bugün dersim yok oğlumu okula bırakıp geldim
saat 8:30 da 1 havuç
şimdi de 250 ml şekersiz papatya çayı içiyorum
afiyet olsun farmasi seninde kutlu olsunsabah kalkınca
1 kuru kayısı
250 ml ılık su
kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
2 tk tahin -pekmez
3 zeytin
250 ml şekersiz çay
kadınlar gününüz kutlu olsun
canım 4 dilim çok olmuş bence 2 dilim normal sabah kahvaltın güzel afiyet olsunarkadaşlar dün akşam eve girip tekrar eşimle hemen alış verişe çıktık.geç olmadan gidip gelelim.dedik.
ama çıktığıma pişman oldum eşime her ne kadar belli ettirmek istemesemde çok üzüldüm.giydiklerimi ona gösteriyorum olmadı diyip duruyordu.neden olmadı klolumu gösterdi ne dedi.bende göstermedi kiloluyum zaten dedim dahada azimli olacağım inşallah vereceğim baharlıkları alırken incecik olmalıyım.tabi dönüşte de yemekle uğraşmak istemedim.
akşam yemeğim:
4 dilim üzüm çekirdeği ekmeği ile karışık bir tost yaptım,
yarım söğüş domates 6 adette siyah zeytin.2 çay bardağı çay,
bu kadar.
gelelim bu sabahın menüsüne:
kahvaltı öncesi küçük bir yeşil elma
1 su bardağı su,
2 dilim üzüm çekirdeği ekmeği arasında ince bir dilim kaşar peynirli sandiviç,
1 bardak ta çay,
aslında yeşillik felanda getirecektim. ama yine uykuya yenildim geç kaldım.:83::83:
günaydın canım seninde kutlu olsunGünaydın...
karlı bir istanbul sabahından merhaba kızlar...
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun...
niye ki kaçamak yapılınca verilmiyormu verilir canım merak etme sen.Akşam küçük çaplı bir kutlama yaptık kızlar 1 bardak kola bir dilim pasta ve döner yedim kilo veremem sanırım bu hafta
afiyet olsun canımAkşam yemeği yemedim sayılır bu arada..
evdeki harala güreleden unuttum valla..
Eve gidince 1 elma yedim..
evde bana göre yemek yoktu..
Balık vardı..
Ben de salata ama 1 bk vardı yani
2 dilimde çok tahıllı ekmek yedim..
sabah kahvaltısı
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
1/2 domates
1 bardak çay
afiyet olsun nugya kahvaltın güzel
iyi olmana sevindim , panik bozukluk kişinin kendine telkinleriyle üstesinden gelinilebilecek bir durum o sebeple mümkün olduğunca sana güzel duygular veren kişi ya da kişilerle muhatap ol, güzel hobiler edin , kendini dinleme nerede atak beni yakalayacak gibi yaşam kaliteni düşürecek olumsuz düşüncelerden sıyrılmaya bak, sana keyif vermeyen kişi olay ya da ortamlardan durabildiğince uzak olmaya bak.bence bu şekilde çok daha rahat atlatırsın canım.
hoşgeldin canım motivasyon konusun da çok yerinde bir topiktesiniz o zaman kolaylıklar dilerim.yediklerini içtiklerini aktivitelerini paylaş.kızzlaar merhabaa
yeni katılıyorum bende topice. uzun bir diyetiyen macerasından sonra şuanda kilomu korumak için diyet yapıyorum. ama ilk kontrolde 2.5 kilo almışım =(
daha çok kilo almaktan korkuyorumbana kalsa braz daha vermek isterken kilo almışım diyetisyenim ne kadar normal desede diyetimide eskisi gibi yapamıyorum devamlı kaçamak için bi nedenim oluyorr. kısacası motivasyona ihtiyacımvar sanırımm =(
günaydın. ben geldim. ben ebru şallı ile ilgili magazin haberini paylaştığım için ceza aldım sanmıştım fakat değilmiş şimdi öğrendim. şaka olarak yazdığım mesajdan hemde herkesin burda yazdığı esprili bi mesaj sanırım birilerini rahatsız etmiş ve kötü içerik butonuna basmış. neyse artık daha dikkatli olurum çünkü benim burdan ayrılmaya hiç niyetim yok. artık çok daha dikkatli yazacağım
Bugün bizimlesin yani..
günaydın. ben geldim. ben ebru şallı ile ilgili magazin haberini paylaştığım için ceza aldım sanmıştım fakat değilmiş şimdi öğrendim. şaka olarak yazdığım mesajdan hemde herkesin burda yazdığı esprili bi mesaj sanırım birilerini rahatsız etmiş ve kötü içerik butonuna basmış. neyse artık daha dikkatli olurum çünkü benim burdan ayrılmaya hiç niyetim yok. artık çok daha dikkatli yazacağım
günaydın makecim. ceza bitti geldim. aman dikkatli ol kardeşim. şaka yollu yazılan mesajları bile yönetime şikayet edenler oluyor. sende dikkatli ol canım. beni özledinmi makecim. ben özledim seni. maibeyazı,aslında benim nugyayı özlememem lazım çünkü o beni merak etmedi hiç ama işte sevdiğimden dolayı kendisini özledim
günaydın makecim. ceza bitti geldim. aman dikkatli ol kardeşim. şaka yollu yazılan mesajları bile yönetime şikayet edenler oluyor. sende dikkatli ol canım. beni özledinmi makecim. ben özledim seni. maibeyazı,aslında benim nugyayı özlememem lazım çünkü o beni merak etmedi hiç ama işte sevdiğimden dolayı kendisini özledim
hoşgeldin canım.. dikkatli ol tabi yaa... tatlım bir kişinin şikayet etmesiyle banlanılacak bi mesaj değil o... bir kaç kişinin şikayeti vardır ya da sen yöneticilerin çok sinirli anına denk geldin...
neyse bakalım dikkatli ol bundan sonra çok özledm nen seni... senin hasretimden 1100 gram verdim bak...
hoşgeldinnnn balımmmmboşver takma kafana yine burdasınya ona bak sen eee neler yaptın burda yokken anlat bakalım bize biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?