60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın. ben geldim. ben ebru şallı ile ilgili magazin haberini paylaştığım için ceza aldım sanmıştım fakat değilmiş şimdi öğrendim. şaka olarak yazdığım mesajdan hemde herkesin burda yazdığı esprili bi mesaj sanırım birilerini rahatsız etmiş ve kötü içerik butonuna basmış. neyse artık daha dikkatli olurum çünkü benim burdan ayrılmaya hiç niyetim yok. artık çok daha dikkatli yazacağım

kızzlaar merhabaa

yeni katılıyorum bende topice. uzun bir diyetiyen macerasından sonra şuanda kilomu korumak için diyet yapıyorum. ama ilk kontrolde 2.5 kilo almışım =(

daha çok kilo almaktan korkuyorum bana kalsa braz daha vermek isterken kilo almışım diyetisyenim ne kadar normal desede diyetimide eskisi gibi yapamıyorum devamlı kaçamak için bi nedenim oluyorr. kısacası motivasyona ihtiyacımvar sanırımm =(

sabah kalkınca

1 kuru kayısı
250 ml ılık su

kahvaltı

1 dilim kepek ekmek
2 tk tahin -pekmez
3 zeytin
250 ml şekersiz çay

kadınlar gününüz kutlu olsun
afiyet olsun farmasi seninde kutlu olsun
canım 4 dilim çok olmuş bence 2 dilim normal sabah kahvaltın güzel afiyet olsun
Günaydın...
karlı bir istanbul sabahından merhaba kızlar...

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun...
günaydın canım seninde kutlu olsun
Akşam küçük çaplı bir kutlama yaptık kızlar 1 bardak kola bir dilim pasta ve döner yedim kilo veremem sanırım bu hafta
niye ki kaçamak yapılınca verilmiyormu verilir canım merak etme sen.
afiyet olsun canım

evet farmasi birazda bana bağlı haklısın artık dikkat edicem kendi kendimi telkin edicem inşallah başarırım.zaten sabahları haberleri izlerdim hazırlanırken şimdi bakmıyorum çünkü etkileniyorum hemen.

[/B] hoşgeldin canım motivasyon konusun da çok yerinde bir topiktesiniz o zaman kolaylıklar dilerim.yediklerini içtiklerini aktivitelerini paylaş.
kendine güven sabırlı ve de azimli ol bu iş tamamdır.sağlıkla kilolarının gittiğini görürsün inşallah kadınlar günün kutlu ve de sana uğur getirsin

günaydın makecim. ceza bitti geldim. aman dikkatli ol kardeşim. şaka yollu yazılan mesajları bile yönetime şikayet edenler oluyor. sende dikkatli ol canım. beni özledinmi makecim. ben özledim seni. maibeyazı,aslında benim nugyayı özlememem lazım çünkü o beni merak etmedi hiç ama işte sevdiğimden dolayı kendisini özledim

hoşgeldinnnn balımmmm boşver takma kafana yine burdasınya ona bak sen eee neler yaptın burda yokken anlat bakalım bize biraz

Bugün bizimlesin yani..

evvetttttttttttttttttttttttt öyle de denilebilir pc açık ama ben arada uğrarım mesela yarım saattir pc açık ben ara ara başına geliyorum minik oğluşumun kahvaltısıyla meşguldüm .
biraz buraya takılır sonra minikle oyun oynamaya giderim , büyük oğlan için öğlen yemeği hazırlarım. okula almaya giderim karnını doyurur tekrar bırakmaya giderim arada vakit ayırırım buraya da bugün de böyle gider

hoşgeldin canım.. dikkatli ol tabi yaa... tatlım bir kişinin şikayet etmesiyle banlanılacak bi mesaj değil o... bir kaç kişinin şikayeti vardır ya da sen yöneticilerin çok sinirli anına denk geldin...
neyse bakalım dikkatli ol bundan sonra çok özledm nen seni... senin hasretimden 1100 gram verdim bak...

konu dışı mesaj yazınca banlanıyosun işte... yapacak bişey yok malesef kurallara uymak lazım... neyse ben kaçtım sarmıyo bu topik beni hadi görüşürüz bebekim uğra bana da öpüyorum kocaman...

