60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol ciciş cokacimcoook

Zeytinyağlı taze fasulye, sofralarımızın tanıdık yemeklerinden biridir. %100 lezzet garantisi olan zeytinyağlı taze fasulye tarifi.

Malzemeler,

Yarım kilo taze fasulye
1 tane soğan
4 adet orta boy domates
Yarım çay bardağından biraz fazla zeytinyağ
1 bardak su
Tuz

Hazırlanışı,

Fasulyeleri yıkayıp ortadan ikiye kesin.
Derin ve yayvan bir tencereye fasulyeleri koyun.
Yemeklik doğranmış kuru soğanı tencereye ilave edin.
Üzerine küp küp doğranmış domatesleri ekleyin.
Zeytinyağını tencereye dökün.
Tuzunu ekleyin.
Ocağın altı kısık şekilde pişmeye bırakın.
Fasulyeler iyice sararınce ve biraz da suyunu çekince 1 su bardağı su ekleyin.
Tencerenin kapağı kapalı olacak şekilde kısık ateşte pişirmeye devam edin.
Fasulyeler eklediğiniz suyu çekmiş ve hala pişmemişse, az miktarda su ekleyin.

Notlar,

Fasulyenin türüne göre 1-2 saat sürebiliyor pişmesi.

KIZLAR BEN ıÇıNE 1 TANEDE KÜP ŞEKER ATIYORUM KESıNLıKLE ÇOK DAHA GÜZEL OLUYO TADI cokacimcoook

akşamın menüsüs belli oldu teşekkürler... makarnayı çok severim.

evettt bugün benim ilk günüm olacak

bir dilim ekmekle peynir yedim ve öncesinde 3 bardak su içmiştim
ama akşamüstü kızlarla buluşcaz..şimdiye kadar ne zaman buluşsak ya hamurişi ya da tatlı ısmarlıyorduk bakalım nasıl geçiştiricem.. onların haberi yok diyete başladığımdan çünkü ne zaman söylesem senin bişeyin yok diyorlar daha da sinirleniyorummm o yüzden 1 portakal suyuyla geçiştirmeyi düşünüyorum ..inşlahhh da öle olur
bugünkü kilom 64.400 dü
bakalım hadi hayırlısııı
bu arada motivasyon da tam motivasyon bence kırmızı bikinilisini bulmalı

merhaba kızlar siteye yeni katıldım.bu konunun mesajlarını baştan sona okumak istiyorum ama hem çok fazla hemde biyerden sonra internet takılıyor ve sayfaları açmıyor. merak ettim başlangıçta 5in1 adlı hapı çoğunluk alıp kullanmaya başlamıştı. şimdi onla ilgili bir yazı göremiyorum emini konular değişmiştir. ama kullanan arkadaşlar varsa, ne yaptınız verebildiniz mi kiloları? benim 5-6 kilo kadar fazlam var acaba bi kutu kullansam verebilir miyim? yaz geldi az yemeye çalışıyorum ama tartı da 1 kilo bile oynamıyor. çok canım sıkılıyo fit resimlerime bakınca resim çekinmek bile istemiyorum. şu an 61 kilodayım. herkese incecik olacakları günleri diliyorum. cevap yazarsanız çok sevinirim by.

canım sakın yılma bende öyle arkadaşlarımla buluşunca midem bulanıyor ne yesem kusuyorum diyorum bende meyvesuyu içiyorum iyi taktik yerimseniben

canım ben kullanmadım bilmiyorum ama öyle şeyler kilo verdirmiyo rejim şart şakkıdı

niye kimse beni azarlamadı akşamki açgözlülüğüm yüzünden

bu arada kız da bikini de süper çıtırrrr

canım sen kendin suçunu biliosun zaten lülülülülülü
hem bugün telafi edersin artık

bu arada yöneticim seni öğlen lahmacun yemeye götüreyim dedi, adama tek ayak üstünde kırk yalan uydurdum iş var şu var bu var
sırf lahmacun yememek için
cok disiplinli gördüm kendimiiiiii

Son düzenleme:

tebrikler canım...

forumumuza layık bir davranış biçimi sergilemişssin<<< kaydirigubbakcemile2

helal sana ya... dün akşam rüyamda lahmacun ve pizza gördüm resmen kokusu burnumda ama tatlarını unuttum cokacimcoook

günaydın kızlar,

biraz yazılanlara göz attım.. sımdı de gevezeliğe katılayım dedım :)

kızlar kabızlık çekenlere Doğa'nın Prebiyotikli müslisini öneriyorum. içindeki prebiyortik mayası direk kalın bagırsaga hucum edıyor.. hem de cok dusuk kalorili.. onlar yogurtla bir öğün yapabılırsınız...

ayrıca hareket şart...

kuru kayısı,kuru incir ve liptonun form çayları da işe yarayabiliyor..

ben ilaca sarılmak yerine öncelikle daha naturel yöntemleri tavsiye ediyorum. çunku ilaçlar bağımlılık yaratabiliyor.. eski ev arkadasım o dediğiniz ilaç olmadan artık yapamaz hale gelmıstı.. avuc avuc içiyordu kız..

o da 20kg'dan fazla verdi.. o yuzden böyle sıkıntıları oldu...

neysem;

yediklerim: sabah yarım ceviz,bir adet kuru kayısı, 1 minicik parca kuru papaya...

ardından 30dk. pilates ve 30 dk aerobik.. bırazdan kahvaltı edeyim..

ama kg aynı 65.5

herkese selam kızlar
ben de bugün başladım diyete,
59,4 le
hayatımda ilk defa diyet yapıyorum,motivasyona ihtiyacım var
yaz geldi,göbeğime veda etmek istiyorum
arkadaşımın uyguladığı bir listeye göre başladım
bana hayırlı olsunn ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…