60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper fikir kız tam fanta olur ne güzel bende yapcam

Yiyecekleri satın alırken içerdikleri yağ yüzdesine bakın. Unutmayın 1 gram yağ 9 kalori verirken, 1 gram karbonhidrat ya da protein 4 kalori vermektedir. Bu nedenle yağ yüzdesini gram değil kalori üzerinden hesaplayın. % 25'i yağ olan bir yiyecekteki, kalorik yağ yüzdesi % 60'lara varabilir.

güzel canım afiyet olsunnnnnnnnkendi 2 ara yapmış bana 4 kayısıdan oluşan 1 ara yaptırdı,midem kazınıyo açlıktan1 elmayı çok gördün bana di mi,senden daha şişkoyum diye mi ezik ezik ezikliyon beni

olur canım portakal suyu ilede olur
ayranlada olur ben pek sevmem ayranla ama abim hep içer öle olabiler yani.
kızlar yorumunuzu istiyorum öglen yemegine lüften ne kadar yiyim sizce dolmadan ?
canım dolma küçükse 1 tanesi yarım dilim ekemk büyükse 1 tanesi bir dilim ekmek eder

canım ayran yağlı deilse yoğurt yerine ayran içebilrsn şu diyetsyenlerinde porsiyon hesabını anlamadım gtti tmm porsiyonda 6 kaşık mı 2 kaşıkm ı ne yaniii Allaaah aalaaaaaahh kızdım şimdiiii

afiyet olsun bebikkkkkk bende bugün kendime sütlü türk kaaaaaavesi yapicciiiiimmmm süt kazılıktan dolayı pek içemiodum ama bu gün içiciğiiiimmm

hugocuğum için çok üzüldüm kötü niyetli birşey de yazmamış aslında kçşe yazarının yazdıklarını aktarmış ama kaç gün aramızada olmayacak acaba

çok zürmez cnm 24 saattr bence en fazla 3 gün ama sanmam .

kızlar tatlı ıhtıyacı hıssedınce nestle nesfitin meyvelı olanı var ya onun ıcınde lokum gıbı bıseyler var.onarda yıyorum 1-2 tane. kotu m yapıyorumm

merhaba kızlar

öğleye kadar okulda
1 simit
1 üçgen peynir
100 ml şekersiz çay

1 elma yedim

öğlen menüm

2 küçük dilim kepek ekmekle yapılmış 1dilim kaşar peynirli ketçaplı yağsız tost
250ml ayran
1 domates
1 yeşil biber

merhabalar hocam afıyet olsun sımıt yemıssınız ya koruma programında oldugunuz ıcın mı ben cok severım sabahları sımıtle kahvaltı etmeyı yıllardır kahvaltım sımıt peynırdıı.15 gundur sabah erken normal kahvaltıya alıstım ben :90::90::90::90::90:

afiyet olsun canımmm iç ayran hepsi 2 porsiyon eder zaten ki normal bence

öğle menüm
şehriye çorba(of çok yağlı yapıyolar bunu yaaa)
tavuk pirzola
garnitiür
akşam balık yiyecektim iki öğümünde de et olacak netcezzz

ohhh güzelmiş afiyet olsunn fambıkkcıııııım

canım vazgeçmek yokkk sporun var kas oluyo yağlar eriyo aynı çıkaabilirsin spor olunca sakın bozma moralini eminim vücudunda fark oluyordur aynen devam kuzum kurtulucazz hepsinden tümmm yağlar gidecekk fısıtk olucazz sağlıkla canım inşallahh:13::13:

e ama 4 kayısı epey şekerli bi de elma olsa çok olacaktı süt falan olsa olurdu yağsız şeker yok bişey yokkk delüüü senin iyiliğin için söylüyoruz hemen vızıkdamaaa hem benimkiler farklı besinn bir arad okadar meyve çok olurdu

kızlar tatlı ıhtıyacı hıssedınce nestle nesfitin meyvelı olanı var ya onun ıcınde lokum gıbı bıseyler var.onarda yıyorum 1-2 tane. kotu m yapıyorumm

