60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıSVıÇRE PEYNıRı

120 kalori, 9 gr. yağ, 290 mg. kalsiyum
Protein ve mineral açısından zengin. 30 gramında, günlük olarak alınması tavsiye edilen kalsiyumun üçte birinden fazlası var.

BRıE
96 kalori, 8 gr. yağ, 162 mg. kalsiyum
Brie, yağlı peynirlerarasında gösterilse de içerdiği yağ kaşar peynirinden az. B1 vitamini açısından zengin. Çinko oranı da azımsanmayacak düzeyde.

CAMEMBERT
89 kalori, 7 gr. yağ, 105 mg. kalsiyum
Sert peynirlere oranla, üçte bir oranında daha az yağ ve dörtte bir oranında daha az kalori mevcut. Folik asit açısından zengin.

PARMESAN
136 kalori, 9.8 gr. yağ, 360 mg. kalsiyum
Kalsiyum deposudur. Makarna üzerine koyacağınız sadece bir çorba kaşığı parmesan, tavsiye edilen günlük kalsiyum miktarının yüzde 15'ini karşılar. Fazlaca tuzlu, ancak çinko oranı bir hayli yüksek.

SÜZME PEYNıR
29 kalori, 1.2 gr. yağ, 22 mg. kalsiyum
Gerçekten çok az yağ içeriyor ve kilo vermeye çalışanlar için de ideal. Ancak kalsiyum açısından zengin değil.

KAŞAR
124 kalori, 10.3 gr. yağ, 216 mg. kalsiyum
En yağlı peynirlerden, ancak iyi bir kalsiyum ve çinko kaynağı.

MOZARELLA
90 kalori, 7.5 gr. yağ, 155 mg. kalsiyum
Orta yağlı olmasına rağmen doymuş yağ oranı yüksek.

RıCOTTA
56 kalori, 4.4 gr. yağ, 63 mg. kalsiyum
Nispeten daha az yağ ve tuz içeriyor. Kalsiyum açısından çok zengin değil.

KEÇı PEYNıRı
59 kalori, 4.7 gr. yağ, 57 mg. kalsiyum
ınek peynirine oranla az kalorili. D vitamini açısından zengin. Ancak kalsiyum, ya da çinko açısından zengin olduğu söylenemez.

BEYAZ PEYNıR
75 kalori, 6 gr. yağ, 108 mg. kalsiyum
Yarım yağlı kaşardan daha az kalori içeriyor. Kalsiyum oranı ne çok az ne de fazla. Tuzlu ve D vitamini açısından zengin.

ben olsam piliç ızgara ve booool salata yerdim cokacimcoook hava sıcakken çorba içemiyorum kafamçokkarıştı

RENKLı KUPA
250 kalori..Hazırlama süresi: 15 dakika..2 kişilik

Gerekli malzeme:
200 gr kavun
100 gr karpuz
125 gr kavun dondurması
1 çorba kaşığı jülyen doğranmış limon kabuğu

HazırlanışıKavun ve karpuzdan top kaşıkla parçalar çıkarıp bir kâseye alın. Kâseyi buzdolabında 20 dakika bekletin. Dondurmayı 2 servis kâsesine paylaştırıp karpuz, kavun topları ve limon kabuğu ile süsleyip servis yapın.

KÖRÜLı VE YOĞURTLU TAVUK

280 kalori...Hazırlama süresi: 15 dakika...Pişirme süresi: 20 dakika...2 kişilik

Gerekli malzeme
200 gr tavuk but
Yarım küçük kâse
light yoğurt
1 soğan
1 kahve fincanı sıcak su
2 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1'er tutam köri ve zencefil
Tuz

Hazırlanışı
Tavuk budunun derilerini temizleyin. Soğanı soyup kıyın. Maydanozu temizleyip kıyın. Yoğurdu krema kıvamında çırpın. Zeytinyağını tavada ısıtın. Köri ve zencefili ekleyip karıştırın. Soğan ve eti ilave edip sote edin. Suyu ekleyip kapağını kapatın ve kısık ateşte 15-20 dakika pişirin. Ocaktan alıp tavuğun üzerine yoğurdu sürün. 10 dakika kapağı kapalı olarak bekletip servis tabağına alın. Kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın.

Püf noktası
Tavuğu pişirirken derisini mutlaka alın. Derisi alınmamış 100 gr tavuğun kalorisi 171, derisi çıkarılmış tavuğunki ise 110'dur.

EKMEKLı YAZ SALATASI

275 kalori..Hazırlama süresi: 15 dakika.1 kişilik

Gerekli malzeme
2 dilim diyet ekmek
1 taze soğan
1 salatalık
1 domates
2 dal maydanoz
1 dal nane
Yarım demet roka
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı sirke
Tuz, kekik, pulbiber

HazırlanışıEkmeklerin iki tarafına fırça ile zeytinyağı sürüp fırında önlü arkalı kızartın. Domatesi ve salatalığı dilimleyin. Rokayı temizleyin. Soğan ve sarımsağı temizleyip ayrı ayrı kıyın. Ekmekleri servis tabağına yerleştirin. Üzerlerine kıyılmış sarımsağı serpiştirin. Roka, soğan ve salatalığı ilave edin. Üzerine domates dilimlerini dizip nane ve maydanoz yapraklarıyla süsleyin. Zeytinyağı, limon suyu, sirke, tuz, kekik ve pulbiberi karıştırıp salatanın üzerine gezdirerek dökün. Servis yapın.

