- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
öğle yemeğim
1.5 kepçe buğdaylı mercimekli çorba
5 yk bakla yemeği
2 yk yoğurt
1 dilim yoğun tahıllı ekmek( bitiremedim çorba buğdaylı old. için çok doyurdu )
yimaaaamı yazayım da dizi izleyim azcık
1 kase şehriye çorba(offfffff yağlıydı ama yedimmm ya napimmmm)
2 adet tavuk pirzola(bagetlerin yassılaştırılarak yapıldığı ve pişirildiği bişeydi,yassı hali avuç içim kadar)
1 büyük domates
1 biber
1,5 dlm kepek ekmeğiiii
eyü müüüüüü,fena değil işteeeee
sade sütü sevmiyorum tarçınlıyı deniyim bakalım içebilcemmi
kızlar merhabalar
herkesin menüsü gayet güzel
forumun görünümü hala düzelmediği için tek tek alıntı yapamıyorum malesef
bu öğleyin benim de canım kahvaltı çekti yemekten ziyade
hemen yazayım kahvaltı menümü :)
2 dilim denge ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
3 çk bal
1 tk domates soslu kahvaltılık
2 tk kekik salatası
2 çeri domates
1 salatalık
2 yeşil biber
1 çatal piramit pasta :)))) yedim ben de
bende akşam 1 çatal pasta yedim :26:neyseki tuttum kendimiaynı istikrar bugünde devam eder inşallah
saol .mağdurum canım kopyacılar saolsun birde sınav heyecanı yüzünden istedğim gibi yapamadım sınavda.tekrar giricem sınava ozmana kadarda özel bi yerlerde çalışcam inşallah sadece acele olmasın bilmediğim bi yerde deil tanıdık bi yerde çalışayım sorun olmasın istiorum.evet ingilizce anaokulu ve sınıf öğretmenliği en çok alım yapılanve taban puanlarıda en düşük 3 bölüm dierleri zaten hem alım az yapılıo hemde taban puanları yüksek .bi de özel de çalışmak istersen ingilizce de çok iş ama herkes devlete sırtını yaslamak isteynce malesef böle oluo.işte böle karışık işler cnmgayet şık bir möönüü afiyet olsun
kalanchoe çalışmamak kendi tercihin mi yoksa sende kpss mağduru musun :26:ingilizce öğretmenlernin önü açık diye biliyorum
kızlar merhabalar
2 dilim denge ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
3 çk bal
2 tk kekik salatası
2 çeri domates
1 salatalık
2 yeşil biber
kızlar merhabalar
2 dilim denge ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
3 çk bal
2 tk kekik salatası
2 çeri domates
1 salatalık
2 yeşil biber
saol .mağdurum canım kopyacılar saolsun birde sınav heyecanı yüzünden istedğim gibi yapamadım sınavda.tekrar giricem sınava ozmana kadarda özel bi yerlerde çalışcam inşallah sadece acele olmasın bilmediğim bi yerde deil tanıdık bi yerde çalışayım sorun olmasın istiorum.evet ingilizce anaokulu ve sınıf öğretmenliği en çok alım yapılanve taban puanlarıda en düşük 3 bölüm dierleri zaten hem alım az yapılıo hemde taban puanları yüksek .bi de özel de çalışmak istersen ingilizce de çok iş ama herkes devlete sırtını yaslamak isteynce malesef böle oluo.işte böle karışık işler cnm
ooohh süper canımmm benim afiyet olsunnnözeline bak cnm bi de
canım güzel kahvaltı olmuş afiyet olsun.