canım benim merak etmezmiyim ceza aldığını duydum üzüldüm tabikide.hatta arkadaşlarla yazıştık burda ama sonra kuki ceza aldığını söyledi.başka nerden yazbilirdimki sana.cuma günüde rahatsızlandım ben acile gittik tekrar cumarteside doktora gittim dünde aynıydım dün öğleden sonra toparlandım bugün şükürler olsun iyiyim.ilaç kullanıyorum şu anda.sana özelden yazmıştım inşallah almışsındır yazımı.dünya kadınlar gününde kutlu olsun balım.

kilo vermene çok sevindim canım. ben hafta sonu yoktum zaten. dişçiye falan gittim onunla uğraştım. pazar evdeydim temizlik falan dünde eşim işe geç gitti evdeydi güzel geçti tatil gibi oldu. diyete devam ediyorum ama bugün başlayabildim ama olsun zaten az kaldı takmıyorum artık. herşey iyiydi. epey dinlendim bugün pilates yapıcam pilates saatini bekliyorum canım

hoş geldin canım.çok merak ettik seni gerçekten nerelere kayboldu diyiyorduk.takma kafana şikayet ederlerse etsinler.boş ver.tekrar armızda olmana çok sevindim...:92::92:

hoşgeldinnnn balımmmm boşver takma kafana yine burdasınya ona bak sen eee neler yaptın burda yokken anlat bakalım bize biraz

ben okudum ben yokken neler oluyor diye baktım sen beni hiç merak etmedin. bi mesajın vardı cezalı oluğumu duyunca şaşırdın. ama onun dışında famirle epey sohpet muhabbet beni unuttun ssonra bende arkadaşımı üye yaptım o söyledi sağolsun. onun diyetle pek işi yokta işte ben ısrar ettim ondan üye oldu arada gelirim topiğe diyor. uğrar belki arada spora başlatacağım onuda konsantre etmeye çalışıyorum pek niyeti yok ama olur belkide havalar güzelleşince yürüyüşe çıkarız. ben taebooya başlamayı düşünüyorum. değişik olsun diye. bakalım internetten taeboo videolarını izleyeceğim onları yapmaya başlayacağım arada

faydalı olması dileğiyle kızlar

metabolizma nasıl hızlandırılır

Kilo veremiyorsanız metabolizma hızı çok yavaş olabilir. Bunun içn metabolizmayı hızlandırabilecek birçok metod uygulanabilir.

Sıvı tüketimi : Günde en az 2 litre su içme önerisi sadece kilo vermeyi kolaylaştırmak amacı ile önerilmez. Suyun insan vücudu üzerinde metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olduğu kanıtlanmıştır.

Meyve : Meyve yeme alışkanlığı kazanmak sağlık açısından çok önemli. Yenilen meyveleri mevsimsel olarak seçin ve ara öğünlerde mutlaka sebze tüketin.

Düzenli,sık ve az yemek : Metabolizmayı hızlandırmanın en etkili yolu beslenme alışkanlığıdır. Her gün aynı saatte yemek yemek, öğünleri günde altı öğüne çıkarmak ve az besinle beslenmek metabolizmanın hızını önemli oranda arttıracaktır.

Uyku düzeni : Uyku düzenini kilo ya da metabolizma ile bağını kuramayabilirsiniz fakat aslında birbirleri ile çok ilgili konulardır. Halk arasında çok uyumanın kilo yaptığı söylenir. Bu doğru fakat eksik bir bilgi. Çok uyumanın kilo yaptığı kadar az uyku da metabolizma hızını yavaşlatır. Bu yüzden yeteri kadar uyumak en doğrusu. Önerilen süre ise yetişkin bir insan için günde 7-8 saattir.

Yürüyüş : Yürüyüş yapmanın faydaları sayılmakla bitmiyor. Kalp ve damar sağlığı, kilo kontrolü aynı zamanda da metabolizmayı canlandırma konusunda çok etkili bir eylem yürüyüş. Düzenli olarak her ün 45 dakika yürümekle sağlığınızı geri kazanabilirsiniz.

Yukarıda sayılan maddeler metabolizmanın canlanması konusunda çok önemli. Bunların dışında yeşil çay ve zencefil gibi uzmanlar tarafından önerilen bitki çaylarının da oldukça faydalı olduğu bilinmektedir.

gunaydın canım ay ne dıkkat etcem yaa ben dumduz bı hatunum ıcımden gelenı soylerım o yuzden dıkkatlı olmak benım tarzım degıl canım ama uyarın cıın tesekkur ederım nasılsınn mapıs damlarındaa gunlerın nasıl gectııı

hoşgeldin can can can hugocan bende senin hasretinden akşam ufak çaplı bir kaçamak yaptım bugünden itibaren çok dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…