Kızlar acayİp bİ gaz var akŞamdan berİ patlıyacam ya. Ne yapabİlİrİm yardım edİn bana....
Kızlar acayİp bİ gaz var akŞamdan berİ patlıyacam ya. Ne yapabİlİrİm yardım edİn bana....
bugünkü diyet menü de olanları yazıorum. belki size de fikir olur.
Fakat ben sadece mercimek çorbası,piliç ızgarayı ve zeytinyağlı kabak yicem.
Makarna, pilav yememeyi düşünüyorum bir kaç gün
MERCİMEKÇORBASI
PİLİÇ IZGARA
MAKARNA
SALATA BÜFESİ
Z.Y. KABAK TAVA
ÇOBAN SALATASI
HUMUS
CACIK
TURŞU
HAVUÇ
GÖBEK
K.LAHANA
KÖRÜLİ VE YOĞURTLU TAVUK
280 kalori...Hazırlama süresi: 15 dakika...Pişirme süresi: 20 dakika...2 kişilik
Gerekli malzeme
200 gr tavuk but
Yarım küçük kâse
light yoğurt
1 soğan
1 kahve fincanı sıcak su
2 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1'er tutam köri ve zencefil
Tuz
Hazırlanışı
Tavuk budunun derilerini temizleyin. Soğanı soyup kıyın. Maydanozu temizleyip kıyın. Yoğurdu krema kıvamında çırpın. Zeytinyağını tavada ısıtın. Köri ve zencefili ekleyip karıştırın. Soğan ve eti ilave edip sote edin. Suyu ekleyip kapağını kapatın ve kısık ateşte 15-20 dakika pişirin. Ocaktan alıp tavuğun üzerine yoğurdu sürün. 10 dakika kapağı kapalı olarak bekletip servis tabağına alın. Kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın.
Püf noktası
Tavuğu pişirirken derisini mutlaka alın. Derisi alınmamış 100 gr tavuğun kalorisi 171, derisi çıkarılmış tavuğunki ise 110'dur.
ya ben saraciracı ablama bişe diycem hep unutuyorum aklıma gelmişken yaziim belki okur
bence ona kesinlikle uzun saç daha çok yakışır yüzü topluya açıkçası bnmde yüzüm toplu o yüzden hiç yakıştırmıyorum kendimede kısa sacı faceteki fotolarda uzun halini çok beğenmiştim ben
öptüm hepiniziiiiiiii
günaydın kızlar
walla 9.30 ta zor kalktım akşam yazacak halim yoktu bide saat çok geç olmuştu nese konser çok güzeldi yine ama kenanda daha çok eğlenmiştim kahvaltı yaptım biraz önce yaziim hemen küçücük bir lokma gözleme azcık salatalık 2dilim domates 2 zeytin karpuz bu kadar
ama bugün dışları çıkçaz kuzenimle dışarda o bişeyler yiycektir muhtemelen ben yememeye çalışçam söz veriyorum bu arada biraz önce tartıldım 63.2hihoyyyt ayrıca dün kuzenim dürüm döner yedi ama ben almadım yemedim çok tebrik ettim sonra kendimi bütün bir gün sadece 3 köfte bir domates we bir dilim ekmekle durduğum için
bide komik bişi oldu arkadaşım çikolata uzattı chrunch bir parças koparmış werdi bende diyette olduğumu unutarak yedim yerken geldi aklıma ama tabi çıkaramadım ama warya o kadar özlemişim ki çikolatayı dün beni en çok o mutlu etti we akşam yemeğim olmuş oldu çok fazla şey yazmayın bugün ok okuyamayacığım akşama kadar
bide ewlibarklıcım esprin süperdi walla (ewde kimse yoksa...)sırnaşık şey hepinizi öpüyorum
Körili tavuğa bayılırım :))))
Bu arada herkeste tuvalet sorunu var galiba :))
öncelikle yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum umarım kolayca beraber veririz kiloları.
siz ben de bağımlılık yaptınız valla hepinizi çok seviyorum varlığınız beni motive ediyor.
yalnız be bir suçluyum dün akşam işten çıktım 6 da ve saat 9a kadar yürüdüm mecburen ve 9 da sofraya oturduğumda hem kurt gibi açtım hem de önümde lahmacundan başka yiyecek bişey yoktu (misafirlikteydim)
ve 2 tane yedim
ceza olarak sabah muzumu yemedim sadece sirkeli suyumu içtim
bu arada ben de çok şişim napıcam ya ellerim bile davul gibi neden acaba
tatlım bende tam kestirsemmi saçlarımı diye düşünüyodum.evet uzun saç yakışıyo ama bak şimdiki avatarımda 5 yıllık halim var üniden sonra saçlarım hep kısaydı.öyle alıştımki rahatlığa.bide uzun saç çok rahatsız ediyo.saçlar enseme değdiği zaman allerji olmuş gibi kızarıyo yanıyo kaşınıyo falan...
lisedeki fotolarım yok olsa koycam face ve buraya ama yok
saçlarım belimdeydi kısacık kestirmeye gittim.kuaförde saç satın alan biri çıktı.yıl 98 bende 2.5 kilo saç var ve tete o zaman 6000 euro vermişlerdi.düşün artık bendeki saç bolluğunu.çok fazla olduğu için şekilde veremiyorum.eşim istedi diye uzatayım dedim ama gerçekten çok rahatsız ediyo uzun saç senağlama
bazen özeniyorum böle upuzun saçlı kızlara ama ben antalya gibi sıcak bi yerde yaşarken bütün sırtım allerji olur herhalde :sm_confused: iyi bi kuaför bulabilirmiyim diye düşünürken sen bunu yazınca komik oldu kaydirigubbakcemile3
kızlar eczaneden becunis alın 3.5 lira zaten zararıda yok 2 günde 1 tane alsanız rahatlatır ben bu sabah 2 tane aldım şimdi çıkamıyorum lavabodan yaw :1shok:
ayyy ilk iş onu alıcam, sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?