60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım acildeki doktora özellikle sordum psikologmu psikyatrismi diye ama psikyatris dedi bana bünyenle alakalı dedi.evet zamanında beni çok üzen şeylerin ortaya çıkması bu eminim.valla yarısı koşu bandına binme o yapıyo diyo yarısı çok kilo verdin ondan diyo dediğin gibi pskoloğa git diyen var işte kafam karıştı benimde bilmiyorum şimdidlik devam edicem ilaçlara bakalım.

tam pilatese başlamıştım hava çok kötü kanallar gitti artık yarın yaparım bende

günaydın canım benim
hoşgeldin
senin yazdıklarında kötü bişi yoktu ama neyse geçti zaten
geçmiş olsun tatlım
bundan sonra daha dikkatli olursun

işin komik yanı sen o gün burda baya yazdın ya ay ben rahat duramam bak yine ceza alıcam falan diye, onun üstüne gelmesi ilginç olmuş

taeboo ne kız?
maşallah bilmediğinde yok :)))

canım benim bi an önce düzelirsin inşallah

nugicim senin de biraz daha iyi olmana çok sevindim canım

kızlar bi kaç gündür alıntı yapamıyodum ya, bugün denedim oldu walla, çok sevidim :))))))

bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

dünya kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım :))))))))

hemen kahvaltımı yazayım ben de

kahvaltından önce 55,5 kilo çıktım tartıda
dün yediğim kayısı ve elmaların etkisiyle de sanırım çok rahat tuvalete çıktım bu sabah, acaip rahatladım walla

kahvaltı menüm

canım kocişim koca bi bardak portakal- greyfurt sıktı bana
2 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 çeri domates
2 yeşil biber
3 çk bal
1 dilim ekmeğe sürdüm yedim walla :))))

ama şimdi şöyle bi sorun var kızlar, ben sabah meyve hakkımı kullandım ya, ara olarak ne yiyeyim, bi tane elmam var ama o öğleden sonrası için

leblebi falan yesem olur mu sizce?

sağol tatlımmm,malesef çalışıyorummm,raporlarımı genelde kızım rahatsız olduğunda kullanıyorum kendim rahatsızsam sürünüyorum böleeee:2::2:

Annelik işte canım.. Ben de bugün hastaneye gidecektim, diyetisyen için ama perşembe oğlumu dr. a götüreceğim için izin hakkımı ona bıraktım .. ben artık haftaya falan giderim..

hugocugum hosgeldın canım benım bende ozledım senııııııııııı.

herkese gunaydın; ankara kara kıs kıyamet yenı gelebıdım ıs yerıne.dun aksam kı menum;

saat 7 de;

4 -5 yk turlu (patates,kabak,patlcan,bıber)

4 kasık falan patlıcan salatası

(tavsıye ederım cok lezzetlı kolay tarıfı soyle patlıcanları kup kup dogruyorum cok kucuk olmayacak sekılde,bıberlerıde 5 e falan boluyorum ıkısnı bırlıkte haslıyorum yumusayana kadar.ayrı bır yerde sarımsak (dovulmus)lımon yada sırke, cok az z.yagı ve kuru naneyı karıstırıyorum patlıcanlara eklıyorum saklama kabınd hıc bısey olmuyor tursu gıbı yıyorum salata nıyetıne)

3-4 kasık yogurt(trabzondan koyden geldı suzme yogurt gıbı bıraz yaglı sanırım ama cok lezzetlı

1dılım gıbı koy ekmegı yedım

sonra dogru spora yaklasık 1.5 saat kardıyo calıstık esımle.(yuruyus ,bısıklet, uzay yuruyusu ,dıger bacak karın aletlerı vs )

bu arada bu hafta dıyetısyene gıdemedıgımden sporda bı tartılayım dedım ılk gıttıgıme gore 700 gr eksık cıktım.bırde cıkısta tartıldım 1 kılo eksık cıktım.tartı dogru mu dedım evet dedıler mutlu oldum tabı ama benım ıcın dıyetısyenın tartısı onemlı olan.

