60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allahtan benim gözümün önünde bişi yiyen olmuyo işyerinde odamda yalnızın istediimi istediim saat yiyebiliyorum gerçi çatkapı patron gelebilir oda çok sık olmuyo zatti benim. için sorun evde yani h sonları eşim gelince oluyo muhakkak bi yerde kaçamak oluyo

:111::113::121::124::124::124::124::123::123::123::123::123::131::131::131::118::118::118::118::118::118:
çok güzelllllll buldummmmmmmmmmmmmmmmşu üçlü biz olalım
:118:

afiyet olsun neruşum ne güzel dengelemişsin herşeyi:109:

iş yerinde hatalı bir iş yaptım kızlar morelim o kadar bozukki anlatamam sizde hata yapınca böyle oluyo musunuz karnım gurulduyo boğazımdan su bile geçmiyo şuan,faturayı fazla kesmişim gerçi karşı taraf bişi demedi ama ben çok üzüldüm nedeni dikkat ettiğim halde hata yapmam

hadi kızlarrr görüşürzzzzzzzzzzz
,hepinize iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrr,ben haftasonu azcık kaçmak yapmak istiyorum,sanıırm yapıcam çokomel yemek istiyorummmm onu yicem pazar günü,şöyle yicem bi de:125::125::125::125::125::125::125::125:
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben geeeeeeeeeeeeelldimmmm güzellik uykumu uyudum ohhhhhh..siz naptınız bakem?
fambıkkkkk bişiler bulmuşsun gene ne yaramazlık yaptınız bakiim?hemen geçmişi okuammam lazım hemnnnnnnn

güle güle kuzum iyi tatiller sana :87::87:

:111::113::121::124::124::124::124::123::123::123::123::123::131::131::131::118::118::118::118::118::118:
çok güzelllllll buldummmmmmmmmmmmmmmmşu üçlü biz olalım

biz di miiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyysen gitcen şimdiiiiiiiiiiiiiiiben de spor yamaya gidiyorummmm seni özliycemmmmm beni unutmmaaaaa:123::131::118:

afiyet olsun neruşum ne güzel dengelemişsin herşeyi:109:
mersi nugiiiiim sen ayrın burdasın mıııııııııııı

yok canım değilim yarın çalışmama haftam diğer hafta burdayım yarın misafirlerim gelcek öğleden sonra akşam yoğunum hazırlık yapıcam e bendede biraz kaçamak olur gibime geliyo.ama yarından itibaren koşu bandını sıklaştırıcam şu misafir stresi geçsinde üzerimden :18:

merhaba kızlar öğleden sonra okulda
1 kuru kayısı
100 ml şekersiz çay

şimdi evde
1 portakal
250 ml su
afiyet olsun cnm

neruşşşşşş,nugiiiiiiiiiiiiiiii,kukiiiiiiiiiii özledim sizi ben amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:haftasonuda göremicem siziiiiiiiiiii,ses verin azcıkkkkkkhadi sarılalım sıkı sıkı
verdim seeeeeeeeeeeeessss
şimdi

2 badem
4 kaju
4 fındık
2 çekirdekli siyah kuru üzüm
afiyet olsun canımm

ayyy canım çok saol bebişim rengarenk toplarım lastiklerim olduuuuhhhhuuuuuuu(bu da benim sevinme nidaamm)

iyi bi ses geldi çok şükür,kukiminde uykusuna gireyimmmm e mi
valla gridin kıssss.o senmiydin ara ara uyandım bi rahat uyuyamadım demek sendin o

afiyetler olsunnnn bebeeemmmm.bende gelince inşallah umreden havalarda sısınmış olcek inşallah parkta yürülyüş yapcem kocişle de yüzmeye başlıcaz pilatese zaten devam taş olmak istioruummmmmm
güle güle fambıııığımm bende seni özliiicem hafta sonuuuu güzel tatlı kızınla güzel vakit geçirirsin inşallhh öptümm çokkkkk

hoşgeldin kuki:119:

hoşbulduk nugiciğiiiiimmmm

selam kızlar
kahvaltım 09:10
1 tane yumurta
3 tane yesil zeytın
2 tane sıyah zeytın
kk yagsız peynır
avuc ıcı halep ekmegı

ara ogun dıyet bıskuvı

oglem yemegım 12:45
2 yk plav
4 yk nohut
2 kasık yogurt

ara ogun 15:10
dıyet bıskuvı

az oncede portakal yedım
kızlar KETEN TOHUMU aldım nasıl kullanıcam

canım öğlen az olmuş bir dilim ekmek daha yiyebilirdin afiyet olsun keten tohumunu yoğurdun üstüne döküp yiyorlar bi tatlı kaşığı yada iki tatlı kaşığıda olabilir miktarı değişiyo canım aslında sen ilk önce bir tk başla denersin bi baktın olmadı 2 tk çıkar

sabah kalkerkenmı yoksa yatarkenmı yemekten oncemı sonra kısacası nasıl kullanıcaz 1 tatlı kasıgı keten tohumu bı tatlı kasıgı yogurtmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…