60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun neruşum
ben geldimm
aktara uğradım gelrken leblebi ikram etti kız nugiiii aklıma sen geldin hemennnnn.pek de güzeldi tazecikk...15 tane kadarr
şimdide 1 subardağı süt içine 3 yk nesfit 15 -20 kuru üzümmm
yiorumm

afiyet olsun kuki geleyim tabi unutmayın beni hiç

nugişim ne oldu kuzum sana sesin çıkmıyor gel öpüvereyimde geçsin kocaman kocaman tatlı yanacıklarından
leblebi fazla geldi şimdi bızıklıyo seni dimi :86:

leblebiler değilllll senin yüzünden bızıklıyo kızzzzzyüz vermemişsinnnnnn astarını da isteyemiyo tabiii

nugişim ne oldu kuzum sana sesin çıkmıyor gel öpüvereyimde geçsin kocaman kocaman tatlı yanacıklarından

ay bilmemki ne yapsam acaba:44:

bızıklama ne kız? dün yediin hurmalar ve de tırmalar gibi mi
güle güle sevgi kozalağı ağzımı sona kadar açtım kocaman sırıtıyorum sana gülerek uğurluyorum :86:

sevgi kozalağı mı allahım ölüciiim ölücimm

canıkolarım;

ara olarak ;
portakal (bıraz buyuktu sankı)
10 kadar fındık
3 tane badem
3 tane antep fıstıgı

10 fındık cok mu olmus kızlar.

bu arada ogle yemegını sıparıs ettım corbayı begenmedım 2 kasık aldım yıyemedım

5-6 kasık kıymalı turlu
150 ml ayran
salata
1 ınce dılım beyaz ekmek

yemıs oldum ogleyın.

aksama

ezogelın corba ıspanak var ewde onlarda yerım azar azar.

3. uncu yesılcayımı ıcıyorum.

kızlar sabahtan berı ıcıme battı batmaya da devam edıyor.ben famırı kırmak ıstemedım.cok uzgunum sanırım benı engelledı ıletırmısınız.

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr ben spora gidenziiiiiiiiiiiiiiiiiiii gideyim şu yağları bi atayımmmm ter dökeyimmm hoplıyım zıplıyım enerji patlaması yaşıyımmmmmmmmmmm incecik olayımmmmm:1 0: görüşürüz cicilerimmmmmmm öpücüklerimmm her bir yanınıza yapışsınnnnnnnn

çok güzel canımm herşey harika

ben ilk defa aylardır bu kadar pirinç pilavını bir arada yedim izafiyet geçirecem sandım atılmasın israf olmasın akşama dengelerim dedim artık ama neyseki bugün maşallahım var okulda bile olmama rağmen suya devam ettim 3 kez lavaboya gittim Allah'a şükür
akşam menümde de 1 dilim kepek ekmekle kahvaltı tarzı şeyler olacak ve de baya erken yiyeceğim .şimdi akşam kahvaltısı yapacağım .bugün okulda koşuşturdum durdum baya yoruldum yarın da spor günüm

ben ben veriyom hamilelik kilosunu

SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNN ÇITIR ANNE

güle güle neruş :58fazla hoplayıp zıplama kız yorulursun sonra normalini yap

hugo e hadi sanatçılar gibi o zaman bi kahkaha at da dişlerini görem affedem o zaman seni

ayy sen merak etme ayna elimde açtım ağzımı kocaman ağzım yırtılacak gülüp duruyorum. akşam kocişede sırıtayım bakalım anlayacakmı :86:

afiyet olsun bebişşşş özledik seniiiiii

kızlar ben şimdilik çıkıyorum
akşam gelirim artık
eve gidince daha spor yapıcam, yemek yicem, duş alcamm, bi sürü iş walla :)))
güle güle canımmmmm kolay gelsnnn

geçmiş olsun canım
kukuletam güle güle git yine gel çok özletme
geldim cnmmmm saada afiyet olsun azimli kararlı arkadaşımmm

afiyet olsunn bebikkkkk
henüz o aşamaya gelemedim daha hamilelik öncesi kilolarımı vermeye çalışıyorum :86:
bende öleeeeilahi hugoooo.mısırları patlattın dişleri yaptrdın senden iyisi yokk ohhh maşalaahhhh bebeemmm

cnm hani ölğle yemeği hani süt yoğurt meyve h,iç bişi yok sebze yemeği et tavuk bişi olmalı cnm bu şekldeancak kaslarından olursun su ve kas verirsin onlarıda kısa sürede geri alırsın cnm 3 ana 3 ara öğün mutlaka olmalı yapılan en büyük yanlış öğün atlamak çok sağlıksız buldum ben menünün cnmm

ben ben veriyom hamilelik kilosunu
ivveeeeettttt:86::86:hemde çok güzel veriosun bebişim maşalaaaahhhh

afiyet olsun cnm yeşil çayı her gün içme dr.tavsiyesi arada bir d,inlendir kendini.kuru yemiş günde 15-20 yi geçmemesine çalış mümkünse kuru yemiş yerine leblebi ve kuru meyve ye canım nede olsa yağlı onlar sonuçta yağ vermeye çalışırken vücuda yağ almasak daha iyi bence bende yidoum önceleri ama şimdi canım çekmedikçe yemiorum çok çekerse 3-4 alıorum o kadr.dier yemeklr güzel cnm

tşkler farmisim o senin çıtırlıgın afiyet olsun maşşlah sana

ay hoşgeldin kukuletam iltifatalrın için tşkler çoksevindirdin beni aslında hariak olan sensin afiyet olsun sana

tesekkurederım tatlım evde olunca hep bole oluyo sasıyo vakıtler nese bundan sonra daha dıkkatlı olmam lazım kas vermek ıstemıyorum cunkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…