60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

napıyosunuz kızlarrrr
ay ne çok şey yazmışsınız bugün yediklerimi yaziim
1 dilim kızarmış ekmek 3 büyük köfte bir domates
hepsi bu kadar bide yarım litre su hemen şimdi içicem ama biraz daha

bie sır vereyim mi size şekerli meyvali sakızlar var ya big babool çok iyi oluyo biraz unutturuyooo

bide bu sirkeli su gerçekten işe yarıyor çünkü bugün hiç açlık hissetmedim...

kızlar havucun bi zararı var mı diyete bilen var mı?

canım ben tvdeki diyetisyenin sölediğini söleyim sana diyet yapanlar biraz havuçtan uzak dursun dedi kalorisi çokmuş kaydirigubbakcemile2
bende yeni dijital baskülümü aldım sabırsızlıkla tartılcağım günü bekliyorumkaydirigubbakcemile

slm kızlar bikaç saat bakmadım yazmış da yazmışsınız,bu arada nişanlım benden elmalı tart istedi,taaaa burdan kırıkkaleye yollıycam,ee tabi güzel olmuş mu diyede bi tad yoklaması yaptım çok az ama daha yemiyorum,şimdi de yeşil çay içicem bikaç bardan sonrada 7km lik yürüyüşüme çıkıcam

7 km mi? maşallah valla :1shok:

bencede maşallah canım çok değilmi ama nasıl yürüyosun okadar yaww:1shok:

evet canım 7 km eve gelince üstüm göl oluyo valla ama çok rahatlıyo vücut,bide mutlu oluyorum spor yapınca sebepsizce,marifet bırakmadan devamlı yapmak,geçen yaz çok güzel düzenli yapmıştım evde de bikaç egzersiz yapıyodum ve çok rahat kilo vermiştim.hedefim şimdiden sonrada ayı kararlılıkla devam etmek.hekez istediği kiloya ulaşsın ve bir daha almasın AMİİİİİNNN :Saruboceq:

ay doydum yaa, çok şükür...
Eve geldim, hemen az peynir az salamlı omlet yaptım bi yumurtayla, yarım kepekli simitle yedim afiyetle.. Ve çoook mutlu oldum...
Çok acıkmışım ve çok canım çekmiş yaaa....
ooooffff... kaç kalori ki acepp...

Flyyycım sen böyle gidersen bu haftanın birincisi rahatlıkla olursun sölimmm.Maaşallah maaaşallah..Ben bu akşam gene biraz fazla kaçırdım ama,sonrasında bir şey yemessem dengeliyorum sanki.Neyse şu hormon bombardımanım bitsin,çizelgem biraz oynar herhalde..

Canım ne birincisi.. Gram veremiyorummm..senağlama
1 ayda anca 3 kilo verebildim..
Ama telkin telkin...
DURMAK YOLA DEVAM..
Allah emekleri karşılıksız bırakmaz kanısındayım, o bakımdan içimi rahat tutmaya çalışıyorum..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…