60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nugya kardeş hugoyla aynı şehirdeyiz eşimin iş arkadaşının eşi evler yakın ordan canım. sırf bu yüzden beni üye yaptı deli kız sana mesaj yollamımı istedi o yüzden üye yaptı beni. diyetle felan ilgim pek ilgim yok benim bozuyorum hep iradesizim sanırım ben

merhaba hanımlar

öğleden önceki okulda yaptığım ara öğünlerim

ara: 100 ml çay
13 beyaz leblebi
300 ml su

ara: 200 ml muzlu süt
1 paket limonlu-kepekli bisküvi (50 gr)
ara:100 ml şekersiz böğürtlen çayı

öğlen menüm

1 dilim beyaz ekmek
4 yk menemen
1 kuru kayısı
2 çk bal
3 zeytin
100 ml şekersiz çay

öğleden sonra okulda ara öğün yapmadım

saat 15 :00 te anneme gittim orada

3 kk büyüklüğünde pide
2 yk biber kurusu kavurması
2-3 yk patates salatası
3 dilim domates
1/2 beyaz peynir
200 ml şekersiz çay

ofisten çıkma zamanım yaklaşıyor günlük menümü yaziim bari
sabah kalkınca : 7:00
bir bardak light süt
1 adet kayısı
kahvaltı : 07.20
2 dilim denge light ekmek
1 adet küçük domates
nane+maydonoz yeşillik
1 kk peynirle feslegenli yagsız peynir salatası
1 kupa şekersiz siyah çay
ara : 10.00
8-10 beyaz leblebi
1 adet kuru kayısı
yarım kuru incir
2-3 küçük kuru erik
ögle :12.15
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk kıymalı fırın patates
3 yk pilav
bol salata
1 dilim ekmek

ara : 14.00 bi adet kuru kayısı
yarım portakal 1 kiwi

akşam yemegim :
17.00 5 yk tavuklu + mantarlı sote
1 dilim ekmek
yarım portakal
bir kiwi

akşamda evde salata yiyim diyorum bugün çok karbonhidratlı bir gün oldu ama güzelde doydum valla

slm beeen geldiiiiiiiiiiiimmmm
uyudum şölee bi saat iyi oldu.
ara öğn yapıorum şimdi

2 kuru incir
1/2 fincan beyazleblebi
1/2 greyfurt

afiyet olsun bebeeeeemmmm

ben deee almıyorummm zaten evde 36-42 arası pantolon stoğum varrr biraz daha gitsin şu kilolarrr havalar da bu arada ısınır biraz dahaaaa o zaman belki baharlık bişeyler alırım zaten evdeyim diye pek almıyorum bişeyyy inşallahhh alıcaz yakındaaa minik minik yeni cicilerrrr

afiyet olsun canımmm

mersiiiiii gulümmmm datlum gıymatlımmmmmm

sağol neruşum sabahtan öğleye kadar kendimi kötü hissediyordum ama öğleden sonra iyi hissediyorum inşallah böyle devam eder hep.evet kilo vermişim ama kasdan gitti galiba emin değilim ama yağda olabilir çünkü 1 ay geçti kilo verememiştim.cuma günü rahatsızlandığımda akşam yemeği yiyemedim dünde fala yiyemedim bugün hususi yemekhanemizde ne çıktıysa yedim korktum çünkü acaba yemek yiyemiyecekmiyim diye allahtan korktuğum başıma gelmedi .

afiyet olsun farmisyoooo

afiyet olsun cicimmmm ohh doymuşsunnnn güzellllllllceeee missss:13::13:

oyyy kuzum benimya ne kadar sevindim demek görüşebilmek için üye yaptı seni ha.sende çok çok selam söyle benden burdaki arkadaşlardanda soran var onu yarın dört gözle beklicem canım.çok çok öpüyorum hugomu bi an evvel gelsin artıkım .sen kendine iradesizim diyosun ama vaktinde bizde öyleydik ama burda öğrendik sabırlı olmayı canım zaten burda benim herşeyi öğrenmemin sebebi hugocuk sayesinde oldu onun sayesinde şekeri tatlıyı bıraktım hiçte aramıyorum.zaten hugocuk bilgilerini paylaşıyor bizimle burda bence sende dene canım katıl sende aramıza.

