KADIN
Kimi der ki kadın
Uzun kış gecelerinde
Yatmak içindir.
Kimi der ki kadın yeşil bir
Harman yerinde dokuz zilli
Köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir.
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal
O benim kollarım bacaklarım.
Yavrum, anam, karım, kız kardeşim
Hayat arkadaşımdır...
Nazım Hikmet
Ne Mutlu kadına değer verip koruyanlara....! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hepinize Kutlu olsun
hugocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk hoşgeldin kuzummmmmmm valla ne oldu anlamadım hangi mesaj ne bilmiyorum amaaa geçmiş gitmiş yine bizimlesin hoşgeldin bebişimmmmm
KIZLAAAAAAAAAAAAAAR HEPİNİZEEEEE HASTALIK DA OLSAAA İŞLER DE OLSAAA NEŞEMİZİN HİÇ EKSİLMEDİĞİİİİİ SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU,YAĞLARDAN KURTULDUĞUMUZZZZZ COŞKU DOLU BİR GÜN DİLİYORUMMMMM:13::13::13:
CANLANIN BAKİYİM BİRAZZZZ BURAYA BU DURGUNLUK YAKIŞMIYORRRRRRRR Bİ TİTREYELİMM KENDİMİZE GELELİMMMMMMM:13::13::13::13:
Ben 8de kalktım bugünn saat 9 gibi kahvaltımı yaptımmm
sabah kalkınca 10-15 tane yaban mersini 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1kk yağsız beyaz peynir
1 taneden biraz az sahanda yumurta ( 2yumurta 1yk zyağ ile yaptım 1 taneden bira azını ben yidim gerisini erkek arkadaşımmm (famiiiiiir) )
2 salatalık
1 köy biberi
hava çokk soğuk ben Avrupa yakasındayım kar yok ama arada tüy gibi uçuşuyolar havada şöyle güzelce bi yağsa da hem mikroplar kırılsa hem de bi kar görsek tabii Allah soğukta olanlara dışarda olanlara yardım etsinnn
KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNN SEVGİ,SAYGI,EŞİTLİĞİN OLDUĞU GÜZELLİKLERLE DOLU BİRÖMÜR DİLİYORUM HEPİMİZEEEE
sabah kahvaltıda bir dilim peynir yeşilsoağan domates 1 çay kaşığıda tahin pekmez yedim. arada 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim. öğleye körüli tavuk sote 1 dilim kepek ekmek ve yeşilsalata var yağsız içine lahanada doğrayacağım. akşama ise bakla yemeği pişirdim
sabah kahvaltıda bir dilim peynir yeşil soağan domates 1 çay kaşığıda tahin pekmez yedim. arada 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim. öğleye körüli tavuk sote 1 dilim kepek ekmek ve yeşilsalata var yağsız içine lahanada doğrayacağım. akşama ise bakla yemeği pişirdim
eswcim taeboo bir çeşit spor canım ritim eşliğinde yapılıyor. leslie gibi ancak egzersizler farklı arada yaparım diyorum bende değişiklik olsun diye
sabah kahvaltıda bir dilim peynir yeşilsoağan domates 1 çay kaşığıda tahin pekmez yedim. arada 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim. öğleye körüli tavuk sote 1 dilim kepek ekmek ve yeşilsalata var yağsız içine lahanada doğrayacağım. akşama ise bakla yemeği pişirdim
Afiyet olsun hugocukcuğummmmgeldi hamarat hugocuğumuzzzzz canım boşver sen yine de kendi üslubundan neşenden esprilerinden ödün verme vazgeçmee biz çok mutluyuz sennle ve neşe katıyosun topiiiimizeee bence çok garip o mesaj için ceza alman ama geçti gitttiiii sen yine bizimlesin sen yine de neşeyle paylaş bizimle düşüncelerini iyi ki varsınnn canımm
günaydın eswcim. bende sizi özledim.
zaten o mesajımdan ötürü ceza aldım. elbette şaka yollu bir mesajdı. ciddi yazarmıyım hiç. famirle babystarın arasını yumuşatmak için falan espirili bir mesaj yazmıştım ondan ceza aldım. herkes bu tarz espirili mesajlar yazıyor zaten burda. ayrıca kimseyi hedef alan hakaret veya reklam olan bir mesajda değildi zaten. neyse geçti gitti. sadece artık dediğim gibi daha dikkatli olacağım. espirili mesajlarda yazmayı düşünmüyorum. dediğim gibi yazan olursada kalkıp şikayet etmem kimseyi kendi başıma geldi hoş olmadı kimsenin başına gelmesini istemem
arkadasşlar benide alın aranıza bende 65 kiloyum bundan sonra sızle beraberi... diyet konusunda uzmanım:) ama uygulama konusundagecen sene doğumla aldığım kiloları diyetisyenle verdım 3 ayda 10 kilo mart nisan mayıs 60 kiloya indim. diyeti bıraktım... çikolata tatlı vs derken kasıma kadar aldın 5 kılo... kasımda baska bı diyetisyene giitim 140 lira vermeme rağmen hiç motıve olamadım ve sadec 15 gunde 1 kılo verip biraktım tabı yağlardan... diyetisyen uygulayın benım dediklerim yapcak bisi yok dedi adamın mantığı her öğünde mutlaka 4 grup besınden ( protein, karbonhıtrat,meyvesebze, süt) yenmesı sınır yok yemekle beraber su içiyosun miden doluyo zaten mantık buydu normal su içiyosun yağlı vs. yemiyosun tabıkı.aslında cok ıyıdı ama yapamadım... şimdi tekrar başaldım ve size katılıyorum...
sabah 1 dilim tam bugday ekmek biraz peynir ve nescafe çok az şekerle.
kuşuk 1 elma
öğlen yumurta 1 dilim ekmek.yıyıcem.
buarada caşılıyorum iş yerindeyim.
nasıl
hugocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk hoşgeldin kuzummmmmmm valla ne oldu anlamadım hangi mesaj ne bilmiyorum amaaa geçmiş gitmiş yine bizimlesin hoşgeldin bebişimmmmm
KIZLAAAAAAAAAAAAAAR HEPİNİZEEEEE HASTALIK DA OLSAAA İŞLER DE OLSAAA NEŞEMİZİN HİÇ EKSİLMEDİĞİİİİİ SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU,YAĞLARDAN KURTULDUĞUMUZZZZZ COŞKU DOLU BİR GÜN DİLİYORUMMMMM:13::13::13:
CANLANIN BAKİYİM BİRAZZZZ BURAYA BU DURGUNLUK YAKIŞMIYORRRRRRRR Bİ TİTREYELİMM KENDİMİZE GELELİMMMMMMM:13::13::13::13:
kahvaltım
1kk yağsız beyaz peynir
1 taneden biraz az sahanda yumurta ( 2yumurta 1yk zyağ ile yaptım 1 taneden bira azını ben yidim gerisini erkek arkadaşımmm (famiiiiiir) )
2 salatalık
1 köy biberi
hava çokk soğuk ben Avrupa yakasındayım kar yok ama arada tüy gibi uçuşuyolar havada şöyle güzelce bi yağsa da hem mikroplar kırılsa hem de bi kar görsek tabii Allah soğukta olanlara dışarda olanlara yardım etsinnn
KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNN SEVGİ,SAYGI,EŞİTLİĞİN OLDUĞU GÜZELLİKLERLE DOLU BİRÖMÜR DİLİYORUM HEPİMİZEEEE
eswcim taeboo bir çeşit spor canım ritim eşliğinde yapılıyor. leslie gibi ancak egzersizler farklı arada yaparım diyorum bende değişiklik olsun diye
afiyet olsun tbrk ederim kilovermişin brovo valla
tbrk ederimcanım kilonnun maşşlahı var afiyet olsun
fabikcim ne oldusana kıyamam geçmiş olsun
evet canım öyle oldu ama bence fena olmadı. akşam eve gidince de 1 kiwi 1 çay kaşıgı pekmez ve 4 yk yoortla günü kapadım ama saat 21.00 filandı. avm ye gittim kendime sezon sonu ayakkabı filan aldım paracıkları saçtım geldim ama mutluyummmsüper canım süperrrrr.afiyetler olsun evet patates flnda olunca karbonhidrat yüklemesi olmuşş ama olsun erken saatlerde yemişsin güzell
afiyet bal şeker olsun yag olmasın onnarı eritsin neruşçumm elma şekerimmBen de bugünü tam liste yazayımmmm
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltı
1,5kk yağsız beyaz peynir
1 yeşil zeytin
2 köy biberi
2 salatalık
1. ara
1 portakal
2.ara
tarçınlı-kakaolu süt
öğle
1 kutu yağsız ton balığı 2 köy biberi 1 havuç ve kıvırcıkla yapılmış salata
1 kase yooort
3. ara
1 elma
4. ara
1 dilim ekmek 2yk mantarlı et sote (akşam yemeğini geç yediğimden saat 6 gibi akşam yemiyceklerimi ama yemem gerekenleri yedim)
akşam yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
1 yemek tabağı karışık salata (yağsız)
Ayrıca 35dk 6 hızında yürüdüm koşu bandında (bu hafta spor konusunda bir şey deniyorum kardiyoyu ısınma ve soğuma süresi hariç 25-30dk yapmanın daha etkili olacağına dair bir bir bilgi edindim hem de değişiklik olsun bu hafta böyle deniycem 4gün 10dk ısınma ve soğuma + 25 er dk 6 hızında yürüycem koşu bandında - kalp ritmim 130-140larda bu hızda sabitliyo bu önemliymiş yağ yakmak için) bi ara dışarı çıktım alışveriş falan için 15-20dk da öyle yürüdüm ayrıca; toplam 2,5 lt su içtim yatana kadar da 500ml hatta 1lt daha içerim sanırım
günaydın. ben geldim. ben ebru şallı ile ilgili magazin haberini paylaştığım için ceza aldım sanmıştım fakat değilmiş şimdi öğrendim. şaka olarak yazdığım mesajdan hemde herkesin burda yazdığı esprili bi mesaj sanırım birilerini rahatsız etmiş ve kötü içerik butonuna basmış. neyse artık daha dikkatli olurum çünkü benim burdan ayrılmaya hiç niyetim yok. artık çok daha dikkatli yazacağım
bendeee bendee kısss sensiz olar mıseni çok sevmesem alınırdımda ama işte burdaki herkesi çok seviyorum. evet kukuletam dedi ceza aldım diye. üzülmüş ben yokken canım benim. epey araştırmaya anlamaya çalışmış. sonra neruşta üzülmüş. famirde sanırım üzülmüştür ama topiciğe yazmamıştır. neyse artık olan oldu. dediğim gibi artık daha dikkatli yazacağım. ama şu var kimsenin mesajını kötü içerik olarak şikayet etmeyeceğim çünkü kendi başıma gelmesini istemediğim bişeyin başkasının başına gelmesini istemem. o yüzden önemli değil.
hugocum senin sabah kahvaltıların azdegilmi canım bizler daha çok yiyiruz doyuyomusun
neyse canım geçti gitti, sen de takma kafana
hatta kapatalım bence bu konuyu
oldu bitti sonuçta
canım hoşgeldin
çok doğru bi yerdesin
ben burdaki fıstıklar sayesinde 3,5 ayda 8 kilo falan verdim :)
ama ben biraz kas verdim de bu durumu da düzelticem inşallah arkadaşların yardımıyla
yalnız menülerin bana pek bi az geldi, yani sebzesiz salatasız bi öğle yemeği
ya da ket çeşit bi kahvaltı ki biz böyle kahvaltılara kardan adam diyoruz ve mecbur kalmadıkça bu tarz kahvaltılar yapmamaya çalışıyoruz, bence yedikerini çeşitlendirirsen hem daha doyurucu hem daha sağlıklı olur senin için, benim tavsiyem bu yönde
günaydın fıstık
senin de kutlu olsun :))
menü de çok şık
ben de senin gibi yapıyorum walla, omlet yaptım mı, bi yumurtadan az yiyorum, fazlasını kocişe veriyorum, hiç hayır demeyip götürüyo o da :)))
anladım canım
neyse ben de bi bakayım o zaman bi ara
arada değişiklik iyi olur benim için de
sağol hülyacım
kız yiyorum da asılnda
hatta daha fazla yiyorum artık ama gidiyo, aman yağlar gitsin de gerisi o kadar sorun değil :)
kahvaltım
1kk yağsız beyaz peynir
2 salatalık
1 köy biberi
Afiyet olsun hugocukcuğummmmgeldi hamarat hugocuğumuzzzzz canım boşver sen yine de kendi üslubundan neşenden esprilerinden ödün verme vazgeçmee biz çok mutluyuz sennle ve neşe katıyosun topiiiimizeee bence çok garip o mesaj için ceza alman ama geçti gitttiiii sen yine bizimlesin sen yine de neşeyle paylaş bizimle düşüncelerini iyi ki varsınnn canımm
1 dilimde kepek ekmeği yedim yazmamışım. yok canım benim listem böyle yetiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?