60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

5 dakka önce aynı şey benimde başıma geldi.patronlarım sağolsunlar iskender söylemişler ofise hatta banada söylemişler. kendimi odama hapsettim.limonlu mavi yeşilimi yiyorum ve yaseminli yeşilçayımı içiyorum. ohhh sefam olsunnn
ikiside şişip gidiyolar zaten kaydirigubbakcemile3

valla cezama sadık kaldım ve sabahtan beri 1 l su içtim ve bişey yemedim.

bakalım birazdan yemeğe çıkcaz arkadaşlar çok iştahlılar ve bizim burda da kebapçı var bide ev yemekleri yapan bi yer ama sırf yağbakalım nasıl tutcam kendimi ben en çok h.sonundan korkuyorum benim koca biraz pis boğaz

amanınn bu yediklerin çok az değilmiii
ben sabah,kepek ekmeğiyle beyaz peynir yedim

öğlende 3 salatalık,1 bardak yoğurt 1 dilim kepek ekmeği yicem,salatalık yerine salata veya 6 kaşık sebze

arada 1 meyva
akşamda 1 fincan poşet çorba,1 dilim ekmek,3-4 köfte veya balık,1 de salata,1 tanede haşlanmış kabak var
yatarkende 1 meyva

kızlar bir sorum olacak:

noodle'n kalorisini bilen var mı?

makarnadan daha hafif gibi duruyor ama kalori degerını bulamadım nette..

bilen yok mu?

canım daha kahvaltı yapmadım bu yedıklerım kahvaltı öncesı idi -tatlicadiarzu-

simdi hazırladım kahvaltımı 1 dl kep.ekm. 1 kk peynır ve domates - salatalık 3 mınık zytın

o ne küü :uhm:
valla sen sorunca baktım nete orda gördüm.ince spagetti gibi bişi herlade dimi??

çin makarnası diyorlar canım.. satılıyor marketlrde... çın lokantasında da yedım ben ... sebze cok yakısıyor bu yemege bır de soya sosu koy . z.yagını bır damla koyuyorum...

cok hafıf oluyor..bızım makarnadan daha az kalorilidir diye tahmın edıyorum

hihoyyyt

şekerim 85 gram (1porsiyon) 185 kalori imiş ben netin yalancısıyım

tesekkür canım ben bulamamıstım..

içinden 6 parca cıkıyor toplamda 350gram..

bir porsiyon 85 gramsa birbucuk parca falan yiyebiliyoruz.. ve sadece 185cal.. sebze koyuyorum bolca ve yanında bıraz salatayla etse etse 250cal. eder... çok iyi..

gönül rahatlıyla yiyebılırız o zaman..

sara...

bu arada resmin çok hoş canım... uzun saclı halını görmedım ama kısa sac da gitmiş bence ama belkı uzun saç da cok hos yakısır :)

kızlar hoşgeldin mesajları yazmışsınız bana hepinize teşekkür ederim, hoşbulduk.
gaz sorunumuz var demişsiniz. bazen evet bendede oluyor, bitki çayları falan içiyorum gaz çıkartmak için ama olmuyor. bende böyle durumlarda uzanıyorum bir yere yatağa koltuğa falan, karnımı ovuyorum sıkı sıkı hatta eşime ovduruyorum, inanın çok güzel gaz çıkartıyor insan, çok rahatlarsınız deneyin. karnınızı ve göbeğinizi kasığınızı falan ovun iyice.

Ben daha öğle yemeğimi yemedim. Salata yemeyi düşünüyorum. Bu akşam arkadaşımla buluşucaz akşama biraz kaçırsam bile öğlen telefi etmiş olurum dimi ama :))

Slmmmmm kizlar
dün aciktim aciktim diye diyeee
kendimi birden mc donalds ta oturuken buldummm kaydirigubbakcemile3

kocaa bir menü yedikten sonra tuhaf ama hala pisman degilim bu hafta benim metabolizma cok yavasladi malum pehrizimle spor da yapamiyorum olacagigi buydu böyle bir kacamakla metabolizman uyanmistir insallah neyse ki ardindan sunuda bunu da yemedim bugün yine perhize devam

bakiyorumda cogunuz kabizlik lik cekmeye baslamis bile bastanda bahsetmistim muz diyetinin etkisidir diye bunu cözmenin yolu sudur muzu yemeden ve yedikten sonra bol ilik su icin derim ben zaten muz diyetindede öyle diyor bol bol su icin yediginiz 1 muz muz icin 500 ml ilik su derim ben hemen ardindan icerseniz daha faydali olur

tabi suda var sindirim sistemi sabah uyandigimizda hemen harekete gecmiyo bunun üstüne uyuyan sindirim sistemine muzu da yedigimizde is zorlasiyo bunun icin bagirsaklari uyandirmak icin ilik su muzdan önce neymisssss

su su su su su

aaa dooru ara ara ben de yapıyorum bunu. unutmusum. iyiki hatırlattınız.bir de kızlar varsa eger su masaj aletleri var ya.. titraşimli olanlar... ben onlardan kullanıyorum bazen ..rahatlatıyor...

oghhhh afiyet olsun arkadaşımmm bu ara yaptığın diyetle hakettin sen bu güzell kaçamağı :icecream:
muzun öncesinde 5 bardak su içtim bugün içtikten sonrada sirkeli suyumu içtim onun tadını geçirmek için 2 bardak daha su içtim :bbo:

ya kocamın yanında kaçarsa gaz naparım :1shok: en iyisi kendimin yapması kaydirigubbakcemile3

ya canım bişey sorucam sen bu 10kgı nazar:) spor yapmadan sadece yediklerinden kısarak mı verdin
spor konusunda ben de pek başarılı değilim de gündüz çalışıp akşam 7 de evde olup 20aylık bir bebekle spor yapmak çok zor çünkü oğluşuma vakit kalmıcak diye spora vakit ayıramıyorum

hakettim ama dimi yaaa kaydirigubbakcemile3 canim ya vur dedik öldürme böbreklerini yorma zaten birden icince birende vicuttan atarsin suyu
ya kocamın yanında kaçarsa gaz naparım :1shok: en iyisi kendimin yapması kaydirigubbakcemile3
bencede kendin yap kaydirigubbakcemile3

canim arada yapiyordum ama verdigim son 4 kiloda spor fazla yok bebek bendede var 7 aylik onlar zaten basli basina bir kolori yakma vesilesi bence günde ekstradan 300 filan yakiyoz onlarla ama spor sart zayiflasakta bingil bingil oluruz sonra ben arada yinede SIKILASTIRMA hareketleri yapmak icin cabaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…