ya kızlar ben çok şişim ve söylemesi ayıp ama wc ye gidemiorum,
sabahlar bir ılık su bardağına bir limon sıkıp içiyorum ama o da pek fayda etmiyor.
benim de en büyük sorunum bu işte(
dün bir kaç kayısı yedim ama tık yok
Evet ya bende de şişlik var iki gündür. Düzenli olarak tuvalete çıkabiliyordum ama iki gündür bende çıkamıyorum :çok üzgünüm:
kızlar günaydın...
iyi cumalar :)
hem sevinçliyim hem de üzüntülü... kafamçokkarıştı
kıyafetlerim, özellikle eteklerim bollaştı...seviniyorum..çünkü incelmişim 40 bedene düşmüşüm :smiley-cool:
ama üzülüyorum bir yandan da o kadar kıyafetime ne olacak..yenilerini nasıl alacağım.. :uhm:
neyse buaralar kıyafet almamamda yarar var çünkü 40 beden de bol gelebilir 58 kiloya düştüğümde :jeyyar:
kızlar günaydın...
iyi cumalar :)
hem sevinçliyim hem de üzüntülü... kafamçokkarıştı
kıyafetlerim, özellikle eteklerim bollaştı...seviniyorum..çünkü incelmişim 40 bedene düşmüşüm :smiley-cool:
ama üzülüyorum bir yandan da o kadar kıyafetime ne olacak..yenilerini nasıl alacağım.. :uhm:
neyse buaralar kıyafet almamamda yarar var çünkü 40 beden de bol gelebilir 58 kiloya düştüğümde :jeyyar:
canım amacın kilo vermek değil miydi? amacına ulaşıyorsun işte ne güzel hihoyyyt
bu zayıflama döneminde kendine kıyafet almıyorsan, oradan ettiğin tasarruf ile alırsın işte güzel güzel.
benim çok şükür öyle bir sorunum yok, çünkü kıyafetlerimin çoğu 36-38 beden. Şincik de 40 giyiyorum Çok üzgünüm çoook
bide şu ortak sorunumuza nasıl bir çare bulacağımızı ben bir araştırıcam, yazarım mantıklı bişeyler bulduğumda
bu arada ben unolıght reklamındaki kıza gıcık oluyorum çok kaba yabaşka gıcık olan var mı aranızda
Niye can ?
Bende dün en son ne zaman böyle bir kaçamak yaptığımı hatırlamadığım cinsten bi kaçamak yaptım lakin telafi ediyorum bu gün . . .
Kaçamaklarda ne yediğimizi yazmayalım hanımlar . . .
CAN ÇEKEBİLİR . . . Akla düşebilir . . . :1ninca:
Ama buna rağmen şiş hissetmiyorum . . .
Ilık su içiyorum bol bol . . .
Aşındı wc yolları . . .
kızlar havucun bi zararı var mı diyete bilen var mı?
canımmm bütün gün azıcık bişey yemişsin zatenbu yediğin de en fazla 250 kaloridir..
biliyomusun bugün tedirgin oldum benkendimizi diyete o kadar kaptırdıkki,aldığımız kaloriyi çok fazla düşürdük galiba 1000 kalorinin altında almanın çok sakıncalı olduğunu söylüyor uzmanlar...
kas kaybetmekten korkuyorum
canım verdiğin bilgiler için teşekkürler...bugünlerde bol bol çilek yiyelim bari...yerimseniben
yanlız yemeğin hemen ardından sıcak bir şeyler içmek gerektiği yağların erimesine faydası olduğu pek aklıma yatmadı... o zaman niye suyu soğuk içmemiz gerekiyor...:uhm:
canımm sıcak su her şekilde yağ eritiyo bu doğru
ama soğuk su içmekte doğru ama yemeklerden sonra değil kesinlikle.
