60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kadının gunahını almak ıstemıyorum, sekreterıne cıkarken haftaya aynı saatte gelegım demıstım yazmamıs kadında randevu lıstesıne bakmıs adım olmayınca cıkmıs.eger boyleyse sucu yok ne dıyım.ama personellerden sorumlu olan bırıyle gorustum bagırdım cagırdım bu ne sorumsuzluk dıye.ısten ızın alıyorum gobegım catlıy gelene kadar dıye.bınbır ozur.ordakı sekreterde bı afra bı tafra benı dınlememıs bellı kı.neyse olan oldu cumartesı gıdıcem artık.ızın problem oluyor ısten

selamlar hanımlar ...bende aranıza katılıyorum..69.5 kiloyum..63 e inmek istiyorum..özel yaptığınız şeyler nedir acaba?

hosgeldın sekerım kac kılosun ve boyun nedır yaz bakalım ne yer ne ıcersın.yenı ewlısın galıba benım gıbı mutluluklar dılıyorum

evet
ama bu kilolar da onun eseri malesef
bense size kocaman mutluluklar diliyorum şekerim

hoşbulduk :92:

hoşgeldin cnm sende yaz boy kilo yaş?

hoşbulduk canım :92:
boy 1.70
şu an 67.7/8 civarıyım 2 hafta önce başladım dikkatli tüketimle 2 kilo verdim
devam etmek istiyorum
yaşım da 24
hedef kilo olarak 55e kadar yolu var diyeyim

8de kalktım sadece bi kupa çay ve ballı-elma sirkeli su içtim
birazdan nesfit yicem meyvalısından (sindirimi daha çalıştırıyo bende)

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım..
Geçmiş olsun bide...
Topikçene hasta olduk..
Nazar değdi bize galiba..

aramıza bayağı arkadaş katılmış girmeyeli.hepiniz hoş geldiniz.
tatil sonrası işe gelmek berbet yaaa.felaket başım ağrıyor ağrı kesicilerde fayda etmiyor.işlerde birikmiş baş edilecek gibi değil.offffffff bugün bitmez artık.

ebrucum sağol,sana da geçmiş olsun ve de afiyet olsun

sağol canım teşekkür ederim peki hangi ilacı kullandın sen acaba bana yazabilirmisin özelden aynısımı acaba benimkiyle

sağol canım evet çok ince fikirliyim zaten şu son zamanlardaki yaşdıklarım hep düşünceden ama artık kalbimi yoruyor sürekli kalp atışlarım hızlı en ufak bişeyden kalbimin ritmi hızlanıyor telaş ediyorum kendi kendime sonra yine kendi kendime diyorum atlatıcaksın sakin ol diyom ama işte olmuyo pek.acildeki doktor bünyenle alakalı psikiyatris e git dedi gittim cumartesi günü panik bozukluğu yazmış teşhise 1 ay sonra kontrolüm var gelde dedi panikle ilgili konuşalım dedi.

yaklaşık 1 1,5 ay gibi sürede tam 5 kilo verdim kızlar,bu normal mi :26: haftada 3 4 gün muhakkak platesim var arada kaçamaklarım var ama tatlıyı yok denecek kadar az yiyorum artık 1 çatal bilmedin 2 çatal kafam çok karışık birde duraklama dönemi var diyorsunuz ya ne zaman başlıyo bu dönem hedef 48

afiyet olsun canım

fambımmm geçmiş olsun canım sanada inşallah bi an önce atlatırız hastalıkları

canımafiyet olsun.kahvaltını neden öle yaptın şöle biraz renkli olsaydı peynir zyetn kuru meyve pekmez bal vs. her zman böle yapmazsın heralde dimi cnm.birde kilo vermeler zman zaman duruo.arada vücudu şaşırtmak lazım mesela kuru yemiş yiosan bir kaç hafta yeme.ekmek miktarını azalt yada artır baişka şeyler ekle beslenme listene sonra hızlanır yine kolay gelsn

geçmiş olsun ve afiyet olsun cnm ama kahvaltını yine az buldum ben genelşde az yiosun kahvaltıda

anladım cnm.neyse olmuş olan hayrlısı bakalım inşallah haftaya gdersn

selamlar hanımlar ...bende aranıza katılıyorum..69.5 kiloyum..63 e inmek istiyorum..özel yaptığınız şeyler nedir acaba?
hoşgeldn cnm.özel bişi yapmıoruz sağlıklı beslenioruz mesela beyaz ekmek yerine esmer ekmekler yİrouz.günlük 3-4 porsiyon meyve 1 subardağı süt 1 subardağı yoğurt yioruz. et süt balık yumurta balkagil tavuk sebze herşeyden y,oruz pilav makarna kısır vs.ye dikkat edioruz zira 2 kaşığı 1 dilim ekmek edio bu gibi şeyler yediğimz zman ekmek hakkımızdan düşüoruz işte böle aklıma gelenler.sende yediğin içtiğin yaptığım sporu yaz her gün menüleri takip et cnm verirsn .

