60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkürler bitanem ama sen de öylesin maşallah barekellah Rabbim nazarlardan esirgesinherşey gönlünce olsun canım benim kaptan nerutos doritosummmmmmmmmmmmm:13:

tamam canım öyle yapayım dediğin gibi
birazdan kakao içeym bari :))

ya bende ölçümler de var ama bilmemki

neyse biraz bekleyim bakalım

esw canımcım sana platese devam dedim ama kusura bakma canım ben senin durumunu nerudadan sağolsun msn den iyice öğrendim. burada ben pekçok sayfayı okuyamıyorum bile hızlı ilerlediği için vaktim kısıtlı o açıdan çok fazla dönemiyorum.
anladığımdan çıkan sonuç şu yağ yakımın için kardiyo egzersizleri yapman çok daha verimli olur kanaatimce. ben kilon düşük olduğu için platese sıkılaşmak için devam edip etmeme konusunda kararsız kaldığını zannetmiştim.kusura bakma bitanem

anladım canım, önemli değil canım, olabilir böyle yanlış anlamalar
evet ya malesef yüksek çıktı yağ oranım, hoş o gün reglimin ilk günüydü, tam sonuç vermeyeceğini söyledi ama ben yine de bu oranı baz alıyorum
artık hedefim yağ oranımı düşürüp kas oarnımı artırmak
inşallah becericem bunu
spor da yapıyorum çünkü
koşu bandına da yeniden başladım zati dün, hayırlısı artık :)))

iyi geceler kızlar Allah rahatlık versin .yarın çok güzel bir güne merhaba diyebilmek dileğiyle ....

yaparsın canım verebilirsin yağlarını Rabbim kolaylık versin herşey gönlünce olsun .

iyi akşamlar tatlişleeeeer.. :103::103:
45 dk eliptikle sporumu yaptım duşumu aldım... üzerime rahat bişleri giyip geliiim deeermişim ne bileyim cümlenin sonuna doğru duş muş deyince tuhaf oldu hahahahaha
eliptikte 20 dk dan sonra kendime bir kivi ve 5 tatlı kaşığı yogurttan ara yaptım çünkü acıkmıştım sonra devam edip 45 dk ya tamamladım,işte böyle

bekliyorum

çok iyi yapmışsın canım :)))
süresi falan çok ii

selam kızlarr nasılsınız bugun bı kılo vermısım yuppiii
kızlar sabah tartıldım 65 hatta 64.5 sımdı tartıldım 66 ya yakın kılo vermıs oluyorum yanı demı

Son düzenleme:
selam kızlarr nasılsınız bugun bı kılo vermısım yuppiii
kızlar sabah tartıldım 65 hatta 64.5 sımdı tartıldım 66 ya yakın kılo vermıs oluyorum yanı demı

Evettt vermiş oluyosun tok karnına bile 66ysan 65-64,5 olmuşsundur akşam 1-1,5kg farkediyotebrikler tatlım inşallah hepsi de böyle gidecek iştee kurtulucazz tüm fazla kilolardannnnn beraber inşallahhhh:13:

Akşam yimaaaammmm (malum geç yiyiorum benim akşamlar çok kuvvetli değil sabah-öğle ve arlarda sağlam yemeye çalışıyorum)

4yk z.yağlı bakla yemeği

1 kase sarımsaklı yoğurt

3 tane kuşbaşı tavuk parçacığı

şimdi de yeşil çayımı içiyorum

mandalina yemiycem ama yesem aynı böyle yerdimm bayılıyorum bun biraz da bundan kondurayımmm

Son düzenleme:
kızzzz amoreeeee orda mısınnn yatmamışsıınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…