60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun hocahanımm

süper canım süperrrrr.afiyetler olsun evet patates flnda olunca karbonhidrat yüklemesi olmuşş ama olsun erken saatlerde yemişsin güzell

slm kızlar ne ediyonuz bakem bende ramı yapıyom
şkersiz kave
2diyet biskvi
1ceviz

afiyet olsun canımmmm.kave yazan dillerini yerim ben seninsen çok sevimli sin bence yüzün yani içime öle gelio eee kzında öle sana benziosa eğer çok şirinn maşallahh yaramazz.

c nm hoşgeldin üzülme.önce beynine yerleştir kilo vereceğini. hep ssölerim ben kilo vermek sigara bırakmak gibi gerçekten yapacağına inanırsan yaparsın bende hayatta inanmazdım kilo verceğime ama dedim bu iş olacak ve oldu Allah a şükür.sen de yaparsın yeterki iste ve burayı takip et:)

benm ara öğün kesmedi beni tarçınlı süt yaptım kendime bi kupa

evet canım aynen öyle beni üzen bi olay olmuştu zaten çok sarsılmıştım ondan kaynaklı galiba bu durumda.acildeki doktor psikiyatrise git dedi psikolog bende düşündüm ama doktor öyle diyince bizde hemen cumartesi günü psikiyatrise gittik.canım ben çıkıyorum mesaim bitti balımı bekliyorum yarın çok çok öpüyorum selam söyle sende bence aramızdan ayrılma dene derim bak hepimiz burda nasıl yapıyorsak sende yaparsın canım sabır işi bu .iyi akşamlar canım

selam kızlar bugün hiç giremedim nete hemen yediklerimi içtikleri yazayım
haftasonu kaçamak olarak 1/2 bira ve 6 -7 fıstık yedim.
sabah:
3 zeytin
1 üçgen peynir
1/2 kk beyaz peynir
1 domates
1 biber
1.5 kepek ekmek
maydonoz
1 fincan çay

ara:
1 elma

öğlen:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tas kebebı
1 kepçe cacık
1 kepek ekmek

ara:
1 yeşil çay
1 elma

akşam:
6 yk kadar kıymalı karnıbahar
1 tabak salata
1 kepek ekmek
(baklava geldi ama yemedimm)

7 de spor var

Son düzenleme:
klanchoe demek umre vakti yaklaştı hayırlı yolculuklar canım Rabbim şimdiden kabul etsin inşallah hayırlı vakitte bizlere de nasip eder . Allah' a emanet ol canım

ben internet yazışmalarının sanal olduğunu düşünürüm dostluklarda sanal diye düşünürdüm fakat aslında gerçekten dostta olunurmuş. hugo sanırım burdaki arkadaşlarını dost edinmiş çünkü kaç gün üye ol diye kafamı şişirdi. nugya meraklanmadı diye epey üzüldü. bende dedim sanal alem burası ciddiye alma dedim ama dinlemedi. üzülmüş.
anladımki ortamın önemi herzaman olmuyormuş gerçek dostluklar edinilebiliyormuş
şaşırdım

afiyet olsun canım harika gidiosun maşlallaahh sana menülerin süper ola devamm

klanchoe demek umre vakti yaklaştı hayırlı yolculuklar canım Rabbim şimdiden kabul etsin inşallah hayırlı vakitte bizlere de nasip eder . Allah' a emanet ol canım
evet cnm cuma gün gidiorum memlekete haftasonuda gidcez kısmetse saol cnm benim Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

canım burası bi başka.biz burda çok güzel dostluklar kurduk .birimz biraz geç gelse merak edioruz haber vermeden çıksak yada bi gün bile uğraymasak merak edioruz bi sıkıntımız olduğunda paylaşıoruz burası çok farklı sıcak bi ortam cnm

herkese iyi akşamlar canlar yemekten sonra görüşmek dileğiyle...

herkese iyi akşamlar canlar yemekten sonra görüşmek dileğiyle...

kızlarr akşam yemeğimi yazıp çıkayım yemek hazırlıklarımı yapayım kociş gelir birazdan

akşam
1.5 kepçe yoğurt çorbası
5 kaşık bulgurlu-kıymalı karnıbahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 yk yoğurt
bol limonlu salata

yemeyi düşünüorum.herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzereeee:79:

afiyet olsun hocahanım yemekler her zaman olduğu gibi çok şık

Canım inşallah kastandır 1 kere yememekle okadar verilmez üzülme sakın akşam karbonhidratı azalttın bence onun da etkisi oldu inşallah sağlıkla hep yağlardan gitsin canım benimm

süpperrrrrrrrrrrrrrrrrr afiyet olsun cicim valla gidecek yağlar kilolarrr bu menülere yağ dayanmazzzz hepsinden kurtulucazzz inşalllahhhhh:13::13:

:13::13::13:

afiyet olsun cicimmmm çokkk çokk güzel herzamanki gibii

Ben de bugünü tam liste yazayımmmm

sabah kalkınca

2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltı

1,5kk yağsız beyaz peynir

1 yeşil zeytin

1 dilim çok tahıllı ekmek

2 köy biberi

2 salatalık

1. ara

1 portakal

2.ara

tarçınlı-kakaolu süt

öğle

1 kutu yağsız ton balığı 2 köy biberi 1 havuç ve kıvırcıkla yapılmış salata

1 kase yooort

1 dilim çok tahıllı ekmek

3. ara

1 elma

4. ara

1 dilim ekmek 2yk mantarlı et sote (akşam yemeğini geç yediğimden saat 6 gibi akşam yemiyceklerimi ama yemem gerekenleri yedim )

akşam yemeği

1 kepçe mercimek çorbası

1 yemek tabağı karışık salata (yağsız)

Ayrıca 35dk 6 hızında yürüdüm koşu bandında (bu hafta spor konusunda bir şey deniyorum kardiyoyu ısınma ve soğuma süresi hariç 25-30dk yapmanın daha etkili olacağına dair bir bir bilgi edindim hem de değişiklik olsun bu hafta böyle deniycem 4gün 10dk ısınma ve soğuma + 25 er dk 6 hızında yürüycem koşu bandında - kalp ritmim 130-140larda bu hızda sabitliyo bu önemliymiş yağ yakmak için) bi ara dışarı çıktım alışveriş falan için 15-20dk da öyle yürüdüm ayrıca; toplam 2,5 lt su içtim yatana kadar da 500ml hatta 1lt daha içerim sanırım

1 kepçe nohutlu tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmeği
2 yk yoğurt
4-5 tk tahin-pekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…