afiyet olsun hülyacım
öğlen yemeğim
4 5 kaşık tavuk ciğeri yemeği
4 kaşık makarna
5 kaşıkta yoğrt
ara öğün yarım simit yedim ekmek hakkım nasıl kızlar,gerçi akşamlar ekmek yemiyorum geneldede yiyeceğim tutar
canım 4 kaşık makarna 2 dilim ekmek eder yarım simit bilmiyorum oda 2 ederse akşama yeme ekmek bencede afiyet olsun
afiyet olsun canım 2 dilim de makarnaları sayınca yemişsin sabah yememiş miydin?? bence yeterli bugün
iyotlutuz canım yarım simit 2 dilim ekmek yapıyormuş
Yarım simit = 2 dilim
* 4 diyet bisküvi = 1 dilim
* 2 yemek kaşığı haşlanmış mısır = 1 dilim
* 1 su bardağı dolusu patlamış mısır = 1 dilim
* 2 grissini= 1 dilim
* 2 kestane = 1 dilim
* Çeyrek yufka = 1 dilim
selam kızlar
sabah:
2 kk peynir
3 zeytin
1 köy biberi
maydonoz
1.5 kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe sebze çorbası
5 yk tavuk döner
3 yk yoğurt
1 kepek ekmek
çok güzel afiyet olsun:84: net gitti şimdi geldi off canımda sıkıldı bugün oysaki çok neşeliydim sabahtan neşem gitti ya sebebini bilmiyommöğle menüm
6-7 yk ot yemeği
3 yk yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmeği
4 kaşık makarna 2 dilim ekmek eder. yarım simiti ana öğün olarak yeseydin peynir falan olurdu.ara da meyve yoğurt daha iyi olur canımmöğlen yemeğim
4 5 kaşık tavuk ciğeri yemeği
4 kaşık makarna
5 kaşıkta yoğrt
ara öğün yarım simit yedim ekmek hakkım nasıl kızlar,gerçi akşamlar ekmek yemiyorum geneldede yiyeceğim tutar
evetaramıyapıyom
yagsız süt
türkkaveli
3sunta bisküvi
tımam şekerparem yimedim zatti ama içimde kaldı ne yalan söliimsakın haaaaaaaaaaaonun tadı kaç saniye sürecek ki ağzında yani boşver bence,hem şekerli yedin diye hemncik acıkacaksın yeme sakın alma tabağına,hakkın olmayınca yemezsin böylece
2 tane yağsız yeil zeytin ( yağda yüzmüyodu eternonunkiler gibi)
valla benim bildiğim aynı şey maden suyu sodası yazar bazı şişelerde zattiicanım ben taze sıkılmış portakalla yapıyorum, o da çok güzel oluyo
kociş de bi koli almış zaten maden suyu, bide bu maden suyuyla sade soda aynı şey dimi?
evet ben artık diyet bile olsa kola içmiyorum ama insanın canı bazen gazlı bişi çekiyo idealdir bence busüper fikir kıztam fanta olur ne güzel bende yapcam
canım o dediğin kurutulmuş ananas parçaları eger kurumeyve yoksa yanında atabilirsin agzına sakıncası yok bana kalırsakızlar tatlı ıhtıyacıhıssedınce nestle nesfitin meyvelı olanı var ya onun ıcınde lokum gıbı bıseyler var.onarda yıyorum 1-2 tane. kotu m yapıyorumm
afiyet olsun canımherkese afıyet olsun;
yedım ogle yemegı patlamak uzereyım.
4-5 yk etlı t.fasulye (cok yaglı degıldı)
salata
300 ml ayran
kepek ekmegı getırmemısler ( 1 lokma beyaz ekmek aldım)
yemek toplamda 10 kasık falandı porsıyonları buyuk yanı dunku gıbı.ben yarısını boldum yarısnı yedım. salata da oyle. kalanları aksam 6 da cıkmadan yıyecegım.
2 ogunde ayran ıcebılır mıyım ? sabah kahvaltıda sut ıctım gece yatarkende ıcıyorum. ayran benı cok tutuyor ıcmemde sakınca var mı? dıyetısyen bana 1 porsıyon yogurt = 2 bardak ayran demıstı.