gelınce ayran soda karısımı ıctım dus alıp yattım.

sabah kahvaltım;

8.30 da
tost (beyaz ekmekten yapılmıs 2 kk kasar ıle.cok sıkıldım kepekten
yarım bardak ayran
çerı domates

sımdı ara olarak;

1 fıncan yesıl cay
yarım elma

afiyet olsun fambımmm dinlenmedende zor geçer ama inşallah en kısa zamanda geçer gider canım

sağol canım. bende sizi özledim. önemli değil zaten geçti gitti burdayımya önemli değil zaten. artık sohpetlerimize devam aynen

KADIN

Kimi der ki kadın
Uzun kış gecelerinde
Yatmak içindir.
Kimi der ki kadın yeşil bir
Harman yerinde dokuz zilli
Köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir.
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal
O benim kollarım bacaklarım.
Yavrum, anam, karım, kız kardeşim
Hayat arkadaşımdır...

Nazım Hikmet

Ne Mutlu kadına değer verip koruyanlara....! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hepinize Kutlu olsun

günaydın eswcim. bende sizi özledim.
zaten o mesajımdan ötürü ceza aldım. elbette şaka yollu bir mesajdı. ciddi yazarmıyım hiç. famirle babystarın arasını yumuşatmak için falan espirili bir mesaj yazmıştım ondan ceza aldım. herkes bu tarz espirili mesajlar yazıyor zaten burda. ayrıca kimseyi hedef alan hakaret veya reklam olan bir mesajda değildi zaten. neyse geçti gitti. sadece artık dediğim gibi daha dikkatli olacağım. espirili mesajlarda yazmayı düşünmüyorum. dediğim gibi yazan olursada kalkıp şikayet etmem kimseyi kendi başıma geldi hoş olmadı kimsenin başına gelmesini istemem

selam babystarım nasılsın bakalım görüşmeyeli. avatarın çok tatlı ya. ne tatlı sevimli bir kedi bu böyle. bende hayvanları çok sveerim zaten 4 tane muhabbet kuşum var

afiyet olsun fambımmm dinlenmedende zor geçer ama inşallah en kısa zamanda geçer gider canım

sağol nugicimmmm umarım sende daha iyisindir.sen niye kilo vermene sevinmiyosun bakim neden kastan gitmiş olsun ki 1 gün az ymekle kastan mı gidermiş hiç sanmıyoum,yaptığın değişikliklerin etkisi olmuştur bence.azcık sevin bakimmm Allah Allahhhhhh

gny kızlar yeni kalktım 500 suyumu 2kayısı aldım suyla yiyyorum sizleri okuyorum
herkese afiyiet olsun
hogocuk hoşgeldinnnn
dünya kadınalr gününüz kutlu olsun

arkadasşlar benide alın aranıza bende 65 kiloyum bundan sonra sızle beraberi... diyet konusunda uzmanım:) ama uygulama konusunda gecen sene doğumla aldığım kiloları diyetisyenle verdım 3 ayda 10 kilo mart nisan mayıs 60 kiloya indim. diyeti bıraktım... çikolata tatlı vs derken kasıma kadar aldın 5 kılo... kasımda baska bı diyetisyene giitim 140 lira vermeme rağmen hiç motıve olamadım ve sadec 15 gunde 1 kılo verip biraktım tabı yağlardan... diyetisyen uygulayın benım dediklerim yapcak bisi yok dedi adamın mantığı her öğünde mutlaka 4 grup besınden ( protein, karbonhıtrat,meyvesebze, süt) yenmesı sınır yok yemekle beraber su içiyosun miden doluyo zaten mantık buydu normal su içiyosun yağlı vs. yemiyosun tabıkı.aslında cok ıyıdı ama yapamadım... şimdi tekrar başaldım ve size katılıyorum...