canım onlar çok şekerli 1-2 tane olsa sorun değil gerçi de tarçınlı yağszı süt içebilirsin o da çok güzel gideriyor ttalı ihtiyacnı ya da yoğurtlu portakalll mmm nefisss

heeeeeeeee ondan dediydin yani,ona da mı dikkat ediyosunuz kızzzzAaaaa ben hiç şimdiye kadar öyle düşünmemiştim ,eğer meyve hakkımı bitirmediysem nasıl olsa meyve deyip yiyodum 2 meyveyi üst üstetamadır ozmannnn

ayyyyyyyyyy evet yaaa portakallı,tarçınlı yoğurttttttttttt süper haftasonu gelsede yesem ara öğüncüğümde

canım bugün okulda sağolsun biri cuma günü hayır etmiş simit dağıttı tüm okula
o nedenle ben de yedim erken saat daha dedim gün içerisinde zaten dengelerim inşallah dedim
öyle yani

afiyet olsun farmasiciiiiimmmm korumada olmak böyle bişey işteeee canının istediğini yee dengele gitsin ohhhhhhhhh afiyet olsunnn

[/B]
afiyet olsun farmasiciiiiimmmm korumada olmak böyle bişey işteeee canının istediğini yee dengele gitsin ohhhhhhhhh afiyet olsunnn

sağolasın bitanem darısı tez zamanda başınıza inşallah canım benim

canım ara öğünde amaç mideye bişeyler gitsin metabolizma çalışsın az az sık sık yemek daha mantıklı tabii yani meyve hakkın varsa ki ben kuru meyveleri de 3 porsiyon meyve hakkımdan sayıyıorum genelde mesela 4 kayısı 1 porsiyon meyve desek yedin onu bi saat sonra 1 de elma yersin amahepsini aynı anda yemem bence yani 4 kayısı 1 bardak süt falan olabilir farklı besinler de aynı da 4 kayısı 1 elma bence çok 1 saat sonra da 1 elmanı yersin mesela kendine göre dengele ben mesela yemeği geç yediğimden yemekten sonra bazen meyve yiyemiyorum süt falan içiyorum o yüzden kahvaltıdan önce 2 kayısı ilk arada 1 meyve öğle yemeğinden sonra da 2 kayısı ya d hurma 1 saat sonra 1 ara daha 1 meyve işte 3 porsiyon meyve oluyo

canım simit hergün olmamak kaydıyla ve yarım yiyebilirsin arada önemli olan kararında yemek

cnm o gibi şeyleri yedkçe yiyesin gelir kısa süreliğine bastırır ama tarçın bir mucize geçen tvde dr. yine söyledi kan şekerini dengelem kiçin tarçın tarçınlı süt tarçınlı yoğurt portakal tarçınlı yeşilçay..kısaca tarçınnnnnn

afiyet olsun canım epey karbonhidrat yüklemesi yapmışsın akşama dengelersin artık hocahanımcım

[/B]

sağolasın bitanem darısı tez zamanda başınıza inşallah canım benim

aminnnnn canım benimmm inşallahhhh sağlıklaaa kurtulalım fazlalıklardannnn sağlıkla yiyelim dengeleyimmm ohhhh inşallahhhh o günler yakınnnnn allah büyükkkk

sağoll cicimmm evet nefis oluyo TAÇINLI Türk kahveli sütttttt missssssssss

öğlen yemeğim

4 5 kaşık tavuk ciğeri yemeği
4 kaşık makarna
5 kaşıkta yoğrt

ara öğün yarım simit yedim ekmek hakkım nasıl kızlar,gerçi akşamlar ekmek yemiyorum geneldede yiyeceğim tutar

:84: net gitti şimdi geldi off canımda sıkıldı bugün oysaki çok neşeliydim sabahtan neşem gitti ya sebebini bilmiyomm öğle menüm
6-7 yk ot yemeği
3 yk yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmeği

canım 4 kaşık makarna 2 dilim ekmek eder yarım simit bilmiyorum oda 2 ederse akşama yeme ekmek bencede afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…