tööööbeeee töööbeeee
salatamda olaydı tam olacağdı nugimmmm,ama niyeki ekşili köftenin suyunuda yedim terbiyeli bi yemekti,pilavde yedim 1,5 dlm ekmek eder,daha ne yiyem,zati başka bişey yoktu ki olanı yedim işte:26:bu menü az değilmi şimdi:44:
sıhhatler olsunnn güle güle uzasın fambığımmmm
yimaaaaan güelmiş salata kötü olmuş ama diğerleri güzellllafyet olsun yımışaaaammmm
seni ayrı bir arzulayacağım artık nugiiiii,fotonu gördüm kız ne güzelsin sen öyleeeeeeeeeeemaşşallahhhhhhhh Aslanım benim be aslan olup da çirkin olan birini gösterin bana birini
salatamda olaydı tam olacağdı nugimmmm,ama niyeki ekşili köftenin suyunuda yedim terbiyeli bi yemekti,pilavde yedim 1,5 dlm ekmek eder,daha ne yiyem,zati başka bişey yoktu ki olanı yedim işte:26:
sağol tatlışımmm,daha güzellll saçlarrrrrrr,kuaförler sizi bulsun inaşşlalahhhhhsaçın güzeldir ama kuaför irezil eder o bağlamda dedim yani
beni bi ayrı mı arzulayacan abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv:92::92:
fotomu nerde gördünki:44:
seni ayrı bir arzulayacağım artık nugiiiii,fotonu gördüm kız ne güzelsin sen öyleeeeeeeeeeemaşşallahhhhhhhh Aslanım benim be aslan olup da çirkin olan birini gösterin bana birini
salatamda olaydı tam olacağdı nugimmmm,ama niyeki ekşili köftenin suyunuda yedim terbiyeli bi yemekti,pilavde yedim 1,5 dlm ekmek eder,daha ne yiyem,zati başka bişey yoktu ki olanı yedim işte:26:
sağol tatlışımmm,daha güzellll saçlarrrrrrr,kuaförler sizi bulsun inaşşlalahhhhhsaçın güzeldir ama kuaför irezil eder o bağlamda dedim yani
evet canım ton balıklı salata aslında benim favori yiyeceklerimden biri ben tam bir salata delisiyim kısır olsun salata olsun bana offf bayılırım bide patates salatası ama kısır ve patates salatası yemiyorum bi süredir .. bende don sallıyım oleeeyafiyet olsun canım ton balık iyi fikir ben de evden getiriyim bari bazen yemekler kötü olabiliyo
evet son mesajımı gönderirken aklıma geldi nerden gördüğün ama ben sana o mesajı göndereli çok olmadımı hahdaha yenimi bakıyon sen ona kaç ay geçti üstünden
bak çamaşırlarını da çıkarmışşşşşunutkan nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,unutkaaaaaaaaaannnnnnn nugiiiiiiiiiiii,söylemicemmmmm hatırla,hatırlayamazsan çatla patla bu gece yatama kafanı kurcalayan bu meraktan e mi beni düşün yani gece gece
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde gördüüüüüüüüüüüüüüüüüüün ben de görek istiyoruuuuuuuuuuuuuum çok mu güzell demek ben deeee görücemmmmahanda çıkardımmm:92::92::92:
nugi kocan yok diye günler geçmiyor sana anlıyorum ama topu topu 2 hafta olmuş,ondada bakmıştım ama beni başka bir yere yönlendiriyordu o nedenle bakamadığımı söylemiştim,şimdi bir gireyim dedim girdiayyyyyyyyyyyy ama bakmaz olaydımm kızzzzzzzzzzzz,niyeti bozduracan bana haaaaa onlar ne öleeeeeeeeeeeeeeeee
öğlen yimaaaaaaaaaaaam
3yk nohutlu bulgur pülavııı
5yk kıymalı karnıbaaaaar yemeeeee
1 kaaaaseee yooort
şimdi de zencefilli limonlu bitki çayımı yudumluyorum
aaaaa nugi gitmiş ama atayım özelden sana,kızar mı ki niye izin almadan attın diye,kızmaz sanıırmmmm nede olsa neruşu sever ahanda attım bile
Canım arkadaşlarım bugün hiç sizlerle kaynaşamadım ve kendimi eksik hissediyorum valla
Yarın da hastaneye falan gideceğim..
Neyse şimdi 4 yk nesfit ve 200 ml sütle ara öğün yapıyorum..
öğlen yimaaaaaaaaaaaam
1 kaaaaseee yooort
öğlen yimaaaaaaaaaaaam
1 kaaaaseee yooort
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?