nugiiiiiiiiiiii noolduleblebiler gaz mı yaptıııı
ya işlerim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaar (şu cümlelere ya diye başlmakatan bi vazgeçemedimmm) manava falan gittim yemek yaptım öğle yemeği yedim birazdan spor yapıcammmmm yoooonummmama ama sen de ben yokken pıtlıyosun dün hiç yoktun ortada
kız nugiiiiiiiiiiiiiiiiii nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,meraklandırıyon bak bizi
ayol çatlatmasana insanı bişi mi oldu beaaaaaa. bak aaalama yoksa bende aaalarim
bende öyle ama hiç böle düşünmemiştim kız.henüz o aşamaya gelemedim daha hamilelik öncesi kilolarımı vermeye çalışıyorum :86:
hafta sonuda kendi dişlerimi beyazlatacaklar temizleyecekler. artıkın ağzımı kocaman açıp gülebileceğim :86: sanatçılara özenirdim hep bi açarlardı ağzını kocaman 32 diş gözükürdü. benimse yanlarda çekilmiş dişlerim olduğundan gözükmesin diye genelde hafif sırıtırdım :86: neyseki şimdi takıldı artıkın kocaman aça aça güleceğim ağzımı :86:
zaten ne geldiyse dişlerimin başına hep bu sanatçı sevdam yüzünden geldi onlara imrendim gittim porselen yaptırdım eşşek kafam :86:
sizlik bişey yok hugoluk var
ya kızlar bişi sorucam aranızda hamilelik sonrası kilolarını veremye çalışan varmıı
kı hügo nugiye bişey olmuşşşşşşşşşşş,görmüyon mu sen hala diş diyo yaaaaaaaaaa
bende öyle ama hiç böle düşünmemiştim kız.. mısırların da senin gibi çatlakmış kaloriferin üzerinde çatırt patırt patlayıvermişler
:60:ne oldu bebikim leblebilermi sıkıştırdı
evet öyle vallabakkal emice güzel patlıyor dedi doğruymuş kaloriferin üzerine patlıyorlar maşşallah /FONT]
herkez soruyo bi hugo sormuyo :84::92:nugya neyin varya Rabbim güldürsün yüzünüüüüüüüüü
kı hügo nugiye bişey olmuşşşşşşşşşşş,görmüyon mu sen hala diş diyo yaaaaaaaaaa
o ni dimek bakimmmmmmben hügomamı anlatırım diyon yaniiii
kızlar ben şimdilik çıkıyorum
akşam gelirim artık
eve gidince daha spor yapıcam, yemek yicem, duş alcamm, bi sürü iş walla :)))
ben ikinci oğlumdan sonra vermiştim 1yılda 13 kg sporu da abartarak sonra geri aldım çikolata tatlılar özellikle de her sabah kahvaltının üzerine yenen çıtır sıcacık simitlerle .sonra dikkat ettim çok az sporla o da dansederek arada mekik çekerek yazın 2.5 ayda 8 kilo verdim.sonra tekrar frenledim 2 ayda 3 kilo daha gitti korumada olduğum halde 1.5 kilo daha gittiyılan hikayesine döndü ama mevcut durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?