60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsunn canım hafif olmuş

afiyet olsun canım

güle güleeee bebikkk

hu huu kızlar cızelgemı degıstıremıyorum yavv
canım ilk başta nasıl yaptysan yeniden yapıcaksın aynısı gibi ve yapıştr tekrar çizelgene

tşkler farmisim o senin çıtırlıgın afiyet olsun maşşlah sana

ay hoşgeldin kukuletam iltifatalrın için tşkler çoksevindirdin beni aslında hariak olan sensin afiyet olsun sana
rica ederim cnm gerçekten içtenlkle sölüorum benm ne kadar tanıdığım vcarsa doğum yapmış hepsi en az 70 kilo veremiolar yada verm,iolar ama maşallah sen çok güzel gidiosunnn yaramaz kızına rağmennn

afiyet olsun cnm genel olrak güzel akşam sanki biraz az olmuş gibi çorba yokmuydu yada sebz yemeği olsa ydı güzel olurdu gibi
kız hugooo gözümde canlandın bi annnnnnnilahi çok yaşa emiii sırıtıp duran bi hatunnn gördüm sankiii

afiyet olsu nbebik yağını çok dökme emi?

cnm hallederiz yarın söleriz famire merak etme sennn rahat uyu fambıkcığımın kalbi yumuşacıktr dayanamazzz
afiyet olsun canım

teşekkür ederim kızlar
yok ben ekledim arada yenebilir heralde? di mi ?ama çaykaşığı olarakyoksa yememek mi lasımm kafam karışık
insülin direncin yoksa yedkçe yiyesin gelmiosa çok sık yem,osun zaten hatrladığım kadaryla yiyebilrsn ama onun yerine tahin pekmez yesen daha güzel olur sankiii

bende gdieyimde çorbamı pişireyim artık akşam olduuuuu

kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar herkeze
iyi akşamlar bebikkkkk

kızlarr hu huu cızelgemı degıstıremıyorum YARDIM LÜTFEN
cnm yazdım okumamadınmı başta nasıl yaptın aynen öle ticker factory ye gir değerleri yaz çizelgen oluşunca 2. satırı alıp profiline kopyala.yada söle ben yapayım

iyi akşamlar kızlar
:80:iyi akşamlar cnm

hadi kızlar bende çıkam yumutlaı ıspanak yapacam daha grş byyyyy
kolay gelsn cnm by
evet kalanchoecim sırıtan bi hatun oldum heralde böyle olurum sırıtınca :86:
sırıt cnm gülmek gibsi varmı oohhh ne güzelll:86::86:

benimde akşam yemeğimde kapuska tavuk tarhana çorbası ve salata var.
afiyet olsun cnmmm

ayy denedımde olmadı hugocuk nese baştan yapım bari
cnm baştan yapcan zaten

bi saattir susuyorum bekliyorum kim konuşcek diye kimse konuşmuyo :84:

iştekiler ev yolunda lar evdek,iler yemek hazırlığı forumdakiler de geçmişi okuyo bebem.:)
bende akşam yemeeemi yazıp çıkcam kocişim gelir birazdannn

akşam yemeğim
1.5 kepçe mercimekli buğday çorbası
4 yk semizotu yemeği
3 yk yoğurt
bol salata
1/2 dilimyoğun tahıllı ekmek

hepiciğinizi öptümm hugocum senide sırıtan yüzünden ayrı bi öptümmmm:86:yarın görüşmek üzeree:79::79::79::79:

ben karar verdim 6 dan sonra sudan başka bişi koymıcam agzımaa bakalım dayanabilcekmiyim

ayrı öpücükmüüüü :86: hehehe hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…