canımmm bütün gün azıcık bişey yemişsin zatenay doydum yaa, çok şükür...
Eve geldim, hemen az peynir az salamlı omlet yaptım bi yumurtayla, yarım kepekli simitle yedim afiyetle.. Ve çoook mutlu oldum...
Çok acıkmışım ve çok canım çekmiş yaaa....
ooooffff... kaç kalori ki acepp...
Selam kızlarr
Umarım herkesler iyidir
Ben 66'dan 64.6'ya düştüm çok mutluyum
Azıcık daha kaldı 2 kilocuk :teytey:
aramıza hoşgeldin semiha a.s. sağlıklı ve mutlu zayıflamalar...ara öğünde bir elma
akşam yemeğimde ise bir kepçe tarhana çorbası biraz nohut yemeği,iki tane yaprak sarması yedim.gece sütümü içerim artık...
günaydınn ben geldim dün yazılanları okuyum dedim ama başedemedim bıraktım kaydirigubbakcemile3 dün gelemedim babama motosiklet çarptı salı akşamı senağlama Allaha çok şükür durumu iyi şuan dün o yorgunlukla bi dilim kek yedim ama pişman değilim ayakta durmaya halim yoktu şekerli bişiler ii geldi kaydirigubbakcemile3 dün sabah tartı güzel şeyler gösterdi bana ama pazara kadar sabredicem bidaha pazar günü tartılcam kaydirigubbakcemile2
ayyy walla başka bişi istesem olcakmış kızlar tam 63.5 geldim çok mutluyum
merhaba
yeni üye oldum ben
ve kilo vermek istiyorum
çok farklı bi site.. ne güzel herkes birbirini destekliyor çok hoşuma gitti
672 sayfayı okumak yıllarımı alacağına karar verdiğim için ara ara yerleri okudumnasıl yapıyorsunuz burda.. aylık kilonuzu nasıl verdiğinizi mi paylaşıyorsunuz .. bide cuma yarışmaları diye bir başlığa daha yazmıştım
bende birileriyle kilo vermek istiyorum tek başıma pek motive olamıyorum malesef
65 kiloyum 160 boyunda ve 55 kilo olmak isityorum 2 ay içinde ..mümkün müdür
kızlar zeytinyağlı biber dolmanın kalorisi çok mu yiyebilirmiyim acep
slmmmm kizlarrrrrr ay ne cok yaziyonuz oku oku valla dogru dürüst okuyamadim
regl olmak üzereyim diyemi ne ayyyy bi aciktim bi aciktimmmm
corba yaptim aksama kadar yerim artik
bu sabah esyalarimi ayirdim cünki pantolonlarim olmuoooo hihoyyyt artik bol filan degil resmen cuvala dönmüs durumdalar kiyafetlerimide katalogtan almistim postayla gelecek umarim bu hafta gelir hint dilencilerine döndüm vallahi kaydirigubbakcemile3
zencefil hakkinda bi yerde okudum yeni zencefil kanamalari durduruyomus özellikle rahim kanamalarini bana kalirsa adet döneminde zencefili icmesek iyi olur adet i de kesme ihtimali var
gecen ay sanki beni etkiledi gibi bu sefer icmicem bakalim nolucak
canımmm bütün gün azıcık bişey yemişsin zatenbu yediğin de en fazla 250 kaloridir..
biliyomusun bugün tedirgin oldum benkendimizi diyete o kadar kaptırdıkki,aldığımız kaloriyi çok fazla düşürdük galiba 1000 kalorinin altında almanın çok sakıncalı olduğunu söylüyor uzmanlar...
