hoşgeldin cnm boyunu yaşıı hedef kilonu yaz bakalım tanışalımm:)
benm de baştan beri öleydi cnm hafta sonu eşim evde olunca geç kalkıoruz dışarı çıkıoruz derken bazen 2 ana öğün 39000 ara öğün bile oluotmamen bırakma ama atıştr sen yinede çok da bırakma kendini fuar da da olsan
hoşgeldin cnm sende yaz boy kilo yaş?
ayyy canım çok geçmiş olsun.nazarmı değdi fambık nugii?noldu kızlar?Allah tüm hastalara şifa versin sen azimli güçlü bi kadınsın bu kiloları sabırla inatla veren hastalığıda Allah ı izniyle yenersn boşver herşeyi kafayı takma at arkana gtsin demesi kolay biliorum ama herkesin dönem dönem hayatında böle sıkıntılar rahatsızlıklar yaşaması doğal.
afiyet olsun cnm.saralleyide görmedim sanma
ayyy inanmıorum yaaa. bi daha şikayet etseydin ne anladık biz demi?şikayet ettin düzeldi derken şimdi yine ...hay Allahh..ben de olsam çok sinr olurdum.neyse bakalım bi daha ne zman gtceksn?
ben pilatese geçiorum kızlar başlamak üzere hazırlıklarımı yapayımm
hosgeldın sekerım kac kılosun ve boyun nedır yaz bakalım ne yer ne ıcersın.yenı ewlısın galıba benım gıbı mutluluklar dılıyorum
Hoşgeldin
hoşgeldin cnm sende yaz boy kilo yaş?
günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar...noluyor bizim topiğe yaaa.hafta sonu gazabı...famircim geçmiş olsun bende dün akşan banyo yaptım aradan yarım saat geçmedi..hop başladı boğaz ağrısı çünkü tam iyleşmemişti 1 haftadır çekiyorum...bir hafifliyor bir artıyor...babystara sanada geçmiş olsun...
bu sabah 2 bardak ılık su
3 kuru kayısı ve metobolizmayı hızlandıran içcecekten yaptım kendime akşam onu içtim
1 dilim ekmek biraz penir çökelek 2 zeytin 1 tatlı kaşığı reçel
1 nescafe
şimdide yeşil çayımı ve 500 ml suyumu içicem
günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar...noluyor bizim topiğe yaaa.hafta sonu gazabı...famircim geçmiş olsun bende dün akşan banyo yaptım aradan yarım saat geçmedi..hop başladı boğaz ağrısı çünkü tam iyleşmemişti 1 haftadır çekiyorum...bir hafifliyor bir artıyor...babystara sanada geçmiş olsun...
3 kuru kayısı ve metobolizmayı hızlandıran içcecekten yaptım kendime akşam onu içtim
1 nescafe
Geçmiş olsun canım ben de 3 sene evvel vardı panik bozukluğu..
İlaç falan içtim .. 1 sene sürdü tedavi.. Şimdi iyiyim.. sen de çabucak kendine gelirsin inşallah.. Ama bir konuda haklısın bazı şeyleri kendin başaracaksın..
nugicim çok geçmiş olsun çok ince fikirli bir insan olmalısın . panik atak bozukluğu ve anksiyete bende geçirdim zaman zaman beni de yoklar. elinden geldiğince doktorun verdiği ilaç varsa kendini alıştırmamaya ve kendi gücünü kullanarak yenmeye çalış tatlım..
günaydın farmasi afiyet olsun
hoşgeldin cnm afiyet olsun kahvaltını biraz daha renklebndirebilrsn cnm.
