öğle yemeğim
1.5 kepçe buğdaylı mercimekli çorba
5 yk bakla yemeği
2 yk yoğurt
1 dilim yoğun tahıllı ekmek( bitiremedim çorba buğdaylı old. için çok doyurdu )
yok daha neler yiyelim yiyelim löppp löpp sonra saunaya gdelim yansın ohhh.olurmu öle şeyy hayatta inanmammmm kim derse desinnn..birde canım menün çok sağlıksız birde miktarlarını kaşık ölçüsü yazarsan daha güzel yorumlarız cnm sabah kahvaltısı en önemlisi sen çok zayıf tutmuşsun afiyet olsun kolay gelsn
öğle yemeğim
5 yk bakla yemeği
2 yk yoğurt
saol nugimafiyet olsun kukim
anladım cnm kolay gelsnbende öle duydum sadece bi sorim dedim :)
sabahları genelde 8.30da başlıo dersim o yzden yiemiorum
anca hafta sonu böle yumurtasıydı çayıydı güzel kahwaltı yapabiliorum :)
uyarın için saol bndan snra dediğin gibi yazıcam kolay gelsn
ÖĞLE YEMEĞİM
1 tane büyük biber dolması
1,5 kepçe çorba
1 dilim ekmek
salata
şey :85: masada 2 çeşit tatlı vardı agzıma sokmadım ama aklım kaldıyaa kendimi zor tutverdimama yemicem vercem kiloları haftada 1 tatlı yiğcem ödül
ÖĞLE YEMEĞİM
1 tane büyük biber dolması
1,5 kepçe çorba
1 dilim ekmek
salata
şey :85: masada 2 çeşit tatlı vardı agzıma sokmadım ama aklım kaldıyaa kendimi zor tutverdimama yemicem vercem kiloları haftada 1 tatlı yiğcem ödül
slm kızlar
dün akşam nette gezerken bir site buldum,
http://www.kilotakibi.com
kişisel günlük takibinizi yapaiblceğiniz bir site gün boyunca yedikleirnizi yaptıınız aktivviteleri yazıp takip edebiliyorsunuzzz tavsiye ediyorum mutlaka inceleyin
neruda fambık biyeremi gitti canım:44:
çeyrek yufkayı haftasonu fırına vereyim sigara böreee niyetine yiyem bariiyotlutuz canım yarım simit 2 dilim ekmek yapıyormuş
Yarım simit = 2 dilim
* 4 diyet bisküvi = 1 dilim
* 2 yemek kaşığı haşlanmış mısır = 1 dilim
* 1 su bardağı dolusu patlamış mısır = 1 dilim
* 2 grissini= 1 dilim
* 2 kestane = 1 dilim
* Çeyrek yufka = 1 dilim
canım ara öğünde amaç mideye bişeyler gitsin metabolizma çalışsın az az sık sık yemek daha mantıklı tabii yani meyve hakkın varsa ki ben kuru meyveleri de 3 porsiyon meyve hakkımdan sayıyıorum genelde mesela 4 kayısı 1 porsiyon meyve desek yedin onu bi saat sonra 1 de elma yersin amahepsini aynı anda yemem bence yani 4 kayısı 1 bardak süt falan olabilir farklı besinler de aynı da 4 kayısı 1 elma bence çok 1 saat sonra da 1 elmanı yersin mesela kendine göre dengele ben mesela yemeği geç yediğimden yemekten sonra bazen meyve yiyemiyorum süt falan içiyorum o yüzden kahvaltıdan önce 2 kayısı ilk arada 1 meyve öğle yemeğinden sonra da 2 kayısı ya d hurma 1 saat sonra 1 ara daha 1 meyve işte 3 porsiyon meyve oluyo
canım simit hergün olmamak kaydıyla ve yarım yiyebilirsin arada önemli olan kararında yemek
:84: net gitti şimdi geldi off canımda sıkıldı bugün oysaki çok neşeliydim sabahtan neşem gitti ya sebebini bilmiyommöğle menüm
6-7 yk ot yemeği
3 yk yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmeği
tımam şekerparem yimedim zatti ama içimde kaldı ne yalan söliim
şunnarı yidim kiiii
iki küçük kepçe sebze çorbası ( içinde patateste vardı blendırdan geçmiş )
1 adet pirinç dolgulu took (tavuk budunun kemiğini ayırıp içine 3-4 yk iç pilav tıkmışlar )
bol salata çok az yaglı
1 dilim kepek ekmee
sabah ta 2 dilim ekmek yimiştim bugünlük ekmek hakkım doldu
[/B][/I][/COLOR]
öğle yemeğim
5 yk bakla yemeği
2 yk yoğurt
