Afiyet olsun hugocukcuğummmmgeldi hamarat hugocuğumuzzzzz canım boşver sen yine de kendi üslubundan neşenden esprilerinden ödün verme vazgeçmee biz çok mutluyuz sennle ve neşe katıyosun topiiiimizeee bence çok garip o mesaj için ceza alman ama geçti gitttiiii sen yine bizimlesin sen yine de neşeyle paylaş bizimle düşüncelerini iyi ki varsınnn canımm
sağol nugicimmmm umarım sende daha iyisindir.sen niye kilo vermene sevinmiyosun bakim neden kastan gitmiş olsun ki 1 gün az ymekle kastan mı gidermiş hiç sanmıyoum,yaptığın değişikliklerin etkisi olmuştur bence.azcık sevin bakimmm Allah Allahhhhhh
hoşbulduk tatlımmmmm evettttt salayyalımmmmmmcanım benim hoşgeldin canım arkadaşım seninde kutlu olsun kadınlar günün sen olamsan kimse titiremeyecek sallayalım oh oh
beni garanti mugya şikayet etmiştirbıktı benden ondan yapmıştır
sabah kahvaltıda bir dilim peynir yeşilsoağan domates 1 çay kaşığıda tahin pekmez yedim. arada 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim. öğleye körüli tavuk sote 1 dilim kepek ekmek ve yeşilsalata var yağsız içine lahanada doğrayacağım. akşama ise bakla yemeği pişirdim
Canımmm çok teşekkürlerrrrrbugün Nazım Hikmet gibi değerli bir şairin şiiriyle daha da anlamlı ve değerli oluyorrrrr kadına,insana,vatanına gerçekten değer veren Nazım Hikmet'i de saygıyla anıyorum...
Çokk teşekkür ederizzzzz canım benimmm
Çok keyifilidir taeboo.. ben yapmıştım bir süre..
Afiyet olsun...
1 adet küçük kırmızı elma.. 500 lt. su
günaydınn günaydınn tatlı hanımlaar hepinizi kadınlar günü kutlu olsunn
evet canım öyle oldu ama bence fena olmadı. akşam eve gidince de 1 kiwi 1 çay kaşıgı pekmez ve 4 yk yoortla günü kapadım ama saat 21.00 filandı. avm ye gittim kendime sezon sonu ayakkabı filan aldım paracıkları saçtım geldim ama mutluyummm
afiyet bal şeker olsun yag olmasın onnarı eritsin neruşçumm elma şekerimm
günaydın hügocukcumm hoşgeldin valla hepimiz seni çok özledik yaa inan bana. misafir olarak girip okudum demişsin e artık görmüşsündür
bendeee bendee kısss sensiz olar mı
ara öğün
4 adet siyah kuru üzüm
akşamki bir dilim pasta ve kolayı telafi etmem lazım öğlende ve akşam ekmek yemeği düşünmüyorum
öğlen ıspanak akşamda kısmetse karnıbahar yicemgerçi pazar günüde hiç ekmek yemedim sadece kahvaltıda bir dilim yani pazarıda çok hafif geçirmiştim inşallah dengelerde bu haftada 51 e düşerim nişanlım 48 kiloya biraz karşı
oh oh eswcimdaha ne yeye gitsin maşşlah yagalrdan gitsin loplop yaglar erisin
canım artık nasıl espirili olabilirimkiceza alıyorum. o mesajım babystarla famirin arasını yapmak için şaka yollu ortam şenlensin diye yazılan bir mesajtı ceza aldım artık espri falan yapmam yine ceza almak istemiyorum canım.
doğru bir günde kasdan gidermi hiç e canım panik bozukluğu varya herşeyi olumsuz düşünüyorum nedensesevineyim dimi azucuk :92::118::118::118::122::121::119::124::124:
doğru bir günde kasdan gidermi hiç e canım panik bozukluğu varya herşeyi olumsuz düşünüyorum nedensesevineyim dimi azucuk :92::118::118::118::122::121::119::124::124:
ayyyyy kızlar bir gttim gelemedim bizim seyehat durmunda değişkller oldu uçak biletlerini iptal et yenileri al .bayağa bi tel.trafiği yaşadım kahvaltımı yazayım hemen
2 dilim kepekli-yoğun tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir çeşitleri
3 zeytn
maydonoz nane
3kuru erik
3 kuru kayısı
2 yk yoğurt
1 tk pekmez
1/2 tk acı sos
1 kupa şekersiz açık çay
günaydın hülyacım seninde kadınlar günün kutlu olsun canımgny kızlar yeni kalktım 500 suyumu 2kayısı aldım suyla yiyyorum sizleri okuyorum
herkese afiyiet olsun
hogocuk hoşgeldinnnn
dünya kadınalr gününüz kutlu olsun
hoşgeldin ama menülerin az gibi geldi bana biraz renklendir istersenarkadasşlar benide alın aranıza bende 65 kiloyum bundan sonra sızle beraberi... diyet konusunda uzmanım:) ama uygulama konusundagecen sene doğumla aldığım kiloları diyetisyenle verdım 3 ayda 10 kilo mart nisan mayıs 60 kiloya indim. diyeti bıraktım... çikolata tatlı vs derken kasıma kadar aldın 5 kılo... kasımda baska bı diyetisyene giitim 140 lira vermeme rağmen hiç motıve olamadım ve sadec 15 gunde 1 kılo verip biraktım tabı yağlardan... diyetisyen uygulayın benım dediklerim yapcak bisi yok dedi adamın mantığı her öğünde mutlaka 4 grup besınden ( protein, karbonhıtrat,meyvesebze, süt) yenmesı sınır yok yemekle beraber su içiyosun miden doluyo zaten mantık buydu normal su içiyosun yağlı vs. yemiyosun tabıkı.aslında cok ıyıdı ama yapamadım... şimdi tekrar başaldım ve size katılıyorum...
