hım hocam sen ne öğretmeniydin ?
anaaaa guzum ya bende seni özledim bugün pek keyfim yok nedense öğleden sonra bişeyler oldu bana hiç bişey yapasım gelmiyo nedense bi durgunluk var bende farketmişsindir yazmıyorumda .haftaa sonu iyice dinlen fambımm yarın banada misafir gelecek akşama evde yoğun olucam yarına hazırlık yapıcam pazar günüde dinlenirim artıkım
cicimmmmmmm yaaaaaa evetttttttt ben de seniiiii özlerimmm kim bana sabah şiirleri yazacakkkkkkk ahhhhhhh ahhhhhhhh fambıksız bir haftasonu
:
neruşuma şiir söyliyemmm
Sahilden uzaklaşan,
Yüce dalgalar aşan
Beyaz kanatlı gemi.
Şimdi bocalıyarak
Götürüyor pek uzak
Bir yere sevdiğimi.
Ey gemi, senin için
Bir tek acı söz demem.
Ağlarım için için,
Şikayetler edemem.
Dilerim ki: Şu deniz;
Korkusuz, tehlikesiz
Geçilen bir yol olsun!
Kolların ufka açık;
Yürü, enginlere çık;
Rüzgaların bol olsun!
Gerçi sendin, bu sabah,
Ayıran ikimizi.
Fakat yine sensin, ah,
Kavuşturacak bizi!
nugime don sütyen çıkarammmmmm
:92::92::92::92::92::92:
kukime pilates topu göndereyim
http://www.ekonomiksatis.com/img/urun/85CM.jpg
ben öğretmen değilim okulda çalışıyorum kalem odası memuruyum
iveeett çıkırrrt çıkırtt ezelim yagları çıkırrrttthamamböcee ezer gibi ıyyyk
sende de ne arkadaş varmış be babystar her allahın günü beypazarı kurusu yenir mi insanın için kurur. bide 1 kgluk kaşar mı almış yiyo ay hiç düşünemiyorum nasıl biri bu erkek mi kızmı ? kucaana koymuş koccaa kaşar lobunu götürüyo ayyy
iyi bi ses geldi çok şükür,kukiminde uykusuna gireyimmmm e mi
sorma canım dıyetımın ılk baslarında hersey cok guzeldı oda da tektım sonra yerım degıstı. arkadas 45-50 kılo arası bısey kız. yanı hergun hayretle ızlıyorum ıstısnasız sabah kahvaltısı paket paket altınbasak ıle baslıyor ogleden sonra 2 paket beypazarı kurusu + 1 kg kasar paketını masanın uzerıne koyuyor bıcakla kese kese yıyor.sonra aksam 5 gbı cın lokntasından yemegını soyluyor bırde onu yıyor bende burda katur kutur kafayı yıyorum:84::84::84::84::84::84::84:
dün de dediğim gibi senin oda arkadaşını beypazarına göndererliiiiiim kurusun gelsin
anladım canım çok güzel ilköğretimde misin ? lisede misin ?
[
sende de ne arkadaş varmış be babystar her allahın günü beypazarı kurusu yenir mi insanın için kurur. bide 1 kgluk kaşar mı almış yiyo ay hiç düşünemiyorum nasıl biri bu erkek mi kızmı ? kucaana koymuş koccaa kaşar lobunu götürüyo ayyy
ilköğretim..sen ne öğretmenisin?
neruşuma şiir söyliyemmm
Sahilden uzaklaşan,
Yüce dalgalar aşan
Beyaz kanatlı gemi.
Şimdi bocalıyarak
Götürüyor pek uzak
Bir yere sevdiğimi.
Ey gemi, senin için
Bir tek acı söz demem.
Ağlarım için için,
Şikayetler edemem.
Dilerim ki: Şu deniz;
Korkusuz, tehlikesiz
Geçilen bir yol olsun!
Kolların ufka açık;
Yürü, enginlere çık;
Rüzgaların bol olsun!
Gerçi sendin, bu sabah,
Ayıran ikimizi.
Fakat yine sensin, ah,
Kavuşturacak bizi!
nugime don sütyen çıkarammmmmm
:92::92::92::92::92::92:
kukime pilates topu göndereyim
http://www.ekonomiksatis.com/img/urun/85CM.jpg
öğle yemeğimi yazmamıştım
5yk kıymalı bezelye yimaaaa
1 kasee yooort
2yk bulgur pilavı
1 dilim ekmek
bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek yemiştim öğlen de 2 dilim oldu etiii 3
2 lt su içtimşimdiye kadar birazdan sporumu yapıcam inşallahhhhhh
yok artık o arkadaşına sadece oha demek istiyorum ve onu yeterince kurumamış gibi neruşun dedigi üzere beypazarına gönderelim gitsin hatuna bak yaa masasında kaşar dilimliyor ben böle bişi ne duydum ne gördüm ohannesburgerler aşkınaaaa
:111::111::111::111::111:
bu ne kız görmemiştim ben bunu ne gombrik bişeymiş,açlıktan gözüm dönünceki halime benziyooooo,açlıktan bişeyler arranırken kullanayım bunu
inşallah cnm ya bende haftaya dogum günüm onda kulalncam tatlı hakkımıcanım ben bu hafta 4 dilim yaş pasta yedim o yüzden tatlı hakkıma farklı tatlarla devam etmek istiyorum
inşallah herşey gönlünce olsun bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?