saol .mağdurum canım kopyacılar saolsun birde sınav heyecanı yüzünden istedğim gibi yapamadım sınavda.tekrar giricem sınava ozmana kadarda özel bi yerlerde çalışcam inşallah sadece acele olmasın bilmediğim bi yerde deil tanıdık bi yerde çalışayım sorun olmasın istiorum.evet ingilizce anaokulu ve sınıf öğretmenliği en çok alım yapılanve taban puanlarıda en düşük 3 bölüm dierleri zaten hem alım az yapılıo hemde taban puanları yüksek .bi de özel de çalışmak istersen ingilizce de çok iş ama herkes devlete sırtını yaslamak isteynce malesef böle oluo.işte böle karışık işler cnm
geçende bir derdim var bölümünde okudum ingilizce öğretmeni atanamamış bayag mutsuzdu bu durumdan şaşırdım inglizce öğretmenleri hemen atanıyo sanıyordum :26:
devlet işi istemekte herkes haklı özel sektör zor gerçekten onuda geçtim akşam sekizdi eve geçtim neden patronun işi o zaman bitti
walla canım ben akşam 1 dilim olarak götürdüm onu da
öğleyin 1 çatal attım ağzıma :)))
inşallah sende de aynı istikrar devam eder tatlım
bugün işte aynı istikrar yok üstümde evde çeşit çeşit tatlı börek var şu an
selam kızlar
sabah:
2 kk peynir
3 zeytin
1 köy biberi
maydonoz
1.5 kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe sebze çorbası
5 yk tavuk döner
3 yk yoğurt
limonlu salata
1 kepek ekmek
neruda fambık biyeremi gitti canım:44:
tımam şekerparem yimedim zatti ama içimde kaldı ne yalan söliim
şunnarı yidim kiiii
iki küçük kepçe sebze çorbası ( içinde patateste vardı blendırdan geçmiş )
1 adet pirinç dolgulu took (tavuk budunun kemiğini ayırıp içine 3-4 yk iç pilav tıkmışlar )
bol salata çok az yaglı
1 dilim kepek ekmee
sabah ta 2 dilim ekmek yimiştim bugünlük ekmek hakkım doldu
evet pambukum benim sabah yediim zeytinler z.yagında yüzüyordu valla bugun farkettim hata ediyormuşum küü sende lafı soktun heee
valla benim bildiğim aynı şey maden suyu sodası yazar bazı şişelerde zattii
evet ben artık diyet bile olsa kola içmiyorum ama insanın canı bazen gazlı bişi çekiyo idealdir bence bu
canım o dediğin kurutulmuş ananas parçaları eger kurumeyve yoksa yanında atabilirsin agzına sakıncası yok bana kalırsa
neruuuuudaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
yimaaaamı yazayım da dizi izleyim azcık
1 kase şehriye çorba(offfffff yağlıydı ama yedimmm ya napimmmm)
2 adet tavuk pirzola(bagetlerin yassılaştırılarak yapıldığı ve pişirildiği bişeydi,yassı hali avuç içim kadar)
1 büyük domates
1 biber
1,5 dlm kepek ekmeğiiii
eyü müüüüüü,fena değil işteeeee
dün pişrdim di kocişe katmer yaptım akşam o onları yuttu löpür löpürr:) baklayı ben yedim. öğlen yine yedim bugün ve sana bi haberim varr akşam yine yicemmkocişin toplantısı var yemeğe gelmeyecek ee bende kendime hiç ayrı yemek yapasım yok belki davuk var buzlukta onu yaparım yarına da hazır olur hem.:44:
afiyet olsun bebeeem.yağlıysa çorba peçeteyle yağını alsaydın deeeeeeermişimmanyadık ya iice köftelerin taavukların yağını ala ala yani belki üste çıkıosa yağları öle bi kaşıkla alabilrdin amma onuda alsan nere koycanki amaann bi süürü işşşş:44:
merhaba kızlar öğleden sonra okulda
1 kuru kayısı
100 ml şekersiz çay
şimdi evde
1 portakal
250 ml su
Bende nestle toz sıcak çikolatalar varya bir bardağa bir çay kaşığı atıyorum iyi oluyo :) çok fazla kalori olacağını sanmıyorum 1 çay kaşığı sonuçta :) bende sade sevmiyorum sütü arkadaşlar tarçınlı yada kakaolu içiyotoz çikolata bitsin tarçınla denicem bende
canım o bizde de var, katmer poğaça pasta dondurma
ne ararsan
ama azimlisin bak, sakın yenilme onlara
o yediklerinin löp löp göbeğine kalçana yapışacağını düşün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?