canımcım ben yarı yarııya 100% cappy portakal suyu(0 şeker ) ile maden suyunu karıştırıyorum cola gbi filan mükemmel oluyo yada içine iki kalın limon dilimi at oda harika oluyo. tavsiye ederim bende sade tüketemiyorum
iveetttt sabah kahvaltımıııı veeee ara öğünümü yazmamışım fambıkla fingirdemektennnn burada bulunma aacımızı unutmayıııp hemen yazıyoriiiiiiiiiiiiiim:82::82::82:
sabah kalkınca (8.30)
2 kuru kayısı 200ml su
kahvaltım
2 inncecik dilim hindi salamı ( fambıkk kıldan ince anladın sen onu)
2 tane yağsız yeil zeytin ( yağda yüzmüyodu eternonunkiler gibi)
1,5kk yağsız beyaz peynir
2 salatalık
1 köy biberi
3 halka dilim domates
1 dilim çok tahıllı ekmek
kahvaltıdan sonra yeşil çay
ara öğün
1 fincan Türk kahvel-tarçınlı yağsız süt
1 elma
şimdiye kadar da 1,5lt su içtim
olur canım portakal suyu ilede olurtamam bebem, ben bi bakayım ona
acaba maden suyunu portakal suyuyla karıştırıp içsem nası olur, ben içemiyorum da onun sade olanını
ama taze sıkılmış portakal suyuyla karıştırınca nefis bi tadı oluyo
tamam kukicim bekliyorum mesajını, ayrıca çoook teşekkür ederim canım
canım dolma küçükse 1 tanesi yarım dilim ekemk büyükse 1 tanesi bir dilim ekmek ederkızlar yorumunuzu istiyorum öglen yemegine lüften ne kadar yiyim sizce dolmadan ?
canım ayran yağlı deilse yoğurt yerine ayran içebilrsn şu diyetsyenlerinde porsiyon hesabını anlamadım gtti tmm porsiyonda 6 kaşık mı 2 kaşıkm ı ne yaniii Allaaah aalaaaaaahh kızdım şimdiiiiherkese afıyet olsun;
yedım ogle yemegı patlamak uzereyım.
4-5 yk etlı t.fasulye (cok yaglı degıldı)
salata
300 ml ayran
kepek ekmegı getırmemısler ( 1 lokma beyaz ekmek aldım)
yemek toplamda 10 kasık falandı porsıyonları buyuk yanı dunku gıbı.ben yarısını boldum yarısnı yedım. salata da oyle. kalanları aksam 6 da cıkmadan yıyecegım.
2 ogunde ayran ıcebılır mıyım ? sabah kahvaltıda sut ıctım gece yatarkende ıcıyorum. ayran benı cok tutuyor ıcmemde sakınca var mı? dıyetısyen bana 1 porsıyon yogurt = 2 bardak ayran demıstı.
afiyet olsun bebikkkkkk bende bugün kendime sütlü türk kaaaaaavesi yapicciiiiimmmm süt kazılıktan dolayı pek içemiodum ama bu gün içiciğiiiimmmiveetttt sabah kahvaltımıııı veeee ara öğünümü yazmamışım fambıkla fingirdemektennnn burada bulunma aacımızı unutmayıııp hemen yazıyoriiiiiiiiiiiiiim:82::82::82:
sabah kalkınca (8.30)
2 kuru kayısı 200ml su
kahvaltım
2 inncecik dilim hindi salamı ( fambıkk kıldan ince anladın sen onu)
2 tane yağsız yeil zeytin ( yağda yüzmüyodu eternonunkiler gibi)
1,5kk yağsız beyaz peynir
2 salatalık
1 köy biberi
3 halka dilim domates
1 dilim çok tahıllı ekmek
kahvaltıdan sonra yeşil çay
ara öğün
1 fincan Türk kahvel-tarçınlı yağsız süt
1 elma
şimdiye kadar da 1,5lt su içtim
hugocuğum için çok üzüldüm kötü niyetli birşey de yazmamış aslında kçşe yazarının yazdıklarını aktarmış ama kaç gün aramızada olmayacak acaba
merhaba kızlar
öğleye kadar okulda
1 simit
1 üçgen peynir
100 ml şekersiz çay
1 elma yedim
öğlen menüm
2 küçük dilim kepek ekmekle yapılmış 1dilim kaşar peynirli ketçaplı yağsız tost
250ml ayran
1 domates
1 yeşil biber
herkese afıyet olsun;
yedım ogle yemegı patlamak uzereyım.
4-5 yk etlı t.fasulye (cok yaglı degıldı)
salata
300 ml ayran
kepek ekmegı getırmemısler ( 1 lokma beyaz ekmek aldım)
yemek toplamda 10 kasık falandı porsıyonları buyuk yanı dunku gıbı.ben yarısını boldum yarısnı yedım. salata da oyle. kalanları aksam 6 da cıkmadan yıyecegım.
2 ogunde ayran ıcebılır mıyım ? sabah kahvaltıda sut ıctım gece yatarkende ıcıyorum. ayran benı cok tutuyor ıcmemde sakınca var mı? dıyetısyen bana 1 porsıyon yogurt = 2 bardak ayran demıstı.
