geçmiş olsun nugya gerçekten çok bir durum . Allah kimsenin başına vermesin.
Allah herkese şifalar versin.
afiyet olsun hocahanımmmerhaba hanımlar
öğleden önceki okulda yaptığım ara öğünlerim
ara: 100 ml çay
13 beyaz leblebi
300 ml su
ara: 200 ml muzlu süt
1 paket limonlu-kepekli bisküvi (50 gr)
ara:100 ml şekersiz böğürtlen çayı
öğlen menüm
1 dilim beyaz ekmek
4 yk menemen
1 kuru kayısı
2 çk bal
3 zeytin
100 ml şekersiz çay
öğleden sonra okulda ara öğün yapmadım
saat 15 :00 te anneme gittim orada
3 kk büyüklüğünde pide
2 yk biber kurusu kavurması
2-3 yk patates salatası
3 dilim domates
1/2 beyaz peynir
200 ml şekersiz çay
süper canım süperrrrr.afiyetler olsun evet patates flnda olunca karbonhidrat yüklemesi olmuşş ama olsun erken saatlerde yemişsin güzellofisten çıkma zamanım yaklaşıyor günlük menümü yaziim bari
sabah kalkınca : 7:00
bir bardak light süt
1 adet kayısı
kahvaltı : 07.20
2 dilim denge light ekmek
1 adet küçük domates
nane+maydonoz yeşillik
1 kk peynirle feslegenli yagsız peynir salatası
1 kupa şekersiz siyah çay
ara : 10.00
8-10 beyaz leblebi
1 adet kuru kayısı
yarım kuru incir
2-3 küçük kuru erik
ögle :12.15
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk kıymalı fırın patates
3 yk pilav
bol salata
1 dilim ekmek
ara : 14.00 bi adet kuru kayısı
yarım portakal 1 kiwi
akşam yemegim :
17.00 5 yk tavuklu + mantarlı sote
1 dilim ekmek
yarım portakal
bir kiwi
akşamda evde salata yiyim diyorum bugün çok karbonhidratlı bir gün oldu ama güzelde doydum valla
slm kızlar ne ediyonuz bakem bende ramı yapıyom
şkersiz kave
2diyet biskvi
1ceviz
Arkadaslar mutsuzum kilo veremiyorummmmmmmmmmm((
kac aydir bi basliyorum devami gelmiyor inanin canim spor bile yapmak istemiyor
bu aralar stressliyim biraz o yuzden hiic diyet bile dusunemiyorum..
ama aklimdan da cikmiyor pismanlik okadar cokki( nerden nasil baslayacagimi bilmiyorum 3 ay sonra en azindan bi 10 kilo vermeyi okadr cok istiyorumkii ama bu gidisle zor galiba umidim yok artik
nugya kardeş senin anlattığın uzun yıllar seni üzen veya etkileyen psikolojik olguların dışa vurumu sanırım. yaşadığımız olay olgu veya duygular aslında sandığımızdan daha fazla sarsıyor bizi. fakat biz farketmiyoruz. tavsiyem bu rahatsızlıktan önce korkmaman. ardından yeneceğini düşünmen ve kendini iyi hissetmeni sağlayacak değişik şeylerle meşgul olman. huzurlu mutlu olmanı sağlayacak hobiler edinmen ve seni etkileyen oluşumlardan mümkünse uzaklaşman hayatından çıkartman eğer mümkün değilsede o durumlarda seni mutlu eden şeyleri düşünüp o durumun geçmesini beklemen.
kriz tarzı oluşumlar geliyorsa sakin ol önce temiz havayı çek içine ve seni mutlu edecek şeyler düşün eğer ihtiyaç varsa psikolojik destek al fakat psikiatrik destek değil psikologla görüş ve ilaçsız üstesinden gelmeye çalış çok geçmiş olsun
merhaba..
kilolarını ne kadar sürede verdin?
spor yaptın mı?
sadece diyet mi?
gizli takipçinim bu arada
elma sirkesi benim mideme çok dokunmuştu çok fazla ağrı yapmıştı bende mideden problemliyim bilgine cnm ama dene belki aynı etkiyi göstermez.[/sağol canım bilgin için bende biraz araştırdım gastrit ve reflüsü olanlara önerilmiyomuş.bi de kullanır rahatsızlanırsam diyette güme gider ondan korkuyorum:18:en iyisi yeşil çaya devam ama miğdesi sağlam arkadaşlara kesinlikle öneririm...
afiyet olsun canım harika gidiosun maşlallaahh sana menülerin süper ola devammselam kızlar bugün hiç giremedim nete hemen yediklerimi içtikleri yazayım
haftasonu kaçamak olarak 1/2 bira ve 6 -7 fıstık yedim.