afiyet olsun canımaman fambığımda gelmişşşşş hoşgeldim bebişimmm
hugocuk yok yine nerelerde acep?:44:nugimde gelmediii:44:
kahvaltım
1 kupa şekersiz açık çay
1 dilim kepekli 1 dilim yoğun tahıllı ekmek
4 zeytin
2 kk peynir çeşitleri
4 kuru kayısı
maydonoz nane
1 tk pekmez
2 yk yoğurt
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr,uamrım herkes çok çok iyidir,ben çok hastayım dökülüyorummm,belki izin alır giderim durumuma göre bakıcam,bademciklerim çok kötü
c.tesi sabah 63.8 geldim çok şükür 63 leride görebildim,hasta halimle sporumu bile yaptım cuma ve ctesi 50şer dk,pazar günü 30 dk yürüdüm(ancak dayanabildim)
mekik aletimide kullandım ancak karın kaslarım tutuldu,yaparken pek zorlamadı ama sonrasında karnım acayip tutulmuş,eşimle kızımla oyun oynarken azıck dokundular öldüm valla ağdıdanzamanla alışacak sanırım yapa yapa
sabah kahvaltım
kendi yaptığım kepekli poğacam vardı ya buzluğa atmıştım 1 tanesi avuçiçimin yarısından biraz küçük,ondan 3 tane yedim,ne kahvaltı hazırlayacak ne de yiyecek halim vardı bunlarıda yanımda getirmiştim azar azar yedim.sizi okurum ama çok cevap yazamam sanıırmiherkese teker teker afiyet olsun diyorum,yağların yakıldığı sağlıklı bir gün geçirmeniz dileğiyle.öpücüklerrrrrrr
canımafiyet olsun.kahvaltını neden öle yaptın şöle biraz renkli olsaydı peynir zyetn kuru meyve pekmez bal vs. her zman böle yapmazsın heralde dimi cnm.birde kilo vermeler zman zaman duruo.arada vücudu şaşırtmak lazım mesela kuru yemiş yiosan bir kaç hafta yeme.ekmek miktarını azalt yada artır baişka şeyler ekle beslenme listene sonra hızlanır yine kolay gelsnGünaydın kızlar
Hafta sonu cozuttum kendimden çoook utanıyorum 65 te kaldım ben vermeyiorum artık. geçen cuma 64.900 düm ama hafta sonu cozutunca bu gün yine 65 300 falan geldim( yaaa 65 lerde sabitlendim veremiyorum.
Sabah kahvaltım
İHE büfelerinde satılan küçük ekmekler var kemekli bilirmisiniz bilmem 1 adet "altın çörek"
1 kupa şekersiz çay
az öncede ara öğün olarak
1 adet kuru incir
1 adet kuru kayısı
ve 1 bardak bitki çayı
geçmiş olsun ve afiyet olsun cnm ama kahvaltını yine az buldum ben genelşde az yiosun kahvaltıdagünaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar...noluyor bizim topiğe yaaa.hafta sonu gazabı...famircim geçmiş olsun bende dün akşan banyo yaptım aradan yarım saat geçmedi..hop başladı boğaz ağrısı çünkü tam iyleşmemişti 1 haftadır çekiyorum...bir hafifliyor bir artıyor...babystara sanada geçmiş olsun...
1 nescafe
anladım cnm.neyse olmuş olan hayrlısı bakalım inşallah haftaya gdersncanım kadının gunahını almak ıstemıyorum, sekreterıne cıkarken haftaya aynı saatte gelegım demıstım yazmamıs kadında randevu lıstesıne bakmıs adım olmayınca cıkmıs.eger boyleyse sucu yok ne dıyım.ama personellerden sorumlu olan bırıyle gorustum bagırdım cagırdım bu ne sorumsuzluk dıye.ısten ızın alıyorum gobegım catlıy gelene kadar dıye.bınbır ozur.ordakı sekreterde bı afra bı tafra benı dınlememıs bellı kı.neyse olan oldu cumartesı gıdıcem artık.ızın problem oluyor ısten
hoşgeldn cnm.özel bişi yapmıoruz sağlıklı beslenioruz mesela beyaz ekmek yerine esmer ekmekler yİrouz.günlük 3-4 porsiyon meyve 1 subardağı süt 1 subardağı yoğurt yioruz. et süt balık yumurta balkagil tavuk sebze herşeyden y,oruz pilav makarna kısır vs.ye dikkat edioruz zira 2 kaşığı 1 dilim ekmek edio bu gibi şeyler yediğimz zman ekmek hakkımızdan düşüoruz işte böle aklıma gelenler.sende yediğin içtiğin yaptığım sporu yaz her gün menüleri takip et cnm verirsn .selamlar hanımlar ...bende aranıza katılıyorum..69.5 kiloyum..63 e inmek istiyorum..özel yaptığınız şeyler nedir acaba?
