napıyosunuz kızlarrrr
ay ne çok şey yazmışsınız bugün yediklerimi yaziim
1 dilim kızarmış ekmek 3 büyük köfte bir domates
hepsi bu kadar bide yarım litre su hemen şimdi içicem ama biraz daha
kızlar havucun bi zararı var mı diyete bilen var mı?
canım ben tvdeki diyetisyenin sölediğini söleyim sana diyet yapanlar biraz havuçtan uzak dursun dedi kalorisi çokmuş kaydirigubbakcemile2
bende yeni dijital baskülümü aldım sabırsızlıkla tartılcağım günü bekliyorumkaydirigubbakcemile
slm kızlar bikaç saat bakmadım yazmış da yazmışsınız,bu arada nişanlım benden elmalı tart istedi,taaaa burdan kırıkkaleye yollıycam,ee tabi güzel olmuş mu diyede bi tad yoklaması yaptım çok az ama daha yemiyorum,şimdi de yeşil çay içicem bikaç bardan sonrada 7km lik yürüyüşüme çıkıcam
saol şekerim.yeni baskülünde hayırlı olsun a.s.
slm kızlar bikaç saat bakmadım yazmış da yazmışsınız,bu arada nişanlım benden elmalı tart istedi,taaaa burdan kırıkkaleye yollıycam,ee tabi güzel olmuş mu diyede bi tad yoklaması yaptım çok az ama daha yemiyorum,şimdi de yeşil çay içicem bikaç bardan sonrada 7km lik yürüyüşüme çıkıcam
7 km mi? maşallah valla :1shok:
7 km mi? maşallah valla :1shok:
kolay gelsin,bende çıkıcam 15dk kadar yürüyüşealkisalkisalkisben kaçıyorum kızlar sahile gidip orda biraz aletli çalışmam lazım kaydirigubbakcemile2
Eveettt bugünkü menümü yazayım hemencicik..
Sabah:1 muz
Ara:1 activia
Öğlen: Domates hazır çorba
Ara: salatalık havuç karışık limonla bööööle .... Güzeldi...kaydirigubbakcemile3
Akşama canım yumurta yimek istiyo.. Accık peynirli accıkda hindi salamı vardı sanırsam evde onlan omlet yapiim diyorum.. Accıkda yanında simit yada ekmek yicem.. Kaç zamandır ekmek yemiyorum canım çok istiyo..
bugün yine ofiste misafir vardı kuru pasta aldık.. Taaaaaaanrıımmm yememek için kendimi öyle zor tuttum ki.. anlatamam size..
bizim Şenay hanım, dünya tatlısı çaycımız elimiz ayağımız, dedim şenay hanım bana yaseminli yeşil çay yap. salatalık, havuç, hafif ne bulursan getir, yoksa ben bunlardan yiicem.. Hemen hazırlamış, kuru pastalarıda saklamış saolsun...kaydirigubbakcemile3
Flyyycım sen böyle gidersen bu haftanın birincisi rahatlıkla olursun sölimmm.Maaşallah maaaşallah..Ben bu akşam gene biraz fazla kaçırdım ama,sonrasında bir şey yemessem dengeliyorum sanki.Neyse şu hormon bombardımanım bitsin,çizelgem biraz oynar herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?