valla erik merik tutmuyo beni şekercim yiyorum onları da ama illa ya leblebi yada badem yiycem ben günde 5 bademimle idare ediim zaten ögleden önce yiyorumvalla canımcım,kuru kayısı,kuru erik falan yicez sanıırm ya da sana dokunmuyorsa leblebi ye.duruma göre bak işte yağ miktarını artırmazsa sıkıntı yok gerçi,abur cubur ihtiyacını süper kesiyo badem çünkü
sagolasın cinconum cancanım o senin güzelliğinafiyet olsun bebikkk gayetttt güzelll
pilates kasları şişrmez dier sporlar gibi aksine kasları uzatır ince uzun bir görünüme sahip olmamızı sağlarkızlar sanki geçen hafta kendimi daha zayıf hissediyordumakşam göbeğim yine çıkmış tabi süt içtim sürekli gaz yaptı etkisi var mıdır bilmiyorum birde kabak tatlısı yedim ya ona veriyorum 3 kilo vermiştim ya geri almamışımdır dimi, birde diyorlar spor kasları şişiriyo her akşam gibi plates yapıyorum aslında şişirmez dimi pazar günü tartılcam bakalım
afiyet olsun cnm kk lar baya büyükmüş ozamnnnklonchoeciğim 1 dilim yaş pasta değil bitanem 2 dilim ama 2 dilim demek göreceli olur bir ölçü vermek gerekirse diye 6 kk dedim
ya kızlar çok fena acıktımm beennn bugün pazar yapmıştım içeride pazar malzemelerim var sizce bir havuçmu tırtıklayayım yoksa ayvamı yoksa birtane muzmu yada akşam yemeğinimi bekleyeyim benim ara öğün alışkanlığım yok öğünlerimi azaltınca sanırım ihtiyaç duydu bünye ne yapimm ben
eveeeeeeet halk kahramanı hugocuk geldi yihaaaa yihaaaaaaa andela andela yeppa yeppa :86:
20lik dişi çektirdim kurtuldum. kaldı 1 tane. maşallah eli çok hafif hiç anlamadım kolay oldu ama acısı morfinin etkisi geçince çıkıyor diğeri 1 hafta acımıştı.
iyotlu tuzum doktorla konuşum anlattım durumunu dediki kistler çeşit çeşitmiş basit olduğu kadar zor olanıda varmış. rönntgenlerini getirsin bakalım dediben demedim arkadaşım başka şehirde diye. dediki iyice incelemek lazım dedi canım
l
canım ara öğünsüz olmaz zaten
diyetlerin temel kuralıdır 6 öğün
3 ana 3 ara öğün olur
sen zaten ana öğünleri azalttın
ara yapmazsan metabolizman kendini yavaşlatır yediklerin vücuduna yetsin diye
o yüzden ara öğünler çok önemli
merak etme sen de bu alışkanlığı kazanırsın zamanla
yemeği erken yemeceksen bence bi ayva yiyebilirsin tabi çok büyük olmasnı yine de
kızlar şimdilik sevgiyle kalın ben bi oğlanı arkadaşının doğum günü partisine bırakayım
eveeeeeeet halk kahramanı hugocuk geldi yihaaaa yihaaaaaaa andela andela yeppa yeppa :86:
20lik dişi çektirdim kurtuldum. kaldı 1 tane. maşallah eli çok hafif hiç anlamadım kolay oldu ama acısı morfinin etkisi geçince çıkıyor diğeri 1 hafta acımıştı.
iyotlu tuzum doktorla konuşum anlattım durumunu dediki kistler çeşit çeşitmiş basit olduğu kadar zor olanıda varmış. rönntgenlerini getirsin bakalım dediben demedim arkadaşım başka şehirde diye. dediki iyice incelemek lazım dedi canım
ne yapıyonuz kızlar evleri temziledim anca işim bitti sayılır daha ymek yapacam iş hiç bitmiyo
aramıyapıyom
kave beyaz leblebi
sonrada elmayiyecem kavem bitsin
haydi geçmiş olsun hugocuk kurtuldun....benim dişçiminde eli çok hafif o adamdan başkasına gitmem..geçen hafta gitmiştim bendetartra oluyor senede 1 defa temizletmek istiyor...birde fırçalıyor tertemiz oluyor...
pilates kasları şişrmez dier sporlar gibi aksine kasları uzatır ince uzun bir görünüme sahip olmamızı sağlar
Evet bende platesi öyle biliyorum canım o yüzden spora vermedim bir ihtimal dedim,kendimle çelişiyorum....
evet kurtuldum sağol bebik. ağzımda sadece 8 tane diş kendimin geri kalan hepsi porselenama işte tek güzel yanı var o da güzel gözüküyor taktılarya bembeyaz inci gibi oldu. valla küselliğime küsellik kattı desem yeridir :86: diş meğer ne kadar önemliymiş. gülüyorum bembeyaz çıkıyorlar. dişçiyle pazarlık yaptım peşin para 5500 liraya indirttim. adamda şaşırdı kurbanlık alır gibi pazarlık yaptım ehehe napalım parayı sokaktan kazanmıyoruz heralde. hele hele benim gibi kirli çıkı biriyle pazarlık yapmak epey zordur
hülyacım afiyet olsun
hoşgeldin hugooo go go gooo hugocukcumm daaeveeeeeeet halk kahramanı hugocuk geldi yihaaaa yihaaaaaaa andela andela yeppa yeppa :86:
evet kurtuldum sağol bebik. ağzımda sadece 8 tane diş kendimin geri kalan hepsi porselenama işte tek güzel yanı var o da güzel gözüküyor taktılarya bembeyaz inci gibi oldu. valla küselliğime küsellik kattı desem yeridir :86: diş meğer ne kadar önemliymiş. gülüyorum bembeyaz çıkıyorlar. dişçiyle pazarlık yaptım peşin para 5500 liraya indirttim. adamda şaşırdı kurbanlık alır gibi pazarlık yaptım ehehe napalım parayı sokaktan kazanmıyoruz heralde. hele hele benim gibi kirli çıkı biriyle pazarlık yapmak epey zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?