gel baklalım yeni gelin :86:bende yeni evliyim ben verdim kiloları sıra sende bende 64 kiloydum 56.3 üm şu an ahh o kocişlere yapılan tatlılar tv karşısındaki ab ur cunurlar yeni evliler dombilik oluo bölece..menülerini yaz cnm yaptığın sporuda..kolay gelsn

ohhhh pilatesimi yaptımda geldimm.. karışık karın sırt kol basen kalça herşey çaçıştı bugün yine. güzel oldu ben ek olarak birazda topla çalıştım toplamda 40 dk. oldu.

şimdi ara öğün 1 kupa tarçınlı karanfilli tane karabiberli yeşil çay
3-4 kuru erik
1/2 fincan beyaz leblebi

not:yeni gelen arkadaşlar birde 3 ana 3 ara öğün yapıoruz yazmayı unuttum herkese kolay gelsnn

ohh yağların aksın gitsin inşallar :) gerçi gördüğüm kadarı ile sende pek yağ kalmamış zaten

bu arada evet kahvaltım herzaman öyle olmuyor ama okadar renklide olmıyor çünkü iş yerinde kahvaltı yapıyorum. Ya sandwich yiyorum ya simit. Bu hafta değişik birşeyler yapacağım önerine uyarak bakalım belki biraz kilo vermemhızlanır önerin için teşekkürederim cnm ...

afiyet olsun canım...ohh sporunuda yapmışsın

herkese merhabalaaaaaaaaaaaar
inşallah herkes için yağların gittiği kiloların verildiği güzel bi hafta olur
ben bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım, az önce de bi tane elma yedim

dün akşam annemi gönderdim, bakalım bi daha ne zaman görcem (

cumartesi annemle kendimize pantalon aldık kızlar, ikimizde 36 beden aldık, çok komik yaa

bide aynı pantalonun 38-40 bedeni 23 lirayken biz 36 bedenini 8 liraya aydık lcw'dan
anneme de dedim zaten kilo vermenin, zayıf olmanın faydaları diye :)))

h.sonu kaçamaklar yaptım ama abartmadım çok fazla
spora da devam ediyorum, dün annemi gönderdikten sonra 40 dk kadar uzaya gittim, koşu bandı zor geldi

ha bide cmt saçımı kestirip balyaj attırdım, saçım ilk defa boya gördü ama kociş falan çok beğendi, zaten cmt 3 saat kuaförde kaldım, kaştı manikürdü kesimdi derken baya uzun sürdü işim, ama çok rahatladım, ben kuaföre ginidce kendimi hafiflemiş hissedriyorum nedense

canım h.sonu düzenin bozulmaması imkansız kociş sadece h sonları benimle onunlada gezelim tozalım bu arada birazda yiyelim içelimler de oluyo dabee
fuarda elimden geldiğince dikkat edicem çantama kuru meyveler kepekli sandviçler atıcam ama zaman bulup yiyebilmem gerçekten zor o arada gelenler gidenlerle ilgilen vs derken bazen yemek bile yenmeyebiliyor bakalım nasıl idare edicem görceeez

canım benim yaa seni çok iyi anlıyorum bir ara benim de öyleydi. içimde hep bi korku bi panik durumu arabalar bile sanki üstüme üstüme geliyorlardı,her allahın günü sanki işten kovacakları gibi endişe ederdim kendi kendime.. sanki sevdiklerime hep bişi olacak korkusu vardı gerçi şimdi de öyle hep endişeli biriyimdir ama eskisi kadar değil. bana doktor ilaç vermişti anksiyete için ama oda beni çok boşveren biri yaptı hiç bişi ama hiç bişi umrumda değildi bundan hiç memnun kalmadım salak salak gülüyordum sonra bıraktım kendime hakim olarak idare etmeye çalışıyorum. bu işin anahtarı elinden geldiğince takmamak kafanı başka şeylerle meşgul etmek. çok geçmiş olsun bitanecikim

Selam kızlar,

Kahvaltıdan sonra ara ogunumu yedim sonra Leslieyle 4 mil yurudum baya bi ter attım, Leslieyle vercegime inanıyorum daha once cok az yapmıstım ustelik diyetsiz ama baya faydasını gormustum. Neyse ara ogunum ve ogle yemegim (bu arada aylardan sonra ilk defa ogle yemegi yiyorum

Ara ogun: 1 Kupa limonlu ballı yesil cay
1 meyveli yogurt
2 adet ceviz

Ogle yemegi: 1 kase az yaglı domates corbası
4 yk kara bugday pilavı (yagsız)
Yesil salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…