neruda ve famircim afiyet olsun kızlar
famircim iyi edersin canım, git dinlen biraz bence de
yarına da iyileş gel inşallah
yclcim hiç bişi yok mu yanında, leblebi faelan, meyve daha iyi olurdu ama bu tarz bişi de oabilir, maksat bünyeye bişiler girmesi
öğle yemeğimi yazayım ben de 14.30 gibi yedim
1 havuç 2 köy biberi ve kıvırcıkla yapılmış ton balıklı yağsız salata
1 kase (3yk)yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek
bugün içtiğim su şimdilik 2lt olmak üzereee
birazdan çıkıp kargoya falan gidicem biraz yemeklik bişeyler almam lazımm:13:
sanada afiyet olsun canım benim.ya senin hedefe 1 kilo kalmış süpersin tebrik ederim.ne kadar zamandır diyettesin.bu kiloları ne kadar sürede yaktın.darısı başımıza inşallah..çok sevindim yaaaa...
neruda ve famircim afiyet olsun kızlar
famircim iyi edersin canım, git dinlen biraz bence de
yarına da iyileş gel inşallah
yclcim hiç bişi yok mu yanında, leblebi faelan, meyve daha iyi olurdu ama bu tarz bişi de oabilir, maksat bünyeye bişiler girmesi
Ay hiç bişi yok nasıl unutmuşum ya çok kızdım kendime..
Bi arkadaşta form bisküvi varmış..
2 tane aldım.. Hiç iyi olmadı..
ara öğün 1 elmamı yedimmmm,biraz erken ayrılıyorumm.eve gidicem dinleneyim azcık
aşamda barbunya salaatsı yerim,yanındada yoğurt yerim yeter sanıırım,iştehım yok öpüyrm sizi
hülyacım, nerudacım, kukicim sağolun kızlar
acaip doydum zaten, bu denge çok doyurucu gerçekten
ama bu paketten sonra tam buğday ekmeği var 1 pk onu yicem, sonra yine denge,değişiklik olsun maksat
walla keten tohumu da var ama çiğnemesi çok kötü, dişlerime yapışıp kalıyo yaf((
neyse ara ara yiyeyim bari
kayısıyı da sabahları yiyeiym
bide biri demişti bana, kayısıyı geceden 1 bardak suyun içine koyuyomuşsun, bütün gece bekliyomuş, özü çıkıyo sanırım suya, sabah aç karna içiyomuşsun, çok faydalıymış, yani kabızlık için değil de genel olarak faydalıymış, onu da mı denesem acep
aman ya deneme tahtası gibi olduk walla(
akşam da tavuk yapıcam inşallah
pilav var dünden ama yemicem ben
ekmek yerim belki 1 dilim
tavuğun yanında onu da yiyemiyorum çünkü
bide salata olur, tamamdır
çorba yapacaktım ama kociş maça gidecek, ona yetişmez çorba
afiyet olsun canım..bende elmamı yedim şimdide ballı yeşil çayımı içiyorum...1,5 litreye başlıycam sabahtandır 1 litre içtim sen hızlı gidiyorsun
ben hep yiyiorum napıyımöğünde yiycek bişey gelmiyo aklıma zaten ton balığı bişey olmuyo yaaa dene bencebalıkla yoğurt yemiş yaaaaaaaaaakızzzz bak zehirlenirsin dikkat et heeeeeeeeeee,bende tonbalığı sandviç yapıp okula götüryim diye düşünüyodum yanındada ayran içim bariii
sağol canımmmmmmmm
umarım yarın daha iyi olurum,nugicimmmmmmmmmmmmmm sende iyileş olurmuu,yarına kadar ii ol,tepinelim şöleeeee:118::118::118::118::118:
öpüyorum hepiniziiiiiii
sağol canımmmmmmmm
umarım yarın daha iyi olurum,nugicimmmmmmmmmmmmmm sende iyileş olurmuu,yarına kadar ii ol,tepinelim şöleeeee:118::118::118::118::118:
öpüyorum hepiniziiiiiii
çok teşekkür ederim tatlımmm, darısı başına inşallah
aslında ben hedef kiloma ulaştım da vermemek için yiyorum artık :))
bide yağ oranım biraz yüksek çıktı, onu düşürmeye çalışıyorum tabi kilomu koruyarak
o yüzden düzenli olarak spora başladım tekrar :))
canım ben 22 kasımda başladım, o zamandan bu yana verdim kiloyu ama yaklaşık 3 haftadır falan 56 civarındayım sanırım
burdan çok şey öğrendim ve burası sayesinde verdim bu kiloları
