60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar çizelgemi değiştirdim ve artık 65.8 kiloyumAslında 65 kiloyken yapıcaktım kaçamağımı ama regl dönemim olduğu için bugn dayanamayıp yaptım:26: ama zaten regl bitince 65 kiloya düşerim gibime geliyorbi sonraki kaçamak 11 mayısta 64 kiloyu görürsem olcak

sabah sıck suyumu içtim sonra
1tane simit(yarısından biraz fazla)
lor peynir
domates taze naneli
2 zeytin
1çk kadar bal
ara öğün
yeşil çay 6 tahıllı yulaf bisküviden 4 tane kadar
öğle
mercimek çorbası
tavuk sote
akşam
1kase special k
2 3 kaşık bulgur pilavı yemeyi düşünüorum ama geçmi oluo acaba 20.00gibi geçmi kaldım biraz ama gözüm kalır yemezsem
10 gibi de 1 elma yerim artık
bie de 2 km yürüdüm yürüyüşün 1 km yokuştu bayağı zorlandım ama daha çok enerji harcadığımı hissettim yani 4km yürürken bukadar yorulmamıştım:26:

aksam ne yiğcem acaba en son ara öğünde sadece bitki çayı içtim okadar elmamı yıne unutuverdim dısarıda çıkamadım acayip yogundum bugün ama eve gidince telafisi olcak sanırım

tebrk ederim canım yolununun devamı gelsinnn inşallahh

ay ben yapıyorumonu çok güzel tadıda ben beyniyorum ama öğütülmeden daha güzel kıtır kıtır
canım öğütmeden bi anlamı yok içindeki etken madde dışarı çıkması lazım.ve 1 tk nı geçmemesi lazım fazlası selülit yapıo.

herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları diliorum pazartesi görüşmek üzereeeee hoşcakalınn:79::79:

herkese

geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.
afiyet olsun hocahanım menün gayet güzel
2kk burma kadayıf yedim
çok güzel afiyet olsun canım

tebrikler canım devamı gelsin hayırlısıyla inşallah

tebrikler canım devamı gelsin hayırlısıyla inşallah[/QUOTE]

teşekkür ederim canım umarım ben de bi gün senin kilona ulaşabilirimGerçi senin kadar çaba sarfetmem laızm bunun için galiba ama

Tebrik ediyorum seni de koruma döneminde olmana rağmen yediklerine dikkat ediyorsun...Ama itiraf etmem lazım özellikle senin menüleri çoğu zaman okumadan geçiyorum çünkü benim şimdilik yememem gereken çok şey var içinde

TAM GÜNÜN LİSTESİ

sabah kalkınca
2 kuru kayısı
500 ml su

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çk bal
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 yeşil biber

okulda

ara: 1 simit
1 üçgen peynir
100 ml şekersiz çay

ara: 1 elma

öğlen menüm

1 adet yağsız tost ( 2 küçük dilim kepek ekmeği ,1 dilim kaşar peyniri ketçap)
1 domates
1 yeşil biber
250 ml ayran

ara: 1 kuru kayısı , 100 ml şekersiz çay
ara: 1 portakal ,250 ml su

ara: 4 fındık
4 kaju
2 badem
2 çekirdekli siyah kuru üzüm

ara:1 kk cevizli revani
3 tatlı kaşığı tavuklu pilav
250 ml su

ara:7 antep fıstığı
2 kuru erik
ara: 1 elma

akşam menüm

2 yk tavuk ciğeri
3 yk bulgurlu ıspanak
3 yk yoğurt

akşamki menüm
1 domates
3 çatal labne peynr (light)
4 zeytn
şekersz çay
500 ml su
bde 7-8 normal bisküvi :18:
haftaya eve gitcem bakalım kilo verebilmiş miyim
ayrıca regl olcam tatlı çekio canım ama yemicem

tebrikler canım devamı gelsin hayırlısıyla inşallah

teşekkür ederim canım umarım ben de bi gün senin kilona ulaşabilirimGerçi senin kadar çaba sarfetmem laızm bunun için galiba ama

Tebrik ediyorum seni de koruma döneminde olmana rağmen yediklerine dikkat ediyorsun...Ama itiraf etmem lazım özellikle senin menüleri çoğu zaman okumadan geçiyorum çünkü benim şimdilik yememem gereken çok şey var içinde
[/QUOTE]

canım benim kıyamam sana tabiki seni olumsuz etkileyecekse niye okuyacaksın ki tatlım benim .
ama burası da zayıflama topiği ben korumadayım .artısıyla eksisiyle yediklerimizi gizlememek lazım diye düşünüyorum . çünkü aksi halde samimi olmamış oluruz değil mi canım
sana başarılar diliyorum herşey gönlünce olsun canımcım

kızlar şimdilik hoşçakalın eşimle şöyle dışarıya çıkacağız bahaneyle yürüyüp gelelim

canım benim kıyamam sana tabiki seni olumsuz etkileyecekse niye okuyacaksın ki tatlım benim .
ama burası da zayıflama topiği ben korumadayım .artısıyla eksisiyle yediklerimizi gizlememek lazım diye düşünüyorum . çünkü aksi halde samimi olmamış oluruz değil mi canım
sana başarılar diliyorum herşey gönlünce olsun canımcım
[/QUOTE]