kas kaybetmekten korkuyorum
slm kızlar bir saat oldu yürüyüşten geldim 7km yi bir saatte yürüdüm hızımda artış var buna sevindim,bugün egzersize de başladım ufaktan 40tam mekik çektim kaydirigubbakcemile2birazdan kendime rezene çayı yaparım bu günlük yeme faslı bu kadarcıkyatmadan da elma sirkeli suyumu içerim,inş. bir ayda verebilirim bu kiloları
kıslaaar yeni şeyler öğrendim
çilek en güçlü metabolizma hızlandırıcıymışşş
yediğimiz herşeyden sonra sıcak bişeyler içmeliymişiz.hangi yaşta ve ne durumda olursak olalım.çümküü yediğimiz herşeyde yağ olduğu için veee o yağlar yemeğin geçtiği heryere yapışıp kaldığı için sıcak şeylerle eritmeliymişiz.hem daha kolay atıldığı için o yağlar daha çabul zayıflıyomuşuzz
Selam kızlarr
Umarım herkesler iyidir
Selam kızlarr
Umarım herkesler iyidir
canımmm bütün gün azıcık bişey yemişsin zatenbu yediğin de en fazla 250 kaloridir..
biliyomusun bugün tedirgin oldum benkendimizi diyete o kadar kaptırdıkki,aldığımız kaloriyi çok fazla düşürdük galiba 1000 kalorinin altında almanın çok sakıncalı olduğunu söylüyor uzmanlar...
kas kaybetmekten korkuyorum
slm kızlar bir saat oldu yürüyüşten geldim 7km yi bir saatte yürüdüm hızımda artış var buna sevindim,bugün egzersize de başladım ufaktan 40tam mekik çektim kaydirigubbakcemile2birazdan kendime rezene çayı yaparım bu günlük yeme faslı bu kadarcıkyatmadan da elma sirkeli suyumu içerim,inş. bir ayda verebilirim bu kiloları
slm arkadaşlarr benim 8 aylık bi kızım varr vee 60 kiloyum hamilelik öncesii 48--49 kg şimdi 60 oldumm ve boğazıma çok düşkünümm her soframda ekmek sart ve ben çok yiyorumm ben eskisi gibi olmak istiyomm Artıkkk çünkü hala benii hamile sanıyorlarr göbekten dolayıı benim sadece göbeğim var erimiyorr
sabahları ılık bir bardak su ile elma sirkesii ve birkaç liman damlatıp içiyom ama etkisi yokk
dediğim gibi çok yiyorumm ve uyuyorumm
ayy yardımınızı bekliyommmm
olmaz ablacım,hiçbişey olmaz iki tane dolmadan, hemde öğlen yemişsin...ama umarım yanında protein almamışsındır..tebrikler canım sen 60 kilo olmuştun dimi önceden alkisalkisalkis
aplam bugün kızlar bana 2 tane zeytinyağlı biber dolma ye bişey olmaz dediler sence olur mu peki senağlama
helal sana bende yaptım sporumu yürüyüşümü geldim kaydirigubbakcemile2
evet bitanecim daha önce de söylemiştimya diyette bi noktaya geliyosun ve orda kalıyosun,gram veremiyosun...işte o zaman metabolizmayı kandırmak için bikaç gün biraz arttırmak gerekiyo alınan kaloriyi...sonra diyete geri dönülüyo..doğru söylüyorsun aplam.. Ben kas kaybetmiim diye akşamları yatmadan magnezyum içiyorum ama.. Bugün çok az yediğimi bende farkettim.. Yani kendime çok yüklendiğimi hissettim.. Oyüzden akşam yedim zaten canım ne istiyorsa..Abartmadan yemek lazım..
Bir de şöyle bi durumum var benim.. O kadar az yememe ve akşamları spor yapmama rağmen 2 haftadır tık yok.. Metabolizmam yavaşladı demek ki.. Biraz kandırmak mı artık napmak lazım bilmem...:sm_confused:
Ama sabahtan beri eye şeyi söylüyorum kendime.. Vazgeçmek yok.. Moral bozmak yok...sengözlerimebaksanab
Maşallah canım..Helal sana valla..
derinnnn neredesin ?
:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?