inan çok güzel bi duygu her istediğini giyebilmek, giydiklerinin güzel durması, pantalon denerken insanların sana gıpta etmesi ( cmt pantalon alırken yaşadım da bunu) :)))))
kocanın seni daha çok beğenmesi, kendine güvenin artması
inşallah steyen, çabalayan herkes bu duyguları yaşar sağlıklı bi şekilde kilo kaybederek tabi
sen buraya takılmaya devam et, bi müddet sonra sen de yazarsın inşallah bunlara benzer şeyleri :)))))))))
neruşcum afiyet olsun canımm
sağol fambımm kenimi şimdi iyi hisswdiyorumda gireyim dedim inşallah canım en kısa zamanda iyileşiriz.tepinmeyi özledik yahu :122::121::124::129::92:olmuyo böyle durgunluk
inşallah.çok teşekkür ederim.azminede hayran kaldım.1 kilo verince dahi ne kadar çok seviniyorum bir bilsen idaal kiloma ulaşsam havalara uçarım herhalde.dediğin gibi insan ne giyse yakışıyor zayıfken.eskişehirdeydim çok mağaza vardı gezdim baktım ama birşey bulamadım hiç birşeyi yakıştırmadım kendime,ama kıyafete çok ihtiyacım var akşam hava iyi olursa alışverişe gideceğim bakalım.inşallah yakışacak birşeyler bulabilirim.eşimlede gideceğim kilolu olunca ne giysem yakışmıyor.vereceğime inanıyorum inşallah olacak 5 li rakamlara bir düşsem gerisi gelecek ama .olmuyor..
sağol fambımm kenimi şimdi iyi hisswdiyorumda gireyim dedim inşallah canım en kısa zamanda iyileşiriz.tepinmeyi özledik yahu :122::121::124::129::92:olmuyo böyle durgunluk
çok teşekkür ederim tatlım
bilmez olur muyum hiç, ben de yaşadım bunları, bazen gitti bazen gitmedi, ama sonuç olarak gönderdim o 8 kiloyu, artık daha hafif bi insanım, vücudum da rahatladı resmen
bacağımda bi rahatsızlığım vardı, o bile çok hafifledi artık, hatta çoğu zaman ağrımıyo bile, çok şükür :)))
canım bulursunn niye bulamayasınki?
çok ihtiyacın yoksa alma çünkü moralini bozabilir istediğin şey üstüne olmazsa
bende uzun zamandır bişi almadım hep aynı şeyleri giyiyorum en son aldığım pantolonlar yaklaşık iki ay önce almıştım bol gelmeye başladı ama yine de yeni bişi almak istemiyorum şimdi aldığım kışlıklar önümüzdeki sene giyemeyebilirim çünkü hedefim bir 13 kg daha vermek o yüzden hep aynı uniforma gibi her günhaklısın kesinlikle moralim bozulacak biliyorum ama almam lazım.daima kilo verince alırım dedim ama sürekli aynı şeyleri giymekte sıktı artık bu durumda çok canımı sıkıyor zaten.şuan giydiklerimde de kendimi çok iyi hissetmiyorum.belki yeni birşeyler moral olabilir.ben aslında yine almayacaktım ama eşim zorladı ne zaman kadar direteceksin alış veriş yapalım diye tutturdu oda sıkıldı belliki o yüzden mecburen gideceğim.belki bulabilirim.havada çok kötü ama dışarıda kırmızı toprak yağıyor.yağmur olmazsa çıkarız büyük ihtimalle.
arkadaşlar tez vakitte iyleşirsiniz inşallah.geçmiş olsun hepinize...:92: :81::87::92::118::119::122::121::124::129::128:bunlar azıcık neşe ve azim versin sizlere.
merhabalar. nugya kardeşi gördüm ama gitmiş yetişemedim. hugocuğun cezası yarın bitiyor. nugya mesajımı okumuşmudur hugo ona selam yolladı üzülmüş merak etmedi diye. nazar deydi diyorsunuzya hugonun üzüntüsü deymiştir belkidekankaları özlememiş onu.
afiyet olsun canımmmöğle yemeğimi yazayım ben de 14.30 gibi yedim
1 havuç 2 köy biberi ve kıvırcıkla yapılmış ton balıklı yağsız salata
1 kase (3yk)yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek
bugün içtiğim su şimdilik 2lt olmak üzereee
birazdan çıkıp kargoya falan gidicem biraz yemeklik bişeyler almam lazımm:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?