canım sen kendin suçunu biliosun zaten lülülülülülü
hem bugün telafi edersin artık
bu arada yöneticim seni öğlen lahmacun yemeye götüreyim dedi, adama tek ayak üstünde kırk yalan uydurdum iş var şu var bu var
sırf lahmacun yememek için
cok disiplinli gördüm kendimiiiiii
günaydın kızlar,
biraz yazılanlara göz attım.. sımdı de gevezeliğe katılayım dedım :)
kızlar kabızlık çekenlere Doğa'nın Prebiyotikli müslisini öneriyorum. içindeki prebiyortik mayası direk kalın bagırsaga hucum edıyor.. hem de cok dusuk kalorili.. onlar yogurtla bir öğün yapabılırsınız...
ayrıca hareket şart...
kuru kayısı,kuru incir ve liptonun form çayları da işe yarayabiliyor..
ben ilaca sarılmak yerine öncelikle daha naturel yöntemleri tavsiye ediyorum. çunku ilaçlar bağımlılık yaratabiliyor.. eski ev arkadasım o dediğiniz ilaç olmadan artık yapamaz hale gelmıstı.. avuc avuc içiyordu kız..
o da 20kg'dan fazla verdi.. o yuzden böyle sıkıntıları oldu...
neysem;
yediklerim: sabah yarım ceviz,bir adet kuru kayısı, 1 minicik parca kuru papaya...
ardından 30dk. pilates ve 30 dk aerobik.. bırazdan kahvaltı edeyim..
ama kg aynı 65.5
kızlar bir sorum olacak:
noodle'n kalorisini bilen var mı?
makarnadan daha hafif gibi duruyor ama kalori degerını bulamadım nette..
bilen yok mu?
kızlar bir sorum olacak:
noodle'n kalorisini bilen var mı?
makarnadan daha hafif gibi duruyor ama kalori degerını bulamadım nette..
bilen yok mu?
amanınn bu yediklerin çok az değilmiii
ben sabah,kepek ekmeğiyle beyaz peynir yedim
öğlende 3 salatalık,1 bardak yoğurt 1 dilim kepek ekmeği yicem,salatalık yerine salata veya 6 kaşık sebze
arada 1 meyva
akşamda 1 fincan poşet çorba,1 dilim ekmek,3-4 köfte veya balık,1 de salata,1 tanede haşlanmış kabak var
yatarkende 1 meyva
o ne küü :uhm:
valla sen sorunca baktım nete orda gördüm.ince spagetti gibi bişi herlade dimi??
hihoyyyt
şekerim 85 gram (1porsiyon) 185 kalori imiş ben netin yalancısıyım
kızlar hoşgeldin mesajları yazmışsınız bana hepinize teşekkür ederim, hoşbulduk.
gaz sorunumuz var demişsiniz. bazen evet bendede oluyor, bitki çayları falan içiyorum gaz çıkartmak için ama olmuyor. bende böyle durumlarda uzanıyorum bir yere yatağa koltuğa falan, karnımı ovuyorum sıkı sıkı hatta eşime ovduruyorum, inanın çok güzel gaz çıkartıyor insan, çok rahatlarsınız deneyin. karnınızı ve göbeğinizi kasığınızı falan ovun iyice.
Slmmmmm kizlar
dün aciktim aciktim diye diyeee
kendimi birden mc donalds ta oturuken buldummm kaydirigubbakcemile3
kocaa bir menü yedikten sonra tuhaf ama hala pisman degilim bu hafta benim metabolizma cok yavasladi malum pehrizimle spor da yapamiyorum olacagigi buydu böyle bir kacamakla metabolizman uyanmistir insallah neyse ki ardindan sunuda bunu da yemedim bugün yine perhize devam
bakiyorumda cogunuz kabizlik lik cekmeye baslamis bile bastanda bahsetmistim muz diyetinin etkisidir diye bunu cözmenin yolu sudur muzu yemeden ve yedikten sonra bol ilik su icin derim ben zaten muz diyetindede öyle diyor bol bol su icin yediginiz 1 muz muz icin 500 ml ilik su derim ben hemen ardindan icerseniz daha faydali olur
tabi suda var sindirim sistemi sabah uyandigimizda hemen harekete gecmiyo bunun üstüne uyuyan sindirim sistemine muzu da yedigimizde is zorlasiyo bunun icin bagirsaklari uyandirmak icin ilik su muzdan önce neymisssss
su su su su su
kızlar hoşgeldin mesajları yazmışsınız bana hepinize teşekkür ederim, hoşbulduk.
gaz sorunumuz var demişsiniz. bazen evet bendede oluyor, bitki çayları falan içiyorum gaz çıkartmak için ama olmuyor. bende böyle durumlarda uzanıyorum bir yere yatağa koltuğa falan, karnımı ovuyorum sıkı sıkı hatta eşime ovduruyorum, inanın çok güzel gaz çıkartıyor insan, çok rahatlarsınız deneyin. karnınızı ve göbeğinizi kasığınızı falan ovun iyice.
ya kocamın yanında kaçarsa gaz naparım :1shok: en iyisi kendimin yapması kaydirigubbakcemile3
Slmmmmm kizlar
dün aciktim aciktim diye diyeee
kendimi birden mc donalds ta oturuken buldummm kaydirigubbakcemile3
kocaa bir menü yedikten sonra tuhaf ama hala pisman degilim bu hafta benim metabolizma cok yavasladi malum pehrizimle spor da yapamiyorum olacagigi buydu böyle bir kacamakla metabolizman uyanmistir insallah neyse ki ardindan sunuda bunu da yemedim bugün yine perhize devam
bakiyorumda cogunuz kabizlik lik cekmeye baslamis bile bastanda bahsetmistim muz diyetinin etkisidir diye bunu cözmenin yolu sudur muzu yemeden ve yedikten sonra bol ilik su icin derim ben zaten muz diyetindede öyle diyor bol bol su icin yediginiz 1 muz muz icin 500 ml ilik su derim ben hemen ardindan icerseniz daha faydali olur
tabi suda var sindirim sistemi sabah uyandigimizda hemen harekete gecmiyo bunun üstüne uyuyan sindirim sistemine muzu da yedigimizde is zorlasiyo bunun icin bagirsaklari uyandirmak icin ilik su muzdan önce neymisssss
su su su su su
hakettim ama dimi yaaa kaydirigubbakcemile3 canim ya vur dedik öldürme böbreklerini yorma zaten birden icince birende vicuttan atarsin suyuoghhhh afiyet olsun arkadaşımmm bu ara yaptığın diyetle hakettin sen bu güzell kaçamağı :icecream:
muzun öncesinde 5 bardak su içtim bugün içtikten sonrada sirkeli suyumu içtim onun tadını geçirmek için 2 bardak daha su içtim :bbo:
bencede kendin yap kaydirigubbakcemile3ya kocamın yanında kaçarsa gaz naparım :1shok: en iyisi kendimin yapması kaydirigubbakcemile3
ya canım bişey sorucam sen bu 10kgınazar:) spor yapmadan sadece yediklerinden kısarak mı verdin
spor konusunda ben de pek başarılı değilim de gündüz çalışıp akşam 7 de evde olup 20aylık bir bebekle spor yapmak çok zor çünkü oğluşuma vakit kalmıcak diye spora vakit ayıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?