selamm herkesee
bgn regli oldum ya acayip sancım var :84::84:
sabah :
1 kupa sirkeli limonlu ılık su
peşine 1 kupa ılık su
1 dilim kepekli ekmek
4-5 çatal menemen
3 zeytin
öğlen :
1 kpçe mercimek çorbası
1 minik puf böreği
3-4 çatal kısır
aralarda da su içtim

geçmiş olsun nugya neyin var

panik atak bozukluğu canım hugom biliyo bi ara kalp atışlarım hızlanmıştı acile gitmiştim aynısı oldu kaç aydan sonra ama bu seferde sürekli bişey aklıma geldikçe kalp ritmim hızlanıyor telaş yapıyorum cumartesi günü doktora gittim sinir esnekliğinden kaynaklanıyor teşhisinede panik bozukluğu yazmış.ilaç verdi onu kullanıyoum şimdi.

evet hugo sizinle görüşebilmek iç,m üye yaptırdı beni. benim pek diyet düşüncem yok sanırım ondan oluyo. yarın öğlen 1 de bitiyormuş cezası. nasıl olduğunu o da anlamamış sanırım bi magazin haberini yazmış ebru şallı ile alakalı. ondan olmuş. biride kötü içerik butonuna basmış hemen ceza almış.

afiyet olsun farmisyoooo
afiyet olsun cicimmmm ohh doymuşsunnnn güzellllllllceeee missss:13::13:
sagolasın bebikcan

yaa çok büyük haksızlık kız sadece alıntı yapmıştı biz kadınlar magazin haberlerini okuyoruz burada da muhabbet olsun diye paylaştı kız ne var yaaa..
neyse yarın saat 1 e kadar sabredicez artık hugocuuuum seni hepimiz çok ösledik kıss

geçmiş olsun nugya gerçekten çok bir durum . Allah kimsenin başına vermesin.
Allah herkese şifalar versin.

nugya kardeş senin anlattığın uzun yıllar seni üzen veya etkileyen psikolojik olguların dışa vurumu sanırım. yaşadığımız olay olgu veya duygular aslında sandığımızdan daha fazla sarsıyor bizi. fakat biz farketmiyoruz. tavsiyem bu rahatsızlıktan önce korkmaman. ardından yeneceğini düşünmen ve kendini iyi hissetmeni sağlayacak değişik şeylerle meşgul olman. huzurlu mutlu olmanı sağlayacak hobiler edinmen ve seni etkileyen oluşumlardan mümkünse uzaklaşman hayatından çıkartman eğer mümkün değilsede o durumlarda seni mutlu eden şeyleri düşünüp o durumun geçmesini beklemen.
kriz tarzı oluşumlar geliyorsa sakin ol önce temiz havayı çek içine ve seni mutlu edecek şeyler düşün eğer ihtiyaç varsa psikolojik destek al fakat psikiatrik destek değil psikologla görüş ve ilaçsız üstesinden gelmeye çalış çok geçmiş olsun

anladım canım bizde öyle tahmin etmiştik.ama kötü niyetli yazmadıki hepimiz biliyoruz bunu ama neyse devamını hugomla yazışırım ben yarın.1 de demek bitiyo cezası bekleriz napalım artık bi an önce gelsin de onsuzda olmuyo buralar

hugonun mesajında siteye uygun olmayan şeyler varsa biriside bunu görüp kötü içerik butonuna basmış hemen ceza almış. artık akıllanır biraz bidaha böyle içerikli şeyler paylaşmaz

Arkadaslar mutsuzum kilo veremiyorummmmmmmmmmm((
kac aydir bi basliyorum devami gelmiyor inanin canim spor bile yapmak istemiyor
bu aralar stressliyim biraz o yuzden hiic diyet bile dusunemiyorum..
ama aklimdan da cikmiyor pismanlik okadar cokki( nerden nasil baslayacagimi bilmiyorum 3 ay sonra en azindan bi 10 kilo vermeyi okadr cok istiyorumkii ama bu gidisle zor galiba umidim yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…