fazla kaçtı dime tımam yimemcanım bu menünde 3 dilim ekmek yemişsin 1 tane büyük dolmayı bird ilim ekmek,1,5 kepçe çorbayıda 1 dilim ekmekten,zaten bir dilimde ekmeğin var 3 dilim yapar bugün ekmek yeme başka bence fiyet olsun
yimaaaaaaaa gittiydimmmmmm,yettimmmmmm
çeyrek yufkayı haftasonu fırına vereyim sigara böreee niyetine yiyem bari
sağol dadluş valla buna dikkat etmiyodum ben sağol ciicmmmmmmmmmmm
ot yemeği ne yaaa:44:afieyt olsun güzel menü
afiyet olsun canım,bizdede kaak tatlııs vardıııı,gerçi her gün var bizim yemekhanedebende almadım bile tepsime,ohhhhhhhhhhhhhhhh gitsin yağ yapan şeyler gelsin kas yapan sağlıklı besinler
afiyet olsun canımmmmmmm,ne baklaymış be bitir artık
sade sütü sevmiyorum tarçınlıyı deniyim bakalım içebilcemmisaol nugim
anladım cnm kolay gelsn
afiyet olsun bravo sana tarçınlı süt dene cnm tatlı isteği fln kalmazzz
yimaaaamı yazayım da dizi izleyim azcık
1 kase şehriye çorba(offfffff yağlıydı ama yedimmm ya napimmmm)
2 adet tavuk pirzola(bagetlerin yassılaştırılarak yapıldığı ve pişirildiği bişeydi,yassı hali avuç içim kadar)
1 büyük domates
1 biber
1,5 dlm kepek ekmeğiiii
eyü müüüüüü,fena değil işteeeee
yimaaaamı yazayım da dizi izleyim azcık
2 adet tavuk pirzola(bagetlerin yassılaştırılarak yapıldığı ve pişirildiği bişeydi,yassı hali avuç içim kadar)
1 büyük domates
1 biber
1,5 dlm kepek ekmeğiiii
güzel evet afiyet olsun
çok güzel afiyet olsun famircim
dün pişrdim di kocişe katmer yaptım akşam o onları yuttu löpür löpürr:) baklayı ben yedim. öğlen yine yedim bugün ve sana bi haberim varr akşam yine yicemmyimaaaaaaaa gittiydimmmmmm,yettimmmmmm
çeyrek yufkayı haftasonu fırına vereyim sigara böreee niyetine yiyem bari
sağol dadluş valla buna dikkat etmiyodum ben sağol ciicmmmmmmmmmmm
ot yemeği ne yaaa:44:afieyt olsun güzel menü
afiyet olsun canım,bizdede kaak tatlııs vardıııı,gerçi her gün var bizim yemekhanedebende almadım bile tepsime,ohhhhhhhhhhhhhhhh gitsin yağ yapan şeyler gelsin kas yapan sağlıklı besinler
afiyet olsun canımmmmmmm,ne baklaymış be bitir artık
afiyet olsun bebeeem.yağlıysa çorba peçeteyle yağını alsaydın deeeeeeermişimyimaaaamı yazayım da dizi izleyim azcık
1 büyük domates
1 biber
1,5 dlm kepek ekmeğiiii
dün pişrdim di kocişe katmer yaptım akşam o onları yuttu löpür löpürr:) baklayı ben yedim. öğlen yine yedim bugün ve sana bi haberim varr akşam yine yicemmkocişin toplantısı var yemeğe gelmeyecek ee bende kendime hiç ayrı yemek yapasım yok belki davuk var buzlukta onu yaparım yarına da hazır olur hem.:44:
afiyet olsun bebeeem.yağlıysa çorba peçeteyle yağını alsaydın deeeeeeermişimmanyadık ya iice köftelerin taavukların yağını ala ala yani belki üste çıkıosa yağları öle bi kaşıkla alabilrdin amma onuda alsan nere koycanki amaann bi süürü işşşş:44:
saol bebeeem, sana da afiyet olsun.. ivet duttum kendini yimedim içimde kaldıı amaan k.çmda kalcaana içimde kalsın dee müüafiyet olsun canım,bizdede kaak tatlııs vardıııı,gerçi her gün var bizim yemekhanedebende almadım bile tepsime,ohhhhhhhhhhhhhhhh gitsin yağ yapan şeyler gelsin kas yapan sağlıklı besinler
canım pilav ile olsa bende ekmek yemem normalde ama tavuk eti çok küçüktü içinden çıkan pilavda fazla gibi ama değil aslında ve ben çokta doymadım bugün bilmiyorum bişi var ama neafiyet olsun canım güzel olmuş menüüüben olsam çok doyardım hem tavuk hem pilav hem ekmek hayatım boyunca bir arada yemediğim üçlüdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?