sabah:
3 zeytin
1 üçgen peynir
1/2 kk beyaz peynir
1 domates
1 biber
1.5 kepek ekmek
maydonoz
1 fincan çay
ara:
1 elma
öğlen:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tas kebebı
1 kepçe cacık
1 kepek ekmek
ara:
1 yeşil çay
1 elma
akşam:
6 yk kadar kıymalı karnıbahar
1 tabak salata
1 kepek ekmek
(baklava geldi ama yemedimm)
7 de spor var
evet cnm cuma gün gidiorum memlekete haftasonuda gidcez kısmetse saol cnm benim Allah isteyen herkese nasip etsin inş.klanchoe demek umre vakti yaklaştı hayırlı yolculuklar canım Rabbim şimdiden kabul etsin inşallah hayırlı vakitte bizlere de nasip eder . Allah' a emanet ol canım
ben internet yazışmalarının sanal olduğunu düşünürüm dostluklarda sanal diye düşünürdüm fakat aslında gerçekten dostta olunurmuş. hugo sanırım burdaki arkadaşlarını dost edinmiş çünkü kaç gün üye ol diye kafamı şişirdi. nugya meraklanmadı diye epey üzüldü. bende dedim sanal alem burası ciddiye alma dedim ama dinlemedi. üzülmüş.
anladımki ortamın önemi herzaman olmuyormuş gerçek dostluklar edinilebiliyormuş
şaşırdım
elma sirkesi benim mideme çok dokunmuştu çok fazla ağrı yapmıştı bende mideden problemliyim bilgine cnm ama dene belki aynı etkiyi göstermez.[/sağol canım bilgin için bende biraz araştırdım gastrit ve reflüsü olanlara önerilmiyomuş.bi de kullanır rahatsızlanırsam diyette güme gider ondan korkuyorum:18:en iyisi yeşil çaya devam ama miğdesi sağlam arkadaşlara kesinlikle öneririm...
yok canım sakın midende rahatsızlık varsa sakın deneme bile.sabahta yazmıştım sana ama okudunmu bilmem .benm midem de rahatsız bi kere içtim 3 gün mide ağrısı çektim bi daha tövbe ettim asla içmem.
kızlarr akşam yemeğimi yazıp çıkayım yemek hazırlıklarımı yapayım kociş gelir birazdan
akşam
1.5 kepçe yoğurt çorbası
5 kaşık bulgurlu-kıymalı karnıbahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 yk yoğurt
bol limonlu salata
yemeyi düşünüorum.herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzereeee:79:
yok canım sakın midende rahatsızlık varsa sakın deneme bile.sabahta yazmıştım sana ama okudunmu bilmem .benm midem de rahatsız bi kere içtim 3 gün mide ağrısı çektim bi daha tövbe ettim asla içmem.
yok zaten içmicem geçen sene aynı şeyi yaşadım çnk.ama yağ yakıcı olma özelliğicezbediyo o yüzden bi sizlerede sorayım dedim sağol canım tavsiyen için...
sağol neruşum sabahtan öğleye kadar kendimi kötü hissediyordum ama öğleden sonra iyi hissediyorum inşallah böyle devam eder hep.evet kilo vermişim ama kasdan gitti galiba emin değilim ama yağda olabilir çünkü 1 ay geçti kilo verememiştim.cuma günü rahatsızlandığımda akşam yemeği yiyemedim dünde fala yiyemedim bugün hususi yemekhanemizde ne çıktıysa yedim korktum çünkü acaba yemek yiyemiyecekmiyim diye allahtan korktuğum başıma gelmedi .
selam kızlar bugün hiç giremedim nete hemen yediklerimi içtikleri yazayım
haftasonu kaçamak olarak 1/2 bira ve 6 -7 fıstık yedim.
sabah:
3 zeytin
1 üçgen peynir
1/2 kk beyaz peynir
1 domates
1 biber
1.5 kepek ekmek
maydonoz
1 fincan çay
ara:
1 elma
öğlen:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tas kebebı
1 kepçe cacık
1 kepek ekmek
ara:
1 yeşil çay
1 elma
akşam:
6 yk kadar kıymalı karnıbahar
1 tabak salata
1 kepek ekmek
(baklava geldi ama yemedimm)
7 de spor var
afiyet olsun canım harika gidiosun maşlallaahh sana menülerin süper ola devamm
evet cnm cuma gün gidiorum memlekete haftasonuda gidcez kısmetse saol cnm benim Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
canım burası bi başka.biz burda çok güzel dostluklar kurduk .birimz biraz geç gelse merak edioruz haber vermeden çıksak yada bi gün bile uğraymasak merak edioruz bi sıkıntımız olduğunda paylaşıoruz burası çok farklı sıcak bi ortam cnm
kızlarr akşam yemeğimi yazıp çıkayım yemek hazırlıklarımı yapayım kociş gelir birazdan
akşam
1.5 kepçe yoğurt çorbası
5 kaşık bulgurlu-kıymalı karnıbahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 yk yoğurt
bol limonlu salata
yemeyi düşünüorum.herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzereeee:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?