akşam menüm
1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
bugün çaylar ayran süt olarak aldığım sıvı miktarı 1 lt yi aştı.
sadece içtiğim su 2 lt oldu yatana ne kadar olur bilemiyorum.
akşam menüm
1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
güle güleeee bebikkkkızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr ben spora gidenziiiiiiiiiiiiiiiiiiii gideyim şu yağları bi atayımmmm ter dökeyimmm hoplıyım zıplıyım enerji patlaması yaşıyımmmmmmmmmmm incecik olayımmmmm:1 0: görüşürüz cicilerimmmmmmm öpücüklerimmm her bir yanınıza yapışsınnnnnnnn
canım ilk başta nasıl yaptysan yeniden yapıcaksın aynısı gibi ve yapıştr tekrar çizelgenehu huu kızlar cızelgemı degıstıremıyorum yavv
rica ederim cnm gerçekten içtenlkle sölüorum benm ne kadar tanıdığım vcarsa doğum yapmış hepsi en az 70 kilo veremiolar yada verm,iolar ama maşallah sen çok güzel gidiosunnn yaramaz kızına rağmennntşkler farmisim o senin çıtırlıgın afiyet olsun maşşlah sana
ay hoşgeldin kukuletam iltifatalrın için tşkler çoksevindirdin beni aslında hariak olan sensin afiyet olsun sana
afiyet olsun cnm genel olrak güzel akşam sanki biraz az olmuş gibi çorba yokmuydu yada sebz yemeği olsa ydı güzel olurdu gibibugü ki menüm:
SABAH:
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
1 çk çilek reçeli
1 kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
3 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe tarhana çorba
1 kepçe tavuklu havuçlu patetesli bezelye
1 kepçe cacık
1 kepek ekmek
ara:
1 adet portakal
1 fincan yeşil çay
akşam:
5-6 dal brokoli(1 tk z. yağ ile limon sarımsak sosu ile)
3 yk yoğurt
1 kepek ekmek
dese dese dünyaya yeni gözlerini açmış kedi eniği gibi ne sırıtıyosun der
bakem akşam sırıtcam durcam anlayacakmı. önce hafif tebessüm ederim anlamadı seli sırıtırım o da olmadı kahkaha atarım :86:
afiyet olsu nbebik yağını çok dökme emi?akşam yimeemi yidim çıkıcıım paraları kredi kartlarına faturalara teslim ediciim avm de
bu arada 14.30 bir şekersiz türk kahvesi sonrasında 2 badem 15.30 da yarım portakal ve 3 yk yoortla dadlum vardı
akşam 17.30
8 yk yagsız kıymalı ıspanak yimee
bir el ayası büyüklügünde yarım cm kalınlıında ızgara took
3 adet közlenmiş üzerine az z. yagı dökülmüş çarli biber tadı kızartma gibi oluyo ama kızartma deel
1 dilim tam tahıllı ekmek
eve gidince de meyveli ara yaparım artıkın
cnm hallederiz yarın söleriz famire merak etme sennn rahat uyu fambıkcığımın kalbi yumuşacıktr dayanamazzzsaol canım sabah yazdı engelledıgını ıma eden bısey ondan dedım her neyse canım soylersen mutlu olurum ben kalp kırmayı,kuslugu hıc sevmem bıan geldıler ıste kusura bakmasın ne olur kırdıysam dert ederım sımdı ben bu gece.ben sızlerı tanımasamda ayrı ayrı cok sevıyorum hepınızı paylasımımızın cok guzel oldugunu dusunuyorum bozulsun ıstemem.neyse bende cıkıyorum ptum hepınızı
afiyet olsun canımakşam menüm
1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
insülin direncin yoksa yedkçe yiyesin gelmiosa çok sık yem,osun zaten hatrladığım kadaryla yiyebilrsn ama onun yerine tahin pekmez yesen daha güzel olur sankiiiteşekkür ederim kızlar
yok ben ekledim arada yenebilir heralde? di mi ?ama çaykaşığı olarakyoksa yememek mi lasımm kafam karışık
kızlarr hu huu cızelgemı degıstıremıyorum YARDIM LÜTFEN
ayy tatlım bende bilmiyorum arkadaşlar anlatıyo ezbere yapıyorum işte
ayy tatlım bende bilmiyorum arkadaşlar anlatıyo ezbere yapıyorum işte
iyi akşamlar bebikkkkkkızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar herkeze
cnm yazdım okumamadınmı başta nasıl yaptın aynen öle ticker factory ye gir değerleri yaz çizelgen oluşunca 2. satırı alıp profiline kopyala.yada söle ben yapayımkızlarr hu huu cızelgemı degıstıremıyorum YARDIM LÜTFEN
:80:iyi akşamlar cnmiyi akşamlar kızlar
kolay gelsn cnm byhadi kızlar bende çıkam yumutlaı ıspanak yapacam daha grş byyyyy
sırıt cnm gülmek gibsi varmı oohhh ne güzelll:86::86:evet kalanchoecim sırıtan bi hatun oldum heralde böyle olurum sırıtınca :86:
afiyet olsun cnmmmbenimde akşam yemeğimde kapuska tavuk tarhana çorbası ve salata var.
cnm baştan yapcan zatenayy denedımde olmadı hugocuk nese baştan yapım bari
bi saattir susuyorum bekliyorum kim konuşcek diye kimse konuşmuyo :84:
ayrı öpücükmüüüüiştekiler ev yolunda lar evdek,iler yemek hazırlığı forumdakiler de geçmişi okuyo bebem.:)
bende akşam yemeeemi yazıp çıkcam kocişim gelir birazdannn
akşam yemeğim
1.5 kepçe mercimekli buğday çorbası
4 yk semizotu yemeği
3 yk yoğurt
bol salata
1/2 dilimyoğun tahıllı ekmek
hepiciğinizi öptümm hugocum senide sırıtan yüzünden ayrı bi öptümmmm:86:yarın görüşmek üzeree:79::79::79::79:
ben karar verdim 6 dan sonra sudan başka bişi koymıcam agzımaa bakalım dayanabilcekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?