annesinin yaptığı hamur kızartmasını lüpleten senmiydin bebikim
iştekiler ev yolunda lar evdek,iler yemek hazırlığı forumdakiler de geçmişi okuyo bebem.:)
bende akşam yemeeemi yazıp çıkcam kocişim gelir birazdannn
akşam yemeğim
1.5 kepçe mercimekli buğday çorbası
4 yk semizotu yemeği
3 yk yoğurt
bol salata
1/2 dilimyoğun tahıllı ekmek
hepiciğinizi öptümm hugocum senide sırıtan yüzünden ayrı bi öptümmmm:86:yarın görüşmek üzeree:79::79::79::79:
heya menem netcez böle gacıya diyom etme böle şeyler yapma benim iyiliğimi istiyorsan yok habire kilo alcagım şeyler yapıyor geçen gün tam karar vermişim yemicem işyerinde 6 dan sonra yemicem dedim aksam eve bi gittim gül böreği yaprak sarma bisküvi tatlısı yapmıs gelde yeme yanii tuttum tuttum gece 11 dayanamadım kalkıp yedim
huh yaptım sonunda cızelgeyiisımdıde kalkıp aksam yemegımı yıyım
1 çk pirinç plavı
2çk kuru fazulye
salata yanına ayran
herkese ıyı aksamlar kızlarr
allah kolaylık versin ne diyeyim ama azcık tadımlık yesen daha iyi olur öyle şeyleri
bugü ki menüm:
SABAH:
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
1 çk çilek reçeli
1 kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
3 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe tarhana çorba
1 kepçe tavuklu havuçlu patetesli bezelye
1 kepçe cacık
1 kepek ekmek
ara:
1 adet portakal
1 fincan yeşil çay
akşam:
5-6 dal brokoli(1 tk z. yağ ile limon sarımsak sosu ile)
3 yk yoğurt
1 kepek ekmek
akşam yimeemi yidim çıkıcıım paraları kredi kartlarına faturalara teslim ediciim avm de
bu arada 14.30 bir şekersiz türk kahvesi sonrasında 2 badem 15.30 da yarım portakal ve 3 yk yoortla dadlum vardı
akşam 17.30
8 yk yagsız kıymalı ıspanak yimee
bir el ayası büyüklügünde yarım cm kalınlıında ızgara took
3 adet közlenmiş üzerine az z. yagı dökülmüş çarli biber tadı kızartma gibi oluyo ama kızartma deel
1 dilim tam tahıllı ekmek
eve gidince de meyveli ara yaparım artıkın
yok canım merak etme olmaz bişey dedimya tatlı söz yeter insana. sabah gelince ben derim onagüle güle git. yolda kollarını havaya kadır aç ellerini doğanın sana verdiği mutluluğu avuçlarına doldur ve yüzüne sür tapınakta ayin yapan bir budist rahip kadar mütevazi ol ömür boyu amin
ayy denedımde olmadı hugocuk nese baştan yapım bari
chukuleta sen çikolatayı çokmu seviyorsun ciciş
huh yaptım sonunda cızelgeyiisımdıde kalkıp aksam yemegımı yıyım
1 çk pirinç plavı
2çk kuru fazulye
salata yanına ayran
herkese ıyı aksamlar kızlarr
ben yeniyim de herkesin bu mesajının altındaki kilo çizelgelerine,zaman çizelgelerine bayıldım biri bana bunu nasıl yaptığını söylesin nolur nolur nolurrr :26:
slm kızlar çok güzel bir akşam yemeği yedim
200 gr balık fırında
bolca salataa (yağsız diyebilirim )
bi saattir susuyorum bekliyorum kim konuşcek diye kimse konuşmuyo :84:
bugün ne nasipli günümdeyim yahu aşkım da bana ekler pasta almış O' nun hatrını dünyalara değişmem 1 / 2 kk kadar ekler pasta yedim
250 ml elma sirkeli su içtim .
Evet hugocuk çikolataya bayılıyorum benYani şerbetli tatlılarla aram nerdeyse hiç yok ama çikolatayı severim bi de özellikle çikolatalı sütlü tatlıları:26: Bu sırada topik o kadar hızlı ilerliyo ki saatlerce okuyorum burda...Sanırım bu topik bana kilo aldırıcak pc başında ciddi bi mesai harcatıyor hem de oturarak
belli nicin bilenem çikolata kızzilahi çok yaşa sen emi
65 kiloya düşünce kendime bi tane çikolata ödül vericem hem de en süperinden24 Ocaktan beri nerdeyse hiç tatlı yemedim...Haketmiş miyimdir artık bi çikolatacığı:18:
65 kiloya düşünce kendime bi tane çikolata ödül vericem hem de en süperinden24 Ocaktan beri nerdeyse hiç tatlı yemedim...Haketmiş miyimdir artık bi çikolatacığı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?