afiyet olsunnn gel şu suyu 500 ml yapalım farmasiiiii
afiyet olsun çokkk biyendimmmm
üstünden kaşıknnnaannn alınabülüüüü
kızlarr bebişler ben bi güzellikuykuma yatayım zaten internetimde sorun var bağlantı kopup duruo daha fazla devam ederse kökünden sökecem okabloyuuuuuuuuuuuu:84::84::84:
neysee biraz uyuiiiim de geleyimmmm
yapalım be kardeş seni mi kıracağım 500 ml lik şişeme doldurdum yarısını içtim
1 portakal yedim ve de çok şiştim önümüzdeki 30 - 40 dk içerisinde kalan yarısı da biter
ohh yarasın..benim de 500 ml bitmek üzere şimdi istiklal marşı var bahçeye çıkıcam..dönüşte içerim..marşta wc gelir filan allah muhafaza:86::86::86::86:
neruşşşşşş,nugiiiiiiiiiiiiiiii,kukiiiiiiiiiii özledim sizi ben amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:haftasonuda göremicem siziiiiiiiiiii,ses verin azcıkkkkkkhadi sarılalım sıkı sıkı
şimdi
2 badem
4 kaju
4 fındık
2 çekirdekli siyah kuru üzüm
iveeett çıkırrrt çıkırtt ezelim yagları çıkırrrtttyüzüyomuş zeytinlerrr sokmııımmm miiii çıkrtttt yağlar nasıl ezilecekkkk
KIZLAR ACIKTIM BIRAZZ:84::84::84::84::84::84::84:
ARA OLARAK
YANI 12 DE OGLE YEMEGIMI YEMISTIM 14 DEN BERİ;
yarım salatalık
4 tane etıform kepeklı cubuk (bayılıyrum cok lezzetlı) bı paketı yerdım de tuttum kendımı
oda arkadasım 2 paket yaklasık 60 tane beypazarı kurusu yedıben hıc yemedım bugun
sımdıde 1 kıloluk paketlerde olan kasar peynırınden almıs onu yıyor. yarım kk kadar aldım ondan yedım.
kızlarr bebişler ben bi güzellikuykuma yatayım zaten internetimde sorun var bağlantı kopup duruo daha fazla devam ederse kökünden sökecem okabloyuuuuuuuuuuuu:84::84::84:
neysee biraz uyuiiiim de geleyimmmm
nerudaaaaaaaa
KIZLAR ACIKTIM BIRAZZ:84::84::84::84::84::84::84:
ARA OLARAK
YANI 12 DE OGLE YEMEGIMI YEMISTIM 14 DEN BERİ;
yarım salatalık
4 tane etıform kepeklı cubuk (bayılıyrum cok lezzetlı) bı paketı yerdım de tuttum kendımı
oda arkadasım 2 paket yaklasık 60 tane beypazarı kurusu yedıben hıc yemedım bugun
sımdıde 1 kıloluk paketlerde olan kasar peynırınden almıs onu yıyor. yarım kk kadar aldım ondan yedım.
neruşşşşşş,nugiiiiiiiiiiiiiiii,kukiiiiiiiiiii özledim sizi ben amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:haftasonuda göremicem siziiiiiiiiiii,ses verin azcıkkkkkkhadi sarılalım sıkı sıkı
şimdi
2 badem
4 kaju
4 fındık
2 çekirdekli siyah kuru üzüm
ohh maşşallah veriş kiloları yiyor yav neka güsel ben senin yerinde olsam koca bir dilim pasta yerdim hee
ohh maşşallah veriş kiloları yiyor yav neka güsel ben senin yerinde olsam koca bir dilim pasta yerdim hee
hımm gördümmm kaçırmadımmmm kukiii güzellik uykusundaaaaa
ebruuuuuuuuuuu:80::80::80::80::87::87::87:
dün de dediğim gibi senin oda arkadaşını beypazarına göndererliiiiiim kurusun gelsin
cicimmmmmmm yaaaaaa evetttttttt ben de seniiiii özlerimmm kim bana sabah şiirleri yazacakkkkkkk ahhhhhhh ahhhhhhhh fambıksız bir haftasonu
afiyet olsunnn farmisyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?