sabah 1 dilim tam bugday ekmek biraz peynir ve nescafe çok az şekerle.
kuşuk 1 elma
öğlen yumurta 1 dilim ekmek.yıyıcem.

buarada caşılıyorum iş yerindeyim.
nasıl

hugocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk hoşgeldin kuzummmmmmm valla ne oldu anlamadım hangi mesaj ne bilmiyorum amaaa geçmiş gitmiş yine bizimlesin hoşgeldin bebişimmmmm

KIZLAAAAAAAAAAAAAAR HEPİNİZEEEEE HASTALIK DA OLSAAA İŞLER DE OLSAAA NEŞEMİZİN HİÇ EKSİLMEDİĞİİİİİ SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU,YAĞLARDAN KURTULDUĞUMUZZZZZ COŞKU DOLU BİR GÜN DİLİYORUMMMMM:13::13::13:

CANLANIN BAKİYİM BİRAZZZZ BURAYA BU DURGUNLUK YAKIŞMIYORRRRRRRR Bİ TİTREYELİMM KENDİMİZE GELELİMMMMMMM:13::13::13::13:

Ben 8de kalktım bugünn saat 9 gibi kahvaltımı yaptımmm

sabah kalkınca 10-15 tane yaban mersini 500ml su

kahvaltım

1 dilim çok tahıllı ekmek

1kk yağsız beyaz peynir

1 taneden biraz az sahanda yumurta ( 2yumurta 1yk zyağ ile yaptım 1 taneden bira azını ben yidim gerisini erkek arkadaşımmm (famiiiiiir) )

2 salatalık

1 köy biberi

hava çokk soğuk ben Avrupa yakasındayım kar yok ama arada tüy gibi uçuşuyolar havada şöyle güzelce bi yağsa da hem mikroplar kırılsa hem de bi kar görsek tabii Allah soğukta olanlara dışarda olanlara yardım etsinnn

KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNN SEVGİ,SAYGI,EŞİTLİĞİN OLDUĞU GÜZELLİKLERLE DOLU BİRÖMÜR DİLİYORUM HEPİMİZEEEE

eswcim taeboo bir çeşit spor canım ritim eşliğinde yapılıyor. leslie gibi ancak egzersizler farklı arada yaparım diyorum bende değişiklik olsun diye

afiyet olsun canım güzel

afiyet olsun tbrk ederim kilovermişin brovo valla
tbrk ederimcanım kilonnun maşşlahı var afiyet olsun
sağol tatlımmm,malesef çalışıyorummm,raporlarımı genelde kızım rahatsız olduğunda kullanıyorum kendim rahatsızsam sürünüyorum böleeee:2::2:

fabikcim ne oldusana kıyamam geçmiş olsun

selam babystarım nasılsın bakalım görüşmeyeli. avatarın çok tatlı ya. ne tatlı sevimli bir kedi bu böyle. bende hayvanları çok sveerim zaten 4 tane muhabbet kuşum var

ıyıym cok sukur canım ewt bılıyorum kuslarınıı bende kedı hastayım. dıyet fena degıl arada kacamaklarım oluyo dengelemeye calısıyorum yoksa DIYETTEYIM PSIKOLOJISI daha beter yapıyor.boyle ıı saglıklı yasam dengelı beslenıyorum dıyorum kendı kendıme.spora basladım ıste canım bu hafta dıyetısyen kontrolune gıdemedım randevu yazmamıslar kadında gıtmıs beklememıs dogal olarak.spor cok ıı gelıyr ck mutluyum yavas yavas zayıfladıgımı hıssedıyorum yavas ama olsun cunku cok fazla dıkkat edemıyırum. sen neler yaptın gorusmeyelı ne yedın ne ıctın :) kım sıkayet ettı senı bakayım neyse gectı gıttı bızde ogrenmıs olduk yazdıklarımıza dıkkat ederız hep bırlıkte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…