soğuk suyun yeri ayrı sıcak suyun yeri ayrı
sıcak su yağ erimesine yardımcı oluyo,soğuk su kalori harcamaya yarıyo.çünkü soğuk suyu hissedince vücut savunmaya geçiyo ve kalori harcıyo muşşş yani bunlarda bana dokturun söledikleri.onun yalancısıyım valla kaydirigubbakcemile3
hacercim çok sevindim senin adına...kaydirigubbakcemile3 mezuniyete de az kaldı hadi biraz daha gayret...kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlarr benim 8 aylık bi kızım varr vee 60 kiloyum hamilelik öncesii 48--49 kg şimdi 60 oldumm ve boğazıma çok düşkünümm her soframda ekmek sart ve ben çok yiyorumm ben eskisi gibi olmak istiyomm Artıkkk çünkü hala benii hamile sanıyorlarr göbekten dolayıı benim sadece göbeğim var erimiyorr
sabahları ılık bir bardak su ile elma sirkesii ve birkaç liman damlatıp içiyom ama etkisi yokk
dediğim gibi çok yiyorumm ve uyuyorumm
ayy yardımınızı bekliyommmm
buradayım sabuncummm akşamları yazılanları okuyorum ama o kadar çok paylaşım oluyor ki oku oku başım dönüyor...kafamçokkarıştı ama takip ediyorum merak etme her birşeyden haberim var...muz diyetinizi felan takip ediyorum yani...:1ninca:
biliyorsun sana çorba tarifi sözüm vardı hemide mantar çorbası işte tarif...yerimseniben
250 gr.kadar mantarı ortadan ikiye bölüyorsun ince ince dilimliyorsun.Teflon bir tavaya mantarları ekiliyorsun. Mantarlar kendi sularını salmaya başlayınca üzerine yarım limon suyunu ekleyip birkaç dakika daha pişiriyorsun.Mantarlar suyunu iyice salıp piştikten sonra ocaktan alıp süzgece koyabilirsin suyunun süzülmesi açısından... Diğer yandan 1 adet orta boy kuru soğanı çok küçük olarak doğruyorsun... Tencereye 1 yemek kaşığı tepeleme dolusu tereyağı ya da margarin koyuyorsun. Üzerine soğanları ekleyip soteliyorsun..Sonra üzerine 1 yemek kaşığı tepeleme dolusu un ekleyip hızlıca karıştırıyorsun. Ardından üzerine 2 su bardağı ılık süt ve 3 su bardağı kadar ılık su ile beraber mantarları ekleyip kaynayana kadar karıştırıyorsun..Kaynadıktan sonra tuz,kekik,nane ve karabiber ekliyorsun. en son çorbayı ocaktan almadan birkaç dakika önce 2-3 diş tuzla dövülmüş sarımsak katıp ocağın altını söndürüyorsun ve afiyetle yiyorsun...cokacimcoook pişirirken içine 1 adet tavuk bulyon da katarsan daha lezzetli olur...Bir de benim damak zevkime göre özellikle sütle yaptığım çorbalarda baharat olarak karabiber ben çok yakıştırıyorum bolca kullanıyorum...Yiyen herkeste beğeniyor....
kızlar bu çorbayı sabuun istediği için yazdım ama sizlerde denerseniz çok sevinirim tabii yanlış anlamayın..:1hug: birde aklıma gelmişken biliyorsunuzdur belki ama ben yinede söyleyeyim...hani yemeklere,çorbalara kekik,nane katıyoruz ya...bunu direk olarak değil de ilk önce 1 çay bardağı suyun içine koyun...biraz bekletin...bir süre sonra kullanılacak kısmı üstte kalıyor...pisliği dibe çöküyor ...o şekilde kullanın...bardağın altından bakıca o görüntüye inanamayacaksınız...delikafadulden
kızlar merhaba ben ayşim, 1,61 boyunda 60 kiloyum. 8 kilo vermek istiyorum kızlar. cuma zayıflama yarışmasına katıldım, 9. gruptayım ama az önce ayrılmak istediğim söyledim. çünkü her cuma tartılmak benim motivasyonumu daha çok düşürdü, çok kötüyüm. şimdi istiyorumki tartılmadan sizinle kilo vereyim. aylık tartılırım belki. bundan önce 65 idim hiç tartıya bakmadan diyet yaptım beş kilo verdim ve çok kolaylıkla, şimdi cuma tartılmaya başlayıp gramları bile zor verdiğimi görünce iyice daraldım. şimdi kilo veremiyorum. neyse böyle işte. tekrar merhaba kızlar, inşllah artık sizinleyim.
