afiyet olsun neruşumhımmmmm öğle yemeğimi yazmamıştımmmm ivet fambıkkkkk
5yk z.yağlı bakla yemeği artık bitmez epey bir süre görürsünüz
1 kaaaasee sarımsaklı yooort
1 dilim çok tahılllı ekmek
2 dal karnıbahar
ben geldimm
aktara uğradım gelrken leblebi ikram etti kız nugiiii aklıma sen geldin hemennnnn.pek de güzeldi tazecikk...15 tane kadarr
şimdide 1 subardağı süt içine 3 yk nesfit 15 -20 kuru üzümmm
yiorumm
nugişim ne oldu kuzum sana sesin çıkmıyorgel öpüvereyimde geçsin kocaman kocaman tatlı yanacıklarından
leblebi fazla geldi şimdi bızıklıyo seni dimi :86:
nugişim ne oldu kuzum sana sesin çıkmıyorgel öpüvereyimde geçsin kocaman kocaman tatlı yanacıklarından
kızz nugiş yerim ben seni. neyse bişeyin yokmuş bende leblebiler sıkıştırdı bızıkladı sandım
yaw sorma elimde ayna var dişlerime bakıp duruyorum çeşit çeşit şekil şekil sırıtıyorum gülüyorum bakalım nasıl gözükecek diye :86:
unutmuşum mesaj yazmayı sana kızz affet hugoyu. mısırlarda patlayınca şaşırdım aklım karıştı
bızıklama ne kız? dün yediin hurmalar ve de tırmalar gibi minugişim ne oldu kuzum sana sesin çıkmıyorgel öpüvereyimde geçsin kocaman kocaman tatlı yanacıklarından
güle güle sevgi kozalağıağzımı sona kadar açtım kocaman sırıtıyorum sana gülerek uğurluyorum :86:
leblebiler değilllll senin yüzünden bızıklıyo kızzzzzyüz vermemişsinnnnnn astarını da isteyemiyo tabiii
hımmmmm öğle yemeğimi yazmamıştımmmm ivet fambıkkkkk
2 dal karnıbahar
çok güzel canımm herşey harikahımmmmm öğle yemeğimi yazmamıştımmmm ivet fambıkkkkk
2 dal karnıbahar
ben ben veriyom hamilelik kilosunu
kızlar sabahtan berı ıcıme battı batmaya da devam edıyor.ben famırı kırmak ıstemedım.cok uzgunum sanırım benı engelledııletırmısınız.
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr ben spora gidenziiiiiiiiiiiiiiiiiiii gideyim şu yağları bi atayımmmm ter dökeyimmm hoplıyım zıplıyım enerji patlaması yaşıyımmmmmmmmmmm incecik olayımmmmm:1 0: görüşürüz cicilerimmmmmmm öpücüklerimmm her bir yanınıza yapışsınnnnnnnn
hugo e hadi sanatçılar gibi o zaman bi kahkaha at da dişlerini görem affedem o zaman seni
afiyet olsun bebişşşş özledik seniiiiiihımmmmm öğle yemeğimi yazmamıştımmmm ivet fambıkkkkk
2 dal karnıbahar
güle güle canımmmmm kolay gelsnnnkızlar ben şimdilik çıkıyorum
akşam gelirim artık
eve gidince daha spor yapıcam, yemek yicem, duş alcamm, bi sürü iş walla :)))
geldim cnmmmm saada afiyet olsun azimli kararlı arkadaşımmmgeçmiş olsun canım
kukuletam güle güle git yine gel çok özletme
afiyet olsunn bebikkkkk1 saat kadar önce 1 elma yedim
15 dk önce de 15 kadar leblebi ve 5 tane yaban mersini yedim
şimdi de 5i1yerde çay içiyorum
allahım homili gırtlak yiyorum ben yaa
bu arada hugocum geçmiş olsun canım
ben 2sini geçen sene hallettim ama alttakileri çekmedi doktor, sinirlerin tam üstündeymiş dişler, tehlikeli olabilir dedi, ağrı yapmadığı sürece kalacak ağzımda
henüz o aşamaya gelemedim daha hamilelik öncesi kilolarımı vermeye çalışıyorum :86:
cnm hani ölğle yemeği hani süt yoğurt meyve h,iç bişi yok sebze yemeği et tavuk bişi olmalı cnm bu şekldeancak kaslarından olursun su ve kas verirsin onlarıda kısa sürede geri alırsın cnm 3 ana 3 ara öğün mutlaka olmalı yapılan en büyük yanlış öğün atlamak çok sağlıksız buldum ben menünün cnmmselam kızlar nasılsınız
sabah 10da kalktım elma sırkelı ballı su içtım bugün dersim yok dıye geç kalktım 35 dk bolgesel calışma bı 10 dk da ip atladım
kahvaltım 1 tane haslanmıs yumurta
2 tane zeytın
avuc ıcı halep ekmeği
lımonlu maydonoz
arada sekersız glıserın
saat 16:30 sırkelı salata
sımdıde yemek yapıcam ne yapsam acaba :44:
ivveeeeetttttben ben veriyom hamilelik kilosunu
canıkolarım;
ara olarak ;
portakal (bıraz buyuktu sankı)
10 kadar fındık
3 tane badem
3 tane antep fıstıgı
10 fındık cok mu olmus kızlar.
bu arada ogle yemegını sıparıs ettım corbayı begenmedım 2 kasık aldım yıyemedım
5-6 kasık kıymalı turlu
150 ml ayran
salata
1 ınce dılım beyaz ekmek
yemıs oldum ogleyın.
aksama
ezogelın corba ıspanak var ewde onlarda yerım azar azar.
3. uncu yesılcayımı ıcıyorum.
ayy sen merak etme ayna elimde açtım ağzımı kocaman ağzım yırtılacak gülüp duruyorum. akşam kocişede sırıtayım bakalım anlayacakmı :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?