60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün amirim bir iş vermişti,acelesi yoktu ama hemencik yapayım derken baktım saat 17.30 olmuş çıktım bendee,arada işlerim oluyo neruşum çalışıyoz heralde burda
öğle yemaaaanı yaz ozman bakim

henüz o aşamaya gelemedim daha hamilelik öncesi kilolarımı vermeye çalışıyorum :86:
bende öyle ama hiç böle düşünmemiştim kız.. mısırların da senin gibi çatlakmış kaloriferin üzerinde çatırt patırt patlayıvermişler

kı hügo nugiye bişey olmuşşşşşşşşşşş,görmüyon mu sen hala diş diyo yaaaaaaaaaa

ya kızlar bişi sorucam aranızda hamilelik sonrası kilolarını veremye çalışan varmıı

ben ikinci oğlumdan sonra vermiştim 1yılda 13 kg sporu da abartarak sonra geri aldım çikolata tatlılar özellikle de her sabah kahvaltının üzerine yenen çıtır sıcacık simitlerle .sonra dikkat ettim çok az sporla o da dansederek arada mekik çekerek yazın 2.5 ayda 8 kilo verdim.sonra tekrar frenledim 2 ayda 3 kilo daha gitti korumada olduğum halde 1.5 kilo daha gittiyılan hikayesine döndü ama mevcut durum bu

bende öyle ama hiç böle düşünmemiştim kız.. mısırların da senin gibi çatlakmış kaloriferin üzerinde çatırt patırt patlayıvermişler

evet öyle valla bakkal emice güzel patlıyor dedi doğruymuş kaloriferin üzerine patlıyorlar maşşallah /FONT]

Son düzenleme:
kızlar ben şimdilik çıkıyorum
akşam gelirim artık
eve gidince daha spor yapıcam, yemek yicem, duş alcamm, bi sürü iş walla :)))

:92:nugya neyin varya Rabbim güldürsün yüzünüüüüüüüüü
herkez soruyo bi hugo sormuyo :84:

kı hügo nugiye bişey olmuşşşşşşşşşşş,görmüyon mu sen hala diş diyo yaaaaaaaaaa

o ni dimek bakimmmmmmben hügomamı anlatırım diyon yaniiii

hayır değil madem merak ediyonuz meraktan çatlıyonuz bende anlatmaya hevesliyim anlatıyorum bakın dikkatli okuyon sakın bi kelimesini kaçırmayın tamam be kızmayın anlayıyom işte şimdi şöyle oluyo olay (fambık)ilk ben hoşgeldin hugo didim cevap vermedi hadi onu geçtim tamam kalbimdinlettim gözünden kaçmıştır dedim ama geçmiş olsun dedim tekrar yine cevap yok herkeze cevap yazdı bana halen yazmadı aman bumuydu dediğinizi duyar gibiyim ne var alıngan olamazmıyım yani ala ala

nugişim ne oldu kuzum sana sesin çıkmıyor gel öpüvereyimde geçsin kocaman kocaman tatlı yanacıklarından
leblebi fazla geldi şimdi bızıklıyo seni dimi :86:

hımmmmm öğle yemeğimi yazmamıştımmmm ivet fambıkkkkk

5yk z.yağlı bakla yemeği artık bitmez epey bir süre görürsünüz

1 kaaaasee sarımsaklı yooort

1 dilim çok tahılllı ekmek

2 dal karnıbahar

ben geldimm
aktara uğradım gelrken leblebi ikram etti kız nugiiii aklıma sen geldin hemennnnn.pek de güzeldi tazecikk...15 tane kadarr
şimdide 1 subardağı süt içine 3 yk nesfit 15 -20 kuru üzümmm
yiorumm

kızlar ben şimdilik çıkıyorum
akşam gelirim artık
eve gidince daha spor yapıcam, yemek yicem, duş alcamm, bi sürü iş walla :)))

güle güle sevgi kozalağı ağzımı sona kadar açtım kocaman sırıtıyorum sana gülerek uğurluyorum :86:

selam kızlar nasılsınız
sabah 10da kalktım elma sırkelı ballı su içtım bugün dersim yok dıye geç kalktım 35 dk bolgesel calışma bı 10 dk da ip atladım
kahvaltım 1 tane haslanmıs yumurta
2 tane zeytın
avuc ıcı halep ekmeği
lımonlu maydonoz

arada sekersız glıserın

saat 16:30 sırkelı salata

sımdıde yemek yapıcam ne yapsam acaba :44:

kızz nugiş yerim ben seni. neyse bişeyin yokmuş bende leblebiler sıkıştırdı bızıkladı sandım
yaw sorma elimde ayna var dişlerime bakıp duruyorum çeşit çeşit şekil şekil sırıtıyorum gülüyorum bakalım nasıl gözükecek diye :86:
unutmuşum mesaj yazmayı sana kızz affet hugoyu. mısırlarda patlayınca şaşırdım aklım karıştı

ben ben veriyom hamilelik kilosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…