sabah 1 dilim tam bugday ekmek biraz peynir ve nescafe çok az şekerle.
kuşuk 1 elma
öğlen yumurta 1 dilim ekmek.yıyıcem.
buarada caşılıyorum iş yerindeyim.
nasıl
neruşcum günaydın canım seninde kadınlar günün kutlu olsunhugocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk hoşgeldin kuzummmmmmm valla ne oldu anlamadım hangi mesaj ne bilmiyorum amaaa geçmiş gitmiş yine bizimlesin hoşgeldin bebişimmmmm
KIZLAAAAAAAAAAAAAAR HEPİNİZEEEEE HASTALIK DA OLSAAA İŞLER DE OLSAAA NEŞEMİZİN HİÇ EKSİLMEDİĞİİİİİ SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU,YAĞLARDAN KURTULDUĞUMUZZZZZ COŞKU DOLU BİR GÜN DİLİYORUMMMMM:13::13::13:
CANLANIN BAKİYİM BİRAZZZZ BURAYA BU DURGUNLUK YAKIŞMIYORRRRRRRR Bİ TİTREYELİMM KENDİMİZE GELELİMMMMMMM:13::13::13::13:
Ben 8de kalktım bugünn saat 9 gibi kahvaltımı yaptımmm
sabah kalkınca 10-15 tane yaban mersini 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1kk yağsız beyaz peynir
1 taneden biraz az sahanda yumurta ( 2yumurta 1yk zyağ ile yaptım 1 taneden bira azını ben yidim gerisini erkek arkadaşımmm (famiiiiiir) )
2 salatalık
1 köy biberi
hava çokk soğuk ben Avrupa yakasındayım kar yok ama arada tüy gibi uçuşuyolar havada şöyle güzelce bi yağsa da hem mikroplar kırılsa hem de bi kar görsek tabii Allah soğukta olanlara dışarda olanlara yardım etsinnn
KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNN SEVGİ,SAYGI,EŞİTLİĞİN OLDUĞU GÜZELLİKLERLE DOLU BİRÖMÜR DİLİYORUM HEPİMİZEEEE
sabah kahvaltıda bir dilim peynir yeşilsoağan domates 1 çay kaşığıda tahin pekmez yedim. arada 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim. öğleye körüli tavuk sote 1 dilim kepek ekmek ve yeşilsalata var yağsız içine lahanada doğrayacağım. akşama ise bakla yemeği pişirdim
ara öğün
1 adet altınaşak büskivi
ycl ara yaaaaaapppppppppppppppppppppppppppppppp
günaydınn günaydınn tatlı hanımlaar hepinizi kadınlar günü kutlu olsunn
evet canım öyle oldu ama bence fena olmadı. akşam eve gidince de 1 kiwi 1 çay kaşıgı pekmez ve 4 yk yoortla günü kapadım ama saat 21.00 filandı. avm ye gittim kendime sezon sonu ayakkabı filan aldım paracıkları saçtım geldim ama mutluyummm
afiyet bal şeker olsun yag olmasın onnarı eritsin neruşçumm elma şekerimm
günaydın hügocukcumm hoşgeldin valla hepimiz seni çok özledik yaa inan bana. misafir olarak girip okudum demişsin e artık görmüşsündür
bendeee bendee kısss sensiz olar mı
afiyet olsunnn canımmmmmmbiz sormadan itiraf et işte öyleee
Ankara bayağı bir karlı sabah 15 dk servis bekledim zaten hastayım hepten dondum vallayokuşları çıkamamış servis
azcık daha yağsın da leğenleri alıp kızımla kayacaz,sözüm var
canım artık nasıl espirili olabilirimkiceza alıyorum. o mesajım babystarla famirin arasını yapmak için şaka yollu ortam şenlensin diye yazılan bir mesajtı ceza aldım artık espri falan yapmam yine ceza almak istemiyorum canım.
selam arkadaşlar..tüm bayanların kadınlar gününü kutluyorum...bu arada hugocum çok mutlu oldum seni gördüğüme bende ebru şallı hakkında söylediklerinden sanıyordum...neyse geçti gitti.
Sabah 4 kayısı 2 bardak su
1 lıght peynir 1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin birazda çökelek yedim
arada 1 galeta 1 bardak çay
500 ml su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?