Günaydın canlarım datluşlarımm...
Nassınız işallah??
Ben muzumu yediiimmm, işe geldiiimmmm.... Sabah sabah muz çok iyi gidiyo yaa.. Valla süper...sositosositosositososito
Neyse herkeşlere hayırlı cumalarr,
bol hareketli, neşeli günler dilerimm...:dance::dance:
günaydınlar :)
ya siz gece gece ne kadar cok yazıorsunuz, okudum hepisini.
Flycım ben de yiyorum şu anda muzumu, bence gayet iyi gidio:)
bu arada ben unolıght reklamındaki kıza gıcık oluyorum çok kaba yabaşka gıcık olan var mı aranızda
canım amacın kilo vermek değil miydi? amacına ulaşıyorsun işte ne güzel hihoyyyt
bu zayıflama döneminde kendine kıyafet almıyorsan, oradan ettiğin tasarruf ile alırsın işte güzel güzel.
benim çok şükür öyle bir sorunum yok, çünkü kıyafetlerimin çoğu 36-38 beden. Şincik de 40 giyiyorum Çok üzgünüm çoook
bide şu ortak sorunumuza nasıl bir çare bulacağımızı ben bir araştırıcam, yazarım mantıklı bişeyler bulduğumda
ya kızlar ben çok şişim ve söylemesi ayıp ama wc ye gidemiorum,
sabahlar bir ılık su bardağına bir limon sıkıp içiyorum ama o da pek fayda etmiyor.
benim de en büyük sorunum bu işte(
dün bir kaç kayısı yedim ama tık yok
valla bilmiyorum canım büyün vücudum şişti dün.bugünde var biraz ama dünkü gibi rahatsız etmiyo.akşam sözümona yemek yemeyecektim eşime yedirdim oturmaya gittik manevi annemize z.yağlı dolma yapmış dayanamadım senağlama 1 bardak ayranla 5 tane dolma yedim.bütün akşam kıvrandım şişkinlikten :1no2: ama bugün daha iyiyim :dance:
canım benimmm havuç sebzelerin arasında en yağlı olanıymış.benim diyetisyen teyzem çok seviyosan günde küçük bi tane yiyebilirsin ama öyle değilse haftada 2-3 en fazla dedi :sm_confused: hatta onu kanıtlayabilmem için bana havucu çok az suda rendeleyip haşla suyunu süzmek için ince bi süzgeçe al dedi.yarım saat sonra bak sudaki yağa dedi denedim ve harbi doğru.zeytin yağı gibi oluyo su :bbo: bence çok fazla tüketmeyelimm!!!
aynı şeyi bende düşünüyorum canımcım aldığım kalori benimde en fazla 700-800 oluyo
hatta bazen o bile olmuyo.ne yapmak lazım bilmiyorum :uhm:
hoşgeldin aramıza canım.
durum biraz vahim gibi gözüküyo ama kesinlikle yılma.önce bu ekmek olayına çözüm bulmamız gerekiyo.sonrası çok kolay.bende çok fena somuncuydum (sabah kahvaltıda 1 ekmeğe yakın yiyodum hele bide sıcaksa ekmek allah allah kaydirigubbakcemile3 )
ama ben bu durumu uno light le çözdüm.gerçekten çok doyurucu.hani şu reklamlarıda çıkan 1 dilimi 48 cal. olan varya işte o.
