60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet ya bende de şişlik var iki gündür. Düzenli olarak tuvalete çıkabiliyordum ama iki gündür bende çıkamıyorum :çok üzgünüm:

bende aynıyım :CüvCüv:

kızlar günaydın...
iyi cumalar :)
hem sevinçliyim hem de üzüntülü... kafamçokkarıştı
kıyafetlerim, özellikle eteklerim bollaştı...seviniyorum..çünkü incelmişim 40 bedene düşmüşüm :smiley-cool:
ama üzülüyorum bir yandan da o kadar kıyafetime ne olacak..yenilerini nasıl alacağım.. :uhm:
neyse buaralar kıyafet almamamda yarar var çünkü 40 beden de bol gelebilir 58 kiloya düştüğümde :jeyyar:

canım amacın kilo vermek değil miydi? amacına ulaşıyorsun işte ne güzel hihoyyyt
bu zayıflama döneminde kendine kıyafet almıyorsan, oradan ettiğin tasarruf ile alırsın işte güzel güzel.
benim çok şükür öyle bir sorunum yok, çünkü kıyafetlerimin çoğu 36-38 beden. Şincik de 40 giyiyorum Çok üzgünüm çoook

bide şu ortak sorunumuza nasıl bir çare bulacağımızı ben bir araştırıcam, yazarım mantıklı bişeyler bulduğumda

Son düzenleme:

insan bi daha kıyafetmi alacağım diye üzülüyor ama şunu düşünüyorum bende zayıfa çuval giyse yakışıyor en olmadı çuval giyer dolaşırız kaydirigubbakcemile3

benimde popom , bacaklarım 38 beden, ama göbiş daha 38 olamadı kaydirigubbakcemile2

36 beden diyince gözlerim kamaşıyor bi yerden kıyafet alırken s beden demek çok güzel bişey ya bi zamanlar bende öyle diyordum senağlama

valla bilmiyorum canım büyün vücudum şişti dün.bugünde var biraz ama dünkü gibi rahatsız etmiyo.akşam sözümona yemek yemeyecektim eşime yedirdim oturmaya gittik manevi annemize z.yağlı dolma yapmış dayanamadım senağlama 1 bardak ayranla 5 tane dolma yedim.bütün akşam kıvrandım şişkinlikten :1no2: ama bugün daha iyiyim :dance:

kızlar havucun bi zararı var mı diyete bilen var mı?

canım benimmm havuç sebzelerin arasında en yağlı olanıymış.benim diyetisyen teyzem çok seviyosan günde küçük bi tane yiyebilirsin ama öyle değilse haftada 2-3 en fazla dedi :sm_confused: hatta onu kanıtlayabilmem için bana havucu çok az suda rendeleyip haşla suyunu süzmek için ince bi süzgeçe al dedi.yarım saat sonra bak sudaki yağa dedi denedim ve harbi doğru.zeytin yağı gibi oluyo su :bbo: bence çok fazla tüketmeyelimm!!!

aynı şeyi bende düşünüyorum canımcım aldığım kalori benimde en fazla 700-800 oluyo
hatta bazen o bile olmuyo.ne yapmak lazım bilmiyorum :uhm:

hoşgeldin aramıza canım.
durum biraz vahim gibi gözüküyo ama kesinlikle yılma.önce bu ekmek olayına çözüm bulmamız gerekiyo.sonrası çok kolay.bende çok fena somuncuydum (sabah kahvaltıda 1 ekmeğe yakın yiyodum hele bide sıcaksa ekmek allah allah kaydirigubbakcemile3 )
ama ben bu durumu uno light le çözdüm.gerçekten çok doyurucu.hani şu reklamlarıda çıkan 1 dilimi 48 cal. olan varya işte o.
iştah kesici olarakta en güzel tavsiye yeşilçay ve adaçayı :içelim: hem bebeğinede zararı olan şeyler değil.(emziriyosan diye söyledim)
takip et sen bizim topiği bak gör neler neler oluyooo kaydirigubbakcemile

derincimmm çok saol verdiğin bilgiler ve çorba tarifi içiiinnn :1hug: o zaman ne yapıyoruuuzzz işten çıkıncaaa hemen reale gidiiiip mantar alıyoruuuzzz. bayılırım mantaraaa cokacimcoook

hoşgeldin aramızaaa.kesinlikle katılıyorum canım benim sürekli ve düzenli tartılmak mahvediyo insanı.burda istediğin zaman ve istediğin kadar tartılabilirsin.sonuna kadar yanındayızzz a.s.

bende çok sevdim bu muz olayını yaa.çok zevkli oluyo.bugün hepimizin 2. günü galiba dimi.memnun olmayan varmı kıslaaarr yerimseniben valla ben çok sevdim bu işi kaydirigubbakcemile3

günaydınlar :)
ya siz gece gece ne kadar cok yazıorsunuz, okudum hepisini.
Flycım ben de yiyorum şu anda muzumu, bence gayet iyi gidio:)

sabahları benimde çok hoşuma gidiyo akşam yazılanları okumak süprizzzzz artık akşamları pek giremiyorum nete.daha doğrusu bütün gün pc başında olunca akşamları pc görmek istemiyorum :1no2:

CANLARIMMM HEPİNİZE GÜNAYDIN VE HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAHHH.
İYİKİ VARSINIZZZZ...kaydirigubbakcemile5

bu arada ben unolıght reklamındaki kıza gıcık oluyorum çok kaba ya başka gıcık olan var mı aranızda

cok maskulen o yüzden galiba. Sırf onun yüzünden unolight almıyorum kötükedihüso

Kızlar şişlik ve kabızlığa karşı sabahları ılık su bardağına limonlu su, ara öğünden önce ve akşam yemeğinden sonra rezene çayı tavisye ediyormuş. Dr.Ender Saraç abimiz kaydirigubbakcemile3

o kadar çok severek giydiüim eteklerim var ki.. amaaan neyse yenilerini alırım 58 kiloya düştüğümde a.s yada daraltırabilirmiyim acaba :uhm:
amaaaan ben bi inceleyim de kaydirigubbakcemile2 gerisi kolay hihoyyyt

AYNI DERT BENDEDE SÜREKLİ OLARAK VAR CANIM.AMA DİYETE BAŞLAYIP YAĞI AZALTINCA İYİCE KÖTÜ OLUYO ONUN İÇİNDE BENİM BULDUĞUM EN GÜZEL YOK REZENE VEYA SİNAMEKİ.ACTİVİA DA İŞE YARIYO AMA DİĞERLERİ GİDİ DEĞİL.ALIŞKANLIK YAPCAK DİYE DÜŞÜNMEYİN SAKIN ÇÜNKÜ DAHA ÖNCEDEN YEDİĞİMİZ YAĞIN YERİNE GEÇİYOMUŞ DİYETTEYKEN SİNAMEKİ

kaydirigubbakcemile2
bu arada ben unolıght reklamındaki kıza gıcık oluyorum çok kaba ya başka gıcık olan var mı aranızda

HEMDE NE GICIK OLMAK YAAA.SONUNA KADAR DESTEĞİM.BİDE TANIYORUM KIZI ESKİDEN BEST FM DE DJ LİK YAPIYODU.REKLAMDAKİ HALİ EN İYİLERİNDEN KİBAR OLMAYA ÇALIŞMIŞ REKLAMDA DİYE.BİDE KARŞILIKLI KONUŞSANIZ KESİN O ETLERİNİ CİMCİRİRSİNİZ :roflol:

saol canım ya ben çok acıkınca yiyordum ama kescem bundan sonra Şeniz

maskulen ne demek bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dimi ciciş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben rezeneden nefret ediyorum kokusunu alsam bile kusuyorum (bu ara çok midem bulanıyor zaten umarım diyettendir )
ama rezene çok faydalıymış duymuştum çokta hastası var

oleyyyyyyyyyyy yanlız değilim tek nefret eden ben değilim demekki hele o ekmeği haaaaaaaaam diye ısırıyor ya aklımdan neler geçiyor o zaman söylesem topic kapanır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırdır tatlım mide bulantısı falan :CüvCüv:

Bu yiyecekler zayıflatıyor

ıngiltere'de yayımlanan Daily Mirror Gazetesi en iyi zayıflatan 10 yiyeceği belirledi. En çok zayıflatan yiyecekler ve vücutta yaptıkları etkiler şöyle...

Esmer pirinç: B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Kırmızı üzüm: Dolaşım sistemini temizliyor. ıçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor.

Salatalık: Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu.

Nar: Hormonları dengeliyor. Bu sayede kilonuzu kontrol etmeniz daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan.

Adzuki fasulyesi: (Küçük kırmızı fasulye) Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip. Vücutta daha fazla suyu tutuyor.

Brokoli: Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor. Hazma yardımcı oluyor.

Elma: Hafif tatlı, bağırsakları harekete geçiriyor.

Kiraz: Yumuşak bir müshil etkisi yapıyor ve kilo kaybına neden oluyor.

Yulaf: Tok ve şişkinlik hissi veriyor. Bir kase lapası vücutta üç kase su tutmayı sağlıyor.

bugünkü diyet menü de olanları yazıorum. belki size de fikir olur.
Fakat ben sadece mercimek çorbası,piliç ızgarayı ve zeytinyağlı kabak yicem.
Makarna, pilav yememeyi düşünüyorum bir kaç gün

MERCıMEKÇORBASI
PıLıÇ IZGARA
MAKARNA

SALATA BÜFESı

Z.Y. KABAK TAVA

ÇOBAN SALATASI
HUMUS
CACIK
TURŞU
HAVUÇ
GÖBEK
K.LAHANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…