60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR ACIKTIM BIRAZZ:84::84::84::84::84::84::84:

ARA OLARAK

YANI 12 DE OGLE YEMEGIMI YEMISTIM 14 DEN BERİ;

yarım salatalık
4 tane etıform kepeklı cubuk (bayılıyrum cok lezzetlı) bı paketı yerdım de tuttum kendımı
oda arkadasım 2 paket yaklasık 60 tane beypazarı kurusu yedı ben hıc yemedım bugun
sımdıde 1 kıloluk paketlerde olan kasar peynırınden almıs onu yıyor. yarım kk kadar aldım ondan yedım.

afiyet olsunnn gel şu suyu 500 ml yapalım farmasiiiii

yapalım be kardeş seni mi kıracağım 500 ml lik şişeme doldurdum yarısını içtim
1 portakal yedim ve de çok şiştim önümüzdeki 30 - 40 dk içerisinde kalan yarısı da biter

Son düzenleme:
kızlarr bebişler ben bi güzellikuykuma yatayım zaten internetimde sorun var bağlantı kopup duruo daha fazla devam ederse kökünden sökecem okabloyuuuuuuuuuuuu:84::84::84:
neysee biraz uyuiiiim de geleyimmmm

daha ne kadar güzelleşecen kızzzzzznarin yarimmmmmmmmmmmm,uyuyan güzel e hadi uyu bakalım azcık

yapalım be kardeş seni mi kıracağım 500 ml lik şişeme doldurdum yarısını içtim
1 portakal yedim ve de çok şiştim önümüzdeki 30 - 40 dk içerisinde kalan yarısı da biter

ohh yarasın..benim de 500 ml bitmek üzere şimdi istiklal marşı var bahçeye çıkıcam..dönüşte içerim..marşta wc gelir filan allah muhafaza:86::86::86::86:

ohh yarasın..benim de 500 ml bitmek üzere şimdi istiklal marşı var bahçeye çıkıcam..dönüşte içerim..marşta wc gelir filan allah muhafaza:86::86::86::86:

hım hocam sen ne öğretmeniydin ?

Son düzenleme:
neruşşşşşş,nugiiiiiiiiiiiiiiii,kukiiiiiiiiiii özledim sizi ben amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:haftasonuda göremicem siziiiiiiiiiii,ses verin azcıkkkkkkhadi sarılalım sıkı sıkı

şimdi

2 badem
4 kaju
4 fındık
2 çekirdekli siyah kuru üzüm

8 martta koca dilim pasta yiğcem yasak o gün kalkıyor 1 günlüğüne çünküt dogum gunum iple çekiyom pasta için ama birde almassalar çok darılırım hemide pastam yiyemem pasta bu arada benimkinden ses yok her dogum günüme yakın konsuurdu işte 8 martta yaklastı napsak diye sesi çıkmıyor unutursa çekçegi var bendne

yüzüyomuş zeytinlerrr sokmııımmm miiii çıkrtttt yağlar nasıl ezilecekkkk
iveeett çıkırrrt çıkırtt ezelim yagları çıkırrrttt hamamböcee ezer gibi ıyyyk

sende de ne arkadaş varmış be babystar her allahın günü beypazarı kurusu yenir mi insanın için kurur. bide 1 kgluk kaşar mı almış yiyo ay hiç düşünemiyorum nasıl biri bu erkek mi kızmı ? kucaana koymuş koccaa kaşar lobunu götürüyo ayyy

neruşuma şiir söyliyemmm
Sahilden uzaklaşan,
Yüce dalgalar aşan
Beyaz kanatlı gemi.

Şimdi bocalıyarak
Götürüyor pek uzak
Bir yere sevdiğimi.

Ey gemi, senin için
Bir tek acı söz demem.
Ağlarım için için,
Şikayetler edemem.

Dilerim ki: Şu deniz;
Korkusuz, tehlikesiz
Geçilen bir yol olsun!

Kolların ufka açık;
Yürü, enginlere çık;
Rüzgaların bol olsun!

Gerçi sendin, bu sabah,
Ayıran ikimizi.
Fakat yine sensin, ah,
Kavuşturacak bizi!

nugime don sütyen çıkarammmmmm
:92::92::92::92::92::92:

kukime pilates topu göndereyim
http://www.ekonomiksatis.com/img/urun/85CM.jpg

saat 16 00 da 1 kk cevizli revani yedim
nasılsa bugün spor günüm değil fakat gene de birazdan spor yapacağım o yüzden revaniyi yedim

sende de ne arkadaş varmış be babystar her allahın günü beypazarı kurusu yenir mi insanın için kurur. bide 1 kgluk kaşar mı almış yiyo ay hiç düşünemiyorum nasıl biri bu erkek mi kızmı ? kucaana koymuş koccaa kaşar lobunu götürüyo ayyy [/QUOTE]

sorma canım dıyetımın ılk baslarında hersey cok guzeldı oda da tektım sonra yerım degıstı. arkadas 45-50 kılo arası bısey kız. yanı hergun hayretle ızlıyorum ıstısnasız sabah kahvaltısı paket paket altınbasak ıle baslıyor ogleden sonra 2 paket beypazarı kurusu + 1 kg kasar paketını masanın uzerıne koyuyor bıcakla kese kese yıyor.sonra aksam 5 gbı cın lokntasından yemegını soyluyor bırde onu yıyor bende burda katur kutur kafayı yıyorum:84::84::84::84::84::84::84:

kızlarr bebişler ben bi güzellikuykuma yatayım zaten internetimde sorun var bağlantı kopup duruo daha fazla devam ederse kökünden sökecem okabloyuuuuuuuuuuuu:84::84::84:
neysee biraz uyuiiiim de geleyimmmm

hımm gördümmm kaçırmadımmmm kukiii güzellik uykusundaaaaa

ebruuuuuuuuuuu:80::80::80::80::87::87::87:

dün de dediğim gibi senin oda arkadaşını beypazarına göndererliiiiiim kurusun gelsin

neruşşşşşş,nugiiiiiiiiiiiiiiii,kukiiiiiiiiiii özledim sizi ben amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:haftasonuda göremicem siziiiiiiiiiii,ses verin azcıkkkkkkhadi sarılalım sıkı sıkı

cicimmmmmmm yaaaaaa evetttttttt ben de seniiiii özlerimmm kim bana sabah şiirleri yazacakkkkkkk ahhhhhhh ahhhhhhhh fambıksız bir haftasonu

şimdi

2 badem
4 kaju
4 fındık
2 çekirdekli siyah kuru üzüm

afiyet olsunnn farmisyooooo

anaaaa guzum ya bende seni özledim bugün pek keyfim yok nedense öğleden sonra bişeyler oldu bana hiç bişey yapasım gelmiyo nedense bi durgunluk var bende farketmişsindir yazmıyorumda .haftaa sonu iyice dinlen fambımm yarın banada misafir gelecek akşama evde yoğun olucam yarına hazırlık yapıcam pazar günüde dinlenirim artıkım

3 tatlı kaşığı da oğluşuma ısıttığım tavuklu pilavdan yedim.
250 ml de suyumu bitirip spora marşşşşşşşşşş

ohh maşşallah veriş kiloları yiyor yav neka güsel ben senin yerinde olsam koca bir dilim pasta yerdim hee

canım ben bu hafta 4 dilim yaş pasta yedim o yüzden tatlı hakkıma farklı tatlarla devam etmek istiyorum
inşallah herşey gönlünce olsun bitanem

ohh maşşallah veriş kiloları yiyor yav neka güsel ben senin yerinde olsam koca bir dilim pasta yerdim hee

sağolas bitanemmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…