60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

prieneciğim sen benim listelerimi işaretliyorsun ama hiç yorum yazmıyorsun canım :26:

afiyet olsunnn
dünki menün bugün ki ne göre daha iyi ama aralarda kuru veya yaş meyve yersen daha sağlıklı olur. akşama imkan varsa sebze yoğurt kepek ekmek yiyebilirsin bence.

bana çok sağlıksız geldi menü bu kadar az yersen abur cubura saldırırsın ya da kas dan kilo verirsin yağlar gitmez.bir öüğn et yiyorsan bir öğün sebze yemelisin yanına yoğurt salata ve mutlaka 1 kepek ekmek tok tutar hem de metabolizman hızlı çalışır. en az 2 ara öğün yap ve meyveden yana olmalı tercihler menüleri takip edersen alışıyorsun

iyi aksamlar kızlarrr bugun burda hava cooooooooook soğuk dondum eve gelene kadar yavvv nese uzatmıyım
kahvaltım
3 tane yesıl zeytın
1kk yagsız peynır
bıcak ucu bogurtlen recelı
1 tane bıldırcın yumurtası haslanmıs
1 kupa yesıl çay
2 dılım kepek ekmeği

arada saat 12 gıbı 2 tane dıyet bıskuvı

öğlen yemeğim
13:15 1 kepçe ayran corbası yanına 1 tane kepekli glıserın

saat 16:20 3 tane kayısı

az oncede 3 tane cıg kofte 1 yk yoğurt

saat 7 gıbı aksam yemegımı yıyıcem tabı yaparsam

Son düzenleme:

ya yinemi olmadı yaff hangi öğün kötü oldu püfff :44:

slm kızlar herkes gitti evine ben geldimmmmm
nelermi yedimm
kuzenim kısır yapmıştı yine bu hafta ksırdan yanaydı kısmetim
ama bu da sağlıklıydı azağlı bol sebzeli içinde mor lahana taze sarımsak biber soğan domates neler yoktuki
4-5 yk kısır
1tk acı sos
1 dal marul
1 ince dilim yaşpasta tatlı deildi çok ve kreması da light sütle yapılmış az şekerliydi

ara olarak yarım elma (baya büyük tü)
1 yk yoğurt

akşam yemeği olarak
1 kepçe buğdaylı mercimekli çorba
5 kaşık bakla yemeği
salata ve 2 yk yoğurt yemeyi düşünüorum ekmek hakkımı kısırdan yanada kullanmış olduğum için ekmek yok geçmişe göz atmam lazım neler yaptınız acaba ben yokkenn:44:kaçırmamam lazım hiç bişiciğiiiiii

afiyet olsun hocahanım çok güzel olmuş

500 ml lik suyumu içmeye başladım
1 / 2 fincan beyaz leblebi yiyiyorum

Son düzenleme:
bnde anca girebildem nete net yoktu
bozmadım diyetimi spora we diyete tam gaz devam
sabah 1 dlm kepekli ekmek üstüne az labne peynr (light)
öğlen 1 simit kayısılı form çayı
akşam 1 kepce domates çorbası az kısır az barbunya 1 çatal tavuk
şimdi de limonlu yesil çayımı içiorum

ya arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.3 gün oldu başlayalı fakat bugün çok kötü bişey yaptım misafir gelmişti onlardan geriye bir tahinli çörek kaldı durursa eğer aklım kalcak diye indirdim vallabideee bugün 4 km yürümüştümm....çoook pişman oldum yediğim için tahinli çörek kaç kalori bileniniz varmı...?bir de aldığım kaloriyi yakmak için napım akşam yani napılırkiii...

