yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde gördüüüüüüüüüüüüüüüüüüün ben de görek istiyoruuuuuuuuuuuuuum çok mu güzell demek ben deeee görücemmmmahanda çıkardımmm:92::92::92:
afiyet olsune sana yazdıkalrımzıda mı okumuyon yani,boşa mı ayzıyoz burda,sonra bide bana kimse yorum yazmıyo diye fırça kaymada ben yazdım vallaaaa
yok kız gitmedim yanıma biri geldide dedikodu ettik azucuk da ondanyok canım kızmam kızmam gönder
öğlen yimaaaaaaaaaaaam
3yk nohutlu bulgur pülavııı
5yk kıymalı karnıbaaaaar yemeeeee
1 kaaaaseee yooort
şimdi de zencefilli limonlu bitki çayımı yudumluyorum
neruş sen niye benim fotoma yorum yazmadınhıh nidennnnnnnnnnnnnnnnn
:26::26:çoktan attım bile nugiimmmmmmmm.ama pişman oldum hayran kitlen çoğalıyor,bir ben arzulayacaktım seni
aaaaa nugi gitmiş ama atayım özelden sana,kızar mı ki niye izin almadan attın diye,kızmaz sanıırmmmm nede olsa neruşu sever ahanda attım bile
Arkadaşımın aşkısınnnnnnnnnnnnnnndeyip yüreciğine gömmüş olabilir sevdasınııııı o benim uleynnnnnnnnn dedimdi ondan,yoksa pek bir beğendi oda ama yokki zati şimdi gitti galiba:44:
senin yerin ayrı fambımmmmm
tamam fazla sulanma bakimmmmmmmmmmaman daaa nugime bak seeen fıstıkmış fıstık maşallahhhh pek bi sessiz pek bi ağırbaşlıya bi de evli 8 yıllık ben de koca abla bekliyorummmçıtırcık bişeymişmaşallahhh çok güzelmiiiiiiiiiiiiiiiiş
benim eşim sabah 5 te geldi seninki gitti heraldeözledin galiba kocişini
aman daaa nugime bak seeen fıstıkmış fıstık maşallahhhh pek bi sessiz pek bi ağırbaşlıya bi de evli 8 yıllık ben de koca abla bekliyorummmçıtırcık bişeymişmaşallahhh çok güzelmiiiiiiiiiiiiiiiiş
güzel canım afiyet olsun,denge zaten ince bide köşe kısmını yemişsin pek bir az olmuştur tabikızlar merhabalar
benim de işlerim ancak bitti
bugün sabahtan ara yapamadım malesef
öğle yemeğimi yazayım hemencik
1,5 kepçe tel şehriye çorbası
5 yk karnıbahar yemeği
3 yk yoğurt
1dilim denge ama dengenin paketin sonunda kalan ince dilimi
az önce acuktum da 20 kadar sarı leblebi yedim
yarım saat sonra da elma yerim artıkın
Bulut geçti
Gözyaşları kaldı çimende
Gök rengi şarap
İçilmez mi böyle günde
Seher yeli eser
Yırtar eteğini gülün
Güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün
Bu yıldızlı gökler
Ne zaman başladı dönmeye
Kimse bilmez
Bu da neruşuma gelsinnnnnnnn,her zman don sütyen çıkarmak olmazki duygusal yönden kalbini kazanam azcık da,gerçi biraz çalıntı oldu ama
kızlar merhabalar
5 yk karnıbahar yemeği
3 yk yoğurt
kızzzz bloooomamı baktın himennnnn nasıll severim nasılllll bu şarkıyıııı mersi cicimmmmm bunu seçmiş olmana sevindimmmmmhayyamın şiiri zaten kötüolur muuuuu
sağol canımmmmmmm,artık senin yerinde ayrı
tamam fazla sulanma bakimmmmmmmmmmayyyyyyyyy bi dakka bugün neruşuma laf söylemicektim,yarna kadar sabredem azcık
benim eşim hep evde,saat 15.00 ten sabah 9 a kadar evde,evin erkeği benim yani rolleri değiştik biz
:87: tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sağol neruşum
af'yet olsun leblebi zayıflşatıyormu yoksa tokmu tutar diye yiyorsunuz yeni diyete başladımda azcık tiyo topluyomkızlar merhabalar
5 yk karnıbahar yemeği
3 yk yoğurt
heeeee baktım hemencik:86:ama içim karardı azcık renklendir o ne ya hiç seni yansıtmıyorrrrr:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?