60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet aplam bizim topiğin adı MUTLU ZAYIFLAYANLAR KULÜBÜ...:teytey::teytey

uyucaktım bende ama tutmadı uyku.. Yaptım şimdi kendime cencefilli tarçınlı süt, onu içiyorum..

Canım bu nane kekik olayını bilmiyordum ben. Teşekkürler paylaştığın için.. Çok faydalı oldu..:1hug:

ayy bana yardımm eden yokk sanıyommmmmmm
herkese iyi geceler

Hoşgeldin Ayşenur (doğru dimi)

Zayıflamak için en büyük ve doğru adımı bize katılmakla yapmış oldun..
Kendine 6 öğünlük bir diyet bul. Ona uyarak hemde doyarak daha rahat zayıflicanı düşünüyorum canım.. Önceki mesajlarını da okudum, onlara da dayanarak söylüyorum canım.. Bir de canım spor şart.. Mümkün olduğu kadar çok hareket etmeye çalış canım.. Çok önemli..hihoyyythihoyyyt

Bende öğlenden beri anca girebildim. Bugün inanılmaz yoğun bir gündü. Herkese iyi geceler dilemek için bir uğradım. Tatlı tatlı rüylar.

Hoşgeldin Ayşenur.a.s.

Canım bu nane kekik olayını bilmiyordum ben. Teşekkürler paylaştığın için.. Çok faydalı oldu..:1hug:

rica ederim canım... kaydirigubbakcemile3 bardağın içine koyduktan sonra çay kaşığıyla karıştırıyoruz...kullanılacak kısım üstte kalıyor...çay bardağı dedim ama su bardağında daha rahat olur herhalde...bir daha yıkamadan nane kullanmak istemeyeceksin...sana garanti veririm...yerimseniben

mantar... enfestir..denemek istiyorum ama z.yagı koysam?

ben baska yag tüketemiyorum da..

Luna,

Zimbırti hakaret amaçlı kullanilmis bir ifade değildir.Rahat olalım ltfn..Günlük yasamda sık kullanırım sadece.Anlamı yoktur benım açımdan..

Okuyup yorum yazdıgın için tesekkürler ayrıca..

Türkçe karakter kullanamama özrüm içinse affola..

ben de aksam ızgara köfte , azıcık elmadilimli patates kız. yedim

ama ben de hesaplıyorum kızlar...gercekten forumca 1000cal. nin altında besleniyoruz..

sabahtan aksama dek yedıklerım anca 300cal.

aksam yedıgım 4 köfte ,4 dl. patates kız. etse etse taş çatlasa 400-500etsin

saat kaç olmus hala cok tokum o kadar alısmısım ki az yemeye...

kızlar merhaba ben ayşim, 1,61 boyunda 60 kiloyum. 8 kilo vermek istiyorum kızlar. cuma zayıflama yarışmasına katıldım, 9. gruptayım ama az önce ayrılmak istediğim söyledim. çünkü her cuma tartılmak benim motivasyonumu daha çok düşürdü, çok kötüyüm. şimdi istiyorumki tartılmadan sizinle kilo vereyim. aylık tartılırım belki. bundan önce 65 idim hiç tartıya bakmadan diyet yaptım beş kilo verdim ve çok kolaylıkla, şimdi cuma tartılmaya başlayıp gramları bile zor verdiğimi görünce iyice daraldım. şimdi kilo veremiyorum. neyse böyle işte. tekrar merhaba kızlar, inşllah artık sizinleyim.

Bence de bundan sonra yıkamadan hayatta koymam.. Bielydim böyle bir yolu olduğunu..
Ama artık biliyorum..kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin Ayşim..a.s.

Burda herkes istediği zaman tartılıyor canım..

Günaydın canlarım datluşlarımm...

Nassınız işallah??

Ben muzumu yediiimmm, işe geldiiimmmm.... Sabah sabah muz çok iyi gidiyo yaa.. Valla süper...sositosositosositososito

Neyse herkeşlere hayırlı cumalarr,
bol hareketli, neşeli günler dilerimm...:dance::dance:

günaydınlar :)
ya siz gece gece ne kadar cok yazıorsunuz, okudum hepisini.
Flycım ben de yiyorum şu anda muzumu, bence gayet iyi gidio:)

canım ilk iş olarak ekmeği bırakman lazım bence o şart

olmaz ablacım,hiçbişey olmaz iki tane dolmadan, hemde öğlen yemişsin...ama umarım yanında protein almamışsındır..

aplam yermiyim hiç yanında bişey. akşamdsa sadece erik yedim spordan sonra

teşekkürler cicişş

aramıza hoşgeldin

günaydınlar :)
ya siz gece gece ne kadar cok yazıorsunuz, okudum hepisini.
Flycım ben de yiyorum şu anda muzumu, bence gayet iyi gidio:)

günaydın şeker

ya kızlar ben çok şişim ve söylemesi ayıp ama wc ye gidemiorum,
sabahlar bir ılık su bardağına bir limon sıkıp içiyorum ama o da pek fayda etmiyor.
benim de en büyük sorunum bu işte(
dün bir kaç kayısı yedim ama tık yok

Evet ya bende de şişlik var iki gündür. Düzenli olarak tuvalete çıkabiliyordum ama iki gündür bende çıkamıyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…