60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seni çok sevmesem alınırdımda ama işte burdaki herkesi çok seviyorum. evet kukuletam dedi ceza aldım diye. üzülmüş ben yokken canım benim. epey araştırmaya anlamaya çalışmış. sonra neruşta üzülmüş. famirde sanırım üzülmüştür ama topiciğe yazmamıştır. neyse artık olan oldu. dediğim gibi artık daha dikkatli yazacağım. ama şu var kimsenin mesajını kötü içerik olarak şikayet etmeyeceğim çünkü kendi başıma gelmesini istemediğim bişeyin başkasının başına gelmesini istemem. o yüzden önemli değil.

konu dışı mesaj yazınca banlanıyosun işte... yapacak bişey yok malesef kurallara uymak lazım... neyse ben kaçtım sarmıyo bu topik beni hadi görüşürüz bebekim uğra bana da öpüyorum kocaman...

güle güle canım elbette gelirim merak etme sen

yemek yiyerek zayıflama yöntemi

Yemek yiyerek zayıflama yöntemi ile ilgili konumuzda arkadaşlar sizlere kilo vermek için güzel bir yöntemden öz edeceğiz. Zayıflamak deyince aklımıza aç kalmak ve korkutucu diyetler gelir. Oysaki, diyet yapmadan, doğru beslenerek fazla kilolarımızdan kurtulmamız mümkündür. Dondurulmuş hazır gıdalar, bizlere kalori yüklemesi yapacak ve yağ depolamamızı sağlayacaktır.

Hayatımızda bir çok alışkanlıklarımız bulunmak da. Bu alışkanlıklarımız da hayat şeklimizi belirleyecektir. Beslenme şeklimizide biz belirleriz. Asitli gıdaları azaltmalı, bitki çaylarına yönelmeliyiz.

Vücudumuza almış olduğumuz besin maddelerinin, kalori değerlerinin düşük, besin değerlerinin yüksek olmasına özen göstermeliyiz. Aç kalmadan, az ve sık yemek yiyerek zayıflayabilirsiniz. Kahvaltı yapmayı aksatmazsanız, metabolizmanız çalışacaktır.

Günde iki fincan yeşil çay içmek, yağ yakımını hızlandıracaktır. Doğru beslenme çeşitleriyle gıda alımını düzenleyebilirsek, fazla kilolar kendiliğinden yok olacaktır. Fırsat buldukça yapacağımız egzersiz hareketleri, de kalori yakımını hız kazandıracaktır. Yapabileceğimiz her egzersiz yapmaya çalışmalı, hareket alanımızı çoğaltmalıyız.

Gün içerisinde ana ve ara gıdalarımızı, toplam 6 öğün olmak üzere düzenleyebilirsek kilo problemi yaşamamıza gerek kalmayacaktır. Kendi kilo kontrolümüzü kendimiz sağlamalıyız. Doğru besin takviyeleriyle, meyve ve sebze çeşitliliğini artırarak, hem gözümüzü hem midemizi doyurmuş oluruz. Porsiyonlarımızı çok fazla büyük tutmayarak, küçülterek midemizi de kendimizi de buna alıştırmalıyız. Alışkanlıklarımız yaşam tarzımızı belirler.

bende sabah küçük b kaçamakla güna başldım. ama hemen telafi etmek niyetindeyim
Hemen gidip bi yeşil çay yapmakla başlayabilirim sanırımm

kolay gelsin hepinizee. bu arada hepimizin kadınlar günü kutlu olsun

Son düzenleme:
ayy ne güzel haretimden epey zayıflayan olmuş bende yeni başladım artık geri kalan kilocuklarda gitsin. eşim hiç artık ver bile demiyor çok rahatladım geri kalan kiloları vermek epeyce keyifli olacak benim için

kızlar sağlıkla ve de mutlulukla kalın kendinize çok iyi bakın

hımmm anladım sen okuyabiliyosun ama yazamıyosun famirle yazıştık başkasıyla yazışmaktan iyi değilmi balım zaten yazıştıkta ne oldu ikimizde hastalandık fambıkta grip olmuş bendede panik bozukluğu çıktı e tabi nazar değdi bize bak hasretinden bende verdim 700 gr 66.800 olmuşum.ama senin iyiliğini hiç bir zaman unutmam canım senin yerin ayrı bana şekerle tatlıyı bıraktırdınya çok teşekkür ederim sana

nugyacım geçmiş olsun öğrendim arkadaşım söyledi. dediki psikiatrise değil psikoloğa gitsin dedi uzun zamanda kendisini üzen şeyleri seansla atlatsın ilaç en son çare olsun dedi canım. ben pek anlamam ama o psikoloji okumuş azcık anlıyor. çok geçmiş olsun çok üzüldüm. acaba diyorum spora başladın bu tetikledimi. sinirlerin eğer zayfsa sporda yıprattımı acaba seni. daha öncede olmuştu canım hatırlıyorum

canım benim çok haklısın.verdiğin bilgiler için teşekkürler.

herkese günaydınnnnnnnnnnn,hastalığım devam ediyor,ilaç alıyorum dün biraz dinlendim düne göre daha iyiyim ama hala bağazım kötü.
hügocuğum hoşgeldin,tabiki üzüldüm burada olmamana heralde üzülmüştür de ne demek aşkolsun yani
sabah kahvaltım
1 dlm light ekmek
1 kk light beyaz peynir
3zeytin
1/2 çay kaşığı bal
domates
maydanoz
nane

ben okuyodum mesajları baktım fambıkla iyisiniz. şaka bir yana iyi olun elbette canım allah bozmasın dostluğumuzu. bende üzüldüm bunlar beni merak etmiyor diye ikinizde hasta oldunuz
ayy hemencecik düzelin ikinizde ya. fambıkta hastaymış sende öyle. allah şifa versin kızlar

geçmiş olsun canım. beni özlemene sevindim

şimdi pilates zamanı geldi. bitsin tüm özel mesajlarıda cevaplayacağım tek tek

Afiyet olsun canım.. Bi ara aşağıda gördüm seni sonra kayboldun..
İşte bu illet de dinlenmek istiyor.. Dinlenmeden iyileşilmiyor. Çabucak toparlarsın inşallah canım..

Kızlar aranıza ben de katıldım bugün itibariyle.65 kiloyum 1.64 boyum var.Hedefim 58.Bana yardımcı olun bayanlar Bir yaşında bir kızım var,hala emiyor onun için diyeti dikkatli yapmam lazım.Önerileriniz neler?Öğretmenim ve her sabah bir poaça ve çayım var gerisini bilemedim

hügocuğum sen bir gün önce burada olmayacağım demiştin o nedenle biz seni ogün beklemiyorduk zaten,yalnız kukilimm ismi gri renkte sanıırm ceza almış deyince bizde konudan habersiz olduğumuzdan yorum yapmadık canımcım.
haftasonu zaten biz de yoktuk,dünden beri de hastayız dökülüyoruz.toplasan 10 mesaj yazmamışızdır:2:seni seviyoruz vede özledikkkkkkkkkkkkkk

Afiyet olsun canım.. Bi ara aşağıda gördüm seni sonra kayboldun..
İşte bu illet de dinlenmek istiyor.. Dinlenmeden iyileşilmiyor. Çabucak toparlarsın inşallah canım..

sağol tatlımmm,malesef çalışıyorummm,raporlarımı genelde kızım rahatsız olduğunda kullanıyorum kendim rahatsızsam sürünüyorum böleeee:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…