nugyacım geçmiş olsun öğrendim arkadaşım söyledi. dediki psikiatrise değil psikoloğa gitsin dedi uzun zamanda kendisini üzen şeyleri seansla atlatsın ilaç en son çare olsun dedi canım. ben pek anlamam ama o psikoloji okumuş azcık anlıyor. çok geçmiş olsun çok üzüldüm. acaba diyorum spora başladın bu tetikledimi. sinirlerin eğer zayfsa sporda yıprattımı acaba seni. daha öncede olmuştu canım hatırlıyorum
günaydın. ben geldim. ben ebru şallı ile ilgili magazin haberini paylaştığım için ceza aldım sanmıştım fakat değilmiş şimdi öğrendim. şaka olarak yazdığım mesajdan hemde herkesin burda yazdığı esprili bi mesaj sanırım birilerini rahatsız etmiş ve kötü içerik butonuna basmış. neyse artık daha dikkatli olurum çünkü benim burdan ayrılmaya hiç niyetim yok. artık çok daha dikkatli yazacağım
ben okudum ben yokken neler oluyor diye baktım sen beni hiç merak etmedin. bi mesajın vardı cezalı oluğumu duyunca şaşırdın. ama onun dışında famirle epey sohpet muhabbet beni unuttunssonra bende arkadaşımı üye yaptım o söyledi sağolsun. onun diyetle pek işi yokta işte ben ısrar ettim ondan üye oldu arada gelirim topiğe diyor. uğrar belki arada spora başlatacağım onuda konsantre etmeye çalışıyorum pek niyeti yok ama olur belkide havalar güzelleşince yürüyüşe çıkarız. ben taebooya başlamayı düşünüyorum. değişik olsun diye. bakalım internetten taeboo videolarını izleyeceğim onları yapmaya başlayacağım arada
herkese günaydınnnnnnnnnnn,hastalığım devam ediyor,ilaç alıyorum dün biraz dinlendim düne göre daha iyiyim ama hala bağazım kötü.
hügocuğum hoşgeldin,tabiki üzüldüm burada olmamana heralde üzülmüştür de ne demek aşkolsun yani
sabah kahvaltım
1 dlm light ekmek
1 kk light beyaz peynir
3zeytin
1/2 çay kaşığı bal
domates
maydanoz
nane
sağol tatlımmm,malesef çalışıyorummm,raporlarımı genelde kızım rahatsız olduğunda kullanıyorum kendim rahatsızsam sürünüyorum böleeee:2::2:
herkese günaydınnnnnnnnnnn,hastalığım devam ediyor,ilaç alıyorum dün biraz dinlendim düne göre daha iyiyim ama hala bağazım kötü.
hügocuğum hoşgeldin,tabiki üzüldüm burada olmamana heralde üzülmüştür de ne demek aşkolsun yani
sabah kahvaltım
1 dlm light ekmek
1 kk light beyaz peynir
3zeytin
1/2 çay kaşığı bal
domates
maydanoz
nane
hügocuğum sen bir gün önce burada olmayacağım demiştin o nedenle biz seni ogün beklemiyorduk zaten,yalnız kukilimm ismi gri renkte sanıırm ceza almış deyince bizde konudan habersiz olduğumuzdan yorum yapmadık canımcım.
haftasonu zaten biz de yoktuk,dünden beri de hastayız dökülüyoruz.toplasan 10 mesaj yazmamışızdır:2:seni seviyoruz vede özledikkkkkkkkkkkkkk
afiyet olsun fambımmm dinlenmedende zor geçer ama inşallah en kısa zamanda geçer gider canım
KADIN
Kimi der ki kadın
Uzun kış gecelerinde
Yatmak içindir.
Kimi der ki kadın yeşil bir
Harman yerinde dokuz zilli
Köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir.
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal
O benim kollarım bacaklarım.
Yavrum, anam, karım, kız kardeşim
Hayat arkadaşımdır...
Nazım Hikmet
Ne Mutlu kadına değer verip koruyanlara....! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hepinize Kutlu olsun
günaydın. ben geldim. ben ebru şallı ile ilgili magazin haberini paylaştığım için ceza aldım sanmıştım fakat değilmiş şimdi öğrendim. şaka olarak yazdığım mesajdan hemde herkesin burda yazdığı esprili bi mesaj sanırım birilerini rahatsız etmiş ve kötü içerik butonuna basmış. neyse artık daha dikkatli olurum çünkü benim burdan ayrılmaya hiç niyetim yok. artık çok daha dikkatli yazacağım
hugocugum hosgeldın canım benım bende ozledım senııııııııııı.
herkese gunaydın; ankara kara kıs kıyamet yenı gelebıdım ıs yerıne.dun aksam kı menum;
saat 7 de;
4 -5 yk turlu (patates,kabak,patlcan,bıber)
4 kasık falan patlıcan salatası
(tavsıye ederım cok lezzetlı kolay tarıfı soyle patlıcanları kup kup dogruyorum cok kucuk olmayacak sekılde,bıberlerıde 5 e falan boluyorum ıkısnı bırlıkte haslıyorum yumusayana kadar.ayrı bır yerde sarımsak (dovulmus)lımon yada sırke, cok az z.yagı ve kuru naneyı karıstırıyorum patlıcanlara eklıyorum saklama kabınd hıc bısey olmuyor tursu gıbı yıyorum salata nıyetıne)
3-4 kasık yogurt(trabzondan koyden geldı suzme yogurt gıbı bıraz yaglı sanırım ama cok lezzetlı
1dılım gıbı koy ekmegı yedım
sonra dogru spora yaklasık 1.5 saat kardıyo calıstık esımle.(yuruyus ,bısıklet, uzay yuruyusu ,dıger bacak karın aletlerı vs )
bu arada bu hafta dıyetısyene gıdemedıgımden sporda bı tartılayım dedım ılk gıttıgıme gore 700 gr eksık cıktım.bırde cıkısta tartıldım 1 kılo eksık cıktım.tartı dogru mu dedım evet dedıler mutlu oldum tabı ama benım ıcın dıyetısyenın tartısı onemlı olan.
gelınce ayran soda karısımı ıctım dus alıp yattım.
sabah kahvaltım;
8.30 da
tost (beyaz ekmekten yapılmıs 2 kk kasar ıle.cok sıkıldım kepekten
yarım bardak ayran
çerı domates
sımdı ara olarak;
1 fıncan yesıl cay
yarım elma
afiyet olsun tbrk ederim kilovermişin brovo vallahugocugum hosgeldın canım benım bende ozledım senııııııııııı.
herkese gunaydın; ankara kara kıs kıyamet yenı gelebıdım ıs yerıne.dun aksam kı menum;
saat 7 de;
4 -5 yk turlu (patates,kabak,patlcan,bıber)
4 kasık falan patlıcan salatası
(tavsıye ederım cok lezzetlı kolay tarıfı soyle patlıcanları kup kup dogruyorum cok kucuk olmayacak sekılde,bıberlerıde 5 e falan boluyorum ıkısnı bırlıkte haslıyorum yumusayana kadar.ayrı bır yerde sarımsak (dovulmus)lımon yada sırke, cok az z.yagı ve kuru naneyı karıstırıyorum patlıcanlara eklıyorum saklama kabınd hıc bısey olmuyor tursu gıbı yıyorum salata nıyetıne)
3-4 kasık yogurt(trabzondan koyden geldı suzme yogurt gıbı bıraz yaglı sanırım ama cok lezzetlı
1dılım gıbı koy ekmegı yedım
sonra dogru spora yaklasık 1.5 saat kardıyo calıstık esımle.(yuruyus ,bısıklet, uzay yuruyusu ,dıger bacak karın aletlerı vs )
bu arada bu hafta dıyetısyene gıdemedıgımden sporda bı tartılayım dedım ılk gıttıgıme gore 700 gr eksık cıktım.bırde cıkısta tartıldım 1 kılo eksık cıktım.tartı dogru mu dedım evet dedıler mutlu oldum tabı ama benım ıcın dıyetısyenın tartısı onemlı olan.
gelınce ayran soda karısımı ıctım dus alıp yattım.
sabah kahvaltım;
8.30 da
tost (beyaz ekmekten yapılmıs 2 kk kasar ıle.cok sıkıldım kepekten
yarım bardak ayran
çerı domates
sımdı ara olarak;
1 fıncan yesıl cay
yarım elma
tbrk ederimcanım kilonnun maşşlahı var afiyet olsungünaydın canım benim
hoşgeldin
senin yazdıklarında kötü bişi yoktu ama neyse geçti zaten
geçmiş olsun tatlım
bundan sonra daha dikkatli olursun
işin komik yanı sen o gün burda baya yazdın ya ay ben rahat duramam bak yine ceza alıcam falan diye, onun üstüne gelmesi ilginç olmuş
taeboo ne kız?
maşallah bilmediğinde yok :)))
canım benim bi an önce düzelirsin inşallah
nugicim senin de biraz daha iyi olmana çok sevindim canım
kızlar bi kaç gündür alıntı yapamıyodum ya, bugün denedim oldu walla, çok sevidim :))))))
bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım :))))))))
hemen kahvaltımı yazayım ben de
kahvaltından önce 55,5 kilo çıktım tartıda
dün yediğim kayısı ve elmaların etkisiyle de sanırım çok rahat tuvalete çıktım bu sabah, acaip rahatladım walla
kahvaltı menüm
canım kocişim koca bi bardak portakal- greyfurt sıktı bana
2 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 çeri domates
2 yeşil biber
3 çk bal
1 dilim ekmeğe sürdüm yedim walla :))))
ama şimdi şöyle bi sorun var kızlar, ben sabah meyve hakkımı kullandım ya, ara olarak ne yiyeyim, bi tane elmam var ama o öğleden sonrası için
leblebi falan yesem olur mu sizce?
sağol tatlımmm,malesef çalışıyorummm,raporlarımı genelde kızım rahatsız olduğunda kullanıyorum kendim rahatsızsam sürünüyorum böleeee:2::2:
selam babystarım nasılsın bakalım görüşmeyeli. avatarın çok tatlı ya. ne tatlı sevimli bir kedi bu böyle. bende hayvanları çok sveerim zaten 4 tane muhabbet kuşum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?