60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk neruşum. ya şaka yazdığım bir mesajdı ya elbette ciddi değildi yani. neyse önemli değil boşverr

sabah kahvaltıda bir dilim peynir yeşilsoağan domates 1 çay kaşığıda tahin pekmez yedim. arada 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim. öğleye körüli tavuk sote 1 dilim kepek ekmek ve yeşilsalata var yağsız içine lahanada doğrayacağım. akşama ise bakla yemeği pişirdim

Canımmm çok teşekkürlerrrrr bugün Nazım Hikmet gibi değerli bir şairin şiiriyle daha da anlamlı ve değerli oluyorrrrr kadına,insana,vatanına gerçekten değer veren Nazım Hikmet'i de saygıyla anıyorum...

Çokk teşekkür ederizzzzz canım benimmm

canım benim hoşgeldin canım arkadaşım seninde kutlu olsun kadınlar günün sen olamsan kimse titiremeyecek sallayalım oh oh

hugocum senin sabah kahvaltıların azdegilmi canım bizler daha çok yiyiruz doyuyomusun

Afiyet olsun hugocukcuğummmm geldi hamarat hugocuğumuzzzzzcanım boşver sen yine de kendi üslubundan neşenden esprilerinden ödün verme vazgeçmee biz çok mutluyuz sennle ve neşe katıyosun topiiiimizeeebence çok garip o mesaj için ceza alman ama geçti gitttiiii sen yine bizimlesin sen yine de neşeyle paylaş bizimle düşüncelerini iyi ki varsınnn canımm

eswcim taeboo bir çeşit spor canım ritim eşliğinde yapılıyor. leslie gibi ancak egzersizler farklı arada yaparım diyorum bende değişiklik olsun diye

Çok keyifilidir taeboo.. ben yapmıştım bir süre..

Afiyet olsun...

özel mesaj kutuna bakar mısın neruş

neyse canım geçti gitti, sen de takma kafana
hatta kapatalım bence bu konuyu
oldu bitti sonuçta

canım hoşgeldin
çok doğru bi yerdesin
ben burdaki fıstıklar sayesinde 3,5 ayda 8 kilo falan verdim :)
ama ben biraz kas verdim de bu durumu da düzelticem inşallah arkadaşların yardımıyla
yalnız menülerin bana pek bi az geldi, yani sebzesiz salatasız bi öğle yemeği
ya da ket çeşit bi kahvaltı ki biz böyle kahvaltılara kardan adam diyoruz ve mecbur kalmadıkça bu tarz kahvaltılar yapmamaya çalışıyoruz, bence yedikerini çeşitlendirirsen hem daha doyurucu hem daha sağlıklı olur senin için, benim tavsiyem bu yönde

günaydın fıstık
senin de kutlu olsun :))
menü de çok şık
ben de senin gibi yapıyorum walla, omlet yaptım mı, bi yumurtadan az yiyorum, fazlasını kocişe veriyorum, hiç hayır demeyip götürüyo o da :)))

eswcim taeboo bir çeşit spor canım ritim eşliğinde yapılıyor. leslie gibi ancak egzersizler farklı arada yaparım diyorum bende değişiklik olsun diye

anladım canım
neyse ben de bi bakayım o zaman bi ara
arada değişiklik iyi olur benim için de

afiyet olsun tbrk ederim kilovermişin brovo valla

tbrk ederimcanım kilonnun maşşlahı var afiyet olsun

fabikcim ne oldusana kıyamam geçmiş olsun

sağol hülyacım
kız yiyorum da asılnda
hatta daha fazla yiyorum artık ama gidiyo, aman yağlar gitsin de gerisi o kadar sorun değil :)

günaydınn günaydınn tatlı hanımlaar hepinizi kadınlar günü kutlu olsunn
süper canım süperrrrr.afiyetler olsun evet patates flnda olunca karbonhidrat yüklemesi olmuşş ama olsun erken saatlerde yemişsin güzell
evet canım öyle oldu ama bence fena olmadı. akşam eve gidince de 1 kiwi 1 çay kaşıgı pekmez ve 4 yk yoortla günü kapadım ama saat 21.00 filandı. avm ye gittim kendime sezon sonu ayakkabı filan aldım paracıkları saçtım geldim ama mutluyummm

afiyet bal şeker olsun yag olmasın onnarı eritsin neruşçumm elma şekerimm

günaydın hügocukcumm hoşgeldin valla hepimiz seni çok özledik yaa inan bana. misafir olarak girip okudum demişsin e artık görmüşsündür bendeee bendee kısss sensiz olar mı

ara öğün

4 adet siyah kuru üzüm

akşamki bir dilim pasta ve kolayı telafi etmem lazım öğlende ve akşam ekmek yemeği düşünmüyorum
öğlen ıspanak akşamda kısmetse karnıbahar yicemgerçi pazar günüde hiç ekmek yemedim sadece kahvaltıda bir dilim yani pazarıda çok hafif geçirmiştim inşallah dengelerde bu haftada 51 e düşerim nişanlım 48 kiloya biraz karşı

oh oh eswcimdaha ne yeye gitsin maşşlah yagalrdan gitsin loplop yaglar erisin

afiyet olsunnn canımmmmmmbiz sormadan itiraf et işte öyleee
Ankara bayağı bir karlı sabah 15 dk servis bekledim zaten hastayım hepten dondum vallayokuşları çıkamamış servis
azcık daha yağsın da leğenleri alıp kızımla kayacaz,sözüm var

Son düzenleme:

canım artık nasıl espirili olabilirimkiceza alıyorum. o mesajım babystarla famirin arasını yapmak için şaka yollu ortam şenlensin diye yazılan bir mesajtı ceza aldım artık espri falan yapmam yine ceza almak istemiyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…