selam arkadaşlar..tüm bayanların kadınlar gününü kutluyorum...bu arada hugocum çok mutlu oldum seni gördüğüme bende ebru şallı hakkında söylediklerinden sanıyordum...neyse geçti gitti.
Sabah 4 kayısı 2 bardak su
1 lıght peynir 1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin birazda çökelek yedim
arada 1 galeta 1 bardak çay
500 ml su
hoşgeldin eebruli senin de kutlu olsun canım afiyet olsun
teşekkürler çok mersi...bu arada bizim müdüre hanımda karanfil dağıttı hayret insanları mutlu etmeyi az da olsa öğrenmiş
selam arkadaşlar..tüm bayanların kadınlar gününü kutluyorum...bu arada hugocum çok mutlu oldum seni gördüğüme bende ebru şallı hakkında söylediklerinden sanıyordum...neyse geçti gitti.
500 ml su
ara öğün
4 adet siyah kuru üzüm
akşamki bir dilim pasta ve kolayı telafi etmem lazım öğlende ve akşam ekmek yemeği düşünmüyorum
öğlen ıspanak akşamda kısmetse karnıbahar yicemgerçi pazar günüde hiç ekmek yemedim sadece kahvaltıda bir dilim yani pazarıda çok hafif geçirmiştim inşallah dengelerde bu haftada 51 e düşerim nişanlım 48 kiloya biraz karşı
sende bana 3 gün boyunca ssat 10da ilacımı almamı hatırlat e mi
500 ml su
günaydın hülyacım seninde kadınlar günün kutlu olsun canım
hoşgeldin ama menülerin az gibi geldi bana biraz renklendir istersen
neruşcum günaydın canım seninde kadınlar günün kutlu olsun
afiyet olsun balımm
günaydın ebrulicim çok özledim seni. döndüm nihayet. gerçi okuyordum ama yazamıyordum mülül melül bakıyordum yazdıklarınıza. hugocuğu özleyen varmı falan diye bakıyordum mesajlarınıza. benden bahsedilince mutlu oluyordum
hg canım
senin de kutlu olsun
ve de afiyet olsun canım
günaydın ebrulicim çok özledim seni. döndüm nihayet. gerçi okuyordum ama yazamıyordum mülül melül bakıyordum yazdıklarınıza. hugocuğu özleyen varmı falan diye bakıyordum mesajlarınıza. benden bahsedilince mutlu oluyordum
hg canım
senin de kutlu olsun
ve de afiyet olsun canım
afiyet olsun kukimayyyyy kızlar bir gttim gelemedim bizim seyehat durmunda değişkller oldu uçak biletlerini iptal et yenileri al .bayağa bi tel.trafiği yaşadım kahvaltımı yazayım hemen
2 dilim kepekli-yoğun tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir çeşitleri
3 zeytn
maydonoz nane
3kuru erik
3 kuru kayısı
2 yk yoğurt
1 tk pekmez
1/2 tk acı sos
1 kupa şekersiz açık çay
takmamaya gayret ediyorum canım inşallah atlatıcam.kızz takmasana kafana. olumsuz düşünme. aay hastalığı söylediler iyice panikledin. kız takma insanlar depresyona giriyo haberi yok sonra atlatıyo haberi yok. seninkide geçmeyecek bişey değil. eşinde destek olsun atlaıtırsın canım
afiyet olsun canımkızlarr bende biraz önce ra öğünümü yedimm.
1kupa yeşil çay
2 adet ceviz
3 adet kuru kayısı
aahh bi tekrar eski tempoma dönüp dikkat edebilsem biraz yediklerimee
tepinelimde hugom gıskanmasın sakın :26:eveeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt dur ben de tepineyim azcıkkkkkkkkkkkkkkkkk:124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::122:
birazda sen ben neruşşş tepinelimmmmm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
afiyet olsun canımara olarak 25-30 kadar leblebi yedim şincik :))
üstüne bide yeşil çay içeyim bari
herkese benden yeşil çayyyyyyyyyyy
nugya benim eşimin rahmetli dedesi şizofren hastasıymış. fakat bilmemiş ömür boyu. öyle yaşamış gitmiş adam. ha ölmüş adamın şizofren olduğunu nerden bildiniz dersen eşimin halası şizofren tedavisi görüyor. doktor demiş kronik şizorfen diye. ordan öğrendik yıllar sonra adam öldükten sonra. gerçi adam ölmüş gitmiş artıkın bi faydası yok ama sadece öğrendik. dediğim gibi insanlar nelerle yaşıyor farkında olmadan. sen sadece öğrenmiş oldun. kendini bırakma olurmu moral hele hele kilo verdikçe çok mutlu olacaksın ve atlatacaksın ben inanıyorum
ebruuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80::80::80: afiyet olsun kahvaltın süperrrr
nerudaaaaaaa
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?