evet
ama bu kilolar da onun eseri malesef
bense size kocaman mutluluklar diliyorum şekerim
hoşbulduk :92:
hoşbulduk canım :92:
boy 1.70
şu an 67.7/8 civarıyım 2 hafta önce başladım dikkatli tüketimle 2 kilo verdim
devam etmek istiyorum
yaşım da 24
hedef kilo olarak 55e kadar yolu var diyeyim
8de kalktım sadece bi kupa çay ve ballı-elma sirkeli su içtim
birazdan nesfit yicem meyvalısından(sindirimi daha çalıştırıyo bende)
ohhhh pilatesimi yaptımda geldimm.. karışık karın sırt kol basen kalça herşey çaçıştı bugün yine. güzel oldu ben ek olarak birazda topla çalıştım toplamda 40 dk. oldu.
şimdi ara öğün 1 kupa tarçınlı karanfilli tane karabiberli yeşil çay
3-4 kuru erik
1/2 fincan beyaz leblebi
not:yeni gelen arkadaşlar birde 3 ana 3 ara öğün yapıoruz yazmayı unuttum herkese kolay gelsnn
ohhhh pilatesimi yaptımda geldimm.. karışık karın sırt kol basen kalça herşey çaçıştı bugün yine. güzel oldu ben ek olarak birazda topla çalıştım toplamda 40 dk. oldu.
şimdi ara öğün 1 kupa tarçınlı karanfilli tane karabiberli yeşil çay
3-4 kuru erik
1/2 fincan beyaz leblebi
not:yeni gelen arkadaşlar birde 3 ana 3 ara öğün yapıoruz yazmayı unuttum herkese kolay gelsnn
benm de baştan beri öleydi cnm hafta sonu eşim evde olunca geç kalkıoruz dışarı çıkıoruz derken bazen 2 ana öğün 39000 ara öğün bile oluotmamen bırakma ama atıştr sen yinede çok da bırakma kendini fuar da da olsan
canım benim yaa seni çok iyi anlıyorum bir ara benim de öyleydi. içimde hep bi korku bi panik durumu arabalar bile sanki üstüme üstüme geliyorlardı,her allahın günü sanki işten kovacakları gibi endişe ederdim kendi kendime.. sanki sevdiklerime hep bişi olacak korkusu vardı gerçi şimdi de öyle hep endişeli biriyimdir ama eskisi kadar değil. bana doktor ilaç vermişti anksiyete için ama oda beni çok boşveren biri yaptı hiç bişi ama hiç bişi umrumda değildi bundan hiç memnun kalmadım salak salak gülüyordumsağol canım evet çok ince fikirliyim zaten şu son zamanlardaki yaşdıklarım hep düşünceden ama artık kalbimi yoruyor sürekli kalp atışlarım hızlı en ufak bişeyden kalbimin ritmi hızlanıyor telaş ediyorum kendi kendime sonra yine kendi kendime diyorum atlatıcaksın sakin ol diyom ama işte olmuyo pek.acildeki doktor bünyenle alakalı psikiyatris e git dedi gittim cumartesi günü panik bozukluğu yazmış teşhise 1 ay sonra kontrolüm var gelde dedi panikle ilgili konuşalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?