Tabii ki de paylaşmalısın burda menüleriniAyrıca bazen motivasyon olsun diye bakıyorum menülerine de senin kilona gelince ben de böyle menüler tüketebilirim diye düşünüyorumSakın verdiğin kiloları geri alma canım ne kadar zor veriyoruz onu hatırla

yürüyüşümü de yaptım geldim

1 elma
2 fındık
1 fıstık
1 kaju

2 küçük kare (10 -11 gr) üzümlü bademli fındıklı bitter çikolata

500 ml su

geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.

Teşekkür ederim kızlar.. işte diyetisyen yardımı da alınca daha süper olacak...

ii geceler herkese
20 dk tempolu bisiklet
20 dk tempolu yürüyüş
100 mekik biraz dambıl we azcık da plates topuyla oynadım geldim
500 ml su içtm
yarım kupa ılık suya elma sirkesi karstrdım içtm
simdi de 5i bi yerde çayımı iççem

sağdaki tam bana benziyo vallaaaaaaaaaa:118:
şu esner gibi yapan da kuki olsun:120:
kaçamak yaparken neruşun çikolata yiyişi de şöyle olsun:125::125::125:
çok gombrik ya

ay ben bunu yeni gördüüüm gider ayak neler yumurtlamış fambığımmm yaaa yirimben onu yirimmm ahanda özledimmm fambık özlemim depreştiiiiiiiiiiiiiiiiiii:97::97::97::97::97:

:125: inşallah çok yimesssssss:97::97::97::97:

kolay gelsim nugiiiiiiim seni de hasret ve özlemle bekliyciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim uğrarsın umarım yarınnn:97::97: başla kuzum ne güzel beşlamıştın hafta içi devamı da gelsin inşallahhhhh

canıııııım tebrik ederim bence de reglden dolayı fzla da çıkmışsınıdırrr iyi etmişsin böyle bir zaman denk gelmesi iyi olmuş afiyet olsunnn umarım başka kaçamak olmadan atlatırsın bu döneimi yalnız 11 mayısa daha 2 ay 1 hafta falan var:26::26: 64 e ne kalmış ki zira biz marttayız bence rahat verirsinnn hatta giçersin bile canımmm inşallah sağlıklaaa:13::13:gidecek inşallah tüm yağlar,fazla kilolarrrkurtulucazz hepsinden inşallah:13::13:

Teşekkür ederim kızlar.. işte diyetisyen yardımı da alınca daha süper olacak...
canım geçmiş olsunnn bence de diyetisyen de olunca inşallahhh güzel güzel sağlıkla gidecek kilolarrrr:13::13:

ohhhh spor da yapılmışşşş maşallah kuzummmm:13::13::13:

ohhhh spor da yapılmışşşş maşallah kuzummmm:13::13::13:[/QUOTE]
tesekkür ederim :)
yarın okul da yok süpper bi haftasonu kahwaltısı yapıcam inş.
çok öptüm

Ben de bugünü tam liste yazayım

sabah kalkınca

2 kuru kayısı 250ml su

kahvaltım

2 çok ince dilim hindi salamı

1,5kk yağsız beyaz peynir

2 tane yağsız yeşil zeytin

1 dilim çok tahıllı ekmek

2 salatalık

1 köy biber

3 halka dilim domates

kahvaltıdan sonra yeşil çay

1.ara
1 elma

1 fincan Türk kahveli TARÇINLI yağsız süt

öğle yemeği

5yk kıymalı bezelye

2yk bulgur pilavı

1 dilim çok tahıllı ekmek

1 kase yoort

2 köy biberi

3. ara

1 kuru kayısı

1 kudüs hurması

10 tane yaban mersini

4. ara (3.den 1 saat sonra)

3 tane mısır-prinç patlaklı eti form çıtırı ( 1 dilim ekmek ediyor)

akşam yemeği

200gr kadar ızagara levrek (eti 200gr vardır)

5 tanecikkk minnaaakkk kızarış hamsi (hepsi bir el ayası kadardır boy pos en olarak toplam )

bollll karışık yağsız salata

bolll roka

ayrıca bugün 3lt kadar su içtim ve 1 mil lesie+45dk koşu bandı olmak üzere toplam 1 saat sporumu yaptımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…