slm beeen geldiiiiiiiiiiiimmmm
uyudum şölee bi saat iyi oldu.
ara öğn yapıorum şimdi
2 kuru incir
1/2 fincan beyazleblebi
1/2 greyfurt
ara öğn yapıorum şimdi
2 kuru incir
1/2 fincan beyazleblebi
1/2 greyfurt
ben deee almıyorummm zaten evde 36-42 arası pantolon stoğum varrrbende uzun zamandır bişi almadım hep aynı şeyleri giyiyorum en son aldığım pantolonlar yaklaşık iki ay önce almıştım bol gelmeye başladı ama yine de yeni bişi almak istemiyorum şimdi aldığım kışlıklar önümüzdeki sene giyemeyebilirim çünkü hedefim bir 13 kg daha vermek o yüzden hep aynı uniforma gibi her gün
afiyet olsun canımmm
oyyyyyyyyy nugim gelmişşşşşş:125::125: bi yiyim nugimden accıkkkkk nugiiiim burdan ayrılmaaa bak valal iyi gelirrr accık tepin hopla zıplaaaaaa negüzel 700gr de gitmiş ohhhhh daha da gidecekk hepsi gidecek inşallah bu fazlalıklarınnnnn:92::92::92::92: sabırla azimle emekle canım inançla sağlıklainşallahhhh iyi ol emi bizimle ol heppp kurtulucaz tüm fazlalıklardannn hepberaber inşallahhhh:13::13:
hee depinnnnn:92::92::92::122::121::124::129:
merhaba hanımlar
öğleden önceki okulda yaptığım ara öğünlerim
ara: 100 ml çay
13 beyaz leblebi
300 ml su
ara: 200 ml muzlu süt
1 paket limonlu-kepekli bisküvi (50 gr)
ara:100 ml şekersiz böğürtlen çayı
öğlen menüm
1 dilim beyaz ekmek
4 yk menemen
1 kuru kayısı
2 çk bal
3 zeytin
100 ml şekersiz çay
öğleden sonra okulda ara öğün yapmadım
saat 15 :00 te anneme gittim orada
3 kk büyüklüğünde pide
2 yk biber kurusu kavurması
2-3 yk patates salatası
3 dilim domates
1/2 beyaz peynir
200 ml şekersiz çay
ofisten çıkma zamanım yaklaşıyor günlük menümü yaziim bari
sabah kalkınca : 7:00
bir bardak light süt
1 adet kayısı
kahvaltı : 07.20
2 dilim denge light ekmek
1 adet küçük domates
nane+maydonoz yeşillik
1 kk peynirle feslegenli yagsız peynir salatası
1 kupa şekersiz siyah çay
ara : 10.00
8-10 beyaz leblebi
1 adet kuru kayısı
yarım kuru incir
2-3 küçük kuru erik
ögle :12.15
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk kıymalı fırın patates
3 yk pilav
bol salata
1 dilim ekmek
ara : 14.00 bi adet kuru kayısı
yarım portakal 1 kiwi
akşam yemegim :
17.00 5 yk tavuklu + mantarlı sote
1 dilim ekmek
yarım portakal
bir kiwi
akşamda evde salata yiyim diyorum bugün çok karbonhidratlı bir gün oldu ama güzelde doydum valla
nugya kardeş hugoyla aynı şehirdeyiz eşimin iş arkadaşının eşi evler yakın ordan canım. sırf bu yüzden beni üye yaptı deli kızsana mesaj yollamımı istedi o yüzden üye yaptı beni. diyetle felan ilgim pek ilgim yok benim bozuyorum hep iradesizim sanırım ben
geçmiş olsun nugya neyin var
sagolasın bebikcanafiyet olsun farmisyoooo
afiyet olsun cicimmmm ohh doymuşsunnnn güzellllllllceeee missss:13::13:
evet hugo sizinle görüşebilmek iç,m üye yaptırdı beni. benim pek diyet düşüncem yok sanırım ondan oluyo. yarın öğlen 1 de bitiyormuş cezası. nasıl olduğunu o da anlamamış sanırım bi magazin haberini yazmış ebru şallı ile alakalı. ondan olmuş. biride kötü içerik butonuna basmış hemen ceza almış.
panik atak bozukluğu canım hugom biliyo bi ara kalp atışlarım hızlanmıştı acile gitmiştim aynısı oldu kaç aydan sonra ama bu seferde sürekli bişey aklıma geldikçe kalp ritmim hızlanıyor telaş yapıyorum cumartesi günü doktora gittim sinir esnekliğinden kaynaklanıyor teşhisinede panik bozukluğu yazmış.ilaç verdi onu kullanıyoum şimdi.
evet hugo sizinle görüşebilmek iç,m üye yaptırdı beni. benim pek diyet düşüncem yok sanırım ondan oluyo. yarın öğlen 1 de bitiyormuş cezası. nasıl olduğunu o da anlamamış sanırım bi magazin haberini yazmış ebru şallı ile alakalı. ondan olmuş. biride kötü içerik butonuna basmış hemen ceza almış.
ara öğn yapıorum şimdi
2 kuru incir
1/2 fincan beyazleblebi
1/2 greyfurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?