iveetttt sabah kahvaltımıııı veeee ara öğünümü yazmamışım fambıkla fingirdemektennnn burada bulunma aacımızı unutmayıııp hemen yazıyoriiiiiiiiiiiiiim:82::82::82:
sabah kalkınca (8.30)
2 kuru kayısı 200ml su
kahvaltım
2 inncecik dilim hindi salamı ( fambıkk kıldan ince anladın sen onu)
2 tane yağsız yeil zeytin ( yağda yüzmüyodu eternonunkiler gibi)
1,5kk yağsız beyaz peynir
2 salatalık
1 köy biberi
3 halka dilim domates
1 dilim çok tahıllı ekmek
kahvaltıdan sonra yeşil çay
ara öğün
1 fincan Türk kahvel-tarçınlı yağsız süt
1 elma
şimdiye kadar da 1,5lt su içtim
canım sporunu düzenli yapıyosan kas yapmış olabilirsin
bi yandan da yağ verdiysen kilonda pek değişiklik olmaz
ama bak kendin de diyosun göbek gitmeye başladı diye, demekki doğru yoldasın, sakın pes etme, hem reglin şişkinliği de vardır eminim
ne biliim bebem ben hergün buluşuom ya pilates için ebru die öle samimi olduk iiice deeeeeeerrrmişimmm
evet cnm biliorum tatlıyla aran yok zaten yani 6-7 yıldır spor yapan bi arkadaşım vardı ya benm o sölemişti bana süt yoğurt kaslar için önemli artırıo özellkle spor yaparken die. birde mesela o profesyonel sporcu artık spor yaptıktan 20 dk. sonra fln potein desteği alıo kaslar için internetten bi araştr bence sen onu.yani sen öle bi destek almazsında kalsiyum miktarını protein miktarını artırmak için bi araştrma yapsan olabilr gibi geldii.birde sana msj atcam şimdi diyetsyen sordum kuzenimle dün konuştum.msj atıorum bebişim
canım spor yaptığın için kas oranın artıo dur yağ veriosundur bu da tartıya yansımıodur üzülme öle oluo çünkü bu normal bişi sen bırakma devam et.yağlı kuru yemişleri susamlı yiyecekleri tahin gibi şeylerede dikkat et. kalsiyumunu dikkatli al maden suyunu ihmal etme devam et .vücut yeni alışıo da olabilr bundan sonra hızlanır cnm arada duraklamalarda oluo çünkü olmazsa metabolzima hızlandırı içecek yaparsın ama sen devam et yeterki.
afiyet olsun canımevetaramıyapıyom
yagsız süt
türkkaveli
3sunta bisküvi
afiyet olsun nugimmm neden öle oldu aceppp?olumlu düşünnn olumlu olsun herşey bebişimm:84: net gitti şimdi geldi off canımda sıkıldı bugün oysaki çok neşeliydim sabahtan neşem gitti ya sebebini bilmiyommöğle menüm
6-7 yk ot yemeği
3 yk yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmeği
canım öğlen az olmuş et yemeği sebze yemeği tavuk vs. olmalıydı ama yokmuydu yada bölemi denk geldi herzman böle yapmamalıısn cnm.ayrıca ekmekleri kızartmana gerek yok kalorisi aynı kızarmamış ekmekleara öğünde 200 gr yoğurt bir portakal yedim.
öğlen bir kase çorba bir küçük turp iki küçük dilim kızarmış ekmek.
gayet güzel canım afiyet olsunnnselam kızlar
sabah:
2 kk peynir
3 zeytin
1 köy biberi
maydonoz
1.5 kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe sebze çorbası
5 yk tavuk döner
3 yk yoğurt
limonlu salata
1 kepek ekmek
canım çok az yemişsin üstel,k birde ara yapmamışsın en büyük hata.böle çok sağlıksız beslenerek ancak kas ve su verirsin.yağ vermek için herşeyden yemek et süt balık tavuk sebze meyve herşey olamlı cnm kolay gelsnnmrb arkadaşlar bende sabah 3 yk nestle tam tahıllı bir bardak süt ve bir tane kivi yedim. ara öğün yemedim.öğlen 1kepçe corba 200 gr yoğurt 2 yk pilav yedim .aralarda ben gelende çay içiyorum bunlar bitki çayları oluyo.akşam ne yisem bilmiyorum ama
tımam şekerparem yimedim zatti ama içimde kaldı ne yalan söliim
şunnarı yidim kiiii
iki küçük kepçe sebze çorbası ( içinde patateste vardı blendırdan geçmiş )
1 adet pirinç dolgulu took (tavuk budunun kemiğini ayırıp içine 3-4 yk iç pilav tıkmışlar )
bol salata çok az yaglı
1 dilim kepek ekmee
sabah ta 2 dilim ekmek yimiştim bugünlük ekmek hakkım doldu
evet pambukum benim sabah yediim zeytinler z.yagında yüzüyordu valla bugun farkettim hata ediyormuşum küü sende lafı soktun heee
valla benim bildiğim aynı şey maden suyu sodası yazar bazı şişelerde zattii
evet ben artık diyet bile olsa kola içmiyorum ama insanın canı bazen gazlı bişi çekiyo idealdir bence bu
canım o dediğin kurutulmuş ananas parçaları eger kurumeyve yoksa yanında atabilirsin agzına sakıncası yok bana kalırsa
yok daha neler yiyelim yiyelim löppp löpp sonra saunaya gdelim yansın ohhh.olurmu öle şeyy hayatta inanmammmm kim derse desinnn..birde canım menün çok sağlıksız birde miktarlarını kaşık ölçüsü yazarsan daha güzel yorumlarız cnm sabah kahvaltısı en önemlisi sen çok zayıf tutmuşsun afiyet olsun kolay gelsnsabah:1 su kupa sirkeli limonlu ılık su
peşine 1 kupa normal ılık su
(gece yatmadan önce de sirkeli su içicem artık)
kahwaltıda 1 galeta 1 bardak çay (şekersiz)
öğlen:bezelyeli yemek
az cacık
az salata
aralarda 500 ml su içtm
akşama ne yicem bakalım :)
bişi sorcam bide
yaklaşık 15 dk saunaya girmek yaklaşık 300 kalori yakıomuş dgru mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?