iştah kesici olarakta en güzel tavsiye yeşilçay ve adaçayı :içelim: hem bebeğinede zararı olan şeyler değil.(emziriyosan diye söyledim)
takip et sen bizim topiği bak gör neler neler oluyooo kaydirigubbakcemile
derincimmm çok saol verdiğin bilgiler ve çorba tarifi içiiinnn :1hug: o zaman ne yapıyoruuuzzz işten çıkıncaaa hemen reale gidiiiip mantar alıyoruuuzzz. bayılırım mantaraaa cokacimcoook
hoşgeldin aramızaaa.kesinlikle katılıyorum canım benim sürekli ve düzenli tartılmak mahvediyo insanı.burda istediğin zaman ve istediğin kadar tartılabilirsin.sonuna kadar yanındayızzz a.s.
bende çok sevdim bu muz olayını yaa.çok zevkli oluyo.bugün hepimizin 2. günü galiba dimi.memnun olmayan varmı kıslaaarr yerimseniben valla ben çok sevdim bu işi kaydirigubbakcemile3
sabahları benimde çok hoşuma gidiyo akşam yazılanları okumak süprizzzzz artık akşamları pek giremiyorum nete.daha doğrusu bütün gün pc başında olunca akşamları pc görmek istemiyorum :1no2:
CANLARIMMM HEPİNİZE GÜNAYDIN VE HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAHHH.
İYİKİ VARSINIZZZZ...kaydirigubbakcemile5
cok maskulen o yüzden galiba. Sırf onun yüzünden unolight almıyorum kötükedihüso
Kızlar şişlik ve kabızlığa karşı sabahları ılık su bardağına limonlu su, ara öğünden önce ve akşam yemeğinden sonra rezene çayı tavisye ediyormuş. Dr.Ender Saraç abimiz kaydirigubbakcemile3
AYNI DERT BENDEDE SÜREKLı OLARAK VAR CANIM.AMA DıYETE BAŞLAYIP YAĞI AZALTINCA ıYıCE KÖTÜ OLUYO ONUN ıÇıNDE BENıM BULDUĞUM EN GÜZEL YOK REZENE VEYA SıNAMEKı.ACTıVıA DA ıŞE YARIYO AMA DıĞERLERı GıDı DEĞıL.ALIŞKANLIK YAPCAK DıYE DÜŞÜNMEYıN SAKIN ÇÜNKÜ DAHA ÖNCEDEN YEDıĞıMıZ YAĞIN YERıNE GEÇıYOMUŞ DıYETTEYKEN SıNAMEKı
kaydirigubbakcemile2
HEMDE NE GICIK OLMAK YAAA.SONUNA KADAR DESTEĞıM.BıDE TANIYORUM KIZI ESKıDEN BEST FM DE DJ LıK YAPIYODU.REKLAMDAKı HALı EN ıYıLERıNDENKıBAR OLMAYA ÇALIŞMIŞ REKLAMDA DıYE.BıDE KARŞILIKLI KONUŞSANIZ KESıN O ETLERıNı CıMCıRıRSıNıZ :roflol:
saol canım ya ben çok acıkınca yiyordum ama kescem bundan sonra Şeniz
maskulen ne demek bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dimi ciciş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben rezeneden nefret ediyorum kokusunu alsam bile kusuyorum (bu ara çok midem bulanıyor zaten umarım diyettendir)
ama rezene çok faydalıymış duymuştum çokta hastası var
hayırdır tatlım mide bulantısı falan :CüvCüv:
canım Allah şimdilik isteyenlere versin inşallah ben en az 4 yıl daha düşünmüyorum
kesinlikle öyle canım.allah isteyenlere versin.bende 30 umdan önce düşünmüyorum.şakaydı biliyosun dimi :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?