60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugün öğün yapmadım öğleden öncede sonrada halen karnım kötü tokluk var.şimdi 14 tane kuru üzüm bir tane kuru incir yedim.akşam nasılda hızlı yedimki mideme oturdu heralde

Bir sürü şey kaçırdım bugün ben sanırım.
Nugi foto koymuş galiba..
Nerudanın bloğu mu varmış..
Ben de burda iş iş iş...
Ama yazık bana ya..

azcık hösssss 1 gün dayanamadınnnn hala kalbimin kırıklarınıtopluyorum ben senin yüzünden

canım maşallah gerçekten çok tatlısınnnnnfıstıklı lokummmmmmm nugiiiiiiiiiiiiiiiii

sağol canım benim teşekkür ederim o senin güzelliğin bebem aman aman hössssde dermiş neruşcum yerim ben senin hössss diyen dillerini :86:önemli not:fambık lütfen gısganmayalım 1 gün sabret beyaaaa

ahhhhhhh ahhhh o benim kalbimin gece yanını yansıtırrrrr öyleeee gece halimmmm bu gündüzzz:92::92::92:

gece başka gündüz başkaaaaaaaaaaaa,diyosun yaniiii,gece 12den sonra rengin yeşilemi dönüyo kız yoksa(fiyonanınlafı gibi oldu da bu)
azcık hösssss 1 gün dayanamadınnnn hala kalbimin kırıklarınıtopluyorum ben senin yüzünden
:
tamam sustum:26:

ben bugün öğün yapmadım öğleden öncede sonrada halen karnım kötü tokluk var.şimdi 14 tane kuru üzüm bir tane kuru incir yedim.akşam nasılda hızlı yedimki mideme oturdu heralde

Al hurmaların tırmalamaya başladı demiiiiii

afiyet olsun canım.fambığın dediği gibi dengelerin zaten ekmekleri çok ince ve küçük sonu zaten iyice küçük ve ince.doyduysan diyecek birşey yok tabikide

canım o anda doymuştum ama üstünden 2,5 saat geçti yemeğin, e haliyle acıktım şimdi (
elmamlı yiyem bari

af'yet olsun leblebi zayıflşatıyormu yoksa tokmu tutar diye yiyorsunuz yeni diyete başladımda azcık tiyo topluyom

canım zayıflatıp zayıflatmadığını bilmiyorum ama acıktım da attım ağzıma
bana badem fındık fıstık gibi k.yemişler yasak
ben de yağsız olanları tercih ediyorum, leblebi yaban mersini gibi

sağol canım benim teşekkür ederim o senin güzelliğin bebem aman aman hössssde dermiş neruşcum yerim ben senin hössss diyen dillerini :86:önemli not:fambık lütfen gısganmayalım 1 gün sabret beyaaaa

noluyo yaaaaaaaa,Allah allah illa birileri neruşla ortak olup tepeme çıkıp tepeleyeceğiniz beni dimi,eferim nugi eferimm canımmmmmmm.birlik olun sizzzzzzzzzkadeh de tokuşturunnnnnn,ohhhh çak da yapın tam olsun:13:

anam hatınlar sen hadi leblebi yiyosun diğer leri yasak diye kayısıyı anladım kuru üzüm kuru incir neden yiyorlar hmm bunlarıdas bilen cevaplayı versin beyaaa bi özelliği varsa onlardanda aalayım beyaa ben zati yemek yeemekten değil abur cuburdan böle kilo aldım :84: sanırım çeşitlerde düzgün terciğim olmadından ben bu haldeyim püf verebilirmiyim acep ne kadar zamanda veriyorsunuz nekadar veriyorsunuz kilo acaba

Bir sürü şey kaçırdım bugün ben sanırım.
Nugi foto koymuş galiba..
Nerudanın bloğu mu varmış..
Ben de burda iş iş iş...
Ama yazık bana ya..

