60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cnm yeşil çayı her gün içme dr.tavsiyesi arada bir d,inlendir kendini.kuru yemiş günde 15-20 yi geçmemesine çalış mümkünse kuru yemiş yerine leblebi ve kuru meyve ye canım nede olsa yağlı onlar sonuçta yağ vermeye çalışırken vücuda yağ almasak daha iyi bence bende yidoum önceleri ama şimdi canım çekmedikçe yemiorum çok çekerse 3-4 alıorum o kadr.dier yemeklr güzel cnm[/QUOTE]

tamam canım saolasın dıkkate alacagım

delırecegım oda arkadasım yıne bır paket beypazarı kurusu yıyor katur kutur bı tane aldımc

bugü ki menüm:
SABAH:
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
1 çk çilek reçeli
1 kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:
3 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay

öğle:
1 kepçe tarhana çorba
1 kepçe tavuklu havuçlu patetesli bezelye
1 kepçe cacık
1 kepek ekmek

ara:
1 adet portakal
1 fincan yeşil çay

akşam:
5-6 dal brokoli(1 tk z. yağ ile limon sarımsak sosu ile)
3 yk yoğurt
1 kepek ekmek

tşkler farmisim o senin çıtırlıgın afiyet olsun maşşlah sana

ay hoşgeldin kukuletam iltifatalrın için tşkler çoksevindirdin beni aslında hariak olan sensin afiyet olsun sana

sağolasın bitanem şimdi 1 kuru kayısı ve de oğlanı bırakıp geldikten sonra 500 ml daha su içtim

akşam kahvaltımı hazırlıyorum

ay tımam o zaman affedivedim benim hatun kafayı yemiş demesin sonra

dese dese dünyaya yeni gözlerini açmış kedi eniği gibi ne sırıtıyosun der
bakem akşam sırıtcam durcam anlayacakmı. önce hafif tebessüm ederim anlamadı seli sırıtırım o da olmadı kahkaha atarım :86:

hımm mıs mıs afıyet olsun

ıı de hugocum gormuyor kı yazdıklarımı sanırım engelledı benı

yok yok canım işii vardır. yapmaz sanmam. belki tatlı bir söz bekliyordur senden
zaten şurda hep beraberiz demi dost olalım buzlar olmasın erisin gitsin. sen bi tatlı söz söyle bak nasıl cevap verir

yok yok canım işii vardır. yapmaz sanmam. belki tatlı bir söz bekliyordur senden
zaten şurda hep beraberiz demi dost olalım buzlar olmasın erisin gitsin. sen bi tatlı söz söyle bak nasıl cevap verir

kız hugo dişlerin takıldı diye dünyan kaydı haa famir 17:30 da mesaisi bitiyo ya

evet sanırım fambik çıkmış. babycim merak etme dedimya bişeycik olmaz ohoo biz birbirimizi tanıyana kadar neler yaşadık oluyo böyle şeyler sorun değil. sabah ben söylerim merak etme ama engellememiştir eminim öyle karakterde değil fambik.
misal ben daha sertim çok sabırlıyım ama taştımı geri dönüşü olmuyor. böylede iyi değil aslında ama napacaksın işte kendim yani burda söz konusu. biricik çok değerli kendim yani. severim kendimi. napalım böyleysem yapcak bişey yok haklıdır o zaman kendim
ben engellerim ama fambık engellemez merak etme sen

bende beyendim yaw.
reçeli diyetisyenmi verdi

akşam yimeemi yidim çıkıcıım paraları kredi kartlarına faturalara teslim ediciim avm de
bu arada 14.30 bir şekersiz türk kahvesi sonrasında 2 badem 15.30 da yarım portakal ve 3 yk yoortla dadlum vardı
akşam 17.30
8 yk yagsız kıymalı ıspanak yimee
bir el ayası büyüklügünde yarım cm kalınlıında ızgara took
3 adet közlenmiş üzerine az z. yagı dökülmüş çarli biber tadı kızartma gibi oluyo ama kızartma deel
1 dilim tam tahıllı ekmek

eve gidince de meyveli ara yaparım artıkın

çok güzel bir liste gerçekten afiyet olsun canım

saol canım sabah yazdı engelledıgını ıma eden bısey ondan dedım her neyse canım soylersen mutlu olurum ben kalp kırmayı,kuslugu hıc sevmem bıan geldıler ıste kusura bakmasın ne olur kırdıysam dert ederım sımdı ben bu gece.ben sızlerı tanımasamda ayrı ayrı cok sevıyorum hepınızı paylasımımızın cok guzel oldugunu dusunuyorum bozulsun ıstemem.neyse bende cıkıyorum ptum hepınızı

afiyet olsun canım

akşam menüm

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

bugün çaylar ayran süt olarak aldığım sıvı miktarı 1 lt yi aştı.
sadece içtiğim su 2 lt oldu yatana ne kadar olur bilemiyorum.

yok canım merak etme olmaz bişey dedimya tatlı söz yeter insana. sabah gelince ben derim ona güle güle git. yolda kollarını havaya kadır aç ellerini doğanın sana verdiği mutluluğu avuçlarına doldur ve yüzüne sür tapınakta ayin yapan bir budist rahip kadar mütevazi ol ömür boyu amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…