60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cicimmmmmmm yaaaaaa evetttttttt ben de seniiiii özlerimmm kim bana sabah şiirleri yazacakkkkkkk ahhhhhhh ahhhhhhhh fambıksız bir haftasonu

:

iyi bi ses geldi çok şükür,kukiminde uykusuna gireyimmmm e mi

ahhhh ahhhhh beklemekkkkkk....var mı daha ğır bir yükkk zamanı çekmek kadarrrrr fambııııııııııııııııııııııııım seni özliyceeeeeeeeeem

hah çıkırtttt çıkırttt ezicez yağları her yanımız kaplayannn iğrenşşşş yağ pötürüklerinden kurtulucazzzzzzzzzzzzz:13::13::13:

elmamı yedim şimdiiiiii
şu ana kadar 2 lt suyumuda içtimm,bi de spor yaparken evde 500 ml içerimm yeter artıkınn

dün de dediğim gibi senin oda arkadaşını beypazarına göndererliiiiiim kurusun gelsin

yok artık o arkadaşına sadece oha demek istiyorum ve onu yeterince kurumamış gibi neruşun dedigi üzere beypazarına gönderelim gitsin hatuna bak yaa masasında kaşar dilimliyor ben böle bişi ne duydum ne gördüm ohannesburgerler aşkınaaaa

işlerim vardı kızlarcım
yoktum o yüzden

ben de az önce leblebü yedim 5-10 kadar

bugün de benim spor günüm

bi 50 dk kadar koşu bandında yürüyecem inşallah :))

laptopu koyar bi dizi açarım karşısında, o zaman sıkılmadan yürüyorum çünkü

görüşmek üzere kızlar sporumu yapayım vaktiyle yemeğimi de erken yiyeyim nasipse inşallah kendinize çok iyi bakın

öğle yemeğimi yazmamıştım

5yk kıymalı bezelye yimaaaa

1 kasee yooort

2yk bulgur pilavı

1 dilim ekmek

2 tane köy biberi

bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek yemiştim öğlen de 2 dilim oldu etiii 3

2 lt su içtimşimdiye kadar birazdan sporumu yapıcam inşallahhhhhh

Son düzenleme:

benim oda arkadaşalarımda her Alalhın günü sabahları ya toplanıp,simit ya poğaça yada koccaaaaaaaaaa yengen tost yerler,öğle yemeği dönüşü ekmek poşetleriyle gezerler,bide akşam kahve keyfi yapıp çikolataları hüpletirlerrrrrçalışmak ne zor ya evdeyken en azından gözünün önünde takur tukur,kokulu bişey yiyen kimseler yokkkk

bende istiyom yaa şiir :84::84::84::84:

afiyet olsunn topişimeeeeeeee

aynen valla.....yani beni düşünün bir de burda :84::84::84::84:

canım ben bu hafta 4 dilim yaş pasta yedim o yüzden tatlı hakkıma farklı tatlarla devam etmek istiyorum
inşallah herşey gönlünce olsun bitanem
inşallah cnm ya bende haftaya dogum günüm onda kulalncam tatlı hakkımı :13: inşallah bende snein gibi hedefime ulaşırım sabran zaferee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…