öğle menüm
şehriye çorba(of çok yağlı yapıyolar bunu yaaa)
tavuk pirzola
garnitiür
akşam balık yiyecektim iki öğümünde de et olacak netcezzz
Selamlar, moralim bozuk ama vazgeçmiş değilim artık bu şekilde yaşamaya adapte oldum.
25 günde vere vere 700 gram vermişim.Adet zamanı olduğu için mi bilmiyorum, ama ne kaçamağım var ne aç duruyorum.sporsuz 1 günüm geçmiyor.Oysa yıllardır ilk defa göbeğim gitmeye başladı. fakat kilom aynı65,900 gram nasıl olur ya ((
güzel canım afiyet olsunnnnnnnnkendi 2 ara yapmış bana 4 kayısıdan oluşan 1 ara yaptırdı,midem kazınıyo açlıktan 1 elmayı çok gördün bana di mi,senden daha şişkoyum diye mi ezik ezik ezikliyon beni
kızlar tatlı ıhtıyacıhıssedınce nestle nesfitin meyvelı olanı var ya onun ıcınde lokum gıbı bıseyler var.onarda yıyorum 1-2 tane. kotu m yapıyorumm
e ama 4 kayısı epey şekerli bi de elma olsa çok olacaktı süt falan olsa olurdu yağsız şeker yok bişey yokkk delüüü senin iyiliğin için söylüyoruz hemen vızıkdamaaahem benimkiler farklı besinn bir arad okadar meyve çok olurdu
canım onlar çok şekerli 1-2 tane olsa sorun değil gerçi de tarçınlı yağszı süt içebilirsin o da çok güzel gideriyor ttalı ihtiyacnı ya da yoğurtlu portakalll mmm nefisss
merhabalar hocam afıyet olsun sımıt yemıssınız ya koruma programında oldugunuz ıcın mıben cok severım sabahları sımıtle kahvaltı etmeyı yıllardır kahvaltım sımıt peynırdıı.15 gundur sabah erken normal kahvaltıya alıstım ben :90::90::90::90::90:
merhaba kızlar
öğleye kadar okulda
1 simit
1 üçgen peynir
100 ml şekersiz çay
1 elma yedim
öğlen menüm
250ml ayran
1 domates
1 yeşil biber
afiyet olsun farmasiciiiiimmmm korumada olmak böyle bişey işteeee canının istediğini yee dengele gitsin ohhhhhhhhh afiyet olsunnn
heeeeeeeee ondan dediydin yani,ona da mı dikkat ediyosunuz kızzzzAaaaa ben hiç şimdiye kadar öyle düşünmemiştim ,eğer meyve hakkımı bitirmediysem nasıl olsa meyve deyip yiyodum 2 meyveyi üst üste tamadır ozmannnn
ayyyyyyyyyy evet yaaa portakallı,tarçınlı yoğurttttttttttt süperhaftasonu gelsede yesem ara öğüncüğümde
merhabalar hocam afıyet olsun sımıt yemıssınız ya koruma programında oldugunuz ıcın mıben cok severım sabahları sımıtle kahvaltı etmeyı yıllardır kahvaltım sımıt peynırdıı.15 gundur sabah erken normal kahvaltıya alıstım ben :90::90::90::90::90:
cnm o gibi şeyleri yedkçe yiyesin gelir kısa süreliğine bastırır ama tarçın bir mucize geçen tvde dr. yine söyledi kan şekerini dengelem kiçin tarçın tarçınlı süt tarçınlı yoğurt portakal tarçınlı yeşilçay..kısaca tarçınnnnnnkızlar tatlı ıhtıyacıhıssedınce nestle nesfitin meyvelı olanı var ya onun ıcınde lokum gıbı bıseyler var.onarda yıyorum 1-2 tane. kotu m yapıyorumm
merhaba kızlar
öğleye kadar okulda
1 simit
1 üçgen peynir
100 ml şekersiz çay
1 elma yedim
öğlen menüm
250ml ayran
1 domates
1 yeşil biber
[/B]
sağolasın bitanem darısı tez zamanda başınıza inşallah canım benim
olur canım portakal suyu ilede olur
ayranlada olur ben pek sevmem ayranla ama abim hep içer öle olabiler yani.
canım dolma küçükse 1 tanesi yarım dilim ekemk büyükse 1 tanesi bir dilim ekmek eder
canım ayran yağlı deilse yoğurt yerine ayran içebilrsn şu diyetsyenlerinde porsiyon hesabını anlamadım gtti tmm porsiyonda 6 kaşık mı 2 kaşıkm ı ne yaniii Allaaah aalaaaaaahh kızdım şimdiiii
afiyet olsun bebikkkkkk bende bugün kendime sütlü türk kaaaaaavesi yapicciiiiimmmm süt kazılıktan dolayı pek içemiodum ama bu gün içiciğiiiimmm
çok zürmez cnm 24 saattr bence en fazla 3 gün ama sanmam .
evetaramıyapıyom
yagsız süt
türkkaveli
3sunta bisküvi
öğlen yemeğim
4 5 kaşık tavuk ciğeri yemeği
4 kaşık makarna
5 kaşıkta yoğrt
ara öğün yarım simit yedim ekmek hakkım nasıl kızlar,gerçi akşamlar ekmek yemiyorum geneldede yiyeceğim tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?