60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hügocuğum sen çok yaaşa emi,Allahım yaaaaaaaaaaaaaa ne güldüm ama,halini gözüm önüne getiriyorumda

ya kızlar bişi sorucam aranızda hamilelik sonrası kilolarını veremye çalışan varmıı

,,

afiyet olsun çiçeeeeeeeeeeeeeem çok güzel yineeee:13:

alaaahııııııııııımmm hugoooocuukcuuuuuuum sen beni gülmekten öldürürsüüünnnnnnn nasıl patladılar beeee yüksek mi yanıyo kaloriferrrr ay deniycem patlar mı acaba benimkiler deeee

kız neruş sızıp kaldın mı naptın,nerdesin beaaaa:82:şimdi ben gitçem ya çıkarsın piyasaya di mi

nugiiiiiiiiiiii noolduleblebiler gaz mı yaptıııı

kız neruş sızıp kaldın mı naptın,nerdesin beaaaa:82:şimdi ben gitçem ya çıkarsın piyasaya di mi

ya işlerim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaar (şu cümlelere ya diye başlmakatan bi vazgeçemedimmm) manava falan gittim yemek yaptım öğle yemeği yedim birazdan spor yapıcammmmm yoooonummmama ama sen de ben yokken pıtlıyosun dün hiç yoktun ortada

hafta sonuda kendi dişlerimi beyazlatacaklar temizleyecekler. artıkın ağzımı kocaman açıp gülebileceğim :86: sanatçılara özenirdim hep bi açarlardı ağzını kocaman 32 diş gözükürdü. benimse yanlarda çekilmiş dişlerim olduğundan gözükmesin diye genelde hafif sırıtırdım :86: neyseki şimdi takıldı artıkın kocaman aça aça güleceğim ağzımı :86:
zaten ne geldiyse dişlerimin başına hep bu sanatçı sevdam yüzünden geldi onlara imrendim gittim porselen yaptırdım eşşek kafam :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…