var canım ama eski epeydir yazmıyorummm sevdiğim yazılar şiirler benimm şiirlerimşiirimsilerim falan var cibrank.blogcu.com

yiiiii nugimm yiiii hösss denir antepte dee öyle fambık bilir diye diyeveedim sen de biliyomuşsunnn

evettt gısgançç fambıkkk 2 gün yumrutlamadn duramıyosunnn üstelik sabah kalbimi yumrutladınnn onun cezası 2 gün bile olsa azzz

gece başka gündüz başkaaaaaaaaaaaa,diyosun yaniiii,gece 12den sonra rengin yeşilemi dönüyo kız yoksa(fiyonanınlafı gibi oldu da bu)

tamam sustum:26:

Al hurmaların tırmalamaya başladı demiiiiii

yokkk gece mor oluyorum bennnnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrr kukilatam yemek yepmaya gitmişti yok oldu birden nerde bu kız yaaa,haberi olan var mııı Allah Allah

noluyo yaaaaaaaa,Allah allah illa birileri neruşla ortak olup tepeme çıkıp tepeleyeceğiniz beni dimi,eferim nugi eferimm canımmmmmmm.birlik olun sizzzzzzzzzkadeh de tokuşturunnnnnn,ohhhh çak da yapın tam olsun:13:

sen cezalısın hala yumrutluyosunnn naapsın nugim de kıyamadı beni koruyooo

sen cezalısın hala yumrutluyosunnn naapsın nugim de kıyamadı beni koruyooo

hee kaldırırız tabi ni varki neruşcum senin için tatlım hadi bide çakta tam olsun

canım ara öğünlerde hem faydalı hem de çok zararlı olmayan doğalşekerlişeyler yeekiçin kuru kayısı,yaban merini,kuru incir falan yiyioruz ya da biraz leblebi ve taze meyve ama abartmadan tabii mesela 15-20 leblebi 2 kuru kayısı ideal bir ara öğün ya da 15-20 kuru üzüm 2 kuru kayısı falan öyle şeyler hem tok tutuyor hem sağlıklı

kızlarrrrrrrrrrrrrr kukilatam yemek yepmaya gitmişti yok oldu birden nerde bu kız yaaa,haberi olan var mııı Allah Allah

yaa evet hugocuk da yoookkkkk:26:

hee kaldırırız tabi ni varki neruşcum senin için tatlım hadi bide çakta tam olsun

hee ohhhhhh hüpletttt nugimmmm sefamız olsuuun

Nerudacım akşama incelerim artık..
Hadi ben kaçtım kızlar..
Yarın hastaneden dönünce sonuçlarımı yazarım size de..
Öptüm yanaklardan..

canım abur cubur yemektensen incir üzüm yemek daha iyidir tabi ama kararında bırakmak kaydıyla
oturup 6-7 ctane incir yersen o da olmaz
kızlar en fazla 2 tane falan yiyolar
abartmıyolarki

ayrıca incir kayısı, tuvalete çıkmayı da kolaylaştırır
bu nedenle yiyen de var

ben 8 kilo verdim 3 ayda
bazen durdu bazen hızlı oldu ama en güzeli her hafta düzenli verebilmek, benimki çok düzenli olmadığı için ben kas kaybı yaşadım mesela
ama ben de izin falan kullandım, sporumu düzenli yapamadım, öğünlerim istediğim gibi olmadı, sonucu da böyle oldu tabi, artık bunu düzeltmeye çalışıyorum

kilo vermek için biraz sabırlı olman gerek
ilk başlarda ben de hemen gitsin istiyodum ama yavaş yavaşgitmesi en sağlıklısı
haftada 500 gr- 1 kilo arası gayet iyi bence misal

abur cubur kesersen, ara öğünlerini atlamazsan, bol su içersen, düzenli spor yaparsan emin ol sen de istediğin kiloya kavuşursun ama her şeyin başı sabır tabiki

ben öyle zararlı şeyler içem içinde göbişiniz şişsin dombili dombili gezinnnnnbende yeşil çayımı içim sağlıklı sağlıklı
ara öğün
yarım portakal
1 adet sağlıklı yeşil çay9:kukilatamın sağlıklı kısırı gibi oldu)

bi kereden bişey olmaz fambımmm sanki süreklimi içiyoz gırk yılda bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…