valla bende yeniyim ama bişiler diyim sana mekik çek çok işe yarıyor ben bi ara öle vermiştim birde bitki çayı iç derim aksam anca bunlar olur birde çok önemli bişey var onu ben yapamıyorum çiğniyerek yemek yemek ama ben yutuyorum resmen :96: umarım bizde arkadaslar gibi istediğimiz ideal kilomuza ulaşırız

aminnnnn......teşekkğr ederim dediklerini yaparım ama bende gidip en kalorili şeyi yemişimmm yaaasanırım telafisini yarın bi 4 km daha yürüyünce yapmış olacağım

afiyet olsuuunnn çok güzelllll gidecek kilolarrr bu ara gene süpersin bence:13:

aa yoksa bu farmsyo menüsü müüüüafiyet olsunnnn

çok güzellll afiyet olsun cicim sen kaptın bu işi kilo milo yağ falan filan kalmazzzgidecek hepsi kurtulucaz inşallah hepberaberr:13:

canım aralarda meyve yersen taze ve kuru daha iyi olur çekirdeğee de yemesen süper olurrr

herkese ıı aksamlar kızlar aksam yemek yemıycem beypazarı kurusu yedım cok rahatsız oldum mıdem bulanıyo. bı daha yemıycem artık bunu yasamam gerekıyormus sanırım

senin oda arkadşını beypazarına gönderelim bi kurusun gelsin bencebu ne yaa hergün hergünnnn

biraz karışıkkk ama mantıklı yaklaşınca gayet güzel cicimmmm sürekli yemişsin senin meto uççuşa geçmiştir

sabah güzel cicimmm öğle az olmuş salata sebze bişeyler olmalı akşam da çiğköftelerden dolayı yine sebze salata yoort yersen süper olurrr

afiyet olsun kukiletam bak fambık seni sayıklayarak gittti merak ettiiiik haber vermedne kuzene kaçtın di miiiiiiiiii

canım bilmiyorum ama çokturrr yürüyüş boşa gitmiş doğrusunu söylemek gerekirseeee kalsın bırak kalsın yani yeme öyle şeylerrrr bak yazık okadar da yürümüşsünnn

nerudaaaa
ben hala okuldayım bayılacam açlıktan biraz tuzlu yoğurt ve kepek ekmeği yedim bir-iki kaşık çorba yedim....tabiki çok az..kaçta çıkacağım bellideğil..kayınvalideme gidicem..çorba ve sebze yemeği yaptı benim için...gidince yemzsem hem ayıp olacak hemde çok açım
...

selam kızlar benim bugünkü menümüde yorumlarmısıınızzz
sabah kahvaltı
bir bardak süt
1/2 kk peynir
1/2 yumurta
3 zeytin
1 küçük domates

arada şekersiz çayy

öğlen
3 parça kk büyüklüğünde yaş pasta (isteyerek yemedim mecbur kaldım)
2 bardak yeşil çay

arada
tarçınlı şekersiz çay

akşam
1 bardak sirkeli su
1 tane havuç(yemek hazırlarken)
8yk nohut yemeği
2yk prinç pilavı
4 yk yoğurt

üzerien şekersiz kahve
çokmu abartmışım

selam canım ben 3 gündür takılıyorumgrubunuza ama senin menüleirn dikkatimi çekiyor çok etmeye çalışıyorsun bravo sana

selam canım ben 3 gündür takılıyorumgrubunuza ama senin menüleirn dikkatimi çekiyor çok etmeye çalışıyorsun bravo sana

canım benim seninde sabah ve öğle menün çok güzel ancak öğle yediğin yaş pasta pek olmadı....neyse yemişsin artık ama haftaya kadar tatlı falan hiç bişey yeme...
tşk ederim yorumun için çok dikkat ediyorum spor yapıyorum ama kilo kaybım sadece 2 daha da veremedim sabırla bekliyorum asla kaçamak yapmıyorum yapmayacağımda inşallah..gerçekten de zayıflamak istiyorum...ama spordan dolayı vucudum sıkılaşıyor daha ince görünmeye başladım...2 kilo çok az ama sıkılaşma var..bu arada bana tam 6 hafta oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…