60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kalkerkenmı yoksa yatarkenmı yemekten oncemı sonra kısacası nasıl kullanıcaz 1 tatlı kasıgı keten tohumu bı tatlı kasıgı yogurtmu

canım farketmez ne zaman yersen ye normal yediğin yoğurdun içine koy miktarı öenmli değil ister bir ister 2-3 farketmez

aksam yemegımı yemıs bulunuyorum;

5 yk etlı taze fasulye
salata
200 ml ayran
2 lokma beyaz ekmek

bugun ıctıgım ayran 500 ml (sutasın tam yaglı yazıyo ustunde )

aksamda bır meyve yerım gece de sut ıcerım yatmadan

bu arada benım agzımın ıcı yara oldu yanaklarımın oraları vıtamınsız mı kaldım acaba.

afiyet olsun canım bir kepçede çorba içseydin keşke inşallah yatana kadar acıkmazsın

merhaba kızlar 30 dk kondüsyon bisikletime de bindim.

7 antep fıstığı
2 kuru erik yedim

Son düzenleme:
canım sabah güzel de öğlen banada az geldi. birde diyet büsküvilerin adedi de öenmli çünkü onlarında 3-4 tanesi 1 dilim ekmek edio ona göre çok masum deiller yani. keten tohumunu direk yoğurda karıştam cnm sıcak suda ısla 1-2 saat yumuşasın. yada ıslayacak vaktin yoksa havan da ez günde 1 tk yı geçmesin fazlası selülit yapıo hemde hergün yeme vücut alışmasın ben öle yapıorum 2-3 gün arayla istediğin vakit yiyabilrsn sabah yemek en mantıklısı ama.

afiyet olsun canım aahhh işte ondan sordum ya ben çok yağlı o yağlı yoğurttan yapılıo dikkat et bebem çok tüketme arada al yoğurt yiyemediğin günler fln ama her zman içme.afiyet olsun. sanmıorum ben vitamnsiz kaldığını herşeyi yiosun demi et tavuk balık sebze süt bakliyat .benmde olmuştu bi ara tuzlu su ile gargara yap yada dayanabilrsen direk al tuzu üstüne bas sonra yıka ağzını ben öle yaptım 2-3 günde geçtigeçmiş olsunn

afiyet olsun canım bir kepçede çorba içseydin keşke inşallah yatana kadar acıkmazsın

tamam canım saolasın amann ayran deyıp gecıyordum bak sen o kadar masum degılmıss yanı.yanı yemeye calısıyorum dedıklerını ama bende sanırım takıntı oldu bu saglıklı yasam her yedıgımde bı sey arar oldum aman onu yersem oyle bunu yersem mıdem bulanıyo artık cok yıyemıyorum canım ıstemıyor.ıkı alıyorum tıkanıyorum.netcez

menü güzel afiyet olsun
ayrıca canım geçmiş olsun , dediğin gibi vitamin eksikliği olması muhtemel

akşam menümde
tavuk ciğeri
bulgurlu ıspanak
yoğurt olacak nasipse

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi tatiller belki hafta sonu girebilirim hoşçakalınnn
güle güle nugiiiiiimmmm seni özliiiiciiiiğiiiimmm

merhaba kızlar 30 dk kondüsyon bisikletime de bindim.

7 antep fıstığı
2 kuru erik yedim

afiyet olsun cnm ohh sporun içinde tebrklerr.süperrr erisin yaşpastalarrr:):):)

hımm tmm tatlım tesekkur ederım sagol
canım dikkat et 1 tk yı geçmeyecek bir de dişlerin iyice ezman lazm yerken işe yaraması için içindeki etken maddenin dışarı çıkması lazım yani ya ezeceksn havanda yada suya ısla.birde hepsini dövme yiyeceğin kadarını döv.ve hemen ye bekletmemek gerekio ezilmiş bi şeklde.

Son düzenleme:
ya her seferinde bıkıyorum artık bozup yeniden başlamaktan kendime yeminler edir tutamamaktan..
herşey güzel gidiyodu ama okuldaki lanet çalışmalar sonunda o kadar yoruldum ve enerjim o kadar tükendi ki gözüm döndü yine o kadar yemek üstüne çikolata yedim:SS ya kızlar belki sizde bıktınız amaa ben sormaktan bıkmıcam sanırım..şu körolası iştahımı nasıl kapatıcam allah aşkına yaaa??
not: az ama sık ye böylece acıkmazsın diceksiniz biliorum ama hafta boyunca böle yaptım zaten..yararı da oldu ama çok halsiz ve açken gözüm hiçbişeyi görmüyo..ne az yemek ne açlığımı elmayla bastırmak..anlıcağınız benim motivasyona ihtiyacım var

merhaba kızlar..
anca oturdum valla çok hareketli bir gündü..

sonuçlarımı aldım..
tiroit düşmeye başlamış ama kollestrol yükselmiş..
diyet ve spor yapacaksın dedi..
diyetisyenden randevu aldım.. 18 marta..
sporu da sanırım bi salona gideceğim..
işte böyle.. şimdi benim oğlan bağırıyor..
sonra gelebilirsem yediğimi içtiğimi de yazarım..

haftada bir gün canının istediklerini yeme hakkın olursa aşarsın çok abartmicaksın ama bende senn gibiydim o şekilde atlattım haftada bir gün serbest bırakmama ragmen 20 günde 4 kilo verdim yeni diyetimde geçen yaz da 10 kiloyu öyle verdim.. bir de böyle dene bence.. denemekte fayda var.. canım bir şey istedi mi kendimi zapdetme konusunda kolaylık sağlıyor serbest güne kadar erteleyebiliyorum. belki sende de işe yarar cnm..

canım kasma kendini önce kendine inan bende başta öleydim inan nasıl yapıcam nasıl edicem diodum ama alışıo insan yeterki gerçekten inan.bu iş beyinde bitio
sigara bırakmak gibi bu kilo vermede .beyinde bitirosan gerisi kolay
ana öğünlerde kuvvetli yednmi aralarda abartmadan yersin acıktıkca ağzına at bişi.
3 ana 3 ara öğün öğün araları 2.5 saat ortalama.zaten acıkmıosun.kasma kendini hiç bişi yasak deil
hafta sonu tartıl kilo verdiğini gördüğün anda ödül ver kendine ben hep öle yaptım.çok şükür gtti hepsi.yaparsın cnm.birde durayı takip etmelisin sıkı sıkıya atlamadan öğünleri yazıp oku brayı kolay gelsn

geçmiş olsun canım.yürüyüş yaparsan kolestrolünede iyi gelir kilo vermenede.inaşşallah düşer oda devam et cnm yılmak yok yola devam.birde bitk,lerden yrarlanabilrsn kolestrol için. işe yarıo abimde çok yüksekti düşürdü o yürüyş ve bitkilerle.

akşam yemeğim kızlarr

1 kpçe buğdaylı mercimekli çorba
4 yk kıymalı bulgurlu pırasa
2 yk bakla
1/2 dilim yoğun tahıllı ekmek(1 dilim di hakkım ama bulgur buğday derken çok doydum bitremedim)
2 yk yoğurt

2 yk tavuk ciğeri
3 yk bulgurlu ıspanak
3 yk yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…