afiyet olsun hocam
2 yk tavuk ciğeri
3 yk bulgurlu ıspanak
3 yk yoğurt
canım farketmez ne zaman yersen ye normal yediğin yoğurdun içine koy miktarı öenmli değil ister bir ister 2-3 farketmez
tebrk ederim canım yolununun devamı gelsinnn inşallahhKızlar çizelgemi değiştirdim ve artık 65.8 kiloyumAslında 65 kiloyken yapıcaktım kaçamağımı ama regl dönemim olduğu için bugn dayanamayıp yaptım:26: ama zaten regl bitince 65 kiloya düşerim gibime geliyor bi sonraki kaçamak 11 mayısta 64 kiloyu görürsem olcak
canım öğütmeden bi anlamı yok içindeki etken madde dışarı çıkması lazım.ve 1 tk nı geçmemesi lazım fazlası selülit yapıo.ay ben yapıyorumonu çok güzel tadıda ben beyniyorum ama öğütülmeden daha güzel kıtır kıtır
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.merhaba kızlar..
anca oturdum valla çok hareketli bir gündü..
sonuçlarımı aldım..
tiroit düşmeye başlamış ama kollestrol yükselmiş..
diyet ve spor yapacaksın dedi..
diyetisyenden randevu aldım.. 18 marta..
sporu da sanırım bi salona gideceğim..
işte böyle.. şimdi benim oğlan bağırıyor..
sonra gelebilirsem yediğimi içtiğimi de yazarım..
afiyet olsun hocahanım menün gayet güzelakşam yemeğim kızlarr
1 kpçe buğdaylı mercimekli çorba
4 yk kıymalı bulgurlu pırasa
2 yk bakla
1/2 dilim yoğun tahıllı ekmek(1 dilim di hakkım ama bulgur buğday derken çok doydum bitremedim)
2 yk yoğurt
çok güzel afiyet olsun canım2kk burma kadayıf yedim
Kızlar çizelgemi değiştirdim ve artık 65.8 kiloyumAslında 65 kiloyken yapıcaktım kaçamağımı ama regl dönemim olduğu için bugn dayanamayıp yaptım:26: ama zaten regl bitince 65 kiloya düşerim gibime geliyor bi sonraki kaçamak 11 mayısta 64 kiloyu görürsem olcak
tebrikler canım devamı gelsin hayırlısıyla inşallah
teşekkür ederim canım umarım ben de bi gün senin kilona ulaşabilirimGerçi senin kadar çaba sarfetmem laızm bunun için galiba ama
Tebrik ediyorum seni de koruma döneminde olmana rağmen yediklerine dikkat ediyorsun...Ama itiraf etmem lazım özellikle senin menüleri çoğu zaman okumadan geçiyorum çünkü benim şimdilik yememem gereken çok şey var içinde
geçmiş olsun canım.yürüyüş yaparsan kolestrolünede iyi gelir kilo vermenede.inaşşallah düşer oda devam et cnm yılmak yok yola devam.birde bitk,lerden yrarlanabilrsn kolestrol için. işe yarıo abimde çok yüksekti düşürdü o yürüyş ve bitkilerle.
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.
sağdaki tam bana benziyo vallaaaaaaaaaa:118:
şu esner gibi yapan da kuki olsun:120:
kaçamak yaparken neruşun çikolata yiyişi de şöyle olsun:125::125::125:
çok gombrik ya
hadi kızlarrr görüşürzzzzzzzzzzz
,hepinize iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrr,ben haftasonu azcık kaçmak yapmak istiyorum,sanıırm yapıcam çokomel yemek istiyorummmm onu yicem pazar günü,şöyle yicem bi de:125::125::125::125::125::125::125::125:
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok canım değilim yarın çalışmama haftamdiğer hafta burdayım yarın misafirlerim gelcek öğleden sonra akşam yoğunum hazırlık yapıcam e bendede biraz kaçamak olur gibime geliyo.ama yarından itibaren koşu bandını sıklaştırıcam şu misafir stresi geçsinde üzerimden :18:
Kızlar çizelgemi değiştirdim ve artık 65.8 kiloyumAslında 65 kiloyken yapıcaktım kaçamağımı ama regl dönemim olduğu için bugn dayanamayıp yaptım:26: ama zaten regl bitince 65 kiloya düşerim gibime geliyor bi sonraki kaçamak 11 mayısta 64 kiloyu görürsem olcak
canım geçmiş olsunnn bence de diyetisyen de olunca inşallahhh güzel güzel sağlıkla gidecek kilolarrrr:13::13:Teşekkür ederim kızlar.. işte diyetisyen yardımı da alınca daha süper olacak...
ii geceler herkese
20 dk tempolu bisiklet
20 dk tempolu yürüyüş
100 mekik biraz dambıl we azcık da plates topuyla oynadım geldim
500 ml su içtm
yarım kupa ılık suya elma sirkesi karstrdım içtm
simdi de 5i bi yerde çayımı iççem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?