canım benim merak etmezmiyim ceza aldığını duydum üzüldüm tabikide.hatta arkadaşlarla yazıştık burda ama sonra kuki ceza aldığını söyledi.başka nerden yazbilirdimki sana.cuma günüde rahatsızlandım ben acile gittik tekrar cumarteside doktora gittim dünde aynıydım dün öğleden sonra toparlandım bugün şükürler olsun iyiyim.ilaç kullanıyorum şu anda.sana özelden yazmıştım inşallah almışsındır yazımı.dünya kadınlar gününde kutlu olsun balım.
konu dışı mesaj yazınca banlanıyosun işte... yapacak bişey yok malesef kurallara uymak lazım... neyse ben kaçtım sarmıyo bu topik beni hadi görüşürüz bebekim uğra bana da öpüyorum kocaman...
canım 4 dilim çok olmuş bence 2 dilim normal sabah kahvaltın güzel afiyet olsun
haklısın çok oldu ama o kadar çok acıkmıştımki yaptım bir hata işte.çok pişman oldum sonra bende ama yemiştim bir defa.1,5 saat çarşıda dolaştık ,işten evede yarım saat yürüdüm ondan galiba çok acıkmıştım.gece yatmadanda 20 dak.zatıflama kemeri kullandım.belki azıcık enerji harcamışımdır hı.
ben okudum ben yokken neler oluyor diye baktım sen beni hiç merak etmedin. bi mesajın vardı cezalı oluğumu duyunca şaşırdın. ama onun dışında famirle epey sohpet muhabbet beni unuttunssonra bende arkadaşımı üye yaptım o söyledi sağolsun. onun diyetle pek işi yokta işte ben ısrar ettim ondan üye oldu arada gelirim topiğe diyor. uğrar belki arada spora başlatacağım onuda konsantre etmeye çalışıyorum pek niyeti yok ama olur belkide havalar güzelleşince yürüyüşe çıkarız. ben taebooya başlamayı düşünüyorum. değişik olsun diye. bakalım internetten taeboo videolarını izleyeceğim onları yapmaya başlayacağım arada
faydalı olması dileğiyle kızlar
metabolizma nasıl hızlandırılır
Kilo veremiyorsanız metabolizma hızı çok yavaş olabilir. Bunun içn metabolizmayı hızlandırabilecek birçok metod uygulanabilir.
Sıvı tüketimi : Günde en az 2 litre su içme önerisi sadece kilo vermeyi kolaylaştırmak amacı ile önerilmez. Suyun insan vücudu üzerinde metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olduğu kanıtlanmıştır.
Meyve : Meyve yeme alışkanlığı kazanmak sağlık açısından çok önemli. Yenilen meyveleri mevsimsel olarak seçin ve ara öğünlerde mutlaka sebze tüketin.
Düzenli,sık ve az yemek : Metabolizmayı hızlandırmanın en etkili yolu beslenme alışkanlığıdır. Her gün aynı saatte yemek yemek, öğünleri günde altı öğüne çıkarmak ve az besinle beslenmek metabolizmanın hızını önemli oranda arttıracaktır.
Uyku düzeni : Uyku düzenini kilo ya da metabolizma ile bağını kuramayabilirsiniz fakat aslında birbirleri ile çok ilgili konulardır. Halk arasında çok uyumanın kilo yaptığı söylenir. Bu doğru fakat eksik bir bilgi. Çok uyumanın kilo yaptığı kadar az uyku da metabolizma hızını yavaşlatır. Bu yüzden yeteri kadar uyumak en doğrusu. Önerilen süre ise yetişkin bir insan için günde 7-8 saattir.
Yürüyüş : Yürüyüş yapmanın faydaları sayılmakla bitmiyor. Kalp ve damar sağlığı, kilo kontrolü aynı zamanda da metabolizmayı canlandırma konusunda çok etkili bir eylem yürüyüş. Düzenli olarak her ün 45 dakika yürümekle sağlığınızı geri kazanabilirsiniz.
Yukarıda sayılan maddeler metabolizmanın canlanması konusunda çok önemli. Bunların dışında yeşil çay ve zencefil gibi uzmanlar tarafından önerilen bitki çaylarının da oldukça faydalı olduğu bilinmektedir.
hımmm anladım sen okuyabiliyosun ama yazamıyosun famirle yazıştık başkasıyla yazışmaktan iyi değilmi balımzaten yazıştıkta ne oldu ikimizde hastalandık fambıkta grip olmuş bendede panik bozukluğu çıktı e tabi nazar değdi bize bak hasretinden bende verdim 700 gr 66.800 olmuşum.ama senin iyiliğini hiç bir zaman unutmam canım senin yerin ayrı bana şekerle tatlıyı bıraktırdınya çok teşekkür ederim sana
geçmiş olsun canım. beni özlemene sevindimherkese günaydınnnnnnnnnnn,hastalığım devam ediyor,ilaç alıyorum dün biraz dinlendim düne göre daha iyiyim ama hala bağazım kötü.
hügocuğum hoşgeldin,tabiki üzüldüm burada olmamana heralde üzülmüştür de ne demek aşkolsun yani
sabah kahvaltım
1 dlm light ekmek
1 kk light beyaz peynir
3zeytin
1/2 çay kaşığı bal
domates
maydanoz
nane
herkese günaydınnnnnnnnnnn,hastalığım devam ediyor,ilaç alıyorum dün biraz dinlendim düne göre daha iyiyim ama hala bağazım kötü.
hügocuğum hoşgeldin,tabiki üzüldüm burada olmamana heralde üzülmüştür de ne demek aşkolsun yani
sabah kahvaltım
1 dlm light ekmek
1 kk light beyaz peynir
3zeytin
1/2 çay kaşığı bal
domates
maydanoz
nane
ben okuyodum mesajları baktım fambıkla iyisiniz. şaka bir yana iyi olun elbette canım allah bozmasın dostluğumuzu. bende üzüldüm bunlar beni merak etmiyor diye ikinizde hasta oldunuz
ayy hemencecik düzelin ikinizde ya. fambıkta hastaymış sende öyle. allah şifa versin kızlar
Afiyet olsun canım.. Bi ara aşağıda gördüm seni sonra kayboldun..
İşte bu illet de dinlenmek istiyor.. Dinlenmeden iyileşilmiyor. Çabucak toparlarsın inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?