60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara öğünde 200 gr yoğurt bir portakal yedim.
öğlen bir kase çorba bir küçük turp iki küçük dilim kızarmış ekmek.

afiyet olsun canım 2 dilim de makarnaları sayınca yemişsin sabah yememiş miydin?? bence yeterli bugün

selam kızlar
sabah:
2 kk peynir
3 zeytin
1 köy biberi
maydonoz
1.5 kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay

öğle:
1 kepçe sebze çorbası
5 yk tavuk döner
3 yk yoğurt
limonlu salata
1 kepek ekmek

Son düzenleme:
canım 4 kaşık makarna 2 dilim ekmek eder yarım simit bilmiyorum oda 2 ederse akşama yeme ekmek bencede afiyet olsun

iyotlutuz canım yarım simit 2 dilim ekmek yapıyormuş
Yarım simit = 2 dilim
* 4 diyet bisküvi = 1 dilim
* 2 yemek kaşığı haşlanmış mısır = 1 dilim
* 1 su bardağı dolusu patlamış mısır = 1 dilim
* 2 grissini= 1 dilim
* 2 kestane = 1 dilim
* Çeyrek yufka = 1 dilim

afiyet olsun canım 2 dilim de makarnaları sayınca yemişsin sabah yememiş miydin?? bence yeterli bugün

yemiştim aynen yeter bugün ekmek hakkım evde şimdi pastalar poğçalar varrrrrrr sabır istiyorum akşam için Allahtan inşallah yemem

mrb arkadaşlar bende sabah 3 yk nestle tam tahıllı bir bardak süt ve bir tane kivi yedim. ara öğün yemedim.öğlen 1kepçe corba 200 gr yoğurt 2 yk pilav yedim .aralarda ben gelende çay içiyorum bunlar bitki çayları oluyo.akşam ne yisem bilmiyorum ama

makarna 4 kaşık ama görsen kaşığın ucu ile yiyorum aram çok iyi değil ya yinede 2 dilim olarak sayıyorum

:84: net gitti şimdi geldi off canımda sıkıldı bugün oysaki çok neşeliydim sabahtan neşem gitti ya sebebini bilmiyomm öğle menüm
6-7 yk ot yemeği
3 yk yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmeği
çok güzel afiyet olsun
4 kaşık makarna 2 dilim ekmek eder. yarım simiti ana öğün olarak yeseydin peynir falan olurdu.ara da meyve yoğurt daha iyi olur canımm
evetaramıyapıyom
yagsız süt
türkkaveli
3sunta bisküvi

afiyet olsunnn

4 kaşık makarna 2 dilim ekmek eder. yarım simiti ana öğün olarak yeseydin peynir falan olurdu.ara da meyve yoğurt daha iyi olur canımm

genelde meyve yada kuru kayısı yiyorumda bugün kahvaltımı eksik yaptıgım için acıktım üstüne sıcak simitti gelince iş yerine tuz biber oldu resmen

sakın haaaaaaaaaaaonun tadı kaç saniye sürecek ki ağzında yani boşver bence,hem şekerli yedin diye hemncik acıkacaksın yeme sakın alma tabağına,hakkın olmayınca yemezsin böylece
tımam şekerparem yimedim zatti ama içimde kaldı ne yalan söliim
şunnarı yidim kiiii
iki küçük kepçe sebze çorbası ( içinde patateste vardı blendırdan geçmiş )
1 adet pirinç dolgulu took (tavuk budunun kemiğini ayırıp içine 3-4 yk iç pilav tıkmışlar )
bol salata çok az yaglı
1 dilim kepek ekmee
sabah ta 2 dilim ekmek yimiştim bugünlük ekmek hakkım doldu

2 tane yağsız yeil zeytin ( yağda yüzmüyodu eternonunkiler gibi )

evet pambukum benim sabah yediim zeytinler z.yagında yüzüyordu valla bugun farkettim hata ediyormuşum küü sende lafı soktun heee
canım ben taze sıkılmış portakalla yapıyorum, o da çok güzel oluyo
kociş de bi koli almış zaten maden suyu, bide bu maden suyuyla sade soda aynı şey dimi?
valla benim bildiğim aynı şey maden suyu sodası yazar bazı şişelerde zattii
süper fikir kız tam fanta olur ne güzel bende yapcam
evet ben artık diyet bile olsa kola içmiyorum ama insanın canı bazen gazlı bişi çekiyo idealdir bence bu
kızlar tatlı ıhtıyacı hıssedınce nestle nesfitin meyvelı olanı var ya onun ıcınde lokum gıbı bıseyler var.onarda yıyorum 1-2 tane. kotu m yapıyorumm
canım o dediğin kurutulmuş ananas parçaları eger kurumeyve yoksa yanında atabilirsin agzına sakıncası yok bana kalırsa

slm kızlar
dün akşam nette gezerken bir site buldum,
http://www.kilotakibi.com
kişisel günlük takibinizi yapaiblceğiniz bir site gün boyunca yedikleirnizi yaptıınız aktivviteleri yazıp takip edebiliyorsunuzzz tavsiye ediyorum mutlaka inceleyin

sabah:1 su kupa sirkeli limonlu ılık su
peşine 1 kupa normal ılık su
(gece yatmadan önce de sirkeli su içicem artık)
kahwaltıda 1 galeta 1 bardak çay (şekersiz)
öğlen:bezelyeli yemek
az cacık
az salata
aralarda 500 ml su içtm
akşama ne yicem bakalım :)
bişi sorcam bide
yaklaşık 15 dk saunaya girmek yaklaşık 300 kalori yakıomuş dgru mu ?

afiyet olsun canım

çok güzel neruşcum afiyet olsunnnnnnn

çok tatlısınız arkadaşlarım verdiğiniz moral için teşekkür ederim

evetaramıyapıyom
yagsız süt
türkkaveli
3sunta bisküvi
afiyet olsun canım

:84: net gitti şimdi geldi off canımda sıkıldı bugün oysaki çok neşeliydim sabahtan neşem gitti ya sebebini bilmiyomm öğle menüm
6-7 yk ot yemeği
3 yk yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun nugimmm neden öle oldu aceppp?olumlu düşünnn olumlu olsun herşey bebişimm

ara öğünde 200 gr yoğurt bir portakal yedim.
öğlen bir kase çorba bir küçük turp iki küçük dilim kızarmış ekmek.
canım öğlen az olmuş et yemeği sebze yemeği tavuk vs. olmalıydı ama yokmuydu yada bölemi denk geldi herzman böle yapmamalıısn cnm.ayrıca ekmekleri kızartmana gerek yok kalorisi aynı kızarmamış ekmekle

gayet güzel canım afiyet olsunnn
canım çok az yemişsin üstel,k birde ara yapmamışsın en büyük hata.böle çok sağlıksız beslenerek ancak kas ve su verirsin.yağ vermek için herşeyden yemek et süt balık tavuk sebze meyve herşey olamlı cnm kolay gelsnn

afiyet olsun canım güzel olmuş menüüüben olsam çok doyardım hem tavuk hem pilav hem ekmek hayatım boyunca bir arada yemediğim üçlüdür

yok daha neler yiyelim yiyelim löppp löpp sonra saunaya gdelim yansın ohhh.olurmu öle şeyy hayatta inanmammmm kim derse desinnn..birde canım menün çok sağlıksız birde miktarlarını kaşık ölçüsü yazarsan daha güzel yorumlarız cnm sabah kahvaltısı en önemlisi sen çok zayıf tutmuşsun afiyet olsun kolay gelsn

öğle yemeğim

1.5 kepçe buğdaylı mercimekli çorba
5 yk bakla yemeği
2 yk yoğurt
1 dilim yoğun tahıllı ekmek( bitiremedim çorba buğdaylı old. için çok doyurdu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…