DİYET MAKARNA
Makarna yemek kilo aldırmaz, kilo aldıran makarnanın üzerine döktüğünüz yağı ve kalorisi yüksek soslardır. Diyet makarna tarifi ile hem soslu hem de düşük kalorili nefis bir makarnanın tadına bakacaksınız. Üstelik kilo alma korkusu olmadan!
Malzemeler,
* 1 paket makarna
* 4 yaprak marul
* 2 dlim hellim peyniri
* 5 adet çeri domates
* 1 çorba kaşığı zeytinyağı
* Tuz Karabiber Pul biber
Hazırlanışı,
1. Makarnayı 1 yemek kaşığı zeytinyağı katılmış bol suda 10 dk.haşlayın ve süzün.
2. Geri kalan tüm malzemeyi doğrayın.
3. Malzemeleri makarnanın içine katarak karıştırın ve servis yapın.
Afiyet Olsun
DİYET MAKARNA
Makarna yemek kilo aldırmaz, kilo aldıran makarnanın üzerine döktüğünüz yağı ve kalorisi yüksek soslardır. Diyet makarna tarifi ile hem soslu hem de düşük kalorili nefis bir makarnanın tadına bakacaksınız. Üstelik kilo alma korkusu olmadan!
Malzemeler,
* 1 paket makarna
* 4 yaprak marul
* 2 dlim hellim peyniri
* 5 adet çeri domates
* 1 çorba kaşığı zeytinyağı
* Tuz Karabiber Pul biber
Hazırlanışı,
1. Makarnayı 1 yemek kaşığı zeytinyağı katılmış bol suda 10 dk.haşlayın ve süzün.
2. Geri kalan tüm malzemeyi doğrayın.
3. Malzemeleri makarnanın içine katarak karıştırın ve servis yapın.
Afiyet Olsun
evettt bugün benim ilk günüm olacak
bir dilim ekmekle peynir yedim ve öncesinde 3 bardak su içmiştim
ama akşamüstü kızlarla buluşcaz..şimdiye kadar ne zaman buluşsak ya hamurişi ya da tatlı ısmarlıyorduk bakalım nasıl geçiştiricem.. onların haberi yok diyete başladığımdan çünkü ne zaman söylesem senin bişeyin yok diyorlar daha da sinirleniyorummm o yüzden 1 portakal suyuyla geçiştirmeyi düşünüyorum ..inşlahhh da öle olur
bugünkü kilom 64.400 dü
bakalım hadi hayırlısııı
bu arada motivasyon da tam motivasyon bence kırmızı bikinilisini bulmalı
merhaba kızlar siteye yeni katıldım.bu konunun mesajlarını baştan sona okumak istiyorum ama hem çok fazla hemde biyerden sonra internet takılıyor ve sayfaları açmıyor. merak ettim başlangıçta 5in1 adlı hapı çoğunluk alıp kullanmaya başlamıştı. şimdi onla ilgili bir yazı göremiyorum emini konular değişmiştir. ama kullanan arkadaşlar varsa, ne yaptınız verebildiniz mi kiloları? benim 5-6 kilo kadar fazlam var acaba bi kutu kullansam verebilir miyim? yaz geldi az yemeye çalışıyorum ama tartı da 1 kilo bile oynamıyor. çok canım sıkılıyo fit resimlerime bakınca resim çekinmek bile istemiyorum. şu an 61 kilodayım. herkese incecik olacakları günleri diliyorum. cevap yazarsanız çok sevinirim by.
niye kimse beni azarlamadı akşamki açgözlülüğüm yüzünden
bu arada kız da bikini de süper çıtırrrr
canım sen kendin suçunu biliosun zaten lülülülülülü
hem bugün telafi edersin artık
bu arada yöneticim seni öğlen lahmacun yemeye götüreyim dedi, adama tek ayak üstünde kırk yalan uydurdum iş var şu var bu var
sırf lahmacun yememek için
cok disiplinli gördüm kendimiiiiii
niye kimse beni azarlamadı akşamki açgözlülüğüm yüzünden
bu arada kız da bikini de süper çıtırrrr
canım sen kendin suçunu biliosun zaten lülülülülülü
hem bugün telafi edersin artık
bu arada yöneticim seni öğlen lahmacun yemeye götüreyim dedi, adama tek ayak üstünde kırk yalan uydurdum iş var şu var bu var
sırf lahmacun yememek için
cok disiplinli gördüm kendimiiiiii
MOTİVASYON FOTOĞRAFI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?