60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde gördüüüüüüüüüüüüüüüüüüün ben de görek istiyoruuuuuuuuuuuuuum çok mu güzell demek ben deeee görücemmmmahanda çıkardımmm:92::92::92:

anaaaaaaaaaaaaaaa bugün de zaten çıkaran çıkarana ayol donları ikizleri e bende çıkariverem neruşla fambık çıkarırda ben çıkaramammı benim başım kelmi :92::92:

afiyet olsune sana yazdıkalrımzıda mı okumuyon yani,boşa mı ayzıyoz burda,sonra bide bana kimse yorum yazmıyo diye fırça kaymadaben yazdım vallaaaa

Boşa değil tabi ki Okuyorum arada ama bişi yazamıyorum..
Arada gözümden kaçan da oluyodur..
seviyorum sizi...

Bulut geçti
Gözyaşları kaldı çimende
Gök rengi şarap
İçilmez mi böyle günde
Seher yeli eser
Yırtar eteğini gülün
Güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün
Bu yıldızlı gökler
Ne zaman başladı dönmeye
Kimse bilmez

Bu da neruşuma gelsinnnnnnnn,her zman don sütyen çıkarmak olmazki duygusal yönden kalbini kazanam azcık da,gerçi biraz çalıntı oldu ama

Son düzenleme:
neruş sen niye benim fotoma yorum yazmadın hıh nidennnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaşımın aşkısınnnnnnnnnnnnnnndeyip yüreciğine gömmüş olabilir sevdasınıııııo benim uleynnnnnnnnn dedimdi ondan,yoksa pek bir beğendi oda ama yokki zati şimdi gitti galiba:44:

kızlar merhabalar

benim de işlerim ancak bitti

bugün sabahtan ara yapamadım malesef

öğle yemeğimi yazayım hemencik

1,5 kepçe tel şehriye çorbası
5 yk karnıbahar yemeği
3 yk yoğurt
1dilim denge ama dengenin paketin sonunda kalan ince dilimi

az önce acuktum da 20 kadar sarı leblebi yedim

yarım saat sonra da elma yerim artıkın

aaaaa nugi gitmiş ama atayım özelden sana,kızar mı ki niye izin almadan attın diye,kızmaz sanıırmmmm nede olsa neruşu sever ahanda attım bile

aman daaa nugime bak seeen fıstıkmış fıstık maşallahhhh pek bi sessiz pek bi ağırbaşlıya bi de evli 8 yıllık ben de koca abla bekliyorummmçıtırcık bişeymişmaşallahhh çok güzelmiiiiiiiiiiiiiiiiş

Arkadaşımın aşkısınnnnnnnnnnnnnnndeyip yüreciğine gömmüş olabilir sevdasınıııııo benim uleynnnnnnnnn dedimdi ondan,yoksa pek bir beğendi oda ama yokki zati şimdi gitti galiba:44:

benim eşim sabah 5 te geldi seninki gitti heralde özledin galiba kocişini

senin yerin ayrı fambımmmmm

sağol canımmmmmmm,artık senin yerinde ayrı

tamam fazla sulanma bakimmmmmmmmmmayyyyyyyyy bi dakka bugün neruşuma laf söylemicektim,yarna kadar sabredem azcık

benim eşim sabah 5 te geldi seninki gitti heralde özledin galiba kocişini

benim eşim hep evde,saat 15.00 ten sabah 9 a kadar evde,evin erkeği benim yani rolleri değiştik biz

:87: tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sağol neruşum

güzel canım afiyet olsun,denge zaten ince bide köşe kısmını yemişsin pek bir az olmuştur tabi

kızzzz bloooomamı baktın himennnnn nasıll severim nasılllll bu şarkıyıııı mersi cicimmmmm bunu seçmiş olmana sevindimmmmm hayyamın şiiri zaten kötüolur muuuuu

afiyet olsun canım.fambığın dediği gibi dengelerin zaten ekmekleri çok ince ve küçük sonu zaten iyice küçük ve ince.doyduysan diyecek birşey yok tabikide

kızzzz bloooomamı baktın himennnnn nasıll severim nasılllll bu şarkıyıııı mersi cicimmmmm bunu seçmiş olmana sevindimmmmm hayyamın şiiri zaten kötüolur muuuuu

heeeee baktım hemencik:86:ama içim karardı azcık renklendir o ne ya hiç seni yansıtmıyorrrrr:97:

azcık hösssss 1 gün dayanamadınnnn hala kalbimin kırıklarınıtopluyorum ben senin yüzünden

:87: tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sağol neruşum

canım maşallah gerçekten çok tatlısınnnnnfıstıklı lokummmmmmm nugiiiiiiiiiiiiiiiii

af'yet olsun leblebi zayıflşatıyormu yoksa tokmu tutar diye yiyorsunuz yeni diyete başladımda azcık tiyo topluyom

heeeee baktım hemencik:86:ama içim karardı azcık renklendir o ne ya hiç seni yansıtmıyorrrrr:97:

ahhhhhhh ahhhh o benim kalbimin gece yanını yansıtırrrrr öyleeee gece halimmmm bu gündüzzz:92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…