60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öle duydum sadece bi sorim dedim :)
sabahları genelde 8.30da başlıo dersim o yzden yiemiorum
anca hafta sonu böle yumurtasıydı çayıydı güzel kahwaltı yapabiliorum :)
uyarın için saol bndan snra dediğin gibi yazıcam kolay gelsn

ÖĞLE YEMEĞİM
1 tane büyük biber dolması
1,5 kepçe çorba
1 dilim ekmek
salata
şey :85: masada 2 çeşit tatlı vardı agzıma sokmadım ama aklım kaldıyaa kendimi zor tutverdim ama yemicem vercem kiloları haftada 1 tatlı yiğcem ödül

afiyet olsun kukim
saol nugim

anladım cnm kolay gelsn

afiyet olsun bravo sana tarçınlı süt dene cnm tatlı isteği fln kalmazzz

canım bu menünde 3 dilim ekmek yemişsin 1 tane büyük dolmayı bird ilim ekmek,1,5 kepçe çorbayıda 1 dilim ekmekten,zaten bir dilimde ekmeğin var 3 dilim yapar bugün ekmek yeme başka bence fiyet olsun

biliyorum ben bunu benim kuzen bunla baya kilo verdi ama kafayı yedi şu şukadar kalori yememem lasım diyp duruyordu

neruda fambık biyeremi gitti canım:44:

yimaaaaaaaa gittiydimmmmmm,yettimmmmmm
çeyrek yufkayı haftasonu fırına vereyim sigara böreee niyetine yiyem bari

sağol dadluş valla buna dikkat etmiyodum ben sağol ciicmmmmmmmmmmm

:84: net gitti şimdi geldi off canımda sıkıldı bugün oysaki çok neşeliydim sabahtan neşem gitti ya sebebini bilmiyomm öğle menüm
6-7 yk ot yemeği
3 yk yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmeği

ot yemeği ne yaaa:44:afieyt olsun güzel menü

afiyet olsun canım,bizdede kaak tatlııs vardıııı,gerçi her gün var bizim yemekhanedebende almadım bile tepsime,ohhhhhhhhhhhhhhhh gitsin yağ yapan şeyler gelsin kas yapan sağlıklı besinler

öğle yemeğim

1.5 kepçe buğdaylı mercimekli çorba
5 yk bakla yemeği
2 yk yoğurt
1 dilim yoğun tahıllı ekmek( bitiremedim çorba buğdaylı old. için çok doyurdu )

afiyet olsun canımmmmmmm,ne baklaymış be bitir artık

canım bu menünde 3 dilim ekmek yemişsin 1 tane büyük dolmayı bird ilim ekmek,1,5 kepçe çorbayıda 1 dilim ekmekten,zaten bir dilimde ekmeğin var 3 dilim yapar bugün ekmek yeme başka bence fiyet olsun
fazla kaçtı dime tımam yimem

bi kaç tane değişik ot varda isimlerini bilmiyom öle dedim geçtim işte

yimaaaamı yazayım da dizi izleyim azcık

1 kase şehriye çorba(offfffff yağlıydı ama yedimmm ya napimmmm)
2 adet tavuk pirzola(bagetlerin yassılaştırılarak yapıldığı ve pişirildiği bişeydi,yassı hali avuç içim kadar)
1 büyük domates
1 biber
1,5 dlm kepek ekmeğiiii
eyü müüüüüü,fena değil işteeeee

güzel evet afiyet olsun

çok güzel afiyet olsun famircim

dün pişrdim di kocişe katmer yaptım akşam o onları yuttu löpür löpürr:) baklayı ben yedim. öğlen yine yedim bugün ve sana bi haberim varr akşam yine yicemmkocişin toplantısı var yemeğe gelmeyecek ee bende kendime hiç ayrı yemek yapasım yok belki davuk var buzlukta onu yaparım yarına da hazır olur hem.:44:

afiyet olsun bebeeem.yağlıysa çorba peçeteyle yağını alsaydın deeeeeeermişimmanyadık ya iice köftelerin taavukların yağını ala alayani belki üste çıkıosa yağları öle bi kaşıkla alabilrdin amma onuda alsan nere koycanki amaann bi süürü işşşş:44:

aslında yağ fazla ise üstte olur özkütle olayları kaşıkla yüzeyden alıp boş bir kaba alabilirsin canııımm

afiyet olsun canım,bizdede kaak tatlııs vardıııı,gerçi her gün var bizim yemekhanedebende almadım bile tepsime,ohhhhhhhhhhhhhhhh gitsin yağ yapan şeyler gelsin kas yapan sağlıklı besinler
saol bebeeem, sana da afiyet olsun.. ivet duttum kendini yimedim içimde kaldıı amaan k.çmda kalcaana içimde kalsın dee müü

afiyet olsun canım güzel olmuş menüüüben olsam çok doyardım hem tavuk hem pilav hem ekmek hayatım boyunca bir arada yemediğim üçlüdür
canım pilav ile olsa bende ekmek yemem normalde ama tavuk eti çok küçüktü içinden çıkan pilavda fazla gibi ama değil aslında ve ben çokta doymadım bugün bilmiyorum bişi var ama ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…