60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla erik merik tutmuyo beni şekercim yiyorum onları da ama illa ya leblebi yada badem yiycem ben günde 5 bademimle idare ediim zaten ögleden önce yiyorum
afiyet olsun bebikkk gayetttt güzelll
sagolasın cinconum cancanım o senin güzelliğin

pilates kasları şişrmez dier sporlar gibi aksine kasları uzatır ince uzun bir görünüme sahip olmamızı sağlar

klonchoeciğim 1 dilim yaş pasta değil bitanem 2 dilim ama 2 dilim demek göreceli olur bir ölçü vermek gerekirse diye 6 kk dedim
afiyet olsun cnm kk lar baya büyükmüş ozamnnn

mutlaka hergün 3 ana 3 ara öğün olmnalı cnm öğünler arasında 2.5 -3 saat olamlı 1 havuç bir ayva yiyebilrsn cnm bi tane az olur ister iksiinnide şimdi ye ister birni bşimdi birini sonra ye ama ye :)

eveeeeeeet halk kahramanı hugocuk geldi yihaaaa yihaaaaaaa andela andela yeppa yeppa :86:
20lik dişi çektirdim kurtuldum. kaldı 1 tane. maşallah eli çok hafif hiç anlamadım kolay oldu ama acısı morfinin etkisi geçince çıkıyor diğeri 1 hafta acımıştı.
iyotlu tuzum doktorla konuşum anlattım durumunu dediki kistler çeşit çeşitmiş basit olduğu kadar zor olanıda varmış. rönntgenlerini getirsin bakalım dedi ben demedim arkadaşım başka şehirde diye. dediki iyice incelemek lazım dedi canım

yoğurdum bitmişş markete gidiorum gelnce de bir ara öğüncük yapayım kaçtımm bennn tam neruşumm nerde derken o da gelmiş hugocuk gelmişş hoşgelmişlerrr

kızlar şimdilik sevgiyle kalın ben bi oğlanı arkadaşının doğum günü partisine bırakayım

geçmiş olsun canım
kukuletam güle güle git yine gel çok özletme

ay tamam içim çok rahatladı gidip yiyeyim hemen bir ayvacıkk

1 saat kadar önce 1 elma yedim

15 dk önce de 15 kadar leblebi ve 5 tane yaban mersini yedim
şimdi de 5i1yerde çay içiyorum
allahım homili gırtlak yiyorum ben yaa

bu arada hugocum geçmiş olsun canım
ben 2sini geçen sene hallettim ama alttakileri çekmedi doktor, sinirlerin tam üstündeymiş dişler, tehlikeli olabilir dedi, ağrı yapmadığı sürece kalacak ağzımda

haydi geçmiş olsun hugocuk kurtuldun....benim dişçiminde eli çok hafif o adamdan başkasına gitmem..geçen hafta gitmiştim bendetartra oluyor senede 1 defa temizletmek istiyor...birde fırçalıyor tertemiz oluyor...

oh canım kurtuldun e olcak artık azıcık acı dayanırsın onada bişey olmaz.geçmiş olsun balım

Çok teşekkür ederim hugocuk özelde yaptırmaya karar verdim,senin doktor ne kadar ilgili maşşallah diyetisyenin ilgili şanslısın doktor konusunda , burdakiler kütük

haydi geçmiş olsun hugocuk kurtuldun....benim dişçiminde eli çok hafif o adamdan başkasına gitmem..geçen hafta gitmiştim bendetartra oluyor senede 1 defa temizletmek istiyor...birde fırçalıyor tertemiz oluyor...

evet kurtuldum sağol bebik. ağzımda sadece 8 tane diş kendimin geri kalan hepsi porselen ama işte tek güzel yanı var o da güzel gözüküyor taktılarya bembeyaz inci gibi oldu. valla küselliğime küsellik kattı desem yeridir :86: diş meğer ne kadar önemliymiş. gülüyorum bembeyaz çıkıyorlar. dişçiyle pazarlık yaptım peşin para 5500 liraya indirttim. adamda şaşırdı kurbanlık alır gibi pazarlık yaptım ehehe napalım parayı sokaktan kazanmıyoruz heralde. hele hele benim gibi kirli çıkı biriyle pazarlık yapmak epey zordur

BEnimde param kıymetlidir hugocuk hiç sevmem para harcamasını

hoşgeldin hugooo go go gooo hugocukcumm daa
o andela andela yeppa yeppa yapan speedy gonzales diye biliyorum ben

off ya benim başıma hep komik şeyler geliyor. mısır almıştım marketten hafif nemli diye gittim cam bi kavanoza koyup kaloriferin üzerine koydum. sonra ne mi oldu bommm bomm bomm mısırlar patlamaya başladı :86:
bi taraftanda yemek yapıyordum ödüm koptu :86:

güle güle kullan ozaman,tam yerinde bir dilek oldu dimi,gül yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…