daha kişisel olmalı ölçümleri falan görmemiler bence
tamam canım, çok sağol walla :))
sağol canım
aslında iyi yapmışsın bence sıkılaştığında daha iyi hissedeceksin kendini
spor sadece bedenen değil ruhen de iyi geliyo insana, rahatlıyosun :))
esw canımcım sana platese devam dedim ama kusura bakma canım ben senin durumunu nerudadan sağolsun msn den iyice öğrendim. burada ben pekçok sayfayı okuyamıyorum bile hızlı ilerlediği için vaktim kısıtlı o açıdan çok fazla dönemiyorum.
anladığımdan çıkan sonuç şu yağ yakımın için kardiyo egzersizleri yapman çok daha verimli olur kanaatimce. ben kilon düşük olduğu için platese sıkılaşmak için devam edip etmeme konusunda kararsız kaldığını zannetmiştim.kusura bakma bitanem
anladım canım, önemli değil canım, olabilir böyle yanlış anlamalar
evet ya malesef yüksek çıktı yağ oranım, hoş o gün reglimin ilk günüydü, tam sonuç vermeyeceğini söyledi ama ben yine de bu oranı baz alıyorum
artık hedefim yağ oranımı düşürüp kas oarnımı artırmak
inşallah becericem bunu
spor da yapıyorum çünkü
koşu bandına da yeniden başladım zati dün, hayırlısı artık :)))
selamm arkadaşlarr yanınıza 64 kg lık bi yer açın ben geldimm:))
iyi akşamlar tatlişleeeeer.. :103::103:
45 dk eliptikle sporumu yaptım duşumu aldım... üzerime rahat bişleri giyip geliiim deeermişim ne bileyim cümlenin sonuna doğru duş muş deyince tuhaf oldu hahahahaha
eliptikte 20 dk dan sonra kendime bir kivi ve 5 tatlı kaşığı yogurttan ara yaptım çünkü acıkmıştım sonra devam edip 45 dk ya tamamladım,işte böyle
iyi akşamlar tatlişleeeeer.. :103::103:
45 dk eliptikle sporumu yaptım duşumu aldım... üzerime rahat bişleri giyip geliiim deeermişim ne bileyim cümlenin sonuna doğru duş muş deyince tuhaf oldu hahahahaha
eliptikte 20 dk dan sonra kendime bir kivi ve 5 tatlı kaşığı yogurttan ara yaptım çünkü acıkmıştım sonra devam edip 45 dk ya tamamladım,işte böyle
çok iyi yapmışsın canım :)))
süresi falan çok ii
selam kızlarr nasılsınız bugun bı kılo vermısım yuppiii
kızlar sabah tartıldım 65 hatta 64.5 sımdı tartıldım 66 ya yakın kılo vermıs oluyorum yanı demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?