60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım artık nasıl espirili olabilirimkiceza alıyorum. o mesajım babystarla famirin arasını yapmak için şaka yollu ortam şenlensin diye yazılan bir mesajtı ceza aldım artık espri falan yapmam yine ceza almak istemiyorum canım.

doğru bir günde kasdan gidermi hiç e canım panik bozukluğu varya herşeyi olumsuz düşünüyorum nedense sevineyim dimi azucuk :92::118::118::118::122::121::119::124::124:

neyse artıkın kapatalım konuyu ortamın tadı kaçmasın değilmi. önemli değil geldimya sonuçta gerisi önemsiz. zaten bende bu cezalı dönemde gezdim ev işleri falan vardı ancak bugün oturdum bugünde cezalı olsam sıkılırdım ama bugün ceza bitti geldim diyetede başladım

canım benim hoşgeldin canım arkadaşım seninde kutlu olsun kadınlar günün sen olamsan kimse titiremeyecek sallayalım oh oh
hoşbulduk tatlımmmmm evettttt salayyalımmmmmm:92::92::92::92::13::13:

beni garanti mugya şikayet etmiştir bıktı benden ondan yapmıştır

ilahi hugocuk ya işte sen böyle tatlısınnnn hep de böyle olll inşallah canım

valla bence ya yanlışlık oldu ya da bilmiyorum yani ama hiç cezalık bişey göremedim ben ve zaten kayınvalideme gidicem falan diyodun ondan yoksun sandım ilkbaşta anlamadık bile yani sonra kukileta söyleyince üzüldüm çokk hatta eternoyla da konuştuk çok garip böyle bişey için ceza gelmesi diye ama ama bak geçti gitiiiiii:92::92::92::92:

bence de

afiyet olsun canım

rica ederim tatlımmmm, çok güzel bi şiir

Çok keyifilidir taeboo.. ben yapmıştım bir süre..

Afiyet olsun...

öyle mi?
ne güzel
ben de bakayım o zaman, ara sıra yaparım değişiklik olur walla :))

1 adet küçük kırmızı elma.. 500 lt. su

afiyet olsun canım

canım güle güle giy ayakkabılarını :))

kız ne bu acele, yavaş yavaş gitsin geri gelmesin dimi ama ? :)))

oh oh eswcimdaha ne yeye gitsin maşşlah yagalrdan gitsin loplop yaglar erisin

amin canımmm inşallahhhh
gitsin gitisn pis yağlar, cıs yağlar

valla hiç hatırlamıyorum ne yazdığını,Allah Allah dikkat et bizde edelim madem,neyse geçti gitti ,buradasın,buradayız.yola devaaaaaammmmmmmmmmmm

ayyyyy kızlar bir gttim gelemedim bizim seyehat durmunda değişkller oldu uçak biletlerini iptal et yenileri al .bayağa bi tel.trafiği yaşadım kahvaltımı yazayım hemen

2 dilim kepekli-yoğun tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir çeşitleri
3 zeytn
maydonoz nane
3kuru erik
3 kuru kayısı
2 yk yoğurt
1 tk pekmez
1/2 tk acı sos
1 kupa şekersiz açık çay

doğru bir günde kasdan gidermi hiç e canım panik bozukluğu varya herşeyi olumsuz düşünüyorum nedense sevineyim dimi azucuk :92::118::118::118::122::121::119::124::124:

kızz takmasana kafana. olumsuz düşünme. aay hastalığı söylediler iyice panikledin. kız takma insanlar depresyona giriyo haberi yok sonra atlatıyo haberi yok. seninkide geçmeyecek bişey değil. eşinde destek olsun atlaıtırsın canım

kızlarr bende biraz önce ra öğünümü yedimm.

1kupa yeşil çay
2 adet ceviz
3 adet kuru kayısı

aahh bi tekrar eski tempoma dönüp dikkat edebilsem biraz yediklerimee

eveeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt dur ben de tepineyim azcıkkkkkkkkkkkkkkkkk:124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::122:
birazda sen ben neruşşş tepinelimmmmm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ara olarak 25-30 kadar leblebi yedim şincik :))

üstüne bide yeşil çay içeyim bari

herkese benden yeşil çayyyyyyyyyyy

afiyet olsun dadluşşşşşşşşşşşşşşşşş,bizim burda da umreye gidenler var,dilekçeler havada uçusuyo valla

merhaba kızlar yeniden .
mercimek çorbamı yaptım minik oğluşumla da kızmabirader oynadık

okuldan aradılar müdür bey sağolsun biz bayan personele karanfil dağıtmış pasta almış. bana ayırmışlar sakın ha çok teşekkür ederim müdür beye de selam söyleyin ama lütfen benim hakkımı siz yiyin dedim. gerçekten bugün pasta filan yemek istemiyorum. kapanmış tatlı yeme isteğini açmanın anlamı yok .

bugün kadınlar gününde hediyemi aldım ben şükürler olsun regl oldum

Son düzenleme:
selam arkadaşlar..tüm bayanların kadınlar gününü kutluyorum...bu arada hugocum çok mutlu oldum seni gördüğüme bende ebru şallı hakkında söylediklerinden sanıyordum...neyse geçti gitti.

Sabah 4 kayısı 2 bardak su
1 lıght peynir 1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin birazda çökelek yedim

arada 1 galeta 1 bardak çay
500 ml su

gny kızlar yeni kalktım 500 suyumu 2kayısı aldım suyla yiyyorum sizleri okuyorum
herkese afiyiet olsun
hogocuk hoşgeldinnnn
dünya kadınalr gününüz kutlu olsun
günaydın hülyacım seninde kadınlar günün kutlu olsun canım
hoşgeldin ama menülerin az gibi geldi bana biraz renklendir istersen
neruşcum günaydın canım seninde kadınlar günün kutlu olsun

afiyet olsun balımm

günaydınnnn ballı böreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem güle güle giy cicişleriniiiii:13::13:

hee eettiiiiimmmmm ayyy ne güzelll oluuurrr ben de bayılırııımmmmm küçükken yazları abimlerle ankaranın o kocatepe camiine bakan yokuşundan oyuncak kayonlara oturur kayardık büyük kamyonlar vardııııçok eğlenirdikkk karda da çokk güzel olurrrr

yok yokkk boşver sen orda belki bizim bilmediğimiz başka bişey vardır yoksa hergün espiriler gırla gidiyodu donlar sütyenler havada uçuyodu bak böleeee:92::92::92::92::92:
:118::118:takma kuzum sen

olumlu düşüüüüüün 1 gün yememekle olmaz öyke kastan gitme falannn sen biraz dikkate teye başladın akşamları falan bence ondann

günaydın canım afiyet olsunnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…