60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tööööbeeee töööbeeee

seni ayrı bir arzulayacağım artık nugiiiii,fotonu gördüm kız ne güzelsin sen öyleeeeeeeeeeemaşşallahhhhhhhhAslanım benim be aslan olup da çirkin olan birini gösterin bana birini

bu menü az değilmi şimdi:44:
salatamda olaydı tam olacağdı nugimmmm,ama niyeki ekşili köftenin suyunuda yedim terbiyeli bi yemekti,pilavde yedim 1,5 dlm ekmek eder,daha ne yiyem,zati başka bişey yoktu ki olanı yedim işte:26:

sıhhatler olsunnn güle güle uzasın fambığımmmm

yimaaaaan güelmiş salata kötü olmuş ama diğerleri güzellllafyet olsun yımışaaaammmm

sağol tatlışımmm,daha güzellll saçlarrrrrrr,kuaförler sizi bulsun inaşşlalahhhhhsaçın güzeldir ama kuaför irezil eder o bağlamda dedim yani

beni bi ayrı mı arzulayacan abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv:92::92:
fotomu nerde gördünki:44:

beni bi ayrı mı arzulayacan abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv:92::92:
fotomu nerde gördünki:44:

bak çamaşırlarını da çıkarmışşşşşunutkan nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,unutkaaaaaaaaaannnnnnn nugiiiiiiiiiiii,söylemicemmmmm hatırla,hatırlayamazsan çatla patla bu gece yatama kafanı kurcalayan bu meraktan e mibeni düşün yani gece gece

ha bu arada teşekkür etmeyi unutmuşum bağışla ne güzelsin demişinya.öyleyimdir hep

afiyet olsun canım ton balık iyi fikir ben de evden getiriyim bari bazen yemekler kötü olabiliyo
evet canım ton balıklı salata aslında benim favori yiyeceklerimden biri ben tam bir salata delisiyim kısır olsun salata olsun bana offf bayılırım bide patates salatası ama kısır ve patates salatası yemiyorum bi süredir .. bende don sallıyım oleeey çok seviyorum bee :92::92::92::92::92::92:

evet son mesajımı gönderirken aklıma geldi nerden gördüğün ama ben sana o mesajı göndereli çok olmadımı hah daha yenimi bakıyon sen ona kaç ay geçti üstünden

evet son mesajımı gönderirken aklıma geldi nerden gördüğün ama ben sana o mesajı göndereli çok olmadımı hah daha yenimi bakıyon sen ona kaç ay geçti üstünden

nugi kocan yok diye günler geçmiyor sana anlıyorum ama topu topu 2 hafta olmuş,ondada bakmıştım ama beni başka bir yere yönlendiriyordu o nedenle bakamadığımı söylemiştim,şimdi bir gireyim dedim girdiayyyyyyyyyyyy ama bakmaz olaydımm kızzzzzzzzzzzz,niyeti bozduracan bana haaaaa onlar ne öleeeeeeeeeeeeeeeee

ögle yemegim :
analı kızlı çorbası
nohut yemegi çok az
1 dilim ekmek
1 elma yeşil
yarım saatte zayıflama bandımı takıverdim :79:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde gördüüüüüüüüüüüüüüüüüüün ben de görek istiyoruuuuuuuuuuuuuum çok mu güzell demek ben deeee görücemmmmahanda çıkardımmm:92::92::92:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde gördüüüüüüüüüüüüüüüüüüün ben de görek istiyoruuuuuuuuuuuuuum çok mu güzell demek ben deeee görücemmmmahanda çıkardımmm:92::92::92:

aaaaa nugi gitmiş ama atayım özelden sana,kızar mı ki niye izin almadan attın diye,kızmaz sanıırmmmm nede olsa neruşu sever ahanda attım bile

öğlen yimaaaaaaaaaaaam

3yk nohutlu bulgur pülavııı

5yk kıymalı karnıbaaaaar yemeeeee

1 kaaaaseee yooort

şimdi de zencefilli limonlu bitki çayımı yudumluyorum

Canım arkadaşlarım bugün hiç sizlerle kaynaşamadım ve kendimi eksik hissediyorum valla
Yarın da hastaneye falan gideceğim..
Neyse şimdi 4 yk nesfit ve 200 ml sütle ara öğün yapıyorum..

öğlen yimaaaaaaaaaaaam

1 kaaaaseee yooort

afiyet olsun ciicimmmmmmmmmmmmkız neruş sen bunlara azcık azcık yağ koyarak pişiriyon dimi,ben burda yemekhanenin bol yağlı yemekleri yüzünden mi yavaş veriyorum acabaküne,bak içimi bir telaş kapladııııı.Allahım bir 63ü göreyim nolur yaaaaaaaaaaa,bu hafta 64ü görmek istemiyorum artıkkk 3 haftadır kilom aynı çıldıricimmm heeeeeeeeee

aaaaa nugi gitmiş ama atayım özelden sana,kızar mı ki niye izin almadan attın diye,kızmaz sanıırmmmm nede olsa neruşu sever ahanda attım bile

yok kız gitmedim yanıma biri geldide dedikodu ettik azucuk da ondan yok canım kızmam kızmam gönder

Canım arkadaşlarım bugün hiç sizlerle kaynaşamadım ve kendimi eksik hissediyorum valla
Yarın da hastaneye falan gideceğim..
Neyse şimdi 4 yk nesfit ve 200 ml sütle ara öğün yapıyorum..

afiyet olsune sana yazdıkalrımzıda mı okumuyon yani,boşa mı ayzıyoz burda,sonra bide bana kimse yorum yazmıyo diye fırça kaymadaben yazdım vallaaaa

öğlen yimaaaaaaaaaaaam

1 kaaaaseee yooort

her zamanki gibi mikkkemmmeeell bir menüüü süpper bbbrrrraaavoo... okey okey abarttım

öğlen yimaaaaaaaaaaaam

1 kaaaaseee yooort

neruşcum çok güzel canım yine herzamanki gibi.karnıbaharın ne zaman biter :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…