60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

annesinin yaptığı hamur kızartmasını lüpleten senmiydin bebikim

heya menem netcez böle gacıya diyom etme böle şeyler yapma benim iyiliğimi istiyorsan yok habire kilo alcagım şeyler yapıyor geçen gün tam karar vermişim yemicem işyerinde 6 dan sonra yemicem dedim aksam eve bi gittim gül böreği yaprak sarma bisküvi tatlısı yapmıs gelde yeme yanii tuttum tuttum gece 11 dayanamadım kalkıp yedim

afiyet olsun hocahanım
ben de bugün baya bi erken yedim yemeğimi çok da iyi oldu bundan sonra benim oğlanı doğum günü partisinden almaya gidecem orada ikramlar olacak ama artık yemiyeceğim ama çok ayıp olacak ya ne yapalım bugünkü limitleri doldurdum

allah kolaylık versin ne diyeyim ama azcık tadımlık yesen daha iyi olur öyle şeyleri

huh yaptım sonunda cızelgeyii sımdıde kalkıp aksam yemegımı yıyım
1 çk pirinç plavı
2çk kuru fazulye
salata yanına ayran

herkese ıyı aksamlar kızlarr

ben yeniyim de herkesin bu mesajının altındaki kilo çizelgelerine,zaman çizelgelerine bayıldım biri bana bunu nasıl yaptığını söylesin nolur nolur nolurrr :26:

slm kızlar çok güzel bir akşam yemeği yedim
200 gr balık fırında
bolca salataa (yağsız diyebilirim )

bugün ne nasipli günümdeyim yahu aşkım da bana ekler pasta almış O' nun hatrını dünyalara değişmem 1 / 2 kk kadar ekler pasta yedim
250 ml elma sirkeli su içtim .

Canım afiyet olsunn gerçekten çok beğeniyorum menülerini ama bugün için bana da akşam biraz azgeldi yani ben mesela geç yediğimden bazn böyle yiyebiliyorum ama sanki biraz da bakliyat ya da sebze yemeği olsa diyorumm nasıl olur aceeebaaa:26::26: haa bir dekepekli ekmeği sürekli tüketiyo musun emin değilim belki değiştiriyosundur ama dönüşümlü yersen daha iyi olur çavdar,çok tahıllı,tam tahıllı gibi...öpücüklerrr:13:

nekadar hoş bir menüü tıpkı senin gibi nadideeee lezzetli ve renkli:13:

heee bence de pambıkkk kalpli fambıkkkkk

Ayrıca nekadar güzel dilkeler bunlar hugocukcuğumm

ayy denedımde olmadı hugocuk nese baştan yapım bari

tatlım yaptın bilemiyorum ama tıcerı yaptığın sayfaya gir aynı şekilde sallama bi şifreyle yeniden yap ben de her defasındaaa yanii kilolar gittikçe yeniden yapıyorumm

Son düzenleme:
chukuleta sen çikolatayı çokmu seviyorsun ciciş

Evet hugocuk çikolataya bayılıyorum ben Yani şerbetli tatlılarla aram nerdeyse hiç yok ama çikolatayı severim bi de özellikle çikolatalı sütlü tatlıları:26: Bu sırada topik o kadar hızlı ilerliyo ki saatlerce okuyorum burda...Sanırım bu topik bana kilo aldırıcak pc başında ciddi bi mesai harcatıyor hem de oturarak

huh yaptım sonunda cızelgeyii sımdıde kalkıp aksam yemegımı yıyım
1 çk pirinç plavı
2çk kuru fazulye
salata yanına ayran

herkese ıyı aksamlar kızlarr

canım benim fasulye neden okadar az erken de yiyiosun bakliyatları 4yk falan yiyebiliriz yani genel olarak güzel de fasulye daha çok yiyebilirsinnn afiyet olsunnn:13:

ben yeniyim de herkesin bu mesajının altındaki kilo çizelgelerine,zaman çizelgelerine bayıldım biri bana bunu nasıl yaptığını söylesin nolur nolur nolurrr :26:

canım tıcer factory diye bir site var googledan bul oraya gir tıcerını üzerine konduracağın simgeyi seç sonra boşlukları doldur öyle bri şifre salla şifre yazılacak yere sonra da oluşan tıcer için 2 kutucuk olacak aşağıda 2. kutucuktaki ikinci linki http-png dahil olarak seç kopyala ve profil düzenlemedeki cetevel kısmına yapıştır:13:

slm kızlar çok güzel bir akşam yemeği yedim
200 gr balık fırında
bolca salataa (yağsız diyebilirim )

evett gerçekten çokkk güzellll afiyet olsun tatlımmmm:13:

bi saattir susuyorum bekliyorum kim konuşcek diye kimse konuşmuyo :84:

sırıtarak mı susuyosunnn sırıtmadan mıı acebaaaa

bugün ne nasipli günümdeyim yahu aşkım da bana ekler pasta almış O' nun hatrını dünyalara değişmem 1 / 2 kk kadar ekler pasta yedim
250 ml elma sirkeli su içtim .

afiyet olsun farmisyooo ye sen yeee ohhh hepimizin yerine ye canımmm

belli nicin bilenem çikolata kızz ilahi çok yaşa sen emi

Sizlerden ayrı kaldığım süre içerisinde öncelikle 50dk sporumu yaptımmmm 15dk 1 mil lesli ile başladım sonra 35dk da koşu bandında 5.4-6 arası hızda yürüdümmm yürürken plate slastikleriyle kol çalıştımm süper oluyooo

sonraaaa duşumu aldıııımmmm minik bir ara yaptım saat 6 gibi

3 gün kurusu kayısı

1 hac hurması yedimm

yaklaşık 1 saat sonra da akşam geç yediğimden ve bu sebeğpe karbonhidrat yemediğimden ama acıkmış da olduğumdan saat 7 gibi akşam karbonhidrat hakkımı (2 yuvarlak mısır-prinç patlaklı eti form çıtırı=1 dilim ekmek) yedimm

bugün içtiğim su da 3lt yi buldu spor da var ancak yeter bu su bana zatennn

65 kiloya düşünce kendime bi tane çikolata ödül vericem hem de en süperinden24 Ocaktan beri nerdeyse hiç tatlı yemedim...Haketmiş miyimdir artık bi çikolatacığı:18:

bence olabilir en sevdiğin şey madem çikolata hedefe yönelik güzel bir ödül olurrr ama yine de çokkkk abartma canın istediğigüzell bir çikolatadan bence yiyebilirsin 65 olunca ne de olsa 8kg vermiş bir hatun olacaksın

65 kiloya düşünce kendime bi tane çikolata ödül vericem hem de en süperinden24 Ocaktan beri nerdeyse hiç tatlı yemedim...Haketmiş miyimdir artık bi çikolatacığı:18:

olur ama bitter yesen olmazmı o da çok güzeldir bitter yesen öyle ödüllendirsen olurmu

geldım kızlar nabersınız yemegımı yedım bı 20 dk sonrada ip atladım soyle 45 tane falan huuh bugünde bitti :97: eee nasılsınız neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…