günaydın kızlar
walla 9.30 ta zor kalktım akşam yazacak halim yoktu bide saat çok geç olmuştu nese konser çok güzeldi yine ama kenanda daha çok eğlenmiştim kahvaltı yaptım biraz önce yaziim hemen küçücük bir lokma gözleme azcık salatalık 2dilim domates 2 zeytin karpuz bu kadar
ama bugün dışları çıkçaz kuzenimle dışarda o bişeyler yiycektir muhtemelen ben yememeye çalışçam söz veriyorum bu arada biraz önce tartıldım 63.2hihoyyyt ayrıca dün kuzenim dürüm döner yedi ama ben almadım yemedim çok tebrik ettim sonra kendimi bütün bir gün sadece 3 köfte bir domates we bir dilim ekmekle durduğum için
bide komik bişi oldu arkadaşım çikolata uzattı chrunch bir parças koparmış werdi bende diyette olduğumu unutarak yedim yerken geldi aklıma ama tabi çıkaramadım ama warya o kadar özlemişim ki çikolatayı dün beni en çok o mutlu etti we akşam yemeğim olmuş oldu çok fazla şey yazmayın bugün ok okuyamayacığım akşama kadar
bide ewlibarklıcım esprin süperdi walla (ewde kimse yoksa...)sırnaşık şey hepinizi öpüyorum

ya ben saraciracı ablama bişe diycem hep unutuyorum aklıma gelmişken yaziim belki okur
bence ona kesinlikle uzun saç daha çok yakışır yüzü topluya açıkçası bnmde yüzüm toplu o yüzden hiç yakıştırmıyorum kendimede kısa sacı faceteki fotolarda uzun halini çok beğenmiştim ben
öptüm hepiniziiiiiiii

Körili tavuğa bayılırım :))))

Bu arada herkeste tuvalet sorunu var galiba :))

öncelikle yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum umarım kolayca beraber veririz kiloları.

siz ben de bağımlılık yaptınız valla hepinizi çok seviyorum varlığınız beni motive ediyor.

yalnız be bir suçluyum dün akşam işten çıktım 6 da ve saat 9a kadar yürüdüm mecburen ve 9 da sofraya oturduğumda hem kurt gibi açtım hem de önümde lahmacundan başka yiyecek bişey yoktu (misafirlikteydim)
ve 2 tane yedim

ceza olarak sabah muzumu yemedim sadece sirkeli suyumu içtim

bu arada ben de çok şişim napıcam ya ellerim bile davul gibi neden acaba

tatlım bende tam kestirsemmi saçlarımı diye düşünüyodum.evet uzun saç yakışıyo ama bak şimdiki avatarımda 5 yıllık halim var üniden sonra saçlarım hep kısaydı.öyle alıştımki rahatlığa.bide uzun saç çok rahatsız ediyo.saçlar enseme değdiği zaman allerji olmuş gibi kızarıyo yanıyo kaşınıyo falan...
lisedeki fotolarım yok olsa koycam face ve buraya ama yok
saçlarım belimdeydi kısacık kestirmeye gittim.kuaförde saç satın alan biri çıktı.yıl 98 bende 2.5 kilo saç var ve tete o zaman 6000 euro vermişlerdi.düşün artık bendeki saç bolluğunu.çok fazla olduğu için şekilde veremiyorum.eşim istedi diye uzatayım dedim ama gerçekten çok rahatsız ediyo uzun saç senağlama
bazen özeniyorum böle upuzun saçlı kızlara ama ben antalya gibi sıcak bi yerde yaşarken bütün sırtım allerji olur herhalde :sm_confused: iyi bi kuaför bulabilirmiyim diye düşünürken sen bunu yazınca komik oldu kaydirigubbakcemile3

şekercik dışrda yiyebileceğin çok şey var aç dolaşma bence dolaşırken zaten harcarsn yediğini Şeniz

Körili tavuğa bayılırım :))))

Bu arada herkeste tuvalet sorunu var galiba :))

kızlar eczaneden becunis alın 3.5 lira zaten zararıda yok 2 günde 1 tane alsanız rahatlatır ben bu sabah 2 tane aldım şimdi çıkamıyorum lavabodan yaw :1shok:

bencede uzun saç çok yakışıyor sana gerekirse hep topuz yap ama kestirme :Saruboceq:

DıYET MAKARNA

Makarna yemek kilo aldırmaz, kilo aldıran makarnanın üzerine döktüğünüz yağı ve kalorisi yüksek soslardır. Diyet makarna tarifi ile hem soslu hem de düşük kalorili nefis bir makarnanın tadına bakacaksınız. Üstelik kilo alma korkusu olmadan!

Malzemeler,

* 1 paket makarna
* 4 yaprak marul
* 2 dlim hellim peyniri
* 5 adet çeri domates
* 1 çorba kaşığı zeytinyağı
* Tuz Karabiber Pul biber

Hazırlanışı,

1. Makarnayı 1 yemek kaşığı zeytinyağı katılmış bol suda 10 dk.haşlayın ve süzün.
2. Geri kalan tüm malzemeyi doğrayın.
3. Malzemeleri makarnanın içine katarak karıştırın ve servis yapın